Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από PoccoPicante »

makispaspartou έγραψε:
PoccoPicante έγραψε:Με μεταγραφή coentrao νομίζω αποχερετουμε Adelino από το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας
Φίλε ο Αρχηγός γερός να είναι θα παίζει ακραίος μεσοεπιθετικός...
Πιστεύω θα πάρει το ρόλο του Μαλεζά απλά με μερικά παιχνίδια παραπάνω. Μεθοδική πλήρως η κίνηση για Coentrao , ένας σοβαρός επαγγελματίας καριεριστας προπονητής σαν τον δικό μας, δεν θα τον είχε ποτέ στα πλάνα τού,έστω και μεταγενέστερα να μπει στο ροτεσιον τις ομάδας στα 34 μετά από χιαστούς ο Αρχηγός... Πορτογάλος είναι ίδια γλώσσα μιλάνε για βοηθό στο team του Abel τον βλέπω "γέφυρα" αγωνιστικού τμήματος με διοίκηση
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

Το θέμα είναι να κάνουμε καμία ανακοίνωση ακόμα στο περίμενε ειμαστε

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Alalis

Δημοσίευση από Alalis »

Η ομάδα και χωρίς μεταγραφή είναι ανταγωνιστική για τις ομάδες που είναι για αντίπαλες στα προκριματικά εκτός Άγιαξ.υπομονη και όλα θα γίνουν.παμε για πρωτάθλημα και είσοδο στους ομίλους.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

TheCursed έγραψε:omerta Καμια ειρωνεια αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε εδω μεσα δεν ειναι αν μου αρεσει καποιος η οχι ειναι τι βλεπουν τα ματια μ αν εσενα σ χαλαει ο κοεντραο στα 31 π λες για ηλικια τοτε παω πασο σε μια λιγκα περσυ π ειχε 5 ασσιστ αληθεια ο γιαννουλης στην δικη μας τν λιγκα ποσες ειχε οσο ηταν στο ατρομητο? για πες. Εγω εχω πει κ πριν οτι καλως η κακως καταλαβαινω ποτε καποιος μπορει να παιξει κ ποτε οχι αν ζουμε σε 1 χρονο κ εισαι εδω κ ειμαι εδω θα δουμε π ειναι ο γιαννουλης δεν συνεχιζω το ληγω εδω.
Μμμμππππππρρρρρρρρρ σκιάχτηκα :mrgreen:
Άντε ρε νέα παιδιά .
Φέτος θα τους μαμησουμε ΞΑΝΑ όλους !!!!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

PoccoPicante έγραψε:Με μεταγραφή coentrao νομίζω αποχερετουμε Adelino από το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας
Σιγα τον παικτη. Στο πρωτάθλημα τους, καλυτερος μπακ βγηκε ο Ροντρίγκο να φανταστεις
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

και η γκετσπε λεει για κοεντραο .η petrotosport

και απο σδνα ..
τα ρεπορταζ που αγαπαμε

Τα παίζει όλα για όλα ο ΠΑΟΚ για το διπλό «χτύπημα»

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΠΑΟΚ, θέλοντας να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες τις κινήσεις με Φάμπιο Κοεντράο και Φίλιπ Μπράνταριτς, προσφέροντας στον Φερέιρα τις λύσεις που έψαχνε!

Εξαιρετικά σημαντικές είναι οι επόμενες ώρες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου δεδομένου πως υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα στα μεταγραφικά...

Πέρα από την περίπτωση του Φίλιπ Μπράνταριτς και τις επαφές που υπάρχουν με την Κάλιαρι, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και με τον Φάμπιο Κοεντράο που έμεινε ελεύθερος από την Ρίο Άβε...

Και οι δύο έχουν φροντίσει να συλλέξουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι νταμπλούχοι και εμφανίζονται θετικοί στην προοπτική της ελληνικής ομάδας που έχει θέσει ως πρώτο στόχο τους ομίλους του Champions League.

Από την πλευρά του Δικεφάλου εντείνονται οι προσπάθειες προκειμένου να επέλθει άμεσα συμφωνία προκειμένου να τους έχει ο Αμπέλ Φερέιρα από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του δεύτερου σταδίου.

Αναμφισβήτητα δεν πρόκειται για εύκολες υποθέσεις, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ μοιάζει αποφασισμένος να προχωρήσει στις κινήσεις ενίσχυσης που απαιτούνται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

mbison έγραψε:
Σιγα τον παικτη. Στο πρωτάθλημα τους, καλυτερος μπακ βγηκε ο Ροντρίγκο να φανταστεις
Δεξί αυτός είναι αριστερό ;)

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Δεν θα ερθει στον ΠΑΟΚ για να παει στην γκεσπεμπερλικι?χλωμο
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

εγω παλι βλεπω οτι χθες κ σμρ τ πρωι ημασταν πιο αισιοδοξοι για μπραντα κ.κοεντραο...διαβαζω ενα αρθρο στο σδνα οτι ειναι κρισιμες οι επομενες 48 ωρες (κλασσικα)...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

για να ανεβει ποιος ξερει ..εγω λεω σημερα θα κλεισει ο μπρανταριτς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

WOW!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DOUBLE έγραψε:Ρε ΠΑΟΚάρχες, την πέσατε στον άνθρωπο, τον βγάλατε αλλοθρησκο, επειδή είπε για τον 32χρονο Κοεντράο, που τον αφήνει ελεύθερο η Ρίο Αβε και δεν είναι καν παίκτης της ομάδας, επειδή είπε πως τώρα δεν τον θέλει κανείς!!! :lol:

Ήμαρτον ρε...

Diego4, γράψε 100 post " ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ" και μετά πες τη γνώμη σου.
Έτσι κάνεις εσύ;
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφεις να
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Όντως. Θα αναλάβει τα χρέη του Μπράνκο, που θα τον πάρει ο νέος πρόεδρος της Γκιμαράες, αφού εκλεγεί. :lol: :lol:
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Τι μανία είναι αυτή να μηδενίζουμε τους νέους Έλληνες παίχτες; Λίγος ο Λημνιός, λίγος ο Γιαννούλης, να κόψει τον Λάμπρου... Που πάμε έτσι; Δηλαδή αν δεν τους στηρίζουμε πως περιμένουμε να βγάλουμε παίχτες από τις ακαδημίες, ή θα δίνουμε για πάντα 2-3 εκατομμύρια για να πάρουμε ξένα ταλέντα; Δε γίνεται να μη μας κάνει ο Λημνιός σε μια χρονιά που βοήθησε να πάρουμε το νταμπλ επειδή θέλουμε να έχει 10 γκολ και 10 ασίστ, να βγάζουμε άχρηστο τον Γιαννούλη για μισή χρονιά που έπρεπε να αντικαταστήσει τον καλύτερο σου παίχτη και να μην περιμένουμε καν να δούμε τον Λάμπρου πριν πούμε ότι δεν κάνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”