Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Διαβάζοντας την ανακοίνωση του consortium fund της CRYSTREGAL...
Μετά τις 20 Γενάρη...
...Zagorakis bye bye!!!
Μετά τις 20 Γενάρη...
...Zagorakis bye bye!!!
- navigator11
απορω πως εχει ηδη βγει η <<ετυμηγορια>> οτι ο ζαγορ ... τιγκανα.ειναι οντως ... εντυπωσιακο!
δεν μπορω να ειμαι βεβαιος πως δεν προκειται να συμβει,αλλά μεχρι του σημειου να το συναγω μετα σχεδον βεβαιοτητας απο μιαν ανακοινωση κ δη ΓΡΑΠΤΗ δεν ειμαι ικανος!
σε λιγο ορισμενοι θα ζητησουν κ τα ρεστα απο τους υποψηφιους γιατι θελουν να <<ΦΑΝΕ>> το ζαγορ.ας περιμενουν να ακουσουμε δια στοματος των αμεσα αρμοδιων τι ακριβως σκεφτονται!
δεν μπορω να ειμαι βεβαιος πως δεν προκειται να συμβει,αλλά μεχρι του σημειου να το συναγω μετα σχεδον βεβαιοτητας απο μιαν ανακοινωση κ δη ΓΡΑΠΤΗ δεν ειμαι ικανος!
σε λιγο ορισμενοι θα ζητησουν κ τα ρεστα απο τους υποψηφιους γιατι θελουν να <<ΦΑΝΕ>> το ζαγορ.ας περιμενουν να ακουσουμε δια στοματος των αμεσα αρμοδιων τι ακριβως σκεφτονται!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
οι θεωρίες συνωμοσίας στο απόγειό τους!
πω πω τι έχουν να ακούσουν τα αυτάκια μας!
τώρα ο κάθε λακαμάς θα στήσει το δικό του σενάριο και θα το πλασάρει σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και ίντερνετ.
Τα πάντα θα ακούσουμε, ετοιμαστείτε για μεγάλα γούστα.
πω πω τι έχουν να ακούσουν τα αυτάκια μας!
τώρα ο κάθε λακαμάς θα στήσει το δικό του σενάριο και θα το πλασάρει σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και ίντερνετ.
Τα πάντα θα ακούσουμε, ετοιμαστείτε για μεγάλα γούστα.
navigator11, οταν διαβάζεις ότι ζητούν "κατανόηση" για τις "δραστικές αλλαγές στη διοίκηση", που πάει ο νούς σου; Εκτός κι αν έχουν σκοπό να επαναφέρουν Βρύζα-Βιολίδη και φοβούνταιι τις αντιδράσεις. 

- navigator11
τουτο φιλε μου δε σημαινει υποχρεωτικα οτι αποχωρει ο ζαγορακης.θεωρω απεναντι στη λογικη μιαν τετοια κινηση.γιατι δλδ με το καλημερα να βαλουν σε προβληματισμο τον κοσμο κ εαυτον σε ρολο τροπον τινα <<ΔΗΜΙΟΥ>> του λαοφιλους προεδρου;η μοναδικη λογικη εξηγηση που μπορω να σκεφτω ειναι ο ιδιος ο ζαγορακης πλεον να μην ειναι <<ζεστος>> να συνεχισει,οποτε δεν μπορει η αποχωρηση του να αποτραπει.κατα τα λοιπα πιο πιθανο θεωρω οι ... σαρωτικες αλλαγες να αφορουν στους λοιπους απαρτιζοντες το δσ κ σε αντικατασταση τους απο πιο χαρτογιακαδες.
Άλλωστε και ο ίδιος ο Ζαγοράκης έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές σε στυλ "μένω μέχρι να φύγω". Μακάρι να μείνει πάντως!
- navigator11
τουτο θα ειναι ευχης εργο.εννοειται μακαρι να μεινει.αν με μεχρι τωρα <<πορδες>> μπορεσε να βαψει αυγα κ μαλιστα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ,καταλαβαινεις τι μπορει να κανει με κανονικες <<βαφες>> ...

Πολλά θέλω να γράψω... πολλές σκέψεις έχω. Έκανα ένα delete στο κείμενο που είχα σκοπό να γράψω και ησύχασα.
Καταλήγω ότι μακάρι όλα αυτά να είναι για καλό.ΜΑΚΑΡΙ.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ 0,000000000001% ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΓΟΡ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
Η σκέψη μου αυτή την στιγμή είναι πως θα συγκεντρωθώ στο ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. Εκεί θα πρέπει να είναι το μυαλό μας έστω για 2-3 μέρες. Μετά βλέπουμε....
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Καταλήγω ότι μακάρι όλα αυτά να είναι για καλό.ΜΑΚΑΡΙ.
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ 0,000000000001% ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΓΟΡ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
Η σκέψη μου αυτή την στιγμή είναι πως θα συγκεντρωθώ στο ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. Εκεί θα πρέπει να είναι το μυαλό μας έστω για 2-3 μέρες. Μετά βλέπουμε....
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Μπα....GI4NNEN4 έγραψε:Διαβάζοντας την ανακοίνωση του consortium fund της CRYSTREGAL...
Μετά τις 20 Γενάρη...
...Zagorakis bye bye!!!

καλα εδω χωρισε, ειναι αεκ, εφυγε και μολις ειδα τα πραγματα καλα γυρισε, εφαγε τον βρυζα και ποσα αλλα και τωρα θα κωλώσουμε να πουμε οτι την κανει και φευγει ?
ο ανθρωπος που σε πειρε σε εκανε μεγαλύτερο απο οτι ισουν τα τελευταία 20 χρονια (χωρις λεφτα) και τωρα αν σου κλεισει και συμφωνια με αραβες πας να αλλαξεις επιπεδα και εμεις τον κραζουμε
θα χεσω στα μυαλα μας.

ο ανθρωπος που σε πειρε σε εκανε μεγαλύτερο απο οτι ισουν τα τελευταία 20 χρονια (χωρις λεφτα) και τωρα αν σου κλεισει και συμφωνια με αραβες πας να αλλαξεις επιπεδα και εμεις τον κραζουμε

θα χεσω στα μυαλα μας.
και ξέρεις ποιες είναι οι καλύτερες βαφές ...για αυγά ...οι μάρκας ΑΝΑΤΟΛΗnavigator11 έγραψε:τουτο θα ειναι ευχης εργο.εννοειται μακαρι να μεινει.αν με μεχρι τωρα <<πορδες>> μπορεσε να βαψει αυγα κ μαλιστα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ,καταλαβαινεις τι μπορει να κανει με κανονικες <<βαφες>> ...![]()
![]()

Falego δε νομίζω ότι κράζει κανείς τον Ζαγοράκη.
Η λογική λέει ότι οι νέοι επενδυτές τον θέλουν.
Το θέμα όμως είναι ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για ηρωική έξοδο (αν ο Ζαγόρ θέλει να φύγει).
Όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου, είμαι σίγουρος ότι μετά από τόσα χρόνια στην πείνα δε θα χρειαστούν πολλά πετροδόλαρα για να γίνουν θεοί.
Η λογική λέει ότι οι νέοι επενδυτές τον θέλουν.
Το θέμα όμως είναι ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για ηρωική έξοδο (αν ο Ζαγόρ θέλει να φύγει).
Όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου, είμαι σίγουρος ότι μετά από τόσα χρόνια στην πείνα δε θα χρειαστούν πολλά πετροδόλαρα για να γίνουν θεοί.
εγώ δεν νομίζω ότι ο Ζαγοράκης θα φύγει βλέποντας ευκαιρία
για να μην του καταλογίσει κάποιος ευθύνες.
Αν όντος ο Ζαγοράκης βρήκε δυνατό επενδυτή, θα κάτσει να φτιάξει την ομάδα που θέλει, το προπονητικό
που θέλει, το ΝΕΟ γήπεδο που θέλει, ίσως κάποιο τίτλο.
Αυτό ήταν το στοίχημα που έθεσε στον εαυτό του και σε όλους εμάς.
για να μην του καταλογίσει κάποιος ευθύνες.
Αν όντος ο Ζαγοράκης βρήκε δυνατό επενδυτή, θα κάτσει να φτιάξει την ομάδα που θέλει, το προπονητικό
παντος μαγκες ε τη εχουμε παθει σε αυτην την κολοχωρα.zoomgr έγραψε: θα κάτσει να φτιάξει την ομάδα που θέλει, το προπονητικό
μεχρι για αραβες μηλαμε που θα κανουν νεα γηπεδα και και και αλλα το μαμηνενο το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πιστέψουμε οτι θα το παρουμε ουτε με τον αμπραμοβιτς.......
μαμω την αθηνα σας λαμογια που μας φτάσατε...