Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Έχω PTSD με Tagliafico από τους αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα του Άμστερνταμ.
- Vet_eranos
Μπάρκα, ομοιοπαθής..
Εδιτ** κ φέρτε μου τον Άγιαξ, όχι σαυτον, στον επόμενο γύρο..
Εδιτ** κ φέρτε μου τον Άγιαξ, όχι σαυτον, στον επόμενο γύρο..
με τον μπινε προεδρο απο την σιγκαπουρη που μας εχει φαει την ψυχη 10 χρονια το τωρα ας κανει και ενα καλο παιρνωντας το πουλι τον γκομεζ.Leonardo10 έγραψε:Για ρυθμιστής μπεκ στο Μεστάγια;Mitsospaoki4 έγραψε:Πρόταση της Βαλένθια για Γκόμεζ λέει το sportime.
Metagrafakias έγραψε:https://www.transfermarkt.com/leonardo-lelo/profil/spieler/669956
λες??
[youtube]r1ddkRF3OdE[/youtube]
- Patricio_4
Για ταγκλιαφικο το αποκλείω επειδή αμείβεται με 4.5εκ τον χρόνο
Δηλαδή άμα του προσφέρουμε 1.5 χρόνο συμβόλαιο με 1.5εκ ετήσιες αποδοχές (κάτι παραπάνω θα μου φαινόταν υπερβολή) θα είναι σαν να του ζητάμε να έρθει να παίξει μια ολόκληρη σεζόν αμισθί
Μια προσφορά που θα κάλυπτε τα θέλω του παίκτη και της ομάδας του θα άγγιζε εξωπραγματικα νούμερα. Φαντάζομαι πως θα ζητούσαν κάτι τέτοιο:
3εκ στην ομάδα του,
1.5εκ μπόνους υπογραφής και 2εκ ετήσιο για 2.5 χρόνια.
Δηλαδή άμα του προσφέρουμε 1.5 χρόνο συμβόλαιο με 1.5εκ ετήσιες αποδοχές (κάτι παραπάνω θα μου φαινόταν υπερβολή) θα είναι σαν να του ζητάμε να έρθει να παίξει μια ολόκληρη σεζόν αμισθί
Μια προσφορά που θα κάλυπτε τα θέλω του παίκτη και της ομάδας του θα άγγιζε εξωπραγματικα νούμερα. Φαντάζομαι πως θα ζητούσαν κάτι τέτοιο:
3εκ στην ομάδα του,
1.5εκ μπόνους υπογραφής και 2εκ ετήσιο για 2.5 χρόνια.
Ο ολος χειρισμος στο θεμα του φορ για μενα ειναι τραγικος.Και τι δεν εχουν ακουσει οι επιθετικοι μας και μαλιστα δημοσια.Οτι ο Μπραντον ειναι η βασικη μας επιλογη,οτι με την αποδοση τους δεν δικαιουνται πανω απο 60 λεπτα και σταθεροποιηση στην εντεκαδα,οτι καναμε λαθος που δεν στηριξαμε Σαματα,τους ζηταμε να βρουν ομαδα και ως σωτηρια λυση εμφανιζεται η αποκτηση του 33χρονου Μπακαμπου που αγνοειται εδω και 2 χρονια...
Φεραμε Μειτε μια χαρα,φεραμε στοπερ μια χαρα,ηρθε και ο Πελκας,φερτε και ενα ακραιο μπακ που ο Μπαμπα εχει παραδωσει πνευμα και αφηστε να δουμε μηπως με τις αλλαγες παρουν μπροστα και οι υπολοιποι. Σοβαρα τωρα σκεφτομαστε να κανουμε μια επενδυση 10 μυριων για τον Μπακαμπου?
Φεραμε Μειτε μια χαρα,φεραμε στοπερ μια χαρα,ηρθε και ο Πελκας,φερτε και ενα ακραιο μπακ που ο Μπαμπα εχει παραδωσει πνευμα και αφηστε να δουμε μηπως με τις αλλαγες παρουν μπροστα και οι υπολοιποι. Σοβαρα τωρα σκεφτομαστε να κανουμε μια επενδυση 10 μυριων για τον Μπακαμπου?
Χωρίς να έχω καμία κάψα να έρθει ο μπακαμπου ούτε να διαφωνώ για πιθανό λάθος χειρισμό στο φορ μπορείς να μου εξηγήσεις 2 άλματα λογικής στο κεφάλι μου τουλάχιστον;
από που προκύπτει το 10 μυρια για το μπακαμπου; 2 συνολικά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και να έρθει ως ελεύθερος είναι η προσπάθεια.
Και επίσης πως προκύπτει το λάθος μη στήριξης σε σαματα;όταν ο προπονητής ανέφερε για λάθος με σαματα δεν μίλησε για στήριξη πουθενά. Το λάθος είναι όταν ήρθε η ευκαιρία να φύγει ο ΠΑΟΚ το έπαιζε δύσκολος, δεν τον έδωσαν γτ δεν είχε έρθει άλλος και μετά καταλήξαμε με 4 φορ.
από που προκύπτει το 10 μυρια για το μπακαμπου; 2 συνολικά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και να έρθει ως ελεύθερος είναι η προσπάθεια.
Και επίσης πως προκύπτει το λάθος μη στήριξης σε σαματα;όταν ο προπονητής ανέφερε για λάθος με σαματα δεν μίλησε για στήριξη πουθενά. Το λάθος είναι όταν ήρθε η ευκαιρία να φύγει ο ΠΑΟΚ το έπαιζε δύσκολος, δεν τον έδωσαν γτ δεν είχε έρθει άλλος και μετά καταλήξαμε με 4 φορ.
- loukas karadimos
dimpaok4 έγραψε:με τον μπινε προεδρο απο την σιγκαπουρη που μας εχει φαει την ψυχη 10 χρονια το τωρα ας κανει και ενα καλο παιρνωντας το πουλι τον γκομεζ.Leonardo10 έγραψε:Για ρυθμιστής μπεκ στο Μεστάγια;Mitsospaoki4 έγραψε:Πρόταση της Βαλένθια για Γκόμεζ λέει το sportime.
Πες τα ρε φίλε, τι γάγγραινα είναι αυτή ρε
Εγω τουλαχιστον διαβαζω για προταση αγορας 2 μυριων.Πουθενα δεν ειδα πιθανοτητα ελευσης ως ελευθερος και με συμβολαιο μισου χρονου με το δικαιωμα ανανεωσης.GINOLA έγραψε:Χωρίς να έχω καμία κάψα να έρθει ο μπακαμπου ούτε να διαφωνώ για πιθανό λάθος χειρισμό στο φορ μπορείς να μου εξηγήσεις 2 άλματα λογικής στο κεφάλι μου τουλάχιστον;
Οσον αφορα τον Σαματα δεν νομιζω οταν ο Λουτσεσκου ελεγε οτι ισως εκτιμησαμε λαθος την περιπτωση του να εννοουσε οτι επρεπε να τον αφησουμε να φυγει.Μαλλον το αντιθετο.
-
Ginola, δεν συμφωνω για Σαματα. Ο Λουτσεσκου νομιζω λεει οτι ηταν λαθος που τον βγαλαμε απο την ευρωπαικη λιστα το καλοκαιρι (ειχε πει και τοτε οτι η αποφαση αυτη δεν ηταν δικη του). Δεν νομιζω να φυγει. Τισουνταλι νομιζω ειναι ο μονος που θα φυγει απο τα φορGINOLA έγραψε:Χωρίς να έχω καμία κάψα να έρθει ο μπακαμπου ούτε να διαφωνώ για πιθανό λάθος χειρισμό στο φορ μπορείς να μου εξηγήσεις 2 άλματα λογικής στο κεφάλι μου τουλάχιστον;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι μέρες περνάνε πάντως και δεν βγαίνει κάτι από το μέτωπο.
Λογικά θα πάμε στο κλασικό χειμωνιάτικο 24ωρο θρίλερ της τελευταίας μέρας, προσδοκώντας σε κάποια καραμπολα
Λογικά θα πάμε στο κλασικό χειμωνιάτικο 24ωρο θρίλερ της τελευταίας μέρας, προσδοκώντας σε κάποια καραμπολα
<<Chuba Akpom has emerged as a target for PAOK, with coach Lucescu reportedly preferring him due to his familiarity with the player's abilities. The main challenge lies in finding a way for Akpom to exit Ajax, where he is under contract until at least the summer, despite his limited appearances. Akpom, who is well-known to PAOK from his previous tenure, is considered an ideal addition to strengthen their attack during the winter transfer window. Negotiations are underway to formulate a deal that would enable Akpom to return to PAOK, overcoming the contractual ties with Ajax. The objective is to bring him back to Toumba as part of PAOK's efforts to enhance their forward options.>>
<<PAOK is interested in acquiring Cédric Bakambu during the winter transfer window. Real Betis is reportedly asking for 2 million euros for the transfer of the Ghanaian striker. However, Bakambu's representatives claim they will do everything possible to facilitate a free transfer to PAOK. The financial difference between PAOK and Bakambu is small, but the main issue is his release from the Spanish club to join PAOK.>>
πριν 46 λεπτά δημοσιεύτηκε.
<<PAOK is interested in acquiring Cédric Bakambu during the winter transfer window. Real Betis is reportedly asking for 2 million euros for the transfer of the Ghanaian striker. However, Bakambu's representatives claim they will do everything possible to facilitate a free transfer to PAOK. The financial difference between PAOK and Bakambu is small, but the main issue is his release from the Spanish club to join PAOK.>>
πριν 46 λεπτά δημοσιεύτηκε.
Μα ρε παιδιά το θέμα δεν είναι ποιος συμφωνεί,το θέμα είναι ότι ερμηνεύει ο καθένας κάτι που ειπώθηκε, δεν έχει πει ποτέ αυτό που λέτε,ερμηνεία σας είναι.
Επειδή λοιπόν δεν έχει ειπωθεί ότι κάναμε λάθος με τον σαματα γιατί έπρεπε να παιζει αλλά αυτό είναι δικιά σας εκτίμηση καλό θα είναι να μην το θεωρούμε ως δεδομένο.
Έχει πχ γραφτεί πολλάκις ότι το λάθος ήταν πως δεν έφυγε, δεν θα μπω στην κουβέντα τι εννοούσε,θα πω όμως ότι επειδή δεν είναι ξεκάθαρο ας μην το παίρνουμε ως solid επιχείρημα
Επίσης δεν προκύπτει από πουθενά πρόταση 2 μυρίων. Αυτό που λέει ο ΠΑΟΚ είναι 2 μυρια στον παίκτη για 1.5 χρόνο. Τα θελω της μπετις κάπου γράφτηκαν στην Ισπανία αλλά είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ εχει ενημέρωση ότι μπορεί να έρθει ως ελεύθερος.
Επειδή βλέπω το όνομα είναι παραπάνω από προφανές ότι η πρώτη επιλογή του προπονητή και το μεγάλο του θέλω θα ήταν ο ακπομ αλλά είναι επίσης προφανές ότι δεν είναι walk in the park κάτι τέτοιο εφόσον ο αγιαξ έχει πληρώσει αρκετά χρήματα για τον παίκτη.
Επειδή λοιπόν δεν έχει ειπωθεί ότι κάναμε λάθος με τον σαματα γιατί έπρεπε να παιζει αλλά αυτό είναι δικιά σας εκτίμηση καλό θα είναι να μην το θεωρούμε ως δεδομένο.
Έχει πχ γραφτεί πολλάκις ότι το λάθος ήταν πως δεν έφυγε, δεν θα μπω στην κουβέντα τι εννοούσε,θα πω όμως ότι επειδή δεν είναι ξεκάθαρο ας μην το παίρνουμε ως solid επιχείρημα
Επίσης δεν προκύπτει από πουθενά πρόταση 2 μυρίων. Αυτό που λέει ο ΠΑΟΚ είναι 2 μυρια στον παίκτη για 1.5 χρόνο. Τα θελω της μπετις κάπου γράφτηκαν στην Ισπανία αλλά είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ εχει ενημέρωση ότι μπορεί να έρθει ως ελεύθερος.
Επειδή βλέπω το όνομα είναι παραπάνω από προφανές ότι η πρώτη επιλογή του προπονητή και το μεγάλο του θέλω θα ήταν ο ακπομ αλλά είναι επίσης προφανές ότι δεν είναι walk in the park κάτι τέτοιο εφόσον ο αγιαξ έχει πληρώσει αρκετά χρήματα για τον παίκτη.
Μα προφανως στα πλαισια ενος φορουμ ερμηνειες και εκτιμησεις εκφραζουμε,διαφορετικα θα ημασταν μελη της διοικησης και νομιζω οτι ειναι σχετικα ασφαλης η εκτιμηση πως εννοουσε οτι επρεπε να στηριχτει. Κατι αλλο θα μπορουσε να το ειχε δηλωσει η Γκοντζαρεβα,οχι ο Ραζβαν.
Ο Ακπομ για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ προφανως και ειναι η καλυτερη περιπτωση αλλα δεν βλεπω πως μπορει να γινει.
Ο Ακπομ για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ προφανως και ειναι η καλυτερη περιπτωση αλλα δεν βλεπω πως μπορει να γινει.
- PAOKevolution