Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dimitris++++ έγραψε:Βλέπω τώρα Juve vs Sassuolo και ο Κυριακόπουλος στέκεται υπέροχα...δυνατό κορμί, ισορροπεί σε άμυνα και επίθεση...θα ήταν ιδανική λύση για αριστερά και πίσω σε περιπτωση αποχώρησης Γιαννούλη...βέβαια η τιμή του θα είναι ιδιαίτερα αλμυρή...
Ένα μύριο το χρόνο παίρνει ο Κυριακόπουλος νομίζω και παίζει καμπιονάτο. Εσύ στη θέση του θα ερχόσουν στον ΠΑΟΚ;
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγά μη παίρνει και 4 μύρια.
Αν παίρνει 300 χιλιάρικα ζήτημα είναι.
Σας έχω βάλει και τις μισθοδοσίες του καμπιονατο,δε τις είδατε.
gergeo4 έγραψε:ευκινητο 6-8 και ενα 8-10 για 2η μεταγραφή
Αν κάτι δεν καταλαβαίνω με τον Πάμπλο είναι πως γίνεται την μια να βάζει βασικό τον τσιγγαρα μέσα στην Ολλανδία από το πουθενά, μετά από δύο συμμετοχές να τον εξαφανίζει, να έχει τον εσιτι εκτός αποστολής και ξαφνικά σήμερα βασικό.
Δηλαδή τι μπορεί να καταλάβει? Αν ο παίκτης έχει διάθεση? Γιατί συνοχή η ομάδα σίγουρα δεν έχει και εκθέτει και τους παίκτες
Dimitris++++ έγραψε:Βλέπω τώρα Juve vs Sassuolo και ο Κυριακόπουλος στέκεται υπέροχα...δυνατό κορμί, ισορροπεί σε άμυνα και επίθεση...θα ήταν ιδανική λύση για αριστερά και πίσω σε περιπτωση αποχώρησης Γιαννούλη...βέβαια η τιμή του θα είναι ιδιαίτερα αλμυρή...
Ένα μύριο το χρόνο παίρνει ο Κυριακόπουλος νομίζω και παίζει καμπιονάτο. Εσύ στη θέση του θα ερχόσουν στον ΠΑΟΚ;
Σιγά μη παίρνει και 4 μύρια.
Αν παίρνει 300 χιλιάρικα ζήτημα είναι.
Σας έχω βάλει και τις μισθοδοσίες του καμπιονατο,δε τις είδατε.
Όντως, τώρα το ξανακοίταξα. 350 παίρνει ο Κυριακόπουλος. Τον μπέρδεψα με τον Λυκογιάννη της Κάλιαρι.
Οι δυσκολίες του να ξεφορτωθούμε παίκτες είναι δεδομένες. Μου κάνει τρελή εντύπωση πως εχει απαξιωθεί μέρος του υλικού του ΠΑΟΚ με πολύ εμφατικό τρόπο. Τι να θυμηθώ..Ρέι; Δεν υπάρχει μία ομάδα στον πλανήτη που να μη μπορεί να παίξει. οκ δεν έκανε για ΠΑΟΚ. Είναι τόσο κακός για μια ομάδα καποιου πρωταθλήματος μικρότερου ή ιδιου βεληνεκούς με το ελληνικό;
Zampa οκ κεφάλας, αλλά εφαγε ποτέ χοντρά και συνεχόμενα γκάζια;
Είναι τόσο κακές οι επιλογές παικτών ( Esiti, Tsolak ) που τσάμπα πληρώνουμε σκάουτιγκ και ΤΔ ή απλά κάνουμε μόνο τη δουλειά μανατζαρέων και αν ναι, που αποσκοπεί αυτό;
Βασει χρηματιστηριακής αξίας υπάρχει πληθώρα παικτών που έχεις αυτή τη στιγμή δυνατότητα να επιλέξεις είτε ως ελεύθερους, είτε ως συμβόλαια στην τελευταία χρονιά. Κάποια στιγμή από τις 5 μεταγραφές πρέπει να βγαίνουν οι 4 και όχι η 1 1/2 αν μιλάμε για πρωταθλητισμό.
Για αγωνιστικά δεν ξέρω πόσο κουράγιο θα έχουμε να ζητάμε ένα γαμω χαφ που να κάνει στο εξαρο - οχτάρι κανονικά πράγματα με ταχύτητα.
Φορ κανονικό προς στιγμη, αν και ειναι νωρις φαίνεται πως βρήκαμε με τον ψηλό, ειδικά για συνθήκες ελληνικού πρωταθλήματος.
Αν κάτι δεν καταλαβαίνω με τον Πάμπλο είναι πως γίνεται την μια να βάζει βασικό τον τσιγγαρα μέσα στην Ολλανδία από το πουθενά, μετά από δύο συμμετοχές να τον εξαφανίζει, να έχει τον εσιτι εκτός αποστολής και ξαφνικά σήμερα βασικό.
Δηλαδή τι μπορεί να καταλάβει? Αν ο παίκτης έχει διάθεση? Γιατί συνοχή η ομάδα σίγουρα δεν έχει και εκθέτει και τους παίκτες
'Η απλα μπορει να τον εβαλε για να καταλαβουν πλεον και οι μαναβηδες εξω στη λαικη οτι ο ΠΑΟΚ θελει χαφ. Ισως ακομα καποιοι να μην το εχουν αντιληφθει.
Ο τσιγγαρας γιατι δεν παιζει; μια χαρα παικτης ειναι. Το περιεργο ειναι οτι ο γκαρσια τον εβαζε στην ευρωπη και δεν τον βαζει τωρα... Εμενα μου αρεσει πολυ σαν παικτης και θεωρω πως αξιζει να ειναι βασικος. Ειναι ο μοναδικος που εχει ταχυδυναμη και νευρο.
Αυτος που με εχει απογοητευσει ειναι ο augusto. Παικτης που δεν κανει τιποτα μεσα στο γηπεδο. Πολυ σοφτ και δν πιεζει γενικα... σαν να μην ενδιαφερεται.
Τωρα οσον αφορα τις μεταγραφες μακαρι να παρουμε ενα 6αρι γρηγορο καλο ομως...οπως ειπε ο γκαρσια.
Δεν βρίσκω το θέμα για το ματς ΠΑΟΚ-Βόλος, γράφω λοιπόν εδώ.
Πολύ χάρηκα για τη νίκη σήμερα, καταρχήν γιατί παρά τα συνεχιζόμενα λάθη στην άμυνα, βρέθηκε τρόπος να σκοράρει η ομάδα και μάλιστα υπό πίεση, ερχόμενη από πίσω και με το άγχος των δύο προηγούμενων αποτελεσμάτων.
Όλα αυτά που είπε ο Πάμπλο μετά την ήττα στο Περιστέρι ήταν αυτά που βλέπω εδώ και χρόνια (εκτός 2017-2019) οτι δηλαδή το μεγάλο πρόβλημα τής ομάδας είναι τα τελειώματα και δήλωσε οτι θα γίνει σκληρή δουλειά εκεί, μπράβο Πάμπλο.
Επιτέλους ένας κανονικός επιθετικός που τα χώνει, κι ας μην έσπασε τη μπάλα κι ας το έβαλε με κόντρα, το έβαλε πάντως, και τού Πρίγιοβιτς μερικά έτσι ήταν, έμπαιναν όμως κι αυτό έχει σημασία. Ο γκολτζής φαίνεται με το καλημέρα, δυστυχώς αυτό ξεμπροστιάζει την μεταγραφή τού Τσόλακ που δεν είναι καν παλτό αλλά ρόμπα ξεκούμπωτη. Να δούμε πως και που θα τον δώσουμε να πάρουμε πίσω μερικά από τα λεφτουδάκια που δώσαμε.
Σωστότατοι οι αδερφοί παραπάνω, συνεχίζουμε (λιγότερο βέβαια) να είμαστε η χαρά τών μάνατζερ, είναι πραγματικά εξοργιστικό να βλέπεις παίκτες που θα στεκόταν στον ΠΑΟΚ να έρχονταιμε ψίχουλα σε ομαδούλες.
Ουάρντα: Χαίρομαι γιατί κερδίσαμε έναν παίκτη και θέλω να πω οτι παρά τις αμυαλιές του σε ένα πράγμα ήταν σταθερός. Έδειξε πίστη στον ΠΑΟΚ όλο αυτόν τον καιρό και έδειξε υπομονή και ελπίδα να ξαναβάλλει τα ασπρόμαυρα και γι αυτό και κράτησε ζεστό τον κόσμο απέναντί του.
Τέλος, μόνο δυσάρεστο είναι οτι εύκολο παιχνίδι δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα, ακόμη και οι κωλοπετεινίτσες μας κοντράρουν και φτύνουμε αίμα για να τις κερδίσουμε. Σε κάθε παιχνίδι, όποιος κι αν είναι απέναντί μας, φοβόμαστε την στραβή, είτε λόγω αστοχίας μπροστά (που σήμερα βελτιωθήκαμε) ή από χοντρές μαλακίες πίσω (που συνεχίστηκαν σήμερα και που τις καυτηρίασε και ο Πάμπλο προχθές). Βέβαια όταν υπάρχουν δύο άλλοι που τους σπρώχνει αβέρτα η παράγκα, σου φαίνεται η ομάδα σου χειρότερη αλλά πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε γιατί έστι δεν πάμε πουθενά.
Η πιο καλή μεταγραφή αυτή την στιγμή είναι να ανανεώσει ο Καντουρί. Δεν γίνεται την στιγμή που ψαχνόμαστε για χαφ, ν αφήσουμε το καλύτερο μας χαφ να φύγει.
'Η απλα μπορει να τον εβαλε για να καταλαβουν πλεον και οι μαναβηδες εξω στη λαικη οτι ο ΠΑΟΚ θελει χαφ. Ισως ακομα καποιοι να μην το εχουν αντιληφθει.
Εξαιρετική ... λογική, σε περίπτωση που ισχύει. Να εκθέτει με πρόθεση την ομάδα του.
Νομίζω ότι οι άλλοι χαφ που έχουμε δεν κόβουν με τίποτα πλην του Εσίτι, στα προηγούμενα παιχνίδια με όποιον και να παίζαμε μπαίνανε πάρα πολύ εύκολα στη περιοχή μας και τρώγαμε γκολ ανά τρεις τελικές, είδε κ έπαθε και έβαλε τον Εσίτι.
Βέβαια αυτό δημιουργεί άλλο μεγάλο πρόβλημα ότι έχεις δύο πολύ αργούς χαφ. + ότι ο Μουργκ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποστηρίξει τη θέση πλειμεικερ όπως ο Ουάρντα, ούτε την ποιότητα έχει ούτε είναι η θέση του, και βλέπαμε το τσίρκο που βλέπαμε.
Κοινώς δεν θέλουμε 6άρι, θέλουμε γρήγορο 6άρι. Ακόμα και με τον μέτριο Κάτσε θα γινόταν κάπως πιο ορθολογική η ομάδα