Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Asimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Σιγά την κριτική. Ποιος δεν θα χειροκροτούσε αυτούς που σφυροκόπησε τη Μαρσαίγ. Μετά το σφυροκόπημα στο Βάζελο που πήρε την πιο πούστικη κούπα της δεκαετίας; Αποθεώθηκε αντρίκια η ομάδα που απέκλεισε κούλα και γαύρο; Δεν θυμάμαι... Θυμάται κανένας;
Γενικά ας είμαστε λίγο προσεκτικοί με τις αποθεώσεις, γιατί αν αποκλειόμασταν ξέρω γω στα πλεϊ οφ του κόνφερενς με τέτοιο τρόπο από τη Μαρσαίγ θα είχαμε ανάθεμα.
Όπως τώρα, ας ουμε..
Γενικά ας είμαστε λίγο προσεκτικοί με τις αποθεώσεις, γιατί αν αποκλειόμασταν ξέρω γω στα πλεϊ οφ του κόνφερενς με τέτοιο τρόπο από τη Μαρσαίγ θα είχαμε ανάθεμα.
Όπως τώρα, ας ουμε..
Δηλαδή όταν τους χειροκροτούσαμε 3.5 κομμάτια μέσα στη Γαλλία ενώ μας είχαν ξεπατώσει και ελέω Πασχαλάκη δεν τέλειωσε 4-1 αντί για 2-1 τι ήταν;Asimos έγραψε:Σιγά την κριτική. Ποιος δεν θα χειροκροτούσε αυτούς που σφυροκόπησε τη Μαρσαίγ. Μετά το σφυροκόπημα στο Βάζελο που πήρε την πιο πούστικη κούπα της δεκαετίας; Αποθεώθηκε αντρίκια η ομάδα που απέκλεισε κούλα και γαύρο; Δεν θυμάμαι... Θυμάται κανένας;
Όπως τώρα, ας ουμε..
Φυσικά και δεν ήταν εύκολο να χειροκροτήσεις την απώλεια τίτλου από έναν ξεκάθαρα πιο αδύναμο αντίπαλο όταν μάλιστα είχαν προηγηθεί ένα σωρό τσιμπούκια από τη λήξη του αγώνα με τη Μαρσέιγ και μετά.
Εκτός αν έχεις ξεχάσει τις 2 ήττες από σκουλήκι, την ήττα από τον ΠΑΣ, την ήττα από γαύρο, τα δυο χ με γάυρο και τα άλλα που ξεχνάω.
Τέλος πάντων, ο καθένας με την άποψη του και όσα έχει ζήσει.
Εγώ με θυμάμαι να χειροκροτάω ακόμα και το 2005 μέσα στο Βουκουρέστι, που τρώγαμε βροχή για 5 σερί ώρες και ο ΠΑΟΚ σε 90 λεπτά έκανε μισή τελική.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν βέβαια έχασες 4 κλασικές στην Τούμπα έλεγες δεν έχω φορ!
ΟΠΩΣ θέλουμε μη τα λέμε..
Γιατί εάν είχες φορ θα είχαν φάει 4!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σούρμε αν απαντάς σε μένα δεν σε πιασα αδερφέ.sourmenetes έγραψε:Όταν βέβαια έχασες 4 κλασικές στην Τούμπα έλεγες δεν έχω φορ!
-
Asimos
Οι εποχές Κνολ, Μάτος και Λύρατζη αντιπροσωπεύουν ακριβώς την πορεία του ΠΑΟΚ στον χρόνο. Από την παρακμή, στην ακμή και τώρα στη συντήρηση.
Το μόνο κοινό στοιχείο του τότε με τον σημερινό ΠΑΟΚ είναι πως και ο Κνολ (ως μεταγραφή αεροδρομίου) έφτασε τέλη Αυγούστου.
Α, και κάτι τελευταίο. Τα τελευταία χρόνια μόνο στα λόγια θα μπορούσαμε να ξαναγυρίσουμε σε εποχές που δεν έπαιζε φράγκο. Μας καλόμαθε ο θείος Ιβάν. Οπότε η κριτική δεν είναι στους παίκτες - ίσως και ποτέ να μην ήταν. Είναι στο πόσο θα ανοίξει το πορτοφόλι για να αγοράσει παίκτες.
Λυπάμαι αν φαίνομαι απότομος καμιά φορά, δεν έχω χρόνο να μακρυγορώ ώστε να ξεδιπλώνω αναλυτικά αυτά που ξέρω και καταλαβαίνω. Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν, γιατι να έχω, απλώς σε μια εποχή που ο ένας τρώει τον άλλον δεν μπορώ τις ρομαντικές αναλύσεις. Σας αισθάνομαι σαν πρόβατα που πάτε σε σφαγή.
Φιλικά.
Το μόνο κοινό στοιχείο του τότε με τον σημερινό ΠΑΟΚ είναι πως και ο Κνολ (ως μεταγραφή αεροδρομίου) έφτασε τέλη Αυγούστου.
Α, και κάτι τελευταίο. Τα τελευταία χρόνια μόνο στα λόγια θα μπορούσαμε να ξαναγυρίσουμε σε εποχές που δεν έπαιζε φράγκο. Μας καλόμαθε ο θείος Ιβάν. Οπότε η κριτική δεν είναι στους παίκτες - ίσως και ποτέ να μην ήταν. Είναι στο πόσο θα ανοίξει το πορτοφόλι για να αγοράσει παίκτες.
Λυπάμαι αν φαίνομαι απότομος καμιά φορά, δεν έχω χρόνο να μακρυγορώ ώστε να ξεδιπλώνω αναλυτικά αυτά που ξέρω και καταλαβαίνω. Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν, γιατι να έχω, απλώς σε μια εποχή που ο ένας τρώει τον άλλον δεν μπορώ τις ρομαντικές αναλύσεις. Σας αισθάνομαι σαν πρόβατα που πάτε σε σφαγή.
Φιλικά.
-
panpangr77
Από τις πιο χαλαρές διακοπές της δεκαετίας ,ούτε να ψάχνω να βρω καφέ να δω τον ΠΑΟΚ ,τις μεταγραφές τις κάναμε νωρίς ,γυρίζουν οι τραυματίες ,φεύγουν αυτοί που είναι να φύγουν ,θα δούμε το Σάββατο το φιλικό και την άλλη εβδομάδα την πρεμιέρα μας ,θα σκάσει και μια δύο μεταγραφές ( ακόμα πιστεύω τον κ Μινο) όλα πούδρα ... Είδα και έναν ωραίο τύπο χαλαρό με την φανέλα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ στην Καλαμάτα,και αυτόν χαλαρό τον έκοψα ... Παίχτε Ρόμα και ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα..
Πάω να βουτήξω ...
Πάω να βουτήξω ...
Εκτός από την τοξικότητα υπάρχει εδώ μέσα και μια καθόλου αθώα προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης.
Όση ζημιά κάνει το ένα, κάνει και το άλλο.
-
Dimitrisou
Συγγνωμη φιλε αλλα αν και συμφωνω πως δεν τους αντικατεστησες οπως επρεπε εχω μια μικρη παρατηρηση..μαντηλι να κλαψεις ως ομαδα δεν ειχες στις εποχες ως να ερθει ο σαββιδης,τοτε που σου φευγαν ολοι με προσφυγη..τωρα μια χαρα εχεις την δυνατοτητα,το αν γινεται ειναι αλλο θεμα..obanebane έγραψε:nunies4 έγραψε:Πώς μπορώ να τα κρίνω από τώρα; Βλέπω ότι τουλάχιστον αυτοί που ξέραμε ότι είναι βαρίδια αποχωρούν
Να κρίνω αυτούς που ήρθαν από 2 90λεπτα; Ε οχι δα!!
Ρε συ δε λέω να κρίνουμε από 2 παιχνίδια.
Έχουν γραφτεί αυτά που θα σου πω.
Ένα σύντομο παράδειγμα.
Στην θέση 9 ,την πιο σημαντική ειδικά στην Ελλάδα με τα λεωφορεία των 8-9 παιχτών πίσω από το κέντρο.
Σε δυο μεταγραφικές πουλήσαμε 2 παίχτες παίρνοντας 7+ εκατομμύρια ευρώ και φέραμε στην θέση τους τον πρωταγωνιστή του Μπέβερλι χιλς ,με μοναδικό κόστος το συμβόλαιο του ,που είναι γύρω στα 500 χιλιάρικα.
Αυτό εσύ το λες ανανέωση;
Έχω το λέω δεν έχω μαντήλι να κλάψω.
Βέβαια δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές,γι'αυτό ακόμα δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Φίλε μια που σαι Καλαμάτα κάνε τα κουμάντα σου γιατί έρχεται δύσκολος χειμώναςpanpangr77 έγραψε:Από τις πιο χαλαρές διακοπές της δεκαετίας ,ούτε να ψάχνω να βρω καφέ να δω τον ΠΑΟΚ ,τις μεταγραφές τις κάναμε νωρίς ,γυρίζουν οι τραυματίες ,φεύγουν αυτοί που είναι να φύγουν ,θα δούμε το Σάββατο το φιλικό και την άλλη εβδομάδα την πρεμιέρα μας ,θα σκάσει και μια δύο μεταγραφές ( ακόμα πιστεύω τον κ Μινο) όλα πούδρα ... Είδα και έναν ωραίο τύπο χαλαρό με την φανέλα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ στην Καλαμάτα,και αυτόν χαλαρό τον έκοψα ... Παίχτε Ρόμα και ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα..
Πάω να βουτήξω ...
Dimitrisou έγραψε:Συγγνωμη φιλε αλλα αν και συμφωνω πως δεν τους αντικατεστησες οπως επρεπε εχω μια μικρη παρατηρηση..μαντηλι να κλαψεις ως ομαδα δεν ειχες στις εποχες ως να ερθει ο σαββιδης,τοτε που σου φευγαν ολοι με προσφυγη..τωρα μια χαρα εχεις την δυνατοτητα,το αν γινεται ειναι αλλο θεμα..obanebane έγραψε:nunies4 έγραψε:Πώς μπορώ να τα κρίνω από τώρα; Βλέπω ότι τουλάχιστον αυτοί που ξέραμε ότι είναι βαρίδια αποχωρούν
Να κρίνω αυτούς που ήρθαν από 2 90λεπτα; Ε οχι δα!!
Ρε συ δε λέω να κρίνουμε από 2 παιχνίδια.
Έχουν γραφτεί αυτά που θα σου πω.
Ένα σύντομο παράδειγμα.
Στην θέση 9 ,την πιο σημαντική ειδικά στην Ελλάδα με τα λεωφορεία των 8-9 παιχτών πίσω από το κέντρο.
Σε δυο μεταγραφικές πουλήσαμε 2 παίχτες παίρνοντας 7+ εκατομμύρια ευρώ και φέραμε στην θέση τους τον πρωταγωνιστή του Μπέβερλι χιλς ,με μοναδικό κόστος το συμβόλαιο του ,που είναι γύρω στα 500 χιλιάρικα.
Αυτό εσύ το λες ανανέωση;
Έχω το λέω δεν έχω μαντήλι να κλάψω.
Βέβαια δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές,γι'αυτό ακόμα δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Η υπερβολή βοηθάει για να αναδείξει κάποιος μια κατάσταση.
Προφανώς έχει μαντήλια και πολλά μάλιστα.
Αν όμως μείνουμε όπως είμαστε τώρα και μετά τις αποχωρήσεις,τότε πρέπει αυτά τα μαντήλια η ΠΑΕ να αρχίσει να τα μοιράζει σε εμάς τους οπαδούς της.
Θα τα χρειαστούμε σίγουρα.
Ζαμπα,Μουργκ, Νινουα, Λαμπρου, Αγκουστο, Κουρτιτς, Μιχαη, Ελ Καντουρι.
Ελπιζω ολοι αυτοι να φυγουν.
Οι μονοι που προσφεραν ηταν ο Αγκουστο κ ο Κουρτιτς. Οι αλλοι εχουν 2 χρονια προσφορα απο 0 εως 2 στα 10.
Οποτε εαν φυγουν αυτοι μενουμε με ενα ροστερ στους 27 παικτες και αξια ροστερ στα 43εκ βαση transfermarkt.
Ελπιζω εως τοτε ο Ραζβαν να καταληξει για ποια θεση ειναι ο καθε παικτης που αποκτηθηκε και τι περαιτερω του λειπει
Θεωρω πολυ λαθος την μεταγραφη Μπραντον. Δεν βλεπω υπο ποια σκεψη εγινε
Ελπιζω ολοι αυτοι να φυγουν.
Οι μονοι που προσφεραν ηταν ο Αγκουστο κ ο Κουρτιτς. Οι αλλοι εχουν 2 χρονια προσφορα απο 0 εως 2 στα 10.
Οποτε εαν φυγουν αυτοι μενουμε με ενα ροστερ στους 27 παικτες και αξια ροστερ στα 43εκ βαση transfermarkt.
Ελπιζω εως τοτε ο Ραζβαν να καταληξει για ποια θεση ειναι ο καθε παικτης που αποκτηθηκε και τι περαιτερω του λειπει
Θεωρω πολυ λαθος την μεταγραφη Μπραντον. Δεν βλεπω υπο ποια σκεψη εγινε
- sourmenetes
- Moderator
Άρα υπάρχει ενοχή προσπάθεια ωραίο ποίησης!kos έγραψε:Εκτός από την τοξικότητα υπάρχει εδώ μέσα και μια καθόλου αθώα προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης.
Διαβαζεις και την ''εξαιρετικη οικονομικη'' αναλυση στο αρθρο του paok24 και τα παιρνεις ακομα περισσοτερο κρανιο...
Kos αν δεν απατωμαι δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεις κάτι τέτοιο
Σε καλούμε να το εξηγήσεις άμεσα και επαρκως
Η αναφορά μου αυτή την φορά είναι σε γραφόμενα συνοπαδων.rainmaker έγραψε:Kos αν δεν απατωμαι δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεις κάτι τέτοιο