Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Ο μόνος λόγος για να παίξει ο γαύρος για τη νίκη είναι η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.
Ανυπομονώ να δω την αε-κουλα που θα παίξει ίσως πρώτη φορά do or die παιχνίδι. Να δούμε αντέχουν???
Να σκοράρει πρώτος ο γαύρος και δεν το χάνει με τίποτα το ματς .
Να δούμε έχουν τα άντερα να επιστρέψουν απο την κόλαση?
Οι γαύροι να είναι υποψιασμένοι να μην χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά μόνο με καμία κροτίδα...
Ανυπομονώ να δω την αε-κουλα που θα παίξει ίσως πρώτη φορά do or die παιχνίδι. Να δούμε αντέχουν???
Να σκοράρει πρώτος ο γαύρος και δεν το χάνει με τίποτα το ματς .
Να δούμε έχουν τα άντερα να επιστρέψουν απο την κόλαση?
Οι γαύροι να είναι υποψιασμένοι να μην χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά μόνο με καμία κροτίδα...
Ο γάβρος θα παίξει για τον ίδιο λόγο που θα παίξει με μας το λήκι, να μην το σηκώσει ο νιάου στην έδρα του. Και με την κόντρα που έχουν το κίνητρο αρκεί και με το παραπάνω, ασχέτως ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Άσε που το γήπεδο λογικά θα τιγκάρει μετά την πρόκριση με τους Άγγλους, μια χαρά θα παίξουν μπροστά σε τόσο κόσμο.
Άσε που το γήπεδο λογικά θα τιγκάρει μετά την πρόκριση με τους Άγγλους, μια χαρά θα παίξουν μπροστά σε τόσο κόσμο.
Επιπλεον δεν γινεται να παει στο τελικο κονφερενς με πιθανες 3 διαδοχικες ηττες σε ντερμπι και οτι μπορει να σημαινει αυτο για τη ψυχολογια της ομαδας.
- Vet_eranos
Καλημέρα σε όλους...
Σε ισοβαθμία γκει - ζελας ποιος έχει προβάδισμα??
Εξηγούμαι...
Με Χ στο γκει-κουλά κ νίκη δική μας, αυτοί ισοβαθμούν στους 71..
Το χιναρι μεταξύ τους ξέρω ότι βολεύει εμάς, το κίνητρο τους έστω για Χ ψαχνω να δω.
Εξηγούμαι...
Το χιναρι μεταξύ τους ξέρω ότι βολεύει εμάς, το κίνητρο τους έστω για Χ ψαχνω να δω.
Βαζελος. Τον έχει κερδίσει 3 φορές.
Τον πέταξε και εκτός κυπέλλου (άσχετο)
Τον πέταξε και εκτός κυπέλλου (άσχετο)
Ο βάζελος ότι και να γίνει στο μεταξύ τουςVet_eranos έγραψε:Καλημέρα σε όλους...
Εξηγούμαι...
O γαυρος θα παιξει για ολους τους παραπανω λογους που γραφονται.
Επισης αγωνιστικα σχεδον σε κανενα ματς δεν εχει φανει οτι η χαρτινη τον εχει. Στο δε ματς του πρωτου γυρου των πλει οφ την εχει κανει γιογιο.
Επισης ειναι και στατιστικα πολυ δυσκολο η χαρτινη να κερδισει τα 3 απο τα 4 ματς με τον γαυρο μεσα στην χρονια. Νομιζω το εχει κανει ελαχιστες φορες στην ιστορια της.
Προφανως το κινητρο της ειναι πολλαπλασιο αυτο το γαυρου. Ομως εδω δεν μιλαμε για ομαδες με αγωνιστικη διαφορα. Μιλαμε για σχεδον ισοδυναμες ομαδες.
Επισης αγωνιστικα σχεδον σε κανενα ματς δεν εχει φανει οτι η χαρτινη τον εχει. Στο δε ματς του πρωτου γυρου των πλει οφ την εχει κανει γιογιο.
Επισης ειναι και στατιστικα πολυ δυσκολο η χαρτινη να κερδισει τα 3 απο τα 4 ματς με τον γαυρο μεσα στην χρονια. Νομιζω το εχει κανει ελαχιστες φορες στην ιστορια της.
Προφανως το κινητρο της ειναι πολλαπλασιο αυτο το γαυρου. Ομως εδω δεν μιλαμε για ομαδες με αγωνιστικη διαφορα. Μιλαμε για σχεδον ισοδυναμες ομαδες.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Κανονική περίοδος μεταξύ των 4.
ΠΑΟΚ 8 βαθμοι
αεχ 12
παο 8
ολυμπιακος 4
Πλέι οφ έως τωρα
ΠΑΟΚ 10
αεχ 7
παο 6
ολυμπιακος 3
Σύνολο
ΠΑΟΚ 18
αεχ 19
παο 14
ολυμπιακος 7
Δεν το λες και κατάρευση(τον μύθο ότι ξεφουσκωνουμε),αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ ,στα πλέι οφ.
ΠΑΟΚ 8 βαθμοι
αεχ 12
παο 8
ολυμπιακος 4
Πλέι οφ έως τωρα
ΠΑΟΚ 10
αεχ 7
παο 6
ολυμπιακος 3
Σύνολο
ΠΑΟΚ 18
αεχ 19
παο 14
ολυμπιακος 7
Δεν το λες και κατάρευση(τον μύθο ότι ξεφουσκωνουμε),αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ ,στα πλέι οφ.
-
Daskalos_4
Μα αυτο ακριβως ειναι το θετικο της υποθεσης, οτι ο γαυρος δεν θα εχει κινητρο για το Χ... Αλλα κινητρο για τη νικη.Vet_eranos έγραψε:Καλημέρα σε όλους...
Εξηγούμαι...
Αυτο διοτι, ασχετως του αποτελεσματος μεταξυ ΠΑΟΚ-ζελου, σε περιπτωση ισοπαλιας με αεχ θα χρειαζεται διπλο και μονο διπλο στη Λεωφλωρο.
Γενικα, οι συνθηκες εχουν διαμορφωθει ιδανικα για εμας. Σκεφτειτε για παραδειγμα ο γαυρος να μην ειχε βαθμολογικα κινητρα και απλα να περιμεναμε απο αυτον να τιμησει τη φανελα του...
Ασχετως του πώς θα εξελιχθουν οι δυο αγωνες, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο γαυρος θα το παιξει στα ισια το παιχνιδι. Το μονο ερωτηματικο ειναι αν μπορει να ανασυνταχτει απο τους πανηγυρισμους και την κοπωση
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Εγώ προσωπικά έχει καιρό που το έχω πει, το μόνο που φοβάμαι είναι το :
«Γαύροι αδέλφια μαζί θα το σηκώσουμε στη … παπαρινα»
Γνωρίζουμε όλοι πως λειτουργεί το ποκ
- Vet_eranos
Παιρνει σαρκα και οστα το
"ολη η αθηνα ενωμενη.....''
Ελικρινα δε με πειραζει να το χασουμε αν τους δω να αναβιωνουν το ΠΟΚ και να στηνονται μεσα το τηγανι στον λαθρεμπορα...
"ολη η αθηνα ενωμενη.....''
Ελικρινα δε με πειραζει να το χασουμε αν τους δω να αναβιωνουν το ΠΟΚ και να στηνονται μεσα το τηγανι στον λαθρεμπορα...
Άμα είναι έτσι, ας το σηκώσουν μαζί στην παπαρίνα και ας μείνει ο γάβρος εκτός Ευρώπης του χρόνου.-keeper- έγραψε:Εγώ προσωπικά έχει καιρό που το έχω πει, το μόνο που φοβάμαι είναι το :
Όποιος χτες είδε αλητική Κυριακή κατάλαβε πως ο γάβρος δεν υπάρχει περίπτωση να μην χτυπήσει στα ίσια το ματς με το χαρτί. Ας κάνουμε εμείς την δουλειά μας με τον βαζελοσπόρ και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Προσωπικά μικρή σημασία δίνω στο τι θα γίνει στο τηγάνι.
Με νοιάζει πρώτα απ' όλα να νικήσουμε εμείς.
Συμφωνώ και εγώ όμως ότι ο γαύρος δεν θα κάτσει να χάσει για 3η σερί φορά στην έδρα του από το χαρτί.
Με νοιάζει πρώτα απ' όλα να νικήσουμε εμείς.
Συμφωνώ και εγώ όμως ότι ο γαύρος δεν θα κάτσει να χάσει για 3η σερί φορά στην έδρα του από το χαρτί.
- PAOK_Antarctica
Ο γαύρος θα το παίξει το ματς στα ίσια, αυτό είναι σίγουρο.
Ας ελπίσουμε πως θα μπορέσουν και να κόψουν βαθμούς.
Ας ελπίσουμε πως θα μπορέσουν και να κόψουν βαθμούς.