33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Καταπληκτική και η σέντρα στον Κουλούρη στην άλλη ευκαιρία του μικρού.
Κλάους, παληκάρι μου σε καμαρώνω.
Όταν σε είχε βάλει ο καρπουζάς στο βελαζοδρόμ για να γυρίσεις το παιχνίδι με τα τυριά, μυρμήγκιασε το κεφάλι μου από την τσατίλα και άρχισα να γκαρίζω μέσα στον καφενέ "Τί όνειρο είδε ο ανύπαρκτος, ρε;!;!; Με βάζει το τσάκνο να πάρει το παιχνίδι ο μυρωδιάς;!;!;".
Κι εσύ στην αντεπίθεση με την πρώτη επαφή με έστειλες για συνεχόμενα τόλουπ με τριπλά άξελ.
Να είσαι καλά, να δουλεύεις και να μην φύγεις ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Κι εμείς μια μέρα θα λέμε στα εγγόνια μας ότι σε είδαμε να παίζεις στην ΠΑΟΚάρα.
Κλάους, παληκάρι μου σε καμαρώνω.
Όταν σε είχε βάλει ο καρπουζάς στο βελαζοδρόμ για να γυρίσεις το παιχνίδι με τα τυριά, μυρμήγκιασε το κεφάλι μου από την τσατίλα και άρχισα να γκαρίζω μέσα στον καφενέ "Τί όνειρο είδε ο ανύπαρκτος, ρε;!;!; Με βάζει το τσάκνο να πάρει το παιχνίδι ο μυρωδιάς;!;!;".
Κι εσύ στην αντεπίθεση με την πρώτη επαφή με έστειλες για συνεχόμενα τόλουπ με τριπλά άξελ.
Να είσαι καλά, να δουλεύεις και να μην φύγεις ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Κι εμείς μια μέρα θα λέμε στα εγγόνια μας ότι σε είδαμε να παίζεις στην ΠΑΟΚάρα.
- Ekatnetworkltd
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ale στο δοκάρι και έξω θα τον κράζουν πολλοί εδώ μέσα,άσε για τους από έξω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Κυρ 03 Αύγ 2014, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκατνετ, σωστό σε βρίσκω. Εδώ διώξανε Παντελάκη, Αλεξόπουλο, κράζανε τον "χοντροχαμηλοκώλη" Βιειρίνια. Στον Στέφανο θα κολλήσουν;
Οι μεγάλες προσωπικότητες όμως ξεπερνούν και τα εμπόδια των φθονερών, των στημένων, των ηλιθίων και των αμπάλων. Η δουλειά τους μιλάει από μόνη της και στο τέλος τους δικαιώνει η Ιστορία.
Οι μεγάλες προσωπικότητες όμως ξεπερνούν και τα εμπόδια των φθονερών, των στημένων, των ηλιθίων και των αμπάλων. Η δουλειά τους μιλάει από μόνη της και στο τέλος τους δικαιώνει η Ιστορία.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/football/article/639998/symfonise-gia-neo-symvolaio-o-athanasiadis
Για πάντα... ΠΑΟΚτσής! Ο Στέφανος Αθανασιάδης συμφώνησε για το νέο συμβόλαιο του, που θα τον κρατήσει στην Τούμπα ως το 2018.
Το σίριαλ Αθανασιάδη έχει αίσιο τέλος για τον Δικέφαλο του Βορρά. Μετά από αρκετά επεισόδια και παρά τη μεγάλη διαφορά που φαινόταν αρχικά να υπάρχει στο οικονομικό, ο 26χρονος στράικερ συμφώνησε να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
ΠΑΟΚ και Κλάους τα βρήκαν για νέο τετραετές συμβόλαιο και η συμφωνία είναι πλέον οριστική, με τον πρώτο σκόρερ των «ασπρόμαυρων» την περσινή σεζόν να παραμένει στην ομάδα τους καρδιάς του, όπου βρίσκεται από 8 ετών!

- ΑποστόληςΑ
Ηγέτης για άλλα τέσσερα χρόνια
PAOK24 - 07.08.2014 - 03:00
Ο ΠΑΟΚ τελικά κατάφερε να βγει κερδισμένος σε μία πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση
Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται να είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αρχηγός του ΠΑΟΚ αφού έδωσε τα χέρια με τον Ζήση Βρύζα έχοντας συμφωνήσει σε όλα τα βασικά
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο Κλάους αναμένεται ακόμη και σήμερα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών έναντι 2εκατ. ευρώ, νούμερο που εξ αρχής ο ΠΑΟΚ ήθελε να διαθέσει όμως με διαφορετικό τρόπο.
Ο Αθανασιάδης δέχτηκε τελικά να υπογράψει παρότι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε πρόταση από την Ιταλική Παλέρμο για αγορά του 26χρονού έναντι 1,5εκατ. ευρώ, ενώ στον ίδιο προσέφερε τετραετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών 2,9εκατ. ευρώ.
Ο Κλάους τελικά δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενος πως είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και αφήνοντας στην άκρη την πρόκληση του Καμπιονάτο και τα περισσότερα χρήματα.
Το ενδεχόμενο πώλησης είχε αποτρέψει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε μεταφέρει στον παίκτη πως δεν έχει ανάγκη το 1,5εκατ. ευρώ και πως ότι και να συνέβαινε θα καθόταν στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.
Τελικά ο Αθανασιάδης συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και έκλεισε ένα κεφάλαιο μίας υπόθεσης που θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύ πιο εύκολη αν η ΠΑΕ λειτουργούσε νωρίτερα.
PAOK24 - 07.08.2014 - 03:00
Ο ΠΑΟΚ τελικά κατάφερε να βγει κερδισμένος σε μία πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση
Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται να είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αρχηγός του ΠΑΟΚ αφού έδωσε τα χέρια με τον Ζήση Βρύζα έχοντας συμφωνήσει σε όλα τα βασικά
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο Κλάους αναμένεται ακόμη και σήμερα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών έναντι 2εκατ. ευρώ, νούμερο που εξ αρχής ο ΠΑΟΚ ήθελε να διαθέσει όμως με διαφορετικό τρόπο.
Ο Αθανασιάδης δέχτηκε τελικά να υπογράψει παρότι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε πρόταση από την Ιταλική Παλέρμο για αγορά του 26χρονού έναντι 1,5εκατ. ευρώ, ενώ στον ίδιο προσέφερε τετραετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών 2,9εκατ. ευρώ.
Ο Κλάους τελικά δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενος πως είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και αφήνοντας στην άκρη την πρόκληση του Καμπιονάτο και τα περισσότερα χρήματα.
Το ενδεχόμενο πώλησης είχε αποτρέψει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε μεταφέρει στον παίκτη πως δεν έχει ανάγκη το 1,5εκατ. ευρώ και πως ότι και να συνέβαινε θα καθόταν στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.
Τελικά ο Αθανασιάδης συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και έκλεισε ένα κεφάλαιο μίας υπόθεσης που θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύ πιο εύκολη αν η ΠΑΕ λειτουργούσε νωρίτερα.
Εδώ π.χ. μπορούμε να πούμε οτι ο Κλάους έδειξε καλή θέληση, τουλάχιστον, αφού συμφώνησε με λιγότερα (2<2,9).
Εγώ θα έλεγα ότι είναι γνήσιο τέκνο του ΠΑΟΚ και βαμμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
Εγώ θα έλεγα ότι είναι γνήσιο τέκνο του ΠΑΟΚ και βαμμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
- paok kerkyra
Και αφού τελείωσες με το συμβόλαιο αρχηγέ! τώρα απερίσπαστος μπορείς να συνεχίσεις να βιάζεις τα γαυράκια όπως μόνο εσύ ξες!
Σε ιδανικό ΠΑΟΚ θ θέlα καλύτερο βασικό. Με τα νέα δεδομένα είναι ο ηγέτης μας και λόγω λειψανδριας της εθνικής μονόδρομος η χρηματιστηριακή ανοδος
-
Φίλε μέσα από το στόμα μου το πήρες. Έτσι έλεγα κ εγώ αρχές καλοκαιριού για δεύτερος καλός είναι... αλλά τώρα έτσι όπως τα κατάφεραν πολυτέλεια είναι που έκατσε
Ενα καλό νέο.Δεν πίστευα οτι θε έφευγε για αυτο
Και είχα κλείσει τα αυτιά μου απο τις κολο-ΑΡΔ ούτε έπαιρνα θέση.
Και είχα κλείσει τα αυτιά μου απο τις κολο-ΑΡΔ ούτε έπαιρνα θέση.
Σε σχέση με πέρυσι έχει προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι του. Πολύ καλύτερη τεχνική με άριστες υποδοχές της μπάλας εκτός περιοχής. Το χρειαζόταν αυτό.