Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Δηλαδη σιγουρα τελος ο Μπρεθγουειτ; Αποκλειεται να ειναι για το 1+1
Το δεύτερο το πιθανότερο με την προϋπόθεση να μην εξαφανιστείDimitris_L4 έγραψε:Ή μεγαλες δοξες ή μεγαλο μπινελικι...παει και η Τριτη παντως.. ειχες πει αυτην την εβδομαδα θα κλεισουν οι 2..

Με βάση τους 24 δίναμε 1.8 για κλειστό διετές και 2 για 1+1.aivas19 έγραψε:Δηλαδη σιγουρα τελος ο Μπρεθγουειτ; Αποκλειεται να ειναι για το 1+1
Αυτός ηθελε 2 για κλειστό διετές. Γιαυτό χάλασε..
Περιπτώσεις σαν του Τσάλοφ δύσκολα βρίσκονται. Το συμβόλαιό του λήγει σε 1 χρόνο, και έτσι μπορεί να έρθει ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλής αξίας σε βατή τιμή, στην καλύτερη και πιο παραγωγική ηλικία. Δεν αξίζει το ρίσκο για 33χρονο μισθοφόρο, να παίξει σε πρωτάθλημα που σνομπάρει. Το ρίσκο να χαλάσουν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, σε περίπτωση που δεν έχει κίνητρο, ενώ αμοίβεται με τα περισσότερα. Ο παίκτης αυτός αν πάει premier league πιστεύω ότι δε θα κοροϊδέψει, αλλά στην Ελλάδα, άνετα.
Αν όντως ενδιαφέρει ο Λιβάγια.
Τι ρήτρα πιστεύεται ότι εχει;
Είμαι μεγαλύτερη από αυτή που έδωσε ο βαζελος για να πάρει τον Ινγκασον;
Τι ρήτρα πιστεύεται ότι εχει;
Είμαι μεγαλύτερη από αυτή που έδωσε ο βαζελος για να πάρει τον Ινγκασον;
obanebane έγραψε:Jim_Chatz έγραψε:Φίλε Gospi ΣΟΒΑΡΗ έτοιμη εναλλακτική και ΠΑΟΚ δεν πάνε και πολύ μαζι. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το Ινγκασον-Εκονγκ.
Πώς να το κάνουμε. Για το φορ η ομάδα, δηλαδή ο Ιβάν πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μάλλον δεν το έχουν καταλάβει ή εθελοτυφλουν.
Γενικά η ομάδα δεν έχει τα κατάλληλα αντανακλαστικά στις μεταγραφές
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ο Εκονγκ μας βγήκε τουρίστας δεν φταίει οποιος τον επέλεξε, το βιογραφικό του ήταν ανώτερο του Ισλανδου και θεωρητικά είναι καλύτερος παίχτης, μπορεί και πρακτικά, απλά στον ΠΑΟΚ δεν το έδειξε.
Το να κάνουμε κριτική εκ του ασφαλούς δεν μας τιμάει ιδιαίτερα.
Αν έγραφες αυτό το ποστ πέρσι τέτοια εποχή, θα σου έβγαζα το καπέλο.
Είχες γράψει κάτι όταν αποκτήθηκε ο Νιγηριανός;
Εγω πάντως, ναι, είχα γράψει για Εκόνγκ και Σαμάτα, στο "Μεταγραφές Καλοκαιριού II", πέρυσι, νομίζω περίπου στις 3 Ιουλίου, μόλις είχαν ακουστεί τα ονόματά τους, υποννοώντας ευγενικά ότι είναι αμφότεροι παλτά πολυτελείας. Είχα ποστάρει, μάλιστα, και βιντεάκι με ματς του Εκόνγκ όπου φαίνονται οι αμυντικές του ανασφάλειες ("τσαφ") και ότι τα καλά του ματς τα έχει κάνει με την Εθνική του, ενώ για τον Σαμάτα είχα πει ότι τα καλά του χρόνια είναι πλέον πίσω του. Scripta manent, μπορεί εύκολα να ελέγξει του λόγου το αληθές κάποιος.
Ειλικρινά. ήταν οι πιο εύκολες πρόβλεψεις του κόσμου και ήταν αποτέλεσμα χομπίστικης έρευνας / "σκάουτινγκ" μιας - δυο ημερών. Στην εποχή της υπερπληροφόρησης και του ίντερνετ μπορείς πολύ εύκολα να δεις αποσπάσματα ή και ολόκληρα ματς, heatmaps και βαθμολογίες απόδοσης ολόκληρων σεζόν για παίκτες που ενδιαφέρουν. Τώρα ποιος αποφάσισε ότι αυτοί οι δυο κάνουν για τον ΠΑΟΚ, σε αυτά τα χρήματα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο αλλά στο κάτω-κάτω για κάτι τέτοια φάγανε τον Μπότο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος odynet την Τρί 16 Ιούλ 2024, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προχθές οπαδός της Χαρτς με είπε εντυπωσιάστηκε από τον Τόμας,άντε ανταλλαγή με σακλαντ λέει 

-
Προφανώς και ο Τσαλόβ είναι επιλογή , όπως είναι και ο Άκπομ. Αλλά αυτοί οι παίκτες έρχονται πάντα στο τέλος των μεταγραφών είτε με καραμπόλες είτε όταν υπάρχει η απαιτούμενη ρευστότητα για μία τέτοια κίνηση. Μέχρι τότε δυστυχώς οι καλύτερες επιλογές θα είναι είτε λίγοι αξιόλογοι ελεύθεροι όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος είτε όσοι μείνουν νωρίτερα ελεύθεροι ή έχουν βατές ρήτρες αλλά έχεις προνοήσει και συμφωνήσει μαζί τους.
Αχαχα. Να πω ότι δεν το περίμενα; Κάθε χρόνο κι από ένα σήριαλ καλοκαιριου... Ελπίζω να μην φέρουν τον φετινό Σαμάτα στη συνέχεια και κάνουμε άλλη μία τρύπα στο νερό.
- Σουριναμέζος
Καλά το "πολύ υψηλής αξίας" για τον Τσάλοφ ελέγχεταιvs40 έγραψε:Περιπτώσεις σαν του Τσάλοφ δύσκολα βρίσκονται. Το συμβόλαιό του λήγει σε 1 χρόνο, και έτσι μπορεί να έρθει ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλής αξίας σε βατή τιμή, στην καλύτερη και πιο παραγωγική ηλικία. Δεν αξίζει το ρίσκο για 33χρονο μισθοφόρο, να παίξει σε πρωτάθλημα που σνομπάρει. Το ρίσκο να χαλάσουν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, σε περίπτωση που δεν έχει κίνητρο, ενώ αμοίβεται με τα περισσότερα. Ο παίκτης αυτός αν πάει premier league πιστεύω ότι δε θα κοροϊδέψει, αλλά στην Ελλάδα, άνετα.
Δηλαδή ο χοντρός μας λέει ότι η μεταγραφή χάλασε για ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής του αμοιβής.
Μ***** μου μεγαλύτερη εχθροί του ΠΑΟΚ από αυτούς εδώ πέρα δεν υπάρχουν
Δεν υπαρχει περιπτωση, ο Διαμαντοπουλος ειπε αλλα νουμερα, αλλοι ειπαν οτι καναμε προταση για διετες.Blackgr4 έγραψε:Με βάση τους 24 δίναμε 1.8 για κλειστό διετές και 2 για 1+1.aivas19 έγραψε:Δηλαδη σιγουρα τελος ο Μπρεθγουειτ; Αποκλειεται να ειναι για το 1+1
Αυτός ηθελε 2 για κλειστό διετές. Γιαυτό χάλασε..
- theodorsalonika
Δηλαδή χάλασε για 200 χιλιάρικα τον χρόνο;να βάλουμε από μισό ευρώ όλοι να τον πάρουμε άμα είναι.. ρε τι ζούμε και τι ακούμε...
Απλά τόσα χρόνια πάντα μα πάντα είμαστε της τελευταίας στιγμής ..δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό..φέτος που επρεπε να κάνουμε υπέρβαση είμαστε σε στάση αναμονής
Και κάτι ακόμα...ακούνε τα ίδια ονόματα...εδώ και ενάμιση μήνα....και κάτι παίκτες που τους ξέρουμε...ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;οι σκάουτερ μας που είναι;
Απλά τόσα χρόνια πάντα μα πάντα είμαστε της τελευταίας στιγμής ..δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό..φέτος που επρεπε να κάνουμε υπέρβαση είμαστε σε στάση αναμονής
Και κάτι ακόμα...ακούνε τα ίδια ονόματα...εδώ και ενάμιση μήνα....και κάτι παίκτες που τους ξέρουμε...ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;οι σκάουτερ μας που είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodorsalonika την Τρί 16 Ιούλ 2024, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
Τα viber πάλι έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους. Καλά λέω τόσο καιρό ότι όλοι οι αρδ κοιμούνται ορθιοι .. πιο πιθανό να μας βγάλει μεταγραφή ο διαναντοπουλος πάρα οι κλοουν του 24 κλπ
-
Από πότε το 1/10 ενός ποσού θεωρείται μικρή διαφορά (όταν μιλάμε για αρκετά εκατομμύρια);renegade έγραψε:Δηλαδή ο χοντρός μας λέει ότι η μεταγραφή χάλασε για ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής του αμοιβής.
«Στην πρώτη ανανέωση ο Μπράνκο ήταν εκεί και έγινε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Χρειάζονταν 30.000 ευρώ γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την προμήθεια του ατζέντη μου και μου ζήτησαν να κόψω αυτό το ποσό από το συμβόλαιό μου. Ήταν τρελό, πώς μπορούσαν να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο.