Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
maceio

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από maceio »

nunies4 έγραψε:Άρρωστη πάσα για το 2-2 αυτό το χαφακι της σειράς που λέγεται Κουρτιτς....
και στον αλφα σχολιασαν σε αυτη τη φαση ,αγνοωντας εντελως ποιος την εκανε, " ωραιο τελειωμα "
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:[quote="renegade"
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
renegade έγραψε:Απαγορεύονται τα συνεχή αρνητικά σχόλια αλλά τα συνεχή θετικά είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα...οκ.

Να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να γράφουμε ευχολόγια ο ένας προς τον άλλο.
Γιατί ο Χ Τζόσουα που μπορεί να μην πιστεύει στον Χ Ναρευ να μην μπορεί να το πει 10 φορές ( οκ ενοχλητικο...και εμένα με ενοχλεί ) και ο Χ εβριτης να μπορεί να πει δέκα φορές ότι ο κουαλιατα θα τους γαλησει όλους φέτος?
Ο Χ εβριτης δεν έχει καμία όρεξη να γράφει 10 φορές την μέρα τα αυτονόητα. Και ξέρεις ποια είναι τα αυτονόητα; Όχι ότι ο Κουαλιάτα θα τους γαλησει αλλά ότι ο Κουαλιάτα χρειάζεται χρόνο για να δούμε τι καπνό φουμαρει. Αν εσύ βάζεις στο ίδιο τσουβαλι αυτή την άποψη με την συνεχόμενη αρνητικοτητα δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Το τι είναι αυτονόητο είναι μόνο μέσα στο δικό σου μυαλό.
Στο μυαλό του σοφλοδορα για παράδειγμα είναι αυτονόητο ότι εγώ είμαι ένας αρνητιστης γκρινιάρης ( αφού συνέχιζει να μου λέει εσείς), την ίδια στιγμή ο Τούμπα5 με αποκαλεί μέλος της διοίκησης.
Γι αυτό το τι είναι αυτονόητο ας το αφήσουμε στην άκρη.
Και για να το τελειώνουμε το μπαν στον Τζόσουα ήταν Μπαν στο πρόσωπο
Αν δεν είναι αυτονόητο ότι κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο και να τον κρίνουμε όταν τον δούμε στο χορτάρι τότε λυπάμαι. Ας μείνει στο δικό μου το μυαλό έτσι.[/quote]
Ποιος είπε ότι ο κάθε παίκτης δεν χρειάζεται χρόνο?
Βέβαια σύμφωνα με την εμπειρία μου οι πρώτοι που θα κράξουν τον κάθε παίκτη που μετά από 2-3 αγώνες δεν θα παίζει καλά είναι αυτοί που το καλοκαίρι τα βλέπουν όλα τέλεια.
Θα ξεχάσω τι έγινε όταν έγραψα ότι ένας 27χρονος που κατάφερε και διακρίθηκε μόνο στο Κροατικό πρωτάθλημα και στην β Γερμανίας δεν αξίζει 3,5 εκατομμύρια?
Οι περισσότεροι εξ αυτών που μου την έπεσαν μετά από τρεις αγωνιστικές παλτό ανέβαζαν τον Τσόλακ σακί με πατάτες τον κατέβαζαν...και να είμαστε πάλι σε αντίθετα στρατόπεδα .
Ακόμα και ο Τζόσουα ( που και αν έχουμε κάνει επικούς καβγάδες εδώ μέσα ) όταν κλείνει η μεταγραφική περίοδος τα σχόλια του για τους παίκτες είναι εντελώς συντηρητικά ακόμα και αν δεν προσφέρουν τίποτα...σε αντίθεση με πολλούς καλοκαιρινούς αισιοδοξους που τον χειμώνα ξεσκίζουν παίκτες με τον δικέφαλο στο στήθος
maceio

Δημοσίευση από maceio »

αξεχαστη εμενα θα μου μεινει η γκρινια για το πως θα παμε να παιξουμε Ευρωπη με τον Γιαννουλη αρ μπακ....
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

rainmaker έγραψε:Που είναι ο Ζαλαγετα κύριε Μπατατούδη; Ακόμα περιμένει ο λαος
Έρχεται παρέα με Zamorano,Fonseca, Aimar,Denilson,Piatti,Quaresma και Hernan Crespo(επικοί διαχρονικοί αρχιμανδρίτες των αρδ ) :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Εγώ νομίζω είμαστε σε σαφώς διορθωτική πορεία με παράλληλη αναβάθμιση του ρόστερ τόσο ποιοτικά όσο και σε θεμα επιλογών και πλουραλισμού χαρακτηριστικών μεταξύ αυτού.

Αν μάλιστα ολοκληρωθούν κάποιες κινήσεις από αυτές που εικάζεται ότι προχωράνε, στο βραχυπρόθεσμο μέλλον, τότε θα είμαστε και στο επιθυμητό χρονικό...πλαίσιο.

Τα γεγονότα το μαρτυράνε.

Για παράδειγμα σκεφτείτε τις θέσεις που είχαμε τα μεγαλύτερα κενά πέρυσι. 10 με Κουαιλιατα αντί Μπίσεσβαρ. Αρ μπακ με Σοάρες Ρ. αντί Σιντκλει.

Και όπου και να πιάσεις την ομάδα, οκ με ένα θέμα.. πάντα στο ..τέρμα :mrgreen: , αυτό που παει να γίνει δείχνει ότι αν μη τι άλλο θα είναι καλύτερο απο πέρυσι.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Κάποιοι άλλοι όταν βρίζανε παίχτη του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ δεν έτρεχε τίποτα. Τώρα ο Τζόσουα μπαν γιατί.;;

Σε άλλα νέα αυτός που έκανε την ασίστ για το 2-2 θα σέρνεται του χρόνου . Εδώ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν θυμάμαι ή δεν ξέρω καν σε τι αναφέρεσαι τσριγωτη, ειλικρινά

Το Μπαν δεν έπεσε για κριτική σε παίκτη της ομαδας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Aς χαλαρώσουμε όλοι

Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια που υπάρχει για τα μεταγραφικά.

Η βδομάδα που έρχεται θα έχει πολύ ενδιαφέρον

Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

boogeyman77 έγραψε:
Έρχεται παρέα με Zamorano,Fonseca, Aimar,Denilson,Piatti,Quaresma και Hernan Crespo(επικοί διαχρονικοί αρχιμανδρίτες των αρδ ) :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω ακομα περιμενω τον Bruno Labbadia.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Πιστεύω ότι δεν θα παρουσιαστεί μόνο ο Κουελίατα την Τρίτη, αλλά θα σκάσουν κι αλλα ονόματα συντόμως…
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

η ο κουαρεσμα...οεοοο που ειναι??

εγω λεω να παρουμε αλλους 2 αριστερους και 2 δεξιους σεντερ μπακ γιατι μπορει καποιος να τραυματιστει στην προετοιμασια και αυτος που θα παιξει να φαει καμμια ... αχρειαστη...καρτα γιατι ειναι κριαρι...

τοτε ποιος θα παιξει ...βροχοποιε... εσυ? η εγω??
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλή η ειρωνεία αλλά δεν ξέρω αν μας παίρνει να ειρωνευομαστε μετά από μια σεζον όπου ο μπίσεσβαρ έκανε 50 παιχνίδια βασικός και στο 10 παίζαμε με τον ντουγκλας.
Και πέρσι τέτοιο καιρό λέγαμε για τους παικταράδες που θα έρθουν
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

renegade έγραψε:Καλή η ειρωνεία αλλά δεν ξέρω αν μας παίρνει να ειρωνευομαστε μετά από μια σεζον όπου ο μπίσεσβαρ έκανε 50 παιχνίδια βασικός και στο 10 παίζαμε με τον ντουγκλας.
Και πέρσι τέτοιο καιρό λέγαμε για τους παικταράδες που θα έρθουν

το οτι...ισως...το ελεγες εσυ δεν σημαινει οτι το λεγαμε ολοι φιλε...αποστατη..

εγω π.χ ελεγα οτι απο την στιγμη που 12 τελειωνουν καλυτερα να μην παμε με επιβαρυνση του μπατζετ αλλα να ..τελειωσει...αυτη η ομαδα με οτι καταφερει και απο τον γεναρη...που μας περασε...να αρχισει το νεο...κολπο...
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

O εγκυρότατος Fabrizio Romano αναφέρει στο twitter του πως η Μαρσέιγ είναι σε συζητήσεις με τον Bazoer.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

20 σελίδες από το πρωί και μπαίνω και διαβάζω για ένα μέλος που απαντάει σε άλλο μέλος εδώ "λες βλακείες" και "τα τσουξες βραδυατικα" και συζητάμε αν έπρεπε να φάει Μπαν ή όχι. Καραμπαν για να ηρεμήσει

Αρνητικά σχόλια συνεχώς ακόμη δεν κλείσαμε παίχτες από κάποιους για να μπορούν αν η ομάδα δεν πάει καλά , να πουν "σας τα λέγαμε". Γίναμε όλοι ΤΔ

Δεν έχουμε ΤΔ, κριτική γιατί δεν έχουμε.
Έχουμε ΤΔ, είναι άχρηστος

Δεν μιλάει κανείς, δεν έχουμε πλάνο.
Σας εξηγούν το πλάνο, τι πλάνο είναι αυτό και δεν πάμε για πρώτοι κτλ

Δεν έχουμε ταχυδυναμικους παίχτες, σας φέρνουν παίχτες ή συζητάνε για αυτούς, ποιοι είναι αυτοί και γιατί παίζουν στη β Γερμανίας.

Δεν σας πιάνουν πουθενά, γκρίνια για τη γκρίνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”