iasoiako έγραψε:Ρε παιδιά θελουμε μεταγραφές με σκόρερ τον Θωμαιδη και τον Κυτιριδη.
Αν είναι δυνατόν. Μπορει Έλληνες να βρίσκουν αλλά ξένους πως θα βρουν.
Τώρα εσύ κατάλαβες τι έγραψες; Γιατί εγώ δε κατάλαβα χριστό.
iasoiako έγραψε:Ρε παιδιά θελουμε μεταγραφές με σκόρερ τον Θωμαιδη και τον Κυτιριδη.
Αν είναι δυνατόν. Μπορει Έλληνες να βρίσκουν αλλά ξένους πως θα βρουν.
Αυτοί άφησαν μια πρόκριση με φενερ να θυμόμαστε..... Οι επόμενοι που απαξιώνεις φέρανε 4 τίτλους και ένα κλεμμένο..... Στο φινάλε εμένα σαν οπαδο με ενδιαφέρουν οι επιτυχίες τα οικονομικά δεδομένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τώρα....Maximus έγραψε:Φίλε sourmenetes, εμενα πρωτιστως με ενδιαφέρει το value for money στο ποδόσφαιρο.sourmenetes έγραψε:1) δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς δαπανηθηκαν. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να δώσαμε και τόσα. Αν πιστεύεις σε ένα τόσο νεαρό παίκτη πόλι πιθανόν να δόθηκε το ποσό.Maximus έγραψε:Αν υποθεσουμε δηλαδή ότι ισχυουν τα δημοσιευματα, 850 χιλ ευρω + το συμβολαιο του παιχτη, τότε δαπανήθηκαν περίπου 1,2 φέτος για τον Γεωργιανό, μπορεί και παραπάνω, ανάλογα το συμβόλαιο του παίχτη.
Και κάθομαι και αναπολώ εγώ στιγμές που στην Τούμπα ερχόντουσαν παιχταράδες με 400-500-600 χιλ ευρω το χρόνο (Παμπλο Γκαρσία, Κονσεισάο, Μουσλιμοβιτς κλπ) και αναρωτιέμαι...
But why skorpame tosa polla lefta, χωρις να κάνουμε άμεσες κινήσεις ουσίας, όπου πονάει και το ροστερ?
Εχουν τόσο πολύ ανέβει τα κασε τα ευρωπαικά, όπου τα συμβολαια εκατομυριων που δωσαμε πριν 3 χρόνια φαντάζουν νορμαλ? Και πάλι όμως τώρα λόγω κορονοϊού, όλοι οι παίχτες πρέπει να ειναι υποψιασμένοι (προς τα κάτω)...
Anyway, μην κοιμάστε καρντάσια, ας είμαστε έξω στα μπαλκόνια να ακούσουμε τα ΜΠΑΜ και τα ΜΠΟΥΜ, όταν σκάσουν!
2)οταν έφερνε αυτούς τους παίκτες πρώτον δεν ήρθε κάνεις με 400. 600+ ήταν τα συμβόλαια όταν πρώτο ήρθανε.
3)ολοι αυτοί ήταν στο τελείωμα της καριέρας ή είχαν βγει εκτός κλιματος(ο ίδιος ο Γκαρσία είχε πει ότι μόλις ήρθα κατάλαβα ότι έπρεπε να παίξω. Δεν ήταν έτοιμος σε καμία περίπτωση.)
Οπως εσύ πηγές και τσίμπησες τον Ματος(αυτός είναι σε υψηλό επίπεδο) και το Σακχοφ(αυτός δεν είναι βέβαια σε αυτό το επίπεδο) έτσι τσίμπησα ε και τπτ τε αυτούς.
Πάντοτε δεν μπορείς να βρίσκεις ευκαιρίες και να σου βγαίνουν. Μετά από αυτούς ήρθε κάνεις;;;
Μόνο ο Λίνο που ήρθε το χειμώνα γιατί στην Πόρτο δεν τον υπολογίζαν..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω η διοικηση μου να βλέπει μπαλίτσα και να κανει έξυπνες κινήσεις.
Λίνο, Βιερίνια, Γκαρσια, Μουσλιμοβιτς, Βιτόλο, Κοντρέρας, Κονσεισάο, ακόμα και Σορλέν... Όλοι αυτοί παιχταράδες, που ο καθένας άφησε ιστορία στον σύλλογο, με συμβόλαια τα μισά σχεδόν από αυτά που δίνουμε τώρα!
Είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο με τις υπεραξίες που πληρώνουμε τώρα.
Οκ, μου αρεσουν πολυ τα project Νινούα, Ζαμπα, Αυγούστης κλπ, αλλά αυτοί όταν στο ροστερ υπάρχει ένας βασικός παιχταρας σε κάθε θέση.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Maximus έγραψε:Αν υποθεσουμε δηλαδή ότι ισχυουν τα δημοσιευματα, 850 χιλ ευρω + το συμβολαιο του παιχτη, τότε δαπανήθηκαν περίπου 1,2 φέτος για τον Γεωργιανό, μπορεί και παραπάνω, ανάλογα το συμβόλαιο του παίχτη.
Και κάθομαι και αναπολώ εγώ στιγμές που στην Τούμπα ερχόντουσαν παιχταράδες με 400-500-600 χιλ ευρω το χρόνο (Παμπλο Γκαρσία, Κονσεισάο, Μουσλιμοβιτς κλπ) και αναρωτιέμαι...
But why skorpame tosa polla lefta, χωρις να κάνουμε άμεσες κινήσεις ουσίας, όπου πονάει και το ροστερ?
Εχουν τόσο πολύ ανέβει τα κασε τα ευρωπαικά, όπου τα συμβολαια εκατομυριων που δωσαμε πριν 3 χρόνια φαντάζουν νορμαλ? Και πάλι όμως τώρα λόγω κορονοϊού, όλοι οι παίχτες πρέπει να ειναι υποψιασμένοι (προς τα κάτω)...
Anyway, μην κοιμάστε καρντάσια, ας είμαστε έξω στα μπαλκόνια να ακούσουμε τα ΜΠΑΜ και τα ΜΠΟΥΜ, όταν σκάσουν!
Λογικά τρολάρειςsoflodoras έγραψε:Αν μπορεσουμε να πουλησουμε Γιαννουλη με ποσο κοντα στα 5 κ αγορασουμε Σταφυλιδη, πιστευω κανουμε εξαιρετικο deal. Μακαρι να γινει αυτο. Ο Σταφυλιδης θα παρει γρηγορα τα πανω του ξανα και θα δουμε ομορφιες.
Φίλε επειδή νομίζω ότι έχω ξαναδεί νομίζω κάποιο παρόμοιο ποστ σου για τον Γιαννούλη μου δημιουργείται η εξής απορία: Πόσο πιστεύεις ότι αξίζει να πουληθεί ο Γιαννούλης ? Καθαρά την δική σου εκτίμηση για την αξία του παίκτη ρωτάω.Doomlord4 έγραψε:Λογικά τρολάρειςsoflodoras έγραψε:Αν μπορεσουμε να πουλησουμε Γιαννουλη με ποσο κοντα στα 5 κ αγορασουμε Σταφυλιδη, πιστευω κανουμε εξαιρετικο deal. Μακαρι να γινει αυτο. Ο Σταφυλιδης θα παρει γρηγορα τα πανω του ξανα και θα δουμε ομορφιες.
Εξαιρετικό deal τα 5κ;
Πότε; πριν την μπεσίκτας;
Μετά με ομίλους εξασφαλισμένους;
Πιο μετά με εισοδος στο τσουλού;
Ακόμα πιο μετά,με 6 παιχνιδια τσουλου στην πλάτη του;
Πότε;