Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Επισεις προβληματιζωμαι για τη θεση του σεντερ φορ. ΟΚ, καλος και χρυσος ο Σβιντερσκι ως ενναλακτικη αλλων χαρακτηριστικων και ειναι και καλη αλλαγη που κουμπωνει καλα αν θες να πεταξεις μεσα δευτερο φορ.
Αλλα ταυτοχρωνα, δεν μπορει ρε παιδι μου μονος του σεντερ φορ μπροστα σε τετοιο σχημα. Οσο και αν εχει βελτιωθει γενικα. Αρα αμα τραυματιστει πχ ο Ολιβειρα τι γινεται? Στη χρονια του νταμπλ ειχες φυσικα Πριγιο και απο πισω σβιντερσκι ΚΑΙ Ακπομ. Θα παμε με σβιντερσκι και Κουτσια ας πουμε? Υπερταλαντουχος ο Κουτσιας ναι, αλλα ουτε αυτος ετοιμος πιστευω να μπει βασικος.
Αλλα ταυτοχρωνα, δεν μπορει ρε παιδι μου μονος του σεντερ φορ μπροστα σε τετοιο σχημα. Οσο και αν εχει βελτιωθει γενικα. Αρα αμα τραυματιστει πχ ο Ολιβειρα τι γινεται? Στη χρονια του νταμπλ ειχες φυσικα Πριγιο και απο πισω σβιντερσκι ΚΑΙ Ακπομ. Θα παμε με σβιντερσκι και Κουτσια ας πουμε? Υπερταλαντουχος ο Κουτσιας ναι, αλλα ουτε αυτος ετοιμος πιστευω να μπει βασικος.
- stravostomis
Τι να τα κάνεις τα σέντερ μπακ όταν έχεις Σούπερμαν κάτω από τα γκολπόστ;CCCP έγραψε:Eγω θα επιμεινω. Τωρα σοβαρα, δεν παμε για σεντερ μπακ?
Ελπιζω μονο να μην τρεχουμε και δεν φτανουμε στο τελος γιατι θα ειναι αργα...
- loukas karadimos
Όταν έπαιζε στο Αιγάλεω γουσταρα σοβαρά Ξενοφών γητα , τελικά πήγε στον βαζελο και δεν έπιασε εκεί, αλλά ήταν πάντα συμπαθεστατος
Θα βουλευτω με τον Ιταλό Γητα ( ειδικά τώρα που έφυγε ο γύπας)
Θα βουλευτω με τον Ιταλό Γητα ( ειδικά τώρα που έφυγε ο γύπας)
Ο Σφιντερσκι ήρθε αφού έφυγε ο Πριγιο.CCCP έγραψε:Επισεις προβληματιζωμαι για τη θεση του σεντερ φορ. ΟΚ, καλος και χρυσος ο Σβιντερσκι ως ενναλακτικη αλλων χαρακτηριστικων και ειναι και καλη αλλαγη που κουμπωνει καλα αν θες να πεταξεις μεσα δευτερο φορ.
Για μένα το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η άμυνα. Σε κάθε θέση της άμυνας πάσχουμε.
Οι τερματοφύλακας μας είναι ασταθείς.
Τα στόπερ μας είναι γηρασμένα και αργά.
Ενώ στα μπακ με εξαίρεση τον κάπτεν έχουμε μόνο μετριότητες.
Χωρίς καλή άμυνα, δεν μπορούμε να στοχέψουμε ψηλά. Ειδικά στα στόπερ και στα μπακ χρειαζόμαστε άμεσα ενίσχυση. Θα μου πείτε πως ενδεχομένως να μαζευτούν πολλοί κυρίως στο κέντρο της άμυνας, το θέμα όμως δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό. Η ποιότητα των μετόπισθεν μας έχει πέσει κατακόρυφα.
Οι τερματοφύλακας μας είναι ασταθείς.
Τα στόπερ μας είναι γηρασμένα και αργά.
Ενώ στα μπακ με εξαίρεση τον κάπτεν έχουμε μόνο μετριότητες.
Χωρίς καλή άμυνα, δεν μπορούμε να στοχέψουμε ψηλά. Ειδικά στα στόπερ και στα μπακ χρειαζόμαστε άμεσα ενίσχυση. Θα μου πείτε πως ενδεχομένως να μαζευτούν πολλοί κυρίως στο κέντρο της άμυνας, το θέμα όμως δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό. Η ποιότητα των μετόπισθεν μας έχει πέσει κατακόρυφα.
Nαι σωστα τον ιδιο χειμωνα ηταν που εφυγε ο ενας και ηρθε ο αλλος...
Το θεμα ειναι οτι το να εχεις κανονικου τυπου σεντερ φορ (ποσο μαλλον του επιπεδου του Ολιβειρα) κανει μεγαλη διαφορα και δεν θελω να τρεμουμε ολη τη χρονια μη παθει κατι. Ο Ραζβαν φυσικα ξερει καλυτερα αλλα ενα προβληματισμο τον εχω. Καλυτερο θα ηταν να υπαρχει τριτο φορ με παρομοια με τον Ολιβειρα χαρακτηριστικα χαμηλωτερου επιπεδου φυσικα.
Αυτη την στιγμη τι ακουγεται? Οτι θα ερθει και τριτο φορ η θα παμε με Κουτσια?
Εκτος φυσικα και αν η πωληση σβιντερσκι θεωρειτε δεδωμενη και αρα μετα θα φερουν αυτο που χρειαζεται.
Το θεμα ειναι οτι το να εχεις κανονικου τυπου σεντερ φορ (ποσο μαλλον του επιπεδου του Ολιβειρα) κανει μεγαλη διαφορα και δεν θελω να τρεμουμε ολη τη χρονια μη παθει κατι. Ο Ραζβαν φυσικα ξερει καλυτερα αλλα ενα προβληματισμο τον εχω. Καλυτερο θα ηταν να υπαρχει τριτο φορ με παρομοια με τον Ολιβειρα χαρακτηριστικα χαμηλωτερου επιπεδου φυσικα.
Αυτη την στιγμη τι ακουγεται? Οτι θα ερθει και τριτο φορ η θα παμε με Κουτσια?
Εκτος φυσικα και αν η πωληση σβιντερσκι θεωρειτε δεδωμενη και αρα μετα θα φερουν αυτο που χρειαζεται.
Γι αυτο λεω οτι σχεδον ακυρωνει ολο τον σχεδιασμο ως σοβαρη προσπαθεια να χτυπήσουμε τιτλο φετος η μη ελευεση μπακ.
Ο Βαρελα τελος για μενα, δεν κανει για βασικος. Εχει πεσει παρα πολυ. Ακομα και ο Κρεσπο αν ειναι στα καλα του και ο Ινγκι και αυτος αν ειναι σε φορμα ειναι για δευτερο μπακ διπλα σε αλλον που θα ειναι ο ηγετης. Λειπει για εμενα το νουμερο ενα που θα ειναι ο ηγετης της αμυνας.
Ενταξι αμα πει ο Ραζβαν με αυτους θα παω, παω πασο. ΑΛλα θα ειναι το ενα στο οποιο θα συνεχισω να διαφωνω μαζι του και θα θεωρω οτι θα το μετανιωσει.
Ο Βαρελα τελος για μενα, δεν κανει για βασικος. Εχει πεσει παρα πολυ. Ακομα και ο Κρεσπο αν ειναι στα καλα του και ο Ινγκι και αυτος αν ειναι σε φορμα ειναι για δευτερο μπακ διπλα σε αλλον που θα ειναι ο ηγετης. Λειπει για εμενα το νουμερο ενα που θα ειναι ο ηγετης της αμυνας.
Ενταξι αμα πει ο Ραζβαν με αυτους θα παω, παω πασο. ΑΛλα θα ειναι το ενα στο οποιο θα συνεχισω να διαφωνω μαζι του και θα θεωρω οτι θα το μετανιωσει.
ο κολκασ εγραψε οτι πιστευει οτι παει πισω του εξτρεμ γτ με καντουρι τζολη μπισε ζιφκο και μουργκ οτι ειμαστε ικανοποιητικα προσ καλα
και εγω το ιδιο πιστευω πανω κατω αλλα νομιζω οτι ο λουτσε θελει ενα εξτρεμοδεκαρι(να κλεινει μεσα σαν ελ καντουρι,ουαρντα ακομα και μπισε)μπορει οχι τοπ παικτη(μπαμ βομβες και τα συναφη) σιγουρα πιστευω γρηγορο και να ειναι καλος σε ενα απο τα δυο δημιουργια η σκοραρισμα, θα δειξει πιστευω οτι θα ειναι απο τισ τελευταιες μασ κινησεις
υγ ο κουλ το απογευμα ειπε οτι μπορει ο μπακ να ειναι και ο ματεους ρεις τησ σπορτινγκ και χθες που ακουγα τζαντζαρα ειπε με σιγουρια οτι δεν ειναι ο ραφα αλλα ειναι παικτης απο ιβηρικη(ισπανια πορτογαλλια πιθανον καταγωγη να εννοουσε)
ΠΑΟΚΑΡΑ4
και εγω το ιδιο πιστευω πανω κατω αλλα νομιζω οτι ο λουτσε θελει ενα εξτρεμοδεκαρι(να κλεινει μεσα σαν ελ καντουρι,ουαρντα ακομα και μπισε)μπορει οχι τοπ παικτη(μπαμ βομβες και τα συναφη) σιγουρα πιστευω γρηγορο και να ειναι καλος σε ενα απο τα δυο δημιουργια η σκοραρισμα, θα δειξει πιστευω οτι θα ειναι απο τισ τελευταιες μασ κινησεις
υγ ο κουλ το απογευμα ειπε οτι μπορει ο μπακ να ειναι και ο ματεους ρεις τησ σπορτινγκ και χθες που ακουγα τζαντζαρα ειπε με σιγουρια οτι δεν ειναι ο ραφα αλλα ειναι παικτης απο ιβηρικη(ισπανια πορτογαλλια πιθανον καταγωγη να εννοουσε)
ΠΑΟΚΑΡΑ4
Και βασικο τερμα ηθελα αλλα εκει ειναι σαφως μικροτερη προτεραιότητα και σαφως πιο ρεαλιστικο να πεις θα την βγαλω με αυτους και θα παρω παλι απο τον Πασχα το μαξιμουμ πχ.
Πω πω...
Μην πει να παει διακοπες ενας ανθρωπος,αμεσως να γινει χαμος στα μεταγραφικα!
Τζιοβινκο ε? Καποτε τρελη παιχτουρα/καψουρα! Δεν εχω καθολου εικονα πως ειναι τωρα, αλλα οπως και να χει δεν μπορω να μην γουσταρω στο ακουσμα και μονο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην πει να παει διακοπες ενας ανθρωπος,αμεσως να γινει χαμος στα μεταγραφικα!
Τζιοβινκο ε? Καποτε τρελη παιχτουρα/καψουρα! Δεν εχω καθολου εικονα πως ειναι τωρα, αλλα οπως και να χει δεν μπορω να μην γουσταρω στο ακουσμα και μονο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
dimitris88
έβλεπα το psv galata 5-1. Τι παιχτάρα είναι αυτός ο Ζάχαβι, ένα τέτοιο δεκάρι χρειαζόμαστε. Βέβαια τους τούρκους τους κρέμασε ο τερματοφύλακας ο Μουσλέρα, έκανε δώρο το πρώτο και το πέμπτο γκολ. Οι ολλανδοί με πίεση όπως αυτή στο φιλικό μας τους υποχρέωσαν τα δύο πρώτα γκολ να τα δεχτούν από λάθη που έγιναν λόγω της πίεσης. Το φιλικό που παίξαμε πρέπει να το κάνουμε οδηγό για το πως πρέπει να πορευτούμε ως ομάδα. Ελπίζω το σχέδιο του Ράζβαν να έχει επιθετική πίεση στον αντίπαλο σαν αυτή της psv αλλά εάν γεμίσουμε την ενδεκάδα με ηλικίες 30+ δύσκολο το βλέπω....
Πιστεύω μπορούμε να έχουμε εναλλακτικά τον Τζόλη εκεί,ενώ πιστεύω πως ο 20χρονος σε λίγο Γκορντεζιάνι κάτι καλό (τουλάχιστον) έχει να προσφέρειCCCP έγραψε: Θα παμε με σβιντερσκι και Κουτσια ας πουμε? Υπερταλαντουχος ο Κουτσιας ναι, αλλα ουτε αυτος ετοιμος πιστευω να μπει βασικος.
- black_star_ninja
Στους δυο "νεαρούς", "Γέρο" και Αποστόλη, τις καλύτερες ευχές.
Σας θέλουμε εδώ, να δίνετε το στίγμα του ο καθένας, προσφέροντας πολλά στο φόρουμ..
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις νέες προσθήκες και τα πρώτα επίσημα.
Σας θέλουμε εδώ, να δίνετε το στίγμα του ο καθένας, προσφέροντας πολλά στο φόρουμ..
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις νέες προσθήκες και τα πρώτα επίσημα.
-
kosths BXL