Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από aivas19 »

Δηλαδη σιγουρα τελος ο Μπρεθγουειτ; Αποκλειεται να ειναι για το 1+1
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Dimitris_L4 έγραψε:Ή μεγαλες δοξες ή μεγαλο μπινελικι...παει και η Τριτη παντως.. ειχες πει αυτην την εβδομαδα θα κλεισουν οι 2..
Το δεύτερο το πιθανότερο με την προϋπόθεση να μην εξαφανιστεί :lol:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

aivas19 έγραψε:Δηλαδη σιγουρα τελος ο Μπρεθγουειτ; Αποκλειεται να ειναι για το 1+1
Με βάση τους 24 δίναμε 1.8 για κλειστό διετές και 2 για 1+1.
Αυτός ηθελε 2 για κλειστό διετές. Γιαυτό χάλασε..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Περιπτώσεις σαν του Τσάλοφ δύσκολα βρίσκονται. Το συμβόλαιό του λήγει σε 1 χρόνο, και έτσι μπορεί να έρθει ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλής αξίας σε βατή τιμή, στην καλύτερη και πιο παραγωγική ηλικία. Δεν αξίζει το ρίσκο για 33χρονο μισθοφόρο, να παίξει σε πρωτάθλημα που σνομπάρει. Το ρίσκο να χαλάσουν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, σε περίπτωση που δεν έχει κίνητρο, ενώ αμοίβεται με τα περισσότερα. Ο παίκτης αυτός αν πάει premier league πιστεύω ότι δε θα κοροϊδέψει, αλλά στην Ελλάδα, άνετα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Αν όντως ενδιαφέρει ο Λιβάγια.
Τι ρήτρα πιστεύεται ότι εχει;
Είμαι μεγαλύτερη από αυτή που έδωσε ο βαζελος για να πάρει τον Ινγκασον;
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

obanebane έγραψε:
Jim_Chatz έγραψε:Φίλε Gospi ΣΟΒΑΡΗ έτοιμη εναλλακτική και ΠΑΟΚ δεν πάνε και πολύ μαζι. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το Ινγκασον-Εκονγκ.

Πώς να το κάνουμε. Για το φορ η ομάδα, δηλαδή ο Ιβάν πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μάλλον δεν το έχουν καταλάβει ή εθελοτυφλουν.

Γενικά η ομάδα δεν έχει τα κατάλληλα αντανακλαστικά στις μεταγραφές

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν ο Εκονγκ μας βγήκε τουρίστας δεν φταίει οποιος τον επέλεξε, το βιογραφικό του ήταν ανώτερο του Ισλανδου και θεωρητικά είναι καλύτερος παίχτης, μπορεί και πρακτικά, απλά στον ΠΑΟΚ δεν το έδειξε.
Το να κάνουμε κριτική εκ του ασφαλούς δεν μας τιμάει ιδιαίτερα.
Αν έγραφες αυτό το ποστ πέρσι τέτοια εποχή, θα σου έβγαζα το καπέλο.
Είχες γράψει κάτι όταν αποκτήθηκε ο Νιγηριανός;

Εγω πάντως, ναι, είχα γράψει για Εκόνγκ και Σαμάτα, στο "Μεταγραφές Καλοκαιριού II", πέρυσι, νομίζω περίπου στις 3 Ιουλίου, μόλις είχαν ακουστεί τα ονόματά τους, υποννοώντας ευγενικά ότι είναι αμφότεροι παλτά πολυτελείας. Είχα ποστάρει, μάλιστα, και βιντεάκι με ματς του Εκόνγκ όπου φαίνονται οι αμυντικές του ανασφάλειες ("τσαφ") και ότι τα καλά του ματς τα έχει κάνει με την Εθνική του, ενώ για τον Σαμάτα είχα πει ότι τα καλά του χρόνια είναι πλέον πίσω του. Scripta manent, μπορεί εύκολα να ελέγξει του λόγου το αληθές κάποιος.

Ειλικρινά. ήταν οι πιο εύκολες πρόβλεψεις του κόσμου και ήταν αποτέλεσμα χομπίστικης έρευνας / "σκάουτινγκ" μιας - δυο ημερών. Στην εποχή της υπερπληροφόρησης και του ίντερνετ μπορείς πολύ εύκολα να δεις αποσπάσματα ή και ολόκληρα ματς, heatmaps και βαθμολογίες απόδοσης ολόκληρων σεζόν για παίκτες που ενδιαφέρουν. Τώρα ποιος αποφάσισε ότι αυτοί οι δυο κάνουν για τον ΠΑΟΚ, σε αυτά τα χρήματα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο αλλά στο κάτω-κάτω για κάτι τέτοια φάγανε τον Μπότο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος odynet την Τρί 16 Ιούλ 2024, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Προχθές οπαδός της Χαρτς με είπε εντυπωσιάστηκε από τον Τόμας,άντε ανταλλαγή με σακλαντ λέει :lol:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Προφανώς και ο Τσαλόβ είναι επιλογή , όπως είναι και ο Άκπομ. Αλλά αυτοί οι παίκτες έρχονται πάντα στο τέλος των μεταγραφών είτε με καραμπόλες είτε όταν υπάρχει η απαιτούμενη ρευστότητα για μία τέτοια κίνηση. Μέχρι τότε δυστυχώς οι καλύτερες επιλογές θα είναι είτε λίγοι αξιόλογοι ελεύθεροι όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος είτε όσοι μείνουν νωρίτερα ελεύθεροι ή έχουν βατές ρήτρες αλλά έχεις προνοήσει και συμφωνήσει μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Αχαχα. Να πω ότι δεν το περίμενα; Κάθε χρόνο κι από ένα σήριαλ καλοκαιριου... Ελπίζω να μην φέρουν τον φετινό Σαμάτα στη συνέχεια και κάνουμε άλλη μία τρύπα στο νερό.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

vs40 έγραψε:Περιπτώσεις σαν του Τσάλοφ δύσκολα βρίσκονται. Το συμβόλαιό του λήγει σε 1 χρόνο, και έτσι μπορεί να έρθει ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλής αξίας σε βατή τιμή, στην καλύτερη και πιο παραγωγική ηλικία. Δεν αξίζει το ρίσκο για 33χρονο μισθοφόρο, να παίξει σε πρωτάθλημα που σνομπάρει. Το ρίσκο να χαλάσουν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, σε περίπτωση που δεν έχει κίνητρο, ενώ αμοίβεται με τα περισσότερα. Ο παίκτης αυτός αν πάει premier league πιστεύω ότι δε θα κοροϊδέψει, αλλά στην Ελλάδα, άνετα.
Καλά το "πολύ υψηλής αξίας" για τον Τσάλοφ ελέγχεται
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή ο χοντρός μας λέει ότι η μεταγραφή χάλασε για ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής του αμοιβής.
Μ***** μου μεγαλύτερη εχθροί του ΠΑΟΚ από αυτούς εδώ πέρα δεν υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Δηλαδη σιγουρα τελος ο Μπρεθγουειτ; Αποκλειεται να ειναι για το 1+1
Με βάση τους 24 δίναμε 1.8 για κλειστό διετές και 2 για 1+1.
Αυτός ηθελε 2 για κλειστό διετές. Γιαυτό χάλασε..
Δεν υπαρχει περιπτωση, ο Διαμαντοπουλος ειπε αλλα νουμερα, αλλοι ειπαν οτι καναμε προταση για διετες.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Δηλαδή χάλασε για 200 χιλιάρικα τον χρόνο;να βάλουμε από μισό ευρώ όλοι να τον πάρουμε άμα είναι.. ρε τι ζούμε και τι ακούμε...

Απλά τόσα χρόνια πάντα μα πάντα είμαστε της τελευταίας στιγμής ..δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό..φέτος που επρεπε να κάνουμε υπέρβαση είμαστε σε στάση αναμονής

Και κάτι ακόμα...ακούνε τα ίδια ονόματα...εδώ και ενάμιση μήνα....και κάτι παίκτες που τους ξέρουμε...ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;οι σκάουτερ μας που είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodorsalonika την Τρί 16 Ιούλ 2024, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Τα viber πάλι έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους. Καλά λέω τόσο καιρό ότι όλοι οι αρδ κοιμούνται ορθιοι .. πιο πιθανό να μας βγάλει μεταγραφή ο διαναντοπουλος πάρα οι κλοουν του 24 κλπ
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

renegade έγραψε:Δηλαδή ο χοντρός μας λέει ότι η μεταγραφή χάλασε για ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής του αμοιβής.
Μ***** μου μεγαλύτερη εχθροί του ΠΑΟΚ από αυτούς εδώ πέρα δεν υπάρχουν
Από πότε το 1/10 ενός ποσού θεωρείται μικρή διαφορά (όταν μιλάμε για αρκετά εκατομμύρια);

«Στην πρώτη ανανέωση ο Μπράνκο ήταν εκεί και έγινε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Χρειάζονταν 30.000 ευρώ γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την προμήθεια του ατζέντη μου και μου ζήτησαν να κόψω αυτό το ποσό από το συμβόλαιό μου. Ήταν τρελό, πώς μπορούσαν να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”