Πρωτα η διαφορα τερματων στα μεταξυ μας ματς, μετα συνολικα, και τελος η καλυτερη επιθεση... Σε περιπτωση που εχουμε και εκει ισοβαθμια, δεν ξερω...eorptol έγραψε:Στην ισοβαθμία μετράνε τα τέρματα συνολικά η τα μεταξύ μας ματς ; Θα πείτε τι λέω τωρα ε ; Ε ας το ξέρουμε καλού κακού και αυτο
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Προβλεπω Κουκουλακη....δυστυχως!.....navigator11 έγραψε:Ο Τελάκος έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη χθεσινή διαιτησία,λέει.Βρε αντε μου στο γεροδιάολο και ακόμα παραπέρα.Το φάουλ στον Βούκιτς χαρακτηρίζεται ανύπαρκτο.![]()
Το γκόλ τους εντωμεταξύ offside.Πέναλτι στον Νίνη σύμφωνα με τον καραβλαχοΜιντιούρη.2-3 δολοφονικά τάκλιν τους εξάλλου δεν θεωρήθηκαν φάσεις ικανές να θεωρηθούν αμφισβητούμενες.Ο Νέτσιντ έκανε μαλακία.Σε φυσική ροή δεν το είδα το χτύπημα.
Η αλητεία όμως έχει και όρια.Η ανακοίνωσή τους αυτή είναι καθοδηγούμενη.Σε επίπεδο εντυπώσεων.Να'χουν να γράφουν οι ερυθρές κο@ραδοφυλλάδες μέχρι να ... διοριστεί κανένας Γιάχος,Κουκουλάκης,μπορεί και Σπάθας για την Κυριακή.
- kataramenos5
Στο ημίχρονο ο Ηλιάδης έσπευσε να εκφράσει με τον «προεδρικό» τρόπο τα παράπονα του στον Σπάθα για την κόκκινη κάρτα του Ελσνερ μόλις στο 2'.
«Μας έσφαξες με την αποβολή, βγες και παίξε 50-50», ήταν τα λόγια του Ηλιάδη προς τον διεθνή ρέφερι στο ημίχρονο για να απαντήσει ο Σπάθας πως «η κόκκινη ήταν για σεμινάριο»!
πηγη: σεντραγκολ
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί..

«Μας έσφαξες με την αποβολή, βγες και παίξε 50-50», ήταν τα λόγια του Ηλιάδη προς τον διεθνή ρέφερι στο ημίχρονο για να απαντήσει ο Σπάθας πως «η κόκκινη ήταν για σεμινάριο»!
πηγη: σεντραγκολ
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί..

Στον...πάτο πάντως γίνεται πανικός. 7 ομάδες θα παίξουν απο ότι φαίνεται για 3 θέσεις υποβιβασμού.
Φαβορί, η Βέροια (
), η Σμύρνη και φυσικά ο τρακτερούλης. Απο κοντά οι Κρητικοί που με εξαίρεση τον μετα Παπουτσάκη εργοτέλη δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους... 
Φαβορί, η Βέροια (

- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
Επιτέλους, κάποιος έκοψε βαθμούς από τον Ατρόμητο! Πολύ φόρα είχε πάρει....
στα @@ μας η χαλκηδόνα. 
εννοώ ότι δεν κοιτάμε κάτω, αλλά μόνο...πάνω!!!!

εννοώ ότι δεν κοιτάμε κάτω, αλλά μόνο...πάνω!!!!

- ΑποστόληςΑ
Πότε παίζουμε εμείς Περιστέρι; Άντε για να δούμε και κανέναν αγώνα, γιατί εδώ στην Αθήνα δεν έχουμε παίξει ακόμα
Απόστολε, επειδή τα κοίταζα και εγώ, παίζουμε 15/12 με Καλλονή στο ΟΑΚΑ, καπάκι 18/12 περιστέρι, και μετά Πανιώνιο, Απόλλωνα, ζέλο στο β' γύρο που δεν έχουν βγει ημερομηνίες νομίζω
- ΑποστόληςΑ
15/12 ΚΑΙ 18/12 λοιπόν. Δύο ωραία ματσάκια και εύχομαι να μας δώσουν εισιτήρια.
με καλλονη στο σταδιο? πειτε τους να τα τυπωσουν ολα να το γεμισουμε και να τουε τρελλανουμε ολους
Και εγώ εδώ κάτω είμαι .... δώστε στίγμα και είμαι μέσα!!!!

Εαν η ομαδα εξακολουθησει να πηγαινει καλα....στις 15 του Δεκεμβρη θα βγαλουμε τρελα γουστα!!