Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δεν έχω δώσει ούτε κλικ στον συγκεκριμένο. Όποιος δεν γράφει με ονοματεπώνυμο αλλά με ψυχρας, ζεστας, πολικός αρκούδας, και πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλικι και σανό (ναι σανό μην παρεξηγιεσται όσοι τον διαβάζετε) στο πόπολο που διψάει για αίμα , μου είναι αδιάφορος. Παντελώς.
ΟΜΩΣ..αν υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα να ισχύει η διαρροή περιμένω από τον Ιβάν που στην πρόσληψη του Ραζβαν είχε πει ότι όλοι μα όλοι στρατευομαστε πίσω από τον προπονητή, να πάρει κεφάλια εδώ και τώρα.
ΟΜΩΣ..αν υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα να ισχύει η διαρροή περιμένω από τον Ιβάν που στην πρόσληψη του Ραζβαν είχε πει ότι όλοι μα όλοι στρατευομαστε πίσω από τον προπονητή, να πάρει κεφάλια εδώ και τώρα.
-
Χάνεται η ουσία... Εγώ να ρωτήσω σοβαρά αν κάποιος μπορεί να μου πει γιατί η ομάδα δεν έχει προχωρήσει στην κάλυψη των τρανταχτών κενών που έχει καθώς και στην ενδυνάμωσή της ακόμη? Πειστικά όμως, όχι ότι δεν υπάρχουν παίκτες που έρχονται και τέτοιες μπαρούφες. Ακούω..
Αν θυμάμαι καλά στο ποστ του ψυχρά, έγραψε για ένα όνομα Βανια(ς) Σαββίδη;;
Ποιος/α είναι αυτος/η;;
Ποιος/α είναι αυτος/η;;
Γιατί λείπει η ομαδα ανθρώπων ή ο άνθρωπος που αποφασιστικά θα εκπληρώσει τα θέλω του προπονητή.
-
Aυτος https://www.metrosport.gr/pamplo-gkarsi ... idi-198674markos4 έγραψε:Αν θυμάμαι καλά στο ποστ του ψυχρά, έγραψε για ένα όνομα Βανια(ς) Σαββίδη;;
Ποιος/α είναι αυτος/η;;
Ξαδερφος του γιωργαρου
Κάναμε πως δε το είδαμε μη βάζεις δύσκολαmarkos4 έγραψε:Αν θυμάμαι καλά στο ποστ του ψυχρά, έγραψε για ένα όνομα Βανια(ς) Σαββίδη;;
Ποιος/α είναι αυτος/η;;
- bersekeros
Λέτε για τον Ψύχρα, αλλά και εδώ μέσα τα ίδια διακινήθηκαν.
Ότι έκοψε παίκτες ο Λουτσέσκου.
Τι; Όχι;
Ότι έκοψε παίκτες ο Λουτσέσκου.
Τι; Όχι;
-
Άρα υπάρχουν και τα λεφτά και οι παίχτες αλλά δεν υπάρχει ο άνθρωπος να ακούσει τον προπονητή. Δηλαδή μου λες ότι ο Λουτσέσκου έχει ''περίεργα'' γούστα που κανένας δεν έχει το θάρρος να τα πραγματοποιήσει δίνοντας λόγο στον Σαββίδη?GINOLA έγραψε:Γιατί λείπει η ομαδα ανθρώπων ή ο άνθρωπος που αποφασιστικά θα εκπληρώσει τα θέλω του προπονητή.
Στο κατά ψυχρά υποτιθέμενο σκαουτινγκ τιμ ήταν κ ο ιβαν
Από τη μια το σκαουτινγκ τιμ κ από την άλλη ο λουτσεσκου
Εγώ πιστεύω ο ιβαν πήγε τη λίστα στους συνδέσμους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Παρ 20 Αύγ 2021, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί βάζω δύσκολα; Μου έκανε εντύπωση το όνομα γι αυτό ρώτησα.ariskatiforos έγραψε:Κάναμε πως δε το είδαμε μη βάζεις δύσκολαmarkos4 έγραψε:Αν θυμάμαι καλά στο ποστ του ψυχρά, έγραψε για ένα όνομα Βανια(ς) Σαββίδη;;
Ποιος/α είναι αυτος/η;;
Αν και νόμιζα ότι είναι γυναίκα.
-
Δεν ειναι ο ιβαν, δες παραπανω τι εγραψαariskatiforos έγραψε:Στο κατά ψυχρά υποτιθέμενο σκαουτινγκ τιμ ήταν κ ο ιβαν
-
Tι σημαινει αυτο? Λιγο ακατανοητο.GINOLA έγραψε:Γιατί λείπει η ομαδα ανθρώπων ή ο άνθρωπος που αποφασιστικά θα εκπληρώσει τα θέλω του προπονητή.
Δηλαδη οι σκαουτερς τι παικτες βλεπουν? Κανουν του κεφαλιου τους? Τις αναγκες τις ομαδας δεν προσπαθουν να εκπληρωσουν?
YΓ. Τζορμπατζογλου:
ο τι θα γίνει στην Κροατία ΔΕΝ γίνεται να επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ που έμειναν πίσω λόγω της ασυνεννοησίας συγκεκριμένων ανθρώπων. Όλοι ξέρουν τα κενά, τα οποία δεν γίνεται να μην καλυφθούν στην προσπάθεια να φτιάξει ο ΠΑΟΚ καλύτερη ομάδα.
* Πριν δύο ημέρες γράφαμε και υπενθυμίζαμε την ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ Σαββίδη να δουλεύουν ΟΛΟΙ στον ΠΑΟΚ, με σκοπό να στηρίζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά τα όσα γράφτηκαν πριν λίγο και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, αποδείχθηκε ότι δεν έχουν όλοι τον ίδιο σκοπό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giliopoulos την Παρ 20 Αύγ 2021, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν υπάρχει έστω κ ένα τοις εκατό αλήθεια σ αυτές τις αστειότητες ας το κλείσουμε καλύτερα
Σεφερλής
Σεφερλής
Η δουλειά του τεχνικού διευθυντή είναι να συντονίζει το σκαουτινκ σύμφωνα με τα θέλω του κοουτς.. όταν από τα 30 εξτρέμ γίνεται μια λίστα με 10 , παρουσιάζονται στον κοουτς οι 3-4 που ταιριάζουν σύμφωνα με τα θέλω του και την εκτίμηση του τεχνικού διευθυντή ( ο οποίος και κινείται με βάση ένα πλάνο ) .. μπορεί στον προπονητή να αρέσει ένας 30 χρόνος , αλλά το πλάνο της ομάδας να είναι να πάρει πιο μικρό σε ηλικία , άρα από μόνος πέρνει την απόφαση να μην πάει στην 1η επιλογή του προπονητή αλλά στην 2-3 της λίστας …
Αυτές τις αποφάσεις τώρα δεν υπάρχει κάποιος να τις πάρει .. και μάλλον έχει χαθεί το τόπι .. προφανως και το σκαουτινκ τιμ δεν έχει ιδέα της αγοράς , τιμών , αμοιβών , μανατζαραιων και πρέπει να έχει γίνει της πουτανας ..
Για αυτό λένε την μια ότι είμαστε κοντά στον χ και μετά από 5 μέρες τρώμε τα μούτρα μας ..
Αυτές τις αποφάσεις τώρα δεν υπάρχει κάποιος να τις πάρει .. και μάλλον έχει χαθεί το τόπι .. προφανως και το σκαουτινκ τιμ δεν έχει ιδέα της αγοράς , τιμών , αμοιβών , μανατζαραιων και πρέπει να έχει γίνει της πουτανας ..
Για αυτό λένε την μια ότι είμαστε κοντά στον χ και μετά από 5 μέρες τρώμε τα μούτρα μας ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Παρ 20 Αύγ 2021, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα social και η έκθεση σε αυτά ή μέσω από αυτά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και στις περισσότερες των προβληματικών περιπτώσεων ανέλεγκτο και ανεξέλεγκτο. Όσο περισσότερη σημασία και αξία του αποδίδεται, τόσο γιγαντώνεται. Χιλιάδες λογαριασμοί που μπορούν να γράφουν ότι θέλουν και αν βρίσκουν και θαμώνες να τους χρησιμοποιούν για μεταφέρουν και παραπέρα τις ειδήσεις ή και τα μυθεύματά τους.
Δυστυχώς όποιος θίγεται έχει συγκεκριμένους, δύσβατους δρόμους να ακολουθήσει για να αντιδράσει και συνήθως το αποφεύγει.
Σιγά μην απολύσουμε λοιπόν από το πληκτρολόγιο στελέχη της εταιρίας γιατί ο "αέρας" κατέδειξε άνευ καμίας απόδειξης συμπεριφορές που δήθεν "τρυπούν" το Σωματείο.
Είχα και εγώ την τύχη να μου δείξουν τις μεταγραφικές λίστες του Γενάρη, αλλά ήταν σε εξωτερικό χρόνο και έκανε πολύ ψύχρα για να τις μελετήσω ενδελεχώς. Δεν λέω περισσότερα για να μην απολυθεί κανένας φίλος.
Παρότι σπάνια ασχολούμαι με το fb, ορμώμενος από κάτι που διάβασα εδώ χτες, την παρακολούθησα την ηλίθια αυτή ιστορία, που κορυφώθηκε απόψε και καλά, ώστε να αποτυπωθεί και η άποψη της άλλης πλευράς, κατά τους κανόνες και τις πρακτικές τις αδέσμευτης παραδημοσιογραφίες. Όσον αφορά στις "λίστες¨ αυτό που γράφτηκε ήταν ότι αν χρειαστεί και για να αποδειχθεί ότι το ντιπάρτμεντ κάνει καλά τη δουλειά του, θα μπορούσε να θέσει σε γνώση των συνδέσμων τα ονόματα που δόθηκαν στον προπονητή για να επιλέξει.
Παιδικά και αστεία πράγματα και ως έμπνευση και ως αποτύπωση, πιθανότατα, μιας κουβέντας επί του θέματος που μπορεί όντως να έγινε.
Μη δίνουμε σημασία, άγαρμπο μεν, ασήμαντο δε.
Δυστυχώς όποιος θίγεται έχει συγκεκριμένους, δύσβατους δρόμους να ακολουθήσει για να αντιδράσει και συνήθως το αποφεύγει.
Σιγά μην απολύσουμε λοιπόν από το πληκτρολόγιο στελέχη της εταιρίας γιατί ο "αέρας" κατέδειξε άνευ καμίας απόδειξης συμπεριφορές που δήθεν "τρυπούν" το Σωματείο.
Είχα και εγώ την τύχη να μου δείξουν τις μεταγραφικές λίστες του Γενάρη, αλλά ήταν σε εξωτερικό χρόνο και έκανε πολύ ψύχρα για να τις μελετήσω ενδελεχώς. Δεν λέω περισσότερα για να μην απολυθεί κανένας φίλος.
Παρότι σπάνια ασχολούμαι με το fb, ορμώμενος από κάτι που διάβασα εδώ χτες, την παρακολούθησα την ηλίθια αυτή ιστορία, που κορυφώθηκε απόψε και καλά, ώστε να αποτυπωθεί και η άποψη της άλλης πλευράς, κατά τους κανόνες και τις πρακτικές τις αδέσμευτης παραδημοσιογραφίες. Όσον αφορά στις "λίστες¨ αυτό που γράφτηκε ήταν ότι αν χρειαστεί και για να αποδειχθεί ότι το ντιπάρτμεντ κάνει καλά τη δουλειά του, θα μπορούσε να θέσει σε γνώση των συνδέσμων τα ονόματα που δόθηκαν στον προπονητή για να επιλέξει.
Παιδικά και αστεία πράγματα και ως έμπνευση και ως αποτύπωση, πιθανότατα, μιας κουβέντας επί του θέματος που μπορεί όντως να έγινε.
Μη δίνουμε σημασία, άγαρμπο μεν, ασήμαντο δε.