Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από obanebane »

iasoiako έγραψε:Ρε παιδιά θελουμε μεταγραφές με σκόρερ τον Θωμαιδη και τον Κυτιριδη.

Αν είναι δυνατόν. Μπορει Έλληνες να βρίσκουν αλλά ξένους πως θα βρουν.

Τώρα εσύ κατάλαβες τι έγραψες; Γιατί εγώ δε κατάλαβα χριστό.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Maximus έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Maximus έγραψε:Αν υποθεσουμε δηλαδή ότι ισχυουν τα δημοσιευματα, 850 χιλ ευρω + το συμβολαιο του παιχτη, τότε δαπανήθηκαν περίπου 1,2 φέτος για τον Γεωργιανό, μπορεί και παραπάνω, ανάλογα το συμβόλαιο του παίχτη.

Και κάθομαι και αναπολώ εγώ στιγμές που στην Τούμπα ερχόντουσαν παιχταράδες με 400-500-600 χιλ ευρω το χρόνο (Παμπλο Γκαρσία, Κονσεισάο, Μουσλιμοβιτς κλπ) και αναρωτιέμαι...

But why skorpame tosa polla lefta, χωρις να κάνουμε άμεσες κινήσεις ουσίας, όπου πονάει και το ροστερ?

Εχουν τόσο πολύ ανέβει τα κασε τα ευρωπαικά, όπου τα συμβολαια εκατομυριων που δωσαμε πριν 3 χρόνια φαντάζουν νορμαλ? Και πάλι όμως τώρα λόγω κορονοϊού, όλοι οι παίχτες πρέπει να ειναι υποψιασμένοι (προς τα κάτω)...

Anyway, μην κοιμάστε καρντάσια, ας είμαστε έξω στα μπαλκόνια να ακούσουμε τα ΜΠΑΜ και τα ΜΠΟΥΜ, όταν σκάσουν!
:opaokara:
1) δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς δαπανηθηκαν. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να δώσαμε και τόσα. Αν πιστεύεις σε ένα τόσο νεαρό παίκτη πόλι πιθανόν να δόθηκε το ποσό.

2)οταν έφερνε αυτούς τους παίκτες πρώτον δεν ήρθε κάνεις με 400. 600+ ήταν τα συμβόλαια όταν πρώτο ήρθανε.

3)ολοι αυτοί ήταν στο τελείωμα της καριέρας ή είχαν βγει εκτός κλιματος(ο ίδιος ο Γκαρσία είχε πει ότι μόλις ήρθα κατάλαβα ότι έπρεπε να παίξω. Δεν ήταν έτοιμος σε καμία περίπτωση.)

Οπως εσύ πηγές και τσίμπησες τον Ματος(αυτός είναι σε υψηλό επίπεδο) και το Σακχοφ(αυτός δεν είναι βέβαια σε αυτό το επίπεδο) έτσι τσίμπησα ε και τπτ τε αυτούς.

Πάντοτε δεν μπορείς να βρίσκεις ευκαιρίες και να σου βγαίνουν. Μετά από αυτούς ήρθε κάνεις;;;

Μόνο ο Λίνο που ήρθε το χειμώνα γιατί στην Πόρτο δεν τον υπολογίζαν..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε sourmenetes, εμενα πρωτιστως με ενδιαφέρει το value for money στο ποδόσφαιρο.
Θέλω η διοικηση μου να βλέπει μπαλίτσα και να κανει έξυπνες κινήσεις.
Λίνο, Βιερίνια, Γκαρσια, Μουσλιμοβιτς, Βιτόλο, Κοντρέρας, Κονσεισάο, ακόμα και Σορλέν... Όλοι αυτοί παιχταράδες, που ο καθένας άφησε ιστορία στον σύλλογο, με συμβόλαια τα μισά σχεδόν από αυτά που δίνουμε τώρα!

Είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο με τις υπεραξίες που πληρώνουμε τώρα.

Οκ, μου αρεσουν πολυ τα project Νινούα, Ζαμπα, Αυγούστης κλπ, αλλά αυτοί όταν στο ροστερ υπάρχει ένας βασικός παιχταρας σε κάθε θέση.
Αυτοί άφησαν μια πρόκριση με φενερ να θυμόμαστε..... Οι επόμενοι που απαξιώνεις φέρανε 4 τίτλους και ένα κλεμμένο..... Στο φινάλε εμένα σαν οπαδο με ενδιαφέρουν οι επιτυχίες τα οικονομικά δεδομένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τώρα....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Για αναπληρωματικός του Γιαννούλη, ή για τρίτο αριστερό στοπερ, δεν είναι άσχημη λύση ο Σταφυλίδης. Μετά από 3 χρονιές απραξίας όμως δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του για βασικό. Αν έρθει με μικρό συμβόλαιο και μπόνους συμμετοχών δεν θα έλεγα όχι.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Πολυθεσίτης ειναι (αριστερό Μπακ, αριστερό στόπερ, αμυντικο χάφ) που νιώθει απο ΠΑΟΚ κ μπορει να δώσει ηρεμία στα αποδυτήρια αν τον διαχειριστούμε σωστά. Θα έγραφα κ γω για την αγωνιστική του απραξία αλλα μου εκανε εντύπωση η παρουσία του στην εθνική. Όπως κ να εχει μπορει να προετοιμάζεται το έδαφος για την αποχώρηση γιαννουλη. Θα φανεί.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Αν μπορεσουμε να πουλησουμε Γιαννουλη με ποσο κοντα στα 5 κ αγορασουμε Σταφυλιδη, πιστευω κανουμε εξαιρετικο deal. Μακαρι να γινει αυτο. Ο Σταφυλιδης θα παρει γρηγορα τα πανω του ξανα και θα δουμε ομορφιες.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Guys εχει παθει κατι το παοκμανια; Ξερει κανεις;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

1
2
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έπεσε από τις μεταγραφικές βόμβες... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Επιτέλους επανηλθε το σάιτ. Θα αρρωστήσουμε..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Maximus έγραψε:Αν υποθεσουμε δηλαδή ότι ισχυουν τα δημοσιευματα, 850 χιλ ευρω + το συμβολαιο του παιχτη, τότε δαπανήθηκαν περίπου 1,2 φέτος για τον Γεωργιανό, μπορεί και παραπάνω, ανάλογα το συμβόλαιο του παίχτη.

Και κάθομαι και αναπολώ εγώ στιγμές που στην Τούμπα ερχόντουσαν παιχταράδες με 400-500-600 χιλ ευρω το χρόνο (Παμπλο Γκαρσία, Κονσεισάο, Μουσλιμοβιτς κλπ) και αναρωτιέμαι...

But why skorpame tosa polla lefta, χωρις να κάνουμε άμεσες κινήσεις ουσίας, όπου πονάει και το ροστερ?

Εχουν τόσο πολύ ανέβει τα κασε τα ευρωπαικά, όπου τα συμβολαια εκατομυριων που δωσαμε πριν 3 χρόνια φαντάζουν νορμαλ? Και πάλι όμως τώρα λόγω κορονοϊού, όλοι οι παίχτες πρέπει να ειναι υποψιασμένοι (προς τα κάτω)...

Anyway, μην κοιμάστε καρντάσια, ας είμαστε έξω στα μπαλκόνια να ακούσουμε τα ΜΠΑΜ και τα ΜΠΟΥΜ, όταν σκάσουν!
:opaokara:
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Καταρχάς το ποσό αγοράς ενός παίκτη διαιρείται με τα χρόνια του συμβολαίου που κάνει.
Στην ουσία δηλαδή αυτά τα οκτώ κατοστάρικα είναι δύο κατοστάρικα ανά έτος.

Όσο για τους παιχταράδες που ήρθαν (οι οποίοι στην ουσία ήταν οι εξής δύο Παύλοι) , ήρθαν από καριέρες στην ουσία τελειωμένες, απλά είχαμε την τύχη και εμείς αλλά και αυτοοι να πέσουν σε έναν εξαιρετικό προπονητή ο οποίος τους ξαναζωντάνεψε.
Δεύτερη παράμετρος ήταν ο κόσμος, ο οποίος κόσμος εκεί που έβλεπε μπαΐανους σλμον και βαγγελη είδε τους Γκαρσία, κοντρέρας και μουσλίμοβιτς και φαινόταν στα μάτια του σαν τον Ρονάλντο
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Έλα έχουμε ρεπορταζ από την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Νινουα λέει βγάζει μάτια έχει πάθει πλάκα ο Φερέιρα και θα τον βάλει βασικό λενε τα ρεπορτερ! Αρα δεν το λες επένδυση παίχτη που έρχεται 7 μερες πριν το ματς και πάει για βασικός πάει να πει ότι είναι κανονική μεταγραφή αν γίνει κάτι τέτοιο...

Ο Σταφυλίδης δεν είναι φουλ μπακ 100 φορές τιμωρία στον πίνακα σε όποιον τον φέρει στον ΠΑΟΚ για φουλ μπακ! :mrgreen: :lol:

Δεν βλέπω να πουλάτε φέτος Γιανουλη... θα παίξει ομίλους γιουροπα και μετά....
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

soflodoras έγραψε:Αν μπορεσουμε να πουλησουμε Γιαννουλη με ποσο κοντα στα 5 κ αγορασουμε Σταφυλιδη, πιστευω κανουμε εξαιρετικο deal. Μακαρι να γινει αυτο. Ο Σταφυλιδης θα παρει γρηγορα τα πανω του ξανα και θα δουμε ομορφιες.
Λογικά τρολάρεις
Εξαιρετικό deal τα 5κ;
Πότε; πριν την μπεσίκτας;
Μετά με ομίλους εξασφαλισμένους;
Πιο μετά με εισοδος στο τσουλού;

Ακόμα πιο μετά,με 6 παιχνιδια τσουλου στην πλάτη του;

Πότε;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Doomlord4 έγραψε:
soflodoras έγραψε:Αν μπορεσουμε να πουλησουμε Γιαννουλη με ποσο κοντα στα 5 κ αγορασουμε Σταφυλιδη, πιστευω κανουμε εξαιρετικο deal. Μακαρι να γινει αυτο. Ο Σταφυλιδης θα παρει γρηγορα τα πανω του ξανα και θα δουμε ομορφιες.
Λογικά τρολάρεις
Εξαιρετικό deal τα 5κ;
Πότε; πριν την μπεσίκτας;
Μετά με ομίλους εξασφαλισμένους;
Πιο μετά με εισοδος στο τσουλού;

Ακόμα πιο μετά,με 6 παιχνιδια τσουλου στην πλάτη του;

Πότε;
Φίλε επειδή νομίζω ότι έχω ξαναδεί νομίζω κάποιο παρόμοιο ποστ σου για τον Γιαννούλη μου δημιουργείται η εξής απορία: Πόσο πιστεύεις ότι αξίζει να πουληθεί ο Γιαννούλης ? Καθαρά την δική σου εκτίμηση για την αξία του παίκτη ρωτάω.

Αν ο ΠΑΟΚ αγόραζε έναν παίκτη ακριβώς σαν τον Γιαννούλη έναν κλώνο ας πούμε για την συζήτηση με 6εκ ευρώ πως θα αξιολογούσες την κίνηση?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το φόρουμ έπεσε προς τιμή του Σάββα Θεοδωριδη. Επιστρέψαμε

Όσο για κάποια θέματα με μπαναρισμενες ΙΡ που υπάρχουν τελευταία, το πρόβλημα αφορά το tapatalk, όχι το σαιτ

Αυτά εδώ που έχει κίνηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”