14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Παπα μου δεν θα το συνεχισω.για ενα λογο....γιατι δεν εχει νοημα.ξεκιναει μια καινουρια χρονια με ελπιδες για την ομαδα. Εσυ και αλλοι σαν κι εσενα θα συνεχοσετε να λετε οτι την εχετε...μακρια...τη μνημη.ασε με εμενα να την εχω ...κοντη,δεν πειραζει! Ελπιζω μονο να μπορεσετε τη μνημη σας να την αποτρεψετε απο το να ειναι επιλεκτικη!
Οσο για τις υποδειξεις...συγνωμη.δεν θα το ξανακανω κ κακώς ανακατεφτηκα. Καντε οτι διαολο θελετε.
Εμένα θα μου επιτρέπεται να τιμω τον Δημήτρη Σαλπιγγιδη ,ενα παιδι απο τα σπλαχνα της ομαδας μου που οποτε κ αν μπει να παιξει ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. Δεν ξεχνω τα λαθη του αλλα κ εγω θυμαμαι οτι δεν ειμαι ο ΘΕΟΣ για να μην συγχωρω...
Αυτα. Καλη σαιζον να εχουμε.
Οσο για τις υποδειξεις...συγνωμη.δεν θα το ξανακανω κ κακώς ανακατεφτηκα. Καντε οτι διαολο θελετε.
Εμένα θα μου επιτρέπεται να τιμω τον Δημήτρη Σαλπιγγιδη ,ενα παιδι απο τα σπλαχνα της ομαδας μου που οποτε κ αν μπει να παιξει ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. Δεν ξεχνω τα λαθη του αλλα κ εγω θυμαμαι οτι δεν ειμαι ο ΘΕΟΣ για να μην συγχωρω...
Τί ψάχνεις, πάτερ.
Ζούμε στην κοινωνία του τρελού νερού.
Όσοι δεν το έχουμε πιει ακόμη, ακούμε τους υπόλοιπους να προσπαθούν να μας πείσουν, πως αυτά που γίνονται μπροστά στα μάτια μας είναι κάτι άλλο.
Τον πείραξε κανείς τον Μητσάρα για δύο μήνες, που ήταν εκτός δράσης; Όχι.
Αλλά όταν σε μία εστία 7,32 επί 2,44 μόνος του ρίχνει την κεφαλιά στον εξουδετερωμένο τερματοφύλακα και το ριμπάουντ πάλι επάνω του, τί άλλο να πει κανείς;
Το ότι ήταν οφσάιντ βέβαια στην συγκεκριμένη φάση, απλώς ενέτεινε τον συμβολισμό.
Άλλος είναι γεννημένος γόης, άλλος είναι γεννημένος ποδοσφαιριστής, άλλος είναι γεννημένος οφσάιντ.
Το έχω ξαναπεί.
Δώσε με 500.000 έουρος καθαρά ετησίως και θα κάνω ακάουντ με το όνομα Ale14, για να κράζω και εγώ τον Ale στα φόρουμ.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Ζούμε στην κοινωνία του τρελού νερού.
Όσοι δεν το έχουμε πιει ακόμη, ακούμε τους υπόλοιπους να προσπαθούν να μας πείσουν, πως αυτά που γίνονται μπροστά στα μάτια μας είναι κάτι άλλο.
Τον πείραξε κανείς τον Μητσάρα για δύο μήνες, που ήταν εκτός δράσης; Όχι.
Αλλά όταν σε μία εστία 7,32 επί 2,44 μόνος του ρίχνει την κεφαλιά στον εξουδετερωμένο τερματοφύλακα και το ριμπάουντ πάλι επάνω του, τί άλλο να πει κανείς;
Το ότι ήταν οφσάιντ βέβαια στην συγκεκριμένη φάση, απλώς ενέτεινε τον συμβολισμό.
Άλλος είναι γεννημένος γόης, άλλος είναι γεννημένος ποδοσφαιριστής, άλλος είναι γεννημένος οφσάιντ.
Το έχω ξαναπεί.
Δώσε με 500.000 έουρος καθαρά ετησίως και θα κάνω ακάουντ με το όνομα Ale14, για να κράζω και εγώ τον Ale στα φόρουμ.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη το ολο θεμα ξεκινησε απο τα δικα μου ερωτηματα για τον δημητρη σαλπιγγιδη και επειδη καποιοι εδω μεσα ειναι ειτε καινουριοι ειτε δεν γνωριζουν και δεν εχουν καμια υποχρεωση να γνωριζουν τις αποψεις του καθενος εδω μεσα,θα πω μονο οτι τον σαλπιγγιδη ποτε δεν τον εκρινα για το ΄΄αμαρτωλο ΄΄ παρελθον του και ως ενα σημειο προσπαθησα να τον δικαιολογησω γιατι οι πιεσεις που δεχοταν μεσα στον αγωνιστικο χωρο ηταν πολυ μεγαλυτερες απ οτι θα μπορουσε να αντεξει.gpaok έγραψε:Παπα μου δεν θα το συνεχισω.για ενα λογο....γιατι δεν εχει νοημα.ξεκιναει μια καινουρια χρονια με ελπιδες για την ομαδα. Εσυ και αλλοι σαν κι εσενα θα συνεχοσετε να λετε οτι την εχετε...μακρια...τη μνημη.ασε με εμενα να την εχω ...κοντη,δεν πειραζει! Ελπιζω μονο να μπορεσετε τη μνημη σας να την αποτρεψετε απο το να ειναι επιλεκτικη!
αλλα προς λυπηση μου βλεπω οτι η ολη ιστορια του εχει δημιουργησει μια δικαιολογια για τα παντα ο οποιος επαψε εδω και πολυ καιρο να προσπαθει και να μοχθει για να γινει καλυτερος.τρανο παραδειγμα οτι εχασε πολυ νεος την αθλητικοτητα του και ενω δεν ειχε κανεναν σοβαρο τραυματισμο
πλεον εγω στον δημητρη σαλπιγγιδη βλεπω εναν πρωην ποδοσφαιριστη που οπως ολοι αρνειται να το παραδεχτει
- hasio_john
ΓΙΑΤΙ ΤA ΛΕTE ΕΔΩ στο φόρουμ και όχι στον προπονητή μας ή στον Ιβαν ή στον Άρνεσεν ή στον Αγγελίδη!??? Προφανώς βλέπετε κάτι παραπάνω εσείς που δεν το έχουν καταλάβει αυτοί. Κλείστε ένα ραντεβού από κοντά και εξηγήστε τους το σωστό και εννοείτε πως πρέπει να λειτουργήσουν στην συνέχεια!
(ΔΕΝ το λέω ειρωνικά! Απλά μου κάνει εντύπωση που ένα μάτσο επαγγελματίες που έχουμε στο τιμόνι, κοιμούνται όρθιοι!
)
(ΔΕΝ το λέω ειρωνικά! Απλά μου κάνει εντύπωση που ένα μάτσο επαγγελματίες που έχουμε στο τιμόνι, κοιμούνται όρθιοι!

ειναι και αυτο ενα θεμα τοσους επαγγελματιες εχουμε στην ομαδα ο αρνεσεν εχει το κουμαντο μηπως να τον αφηναμε να αποφασισει ?
φαινεται οτι θα ναι αλλαγη ..δυστυχως δε μπορει εχει χάσει ολα τα προϊόντα που είχε
Ο προπονητης το χει δει νομιζω γι αυτο ειναι 4η λύση τουλ πλεον στην επιθεση
Μην ψαχνόμαστε παλι
Υπαρχει κπς που αμφισβητεί οτι η εικόνα του δεν ειναι καλη;
Ο προπονητης το χει δει νομιζω γι αυτο ειναι 4η λύση τουλ πλεον στην επιθεση
Μην ψαχνόμαστε παλι
Υπαρχει κπς που αμφισβητεί οτι η εικόνα του δεν ειναι καλη;
Ντεσπε για μένα δεν ισχύει ούτε ότι είμαι καινουριος...είμαι αρκετά παλιοτερος από εσένα με καθημερινή ανάγνωση του Σάιτ αλλά λίγα ποστ λόγω χρόνου, ούτε ότι δεν ξέρω τις απόψεις σου. Τις ξέρω κ με κάποιες συμφωνώ. Με αυτην τη συγκεκριμενη βεβαια διαφωνω! Ο Σαλπι δεν ηταν ΠΟΤΕ ταλεντο...οτι καταφερε το καταφερε με δουλεια. Συμφωνω επισης οτι για καποιους λογους εμεινε στασιμος.πιθανον να επιασε ταβανι ρε αδερφε...αυτα για μενα ομως δεν ειναι αρκετα για να τον λοιδωρησω. Θα του ριξω μπινελικι πανω στη φουρια του αγωνα αμα κανει βλακεια αλλα μετα θα θυμηθω κ τι εχει προσφερει. Οπως εκανα ...ας πουμε κ με τον τουρσουνιδη.desperando έγραψε:επειδη το ολο θεμα ξεκινησε απο τα δικα μου ερωτηματα για τον δημητρη σαλπιγγιδη και επειδη καποιοι εδω μεσα ειναι ειτε καινουριοι ειτε δεν γνωριζουν και δεν εχουν καμια υποχρεωση να γνωριζουν τις αποψεις του καθενος εδω μεσα,θα πω μονο οτι τον σαλπιγγιδη ποτε δεν τον εκρινα για το ΄΄αμαρτωλο ΄΄ παρελθον του και ως ενα σημειο προσπαθησα να τον δικαιολογησω γιατι οι πιεσεις που δεχοταν μεσα στον αγωνιστικο χωρο ηταν πολυ μεγαλυτερες απ οτι θα μπορουσε να αντεξει.gpaok έγραψε:Παπα μου δεν θα το συνεχισω.για ενα λογο....γιατι δεν εχει νοημα.ξεκιναει μια καινουρια χρονια με ελπιδες για την ομαδα. Εσυ και αλλοι σαν κι εσενα θα συνεχοσετε να λετε οτι την εχετε...μακρια...τη μνημη.ασε με εμενα να την εχω ...κοντη,δεν πειραζει! Ελπιζω μονο να μπορεσετε τη μνημη σας να την αποτρεψετε απο το να ειναι επιλεκτικη!
αλλα προς λυπηση μου βλεπω οτι η ολη ιστορια του εχει δημιουργησει μια δικαιολογια για τα παντα ο οποιος επαψε εδω και πολυ καιρο να προσπαθει και να μοχθει για να γινει καλυτερος.τρανο παραδειγμα οτι εχασε πολυ νεος την αθλητικοτητα του και ενω δεν ειχε κανεναν σοβαρο τραυματισμο
πλεον εγω στον δημητρη σαλπιγγιδη βλεπω εναν πρωην ποδοσφαιριστη που οπως ολοι αρνειται να το παραδεχτει
Προσωπικα δεν τον θεωρω...πρωην ποδοσφαιριστη και για να μιλησουμε κ λιγο για μπαλα...στα δυο φιλικα ως τωρα που επιτελους θυμηθηκαμε ξανα οτι υπαρχει και το καθετο ποδοσφαιρο ειδα να κανει μια χαρα κινησεις επιθετικου. Στην τελικη...αν εχουμε καλυτερο θα παιζει ο καλυτερος!απλα πραγματα.
Κλεινοντας να σου πω φιλε ντεσπε οτι αλλα σχολια με ενοχλησαν περισσοτερο απο τα δικα σου

- kataramenos5
Ale έγραψε: Άλλος είναι γεννημένος γόης, άλλος είναι γεννημένος ποδοσφαιριστής, άλλος είναι γεννημένος οφσάιντ.

Διάβασα με προσοχή αυτά που έγραψες.prist64 έγραψε:Οντως καιγεται η Ελλαδα,μαζι της κι εγω και τα παιδια μου.
Και ολοι οσοι βρισκομαστε σ' αυτην την ειλογημενη χωρα.
Για πες ομως εσυ που εισαι πιο μπροστα απο μας(λογω διαφορας ωρας και μονο)
Ειναι ωραιο θεαμα η καυση της Ελλαδος?
Γιατι εμεις που καιγομαστε δεν εχουμε καλη εικονα
εσεις που την βλεπετε απο μακρυα και στην οικονομικη ασφαλεια της χωρας που ζειτε
πως σας φαινετε?
On topic
Ολοι βλεπουν ενα πρωην διεθνη ποδοσφαιριστη,που εξαργυρωσε τις επιτυχιες του
με ενα σεβαστο συμβολαιο,να καθεται πανω στο συμβολαιο του και να παρακολουθει το
ποδοσφαιρο που εξελισεται,ενω αυτος εχει μεινει στασιμος εδω και τρια χρονια.
Το καταλαβες?
Το πόσο μπροστά είμαι... Και μόνο στην ώρα...
Αν κατάλαβα για το συμβόλαιο και την στασιμότητα.
Ένα θα σου πω μόνο.
Να σαι καλά φίλε μου!!!
Δυστυχώς ο Σάλπι δεν είχε την ψυχολογία για να δουλέψει. Όμως πληρώνεται αδρά και είναι επαγγελματίας. Στο κάτω κάτω θα μπορούσε να πεισμώσει και με την αγωνιστική του παρουσία να βουλώσει στόματα. Ήταν πολύ άδικη αντιμετώπιση από τον κόσμο όταν επέστρεψε πάντως.
Ποδοσφαιρικά λογικό είναι να πέσει σταδιακά στην ταχύτητα. Όμως έπεσε περισσότερο από ότι έπρεπε, ενώ δεν είχε τραυματισμούς. Έπειτα, οι παίκτες που 30ρίζουν, πάντα κοιτούν να βελτιώσουν την τεχνική τους για να ισοσκελίσουν όσο μπορούν τη μείωση της ταχύτητάς τους. Άπειρα παραδείγματα παικτών που λειτούργησαν με αυτόν τον τρόπο. Ο Σάλπι αντίθετα έριξε απογοητευτικά την τεχνική, την πρώτη επαφή, την κοντινή πάσα, τα τελειώματα, τις σέντρες, το μακρινό σουτ (σε επίπεδα κάτω του ερασιτεχνικού), την πλέον ανύπαρκτη ντρίπλα. Το μόνο που κράτησε σταθερό είναι το μαρκάρισμα. Επίσης ποτέ του δεν είχε κεφαλιά και ποτέ του δε κάθισε να την βελτιώσει. Έχει πάθος και παλεύει όσο μπορεί όταν παίζει ----> Απλά έγινε ΣΑΡΔΕΛΑ!
Ποδοσφαιρικά λογικό είναι να πέσει σταδιακά στην ταχύτητα. Όμως έπεσε περισσότερο από ότι έπρεπε, ενώ δεν είχε τραυματισμούς. Έπειτα, οι παίκτες που 30ρίζουν, πάντα κοιτούν να βελτιώσουν την τεχνική τους για να ισοσκελίσουν όσο μπορούν τη μείωση της ταχύτητάς τους. Άπειρα παραδείγματα παικτών που λειτούργησαν με αυτόν τον τρόπο. Ο Σάλπι αντίθετα έριξε απογοητευτικά την τεχνική, την πρώτη επαφή, την κοντινή πάσα, τα τελειώματα, τις σέντρες, το μακρινό σουτ (σε επίπεδα κάτω του ερασιτεχνικού), την πλέον ανύπαρκτη ντρίπλα. Το μόνο που κράτησε σταθερό είναι το μαρκάρισμα. Επίσης ποτέ του δεν είχε κεφαλιά και ποτέ του δε κάθισε να την βελτιώσει. Έχει πάθος και παλεύει όσο μπορεί όταν παίζει ----> Απλά έγινε ΣΑΡΔΕΛΑ!
- falconakis
Εγώ πάντως κοιμήθηκα ξεσκέπαστος και είδα το ματσάκι 1-4 με χατ τρικ του Μητσάρα!!!

- kataramenos5
Την προηγουμενη επιασε.Αντε ρε Μητσο.από kataramenos5 » Τετ Δεκ 15, 2010 10:35 am
Άντε ρε Μήτσο κάνε ένα τσαφ σήμερα να ηρεμήσουν όλοι.
ΥΓ Μητσαρα λεμε και καμια λαλακια που και που για χαβαλε ,μη μας συνεριζεσαι .