Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Darkm4n »

nunies4 έγραψε:Ότι θα βλέπουμε σωστή μπάλα και ανάπτυξη ΚΑΙ από αυτό το ρόστερ εγώ δεν το περίμενα. Οπότε....κανένα λάθος.
Έβαλε τον Μουργκ και τον Τόμας.....
Και ποιον να βάλει; Έχει και άλλον;
Και ποια η διαφορά αυτού του Μουργκ από τον Ζιβκο του 2022 πχ; Σιγά την ποιοτική διαφορά...
Άλλους 2 Ντελιες ποιοτικα χρειαζόταν μπροστά και θα έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα
Αν τα εξτρέμ του δεν μπορούν να γυρίσουν μια φορά σωστά την μπάλα σε τόσες φάσεις τι να κάνει;
Ακόμα και αυτό ο Ντελιας το έκανε μια φορά σωστά αλλά η πόρνη αναπήδησε πριν το σουτ του Σοάρες για το 0-2.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Εχεις δικαιο φιλε συμφωνω αλλά πως να ξεφορτωθείς για να φέρεις 2 Ντέλιες; Πρέπει να πουληθούν που δεν πιστεύω να πουληθεί κανένας από τους Zivkovic/Murg να φέρουν άλλους ή να πάρουν ακόμα και ο Bradonjic εκαιρίες ο Ricardo και ο Quagliata που ξοδέψαμε 1.8εκΕ και δεν παίζει για εμένα είναι εμμονές δεν μπορώ να εξηγήσω σαν dnaPAOKi άλλο
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

σιγά μην κάτσω να σκάσω επειδή φέραμε χ στο Περιστέρι. Η ομάδα για άλλη μία φορά έβαλε τα χερακια της κ έβγαλε τα ματάκια της. σιγά μην κάτσω να σκάσω χρονιάρες μέρες βλέποντας ενεργοποίηση του μουργκ. σιγά μην κάτσω να σκάσω που πολλοί πιστεύουν στον μουργκ κ θέλουν να του δώσουν κ άλλη ευκαιρία, γιατί δύο χρόνια τώρα κάτι άλλο φταίει κ δεν αποδίδει.. σιγά μην κάτσω να σκάσω εξηγώντας το επίπεδο της ομάδας σε γνωστούς κ φίλους. εδώ κάνει μπαμ τι χρειάζεται κ εμείς εκθειάζοντας τον κάθε παίκτη που κάνει τα βασικά, νομίζουμε πως βλέπουμε την ομάδα του νταμπλ. θα σας στεναχωρήσω λέγοντας ότι ούτε τον τότε Βιερίνια έχουμε, ούτε τους τότε κρεσπο-Βαρέλα.. για τον πριγιοβιτς κ το τι έχουμε τώρα δεν θα μπω καν σε κουβέντα..
επίσης σιγά μην κάτσω να σκάσω με αυτά που λέει ο λουτσεσκου. μουργκ θέλεις εδώ; ; στο 150%;;; παρτον.. δουλευόμαστε μεταξύ μας ; κανένα πρόβλημα.. απλά έχει κουράσει κ αυτός ως πάτερ φαμίλιας.. καπου ωπα...
όταν βγάλετε κάποιοι τις παρωπίδες κ το λέω καλοπροαιρετα, τότε μπορεί και να δείτε πιο καθαρά..
χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι.. υγεία πάνω από όλα
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Σε αγώνα που εκτός απο το γκολ έχεις δοκάρι και άλλες 5-6 καλές ευκαιρίες, παίζεις στρωτό ποδόσφαιρο , χωρίς γιόμες και καμινάδες πάλι κάποιοι ξεσκίζουν τον προπονητή.
Οταν ο Ζιβκοβιτς, πιθανότατα το μεγαλύτερο συμβόλαιο σου, δεν έκανε κυριολεκτικά ούτε μία επικίνδυνη ενέργεια, όταν η αλλαγή σου στο φορ είναι ο Μπραντον ( και εγώ την ώρα του αγώνα γκρίνιαξα που δεν έπαιξε με δύο φορ - στην ουσία αποδείχτηκε ότι παίξαμε με κανενα φορ ) , τι να κάνει άλλο δηλαδή.
Μάλλον έχουμε ( όλοι ) καλομάθει και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο συνδυασμός οικονομικής στενότητας και συμβολαίων τύπου Μουργκ, Τόμας, Μπισε, Νινούα ( σύνολο κανενα 2 εκ ), που δεν προσφέρουν καθόλου και Καντουρι, ΖΙβοκοβιτς ( σύνολο επισης κανένα 2κ - Μην βάλω και τον φετινό Κούρτιτς, ειδικά αν ήθελε να φύγει και εμεινε για να παιζει οπως και όταν παιζει) που προσφέρουν δυσανάλογα λίγα, θα έχει αυτά τα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

ΕΝΑΣ δεν ήρθε να σε πει Μπράβο Ραζβαν τα προηγούμενα 5 παιχνίδια. Τώρα έχουμε παρέλαση.
Ειλικρινά ρε παλικάρια, ποια η ευθύνη ενός προπονητή του οποίου η ομάδα βγάζει ΚΑΘΑΡΕΣ φάσεις για γκολ και αντ' αυτού ξύνουν τα παπάρια τους μπροστα;;;; Ποια η ευθύνη ενός προπονητή που η ομάδα του δε δέχεται φάσεις και όσες δέχεται η άμυνα κάνει ότι και η επίθεση; Το ματς χάθηκε από τους παίκτες. Ούτε αλλαγές ούτε παραλλαγές. Φιλικά.
τσιριγωτης

χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, θα μπορούσε απλά να παραιτηθεί λέγοντας πως δεν συμφωνεί με την ιδιοκτησία. θα του έλεγε κάποιος κατι; ;
Αυτός εκτίθεται τώρα με τι δηλώσεις που κάνει κ τις επιλογές
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τρίτο σε έχει με 3 - 4 παιδιά της ακαδημίας.

Γιατί να παραιτηθεί; Ίσα ίσα θα πάρει και μπόνους επίτευξης στόχων.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

τσιριγωτης έγραψε:χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, θα μπορούσε απλά να παραιτηθεί λέγοντας πως δεν συμφωνεί με την ιδιοκτησία. θα του έλεγε κάποιος κατι; ;
To δεν μου φέρνουν παίκτες , γιατι προφανώς τα οικονομικά έχουν ζορίσει, είναι διαφωνία με την διοίκηση;
Προσωπικά δεν θυμάμαι κανέναν, σε οποιαδήποτε χώρα και άθλημα να το έχει κάνει.
Ο ιδιος κανει σωστα στην δουλειά του,η ομάδα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είναι τρίτη μαζί με Ολυμπιακό που έχει 35 παίκτες.
Κανένας δεν εκτίθεται, υπάρχει εμπάθεια σε βάρος του, η οποια βάσει αυτών που έχει προσφέρει είναι αδικαιολόγητη
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κάποιοι έχουνε μπερδέψει εποχή Ιβάν Σαββίδη με την εποχή κανένα.

Μόνο ο ίλιε ντουμιτρέσκου μπορούσε να παραιτηθεί επειδή δεν τα έβρισκε με την διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Την μεγαλυτερη ευθυνη για χθες την καταλογιζω στον Ζιλε..
Επρεπε ο Ραζβαν να τον αλλαξει απ το ημιχρονο..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Για να μπει ο Μουργκ ή ο Τόμας από το ημίχρονο? Ναι ο Ζίλε ήταν χάλι μαύρο αλλά η ομάδα δεν έχει άλλες λύσεις.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

τσιριγωτης έγραψε:σιγά μην κάτσω να σκάσω επειδή φέραμε χ στο Περιστέρι. Η ομάδα για άλλη μία φορά έβαλε τα χερακια της κ έβγαλε τα ματάκια της. σιγά μην κάτσω να σκάσω χρονιάρες μέρες βλέποντας ενεργοποίηση του μουργκ. σιγά μην κάτσω να σκάσω που πολλοί πιστεύουν στον μουργκ κ θέλουν να του δώσουν κ άλλη ευκαιρία, γιατί δύο χρόνια τώρα κάτι άλλο φταίει κ δεν αποδίδει.. σιγά μην κάτσω να σκάσω εξηγώντας το επίπεδο της ομάδας σε γνωστούς κ φίλους. εδώ κάνει μπαμ τι χρειάζεται κ εμείς εκθειάζοντας τον κάθε παίκτη που κάνει τα βασικά, νομίζουμε πως βλέπουμε την ομάδα του νταμπλ. θα σας στεναχωρήσω λέγοντας ότι ούτε τον τότε Βιερίνια έχουμε, ούτε τους τότε κρεσπο-Βαρέλα.. για τον πριγιοβιτς κ το τι έχουμε τώρα δεν θα μπω καν σε κουβέντα..
Επειδή ούτε εγώ θέλω να σκας, δείξε μου έναν εδώ μέσα που πιστεύει στο Μουργκ και ότι το επίπεδο της ομάδας είναι αντίστοιχο της νταμπλούχου. Που να λέει ότι έχουμε Βιερίνια και Πρίγιο.
Όχι δύο, έναν.
τσιριγωτης

μα με αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι πολλοί δεν έχουν πρόβλημα.. επίσης πήγαινε σε παρακαλώ μια βόλτα στο τοπικ του κ μετά πες μου.. κάποιοι λένε για βελτίωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τσιριγωτης την Πέμ 29 Δεκ 2022, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Μην μου πεις οτι τιμωρησες τον ρενε για το πλατινε μαλι...Και ευγενικος ηταν...
:mrgreen:
george188

Δημοσίευση από george188 »

τσιριγωτης έγραψε:χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, θα μπορούσε απλά να παραιτηθεί λέγοντας πως δεν συμφωνεί με την ιδιοκτησία. θα του έλεγε κάποιος κατι; ;
Ο καθένας τα ερμηνεύει όπως θέλει. Απλά απορώ ας πούμε τι θα κέρδιζε ο ίδιος κ η ομάδα αν έκανε αυτό που λες. Εκτός αν εσύ βλέπεις ότι η ομάδα δεν παίζει, απορώ αλήθεια
τσιριγωτης

στα δικά μου μάτια παίζει επιπέδου τριτοτεταρτης ομάδας στο πρωτάθλημα. εκεί που είμαστε...την αεχ δεν τη βλέπεις, τους άλλους ζόρι μεγάλο. Κ μη μου πεις ότι τους έχουμε άνετα όπως πολλοί το λένε. απλά ο καθένας βλέπει με διαφορετική ματιά την ομάδα του. εγώ την θέλω πρωταγωνιστρια, ο άλλος μπορεί να θέλει απλά βα την βλέπει ανταγωνιστικα .. με βρυζα κ ζαγορακη μια χαρά ανταγωνιστικοι ήμασταν. αρκούσε;
Με τέτοιο μπακραουντ ιδιοκτήτη υα ήθελα τουλάχιστον κάθε χρόνο να διεκδικούμε το πρωτάθλημα..κάθε χρόνο στην διεκδίκηση όμως.. τον μουργκ, τον αουγκουστο, τον σαστρε, τον ραφα Σοάρες, τον μπραντον, τον Φελίπε, υον νασμπεργκ, τον κάργα, τον ζιφκο ζιφκοβιτς,τους έφερνε άνετα διοίκηση πρωτοδικειου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τσιριγωτης την Πέμ 29 Δεκ 2022, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”