Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
nkalis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από nkalis »

Και γιατί να μην παίξει ο Μπίσε στη θέση του Μαουρίτσιο ειδικά στη Ελλάδα ?

Επειδή δεν μαρκάρει ? Σιγά τα υπερχάφ που θα έχουμε αντίπαλο. Εξάλλου χρειάζεται να μαρκάρεις όταν δεν έχεις την μπάλα. Δηλαδή στη σέντρα του ενός ημιχρόνου και όταν κάνουν σέντρα οι αντίπαλοι μετά τα γκολ.

Ε ας μην μαρκάρει κανείς να περνάνε και τη σέντρα. Τα μπσκ και ο Πασχαλάκης τι θα κάνουνε. Θεατές τσάμπα ?
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Για μένα αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα χθες ότι ο Μαουρίτσιο δεν έχει τα πνευμόνια,την αντοχή, την ταχύτητα και ίσως και την ποιότητα για champions leauge.
Εξηγουμαι.Ειναι πολύ καλός παίκτης αλλά όχι για αυτό το επίπεδο.
Χθες ξεκάθαρα φάνηκε η αδυναμία μας στο 6 και το 8.
Και αν στο 6 πήραμε τον ανθρωποφάγο στο 8 τι γίνεται;
Και δε νομίζω ότι ο Μαουρίτσιο με την παρουσία του Βερνμπλουμ θυμάμαι θα απελευθερωθεί όπως λένε κάποιοι και όλα οκ.Αυτο ισχύει μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Σε αυτό το επίπεδο φαίνεται ότι και τα 2 χαφ σου πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια και μάλιστα με τρελούς ρυθμούς.
Επίσης φάνηκε και η ανάγκη για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στα εξτρέμ.Ειδατε πχ ότι ένας Ουαρντα κατάφερε και δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην Μπενφίκα και από κει που μας είχανε κλεισμένους για αρκετή ώρα πίσω, όχι μόνο βγήκαμε με αξιώσεις μπροστά παιρνοντας τις απαραίτητες ανάσες αλλά δημιουργήσαμε και φάσεις για γκολ.
Φανταστείτε λοιπόν να είχες και έναν Μπεν Αρφα ή έναν Κάρλος Βέλα ταυτόχρονα από την άλλη πλευρά.
Ένας τέτοιος παίκτης πέρα από το ότι μπορεί με μια του ενέργεια να σου πάρει ματς, αποτελεί καθοριστικό ανασταλτικό παράγοντα στο να μην πολύ ανεβαίνει το αντίπαλο μπακ.Αν χθες είχες τέτοιο παίκτη στην ενδεκάδα ο Γκριμαλντο θα το σκεφτόταν να ανεβαίνει.
Αν είχες τέτοιο παίκτη δεν θα σε είχαν κλεισμένο για τόση ώρα πίσω από το 20 έως το 60.
Αν είχες τέτοιο παίκτη δεν θα δυσκολευοσουν να βγάζεις κάθε φορά την μπάλα σωστά από την άμυνα και θα ήσουν πραγματικά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
Άρα τα καλά είμαστε έτσι κτλπ....δεν χρειάζονται
Ας περάσουμε με το καλό κι ας πάρουν ένα οκταρι και ένα εξτρέμ που θα κάνουν την διαφορά
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Οσοι λέτε για χαφ ξεχνάτε τον μπαλογιαννη
Εμένα μου αρεσε παρα πολυ στα φιλικά και δεν επαιζε καν στην θεση του.
Και πασα και συγκεντρωση και μηχανακι
και ολα.
Θέλω να είνια αυτος ο 5ος χαφ
Απο οτι βλέπω αυτο θέλει και ο λουτσέσκου και μπράβο που δεν κρατησε τον μισθοφορο και τον αβελτίωτο χαρίση.Να παρει τα λεπτά που θα περναν αυτοι.Δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα
Ισα Ισα το παιδί φέτος μπορεί να μάθει πολλα και γιατί οχι του χρονου να είναι μια σταθερά
19 χρονών ειναι.Του χρόνου 20 οποτε.

Είναι και αρριστεροπόδαρος.Εχουμε έλειψη απο τετοιους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ πάντως στο άκουσμα της απουσίας Μαου από το Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην Τρίπολη ένα σφίξιμο το ένιωσα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και γω τζος..
μα και λογικά να το δεις, 4 παίχτες για 2 θέσεις των χαφ δεν είναι αρκετοί
για να δούμε τι σκέφτονται
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Με το δανεισμό του Χάρη, στην κύρια Λίστα (Α) της UEFA υπάρχουν προερχόμενοι από τις ακαδημίες μας οι:
Πέλκας, Κίτσιου, Λύρατζης & Σιαμπάνης, οριακά οι τέσσερις προβλεπόμενοι, για να έχεις πλήρη λίστα 25άδας.
Από προερχόμενους από εγχώριες ακαδημίες, άλλων ομάδων, παραμένουν οι:
Γλύκος, Λημνιός, Μαλεζάς, Λάμπρου & Πασχαλάκης, πέντε παίχτες με προϋπόθεση, για να έχεις πλήρη 25άδα, τουλάχιστον να παραμείνουν οι τέσσερις.
α) Αν υπάρχει σκέψη να φύγει ο Γλύκος τότε ο Λάμπρου δεν το κουνάει ρούπι υποχρεωτικά (εξαιρουμένης της περίπτωσης γ),
β) Για να δηλωθεί ο Pontus, κάποιου τη θέση πρέπει να πάρει. Αν δεν αποδεσμευτεί ο Γλύκος πρέπει να έχουμε αποχώρηση ξένου ή του Λάμπρου.
γ) Πέραν της εκτίμησης που μάλλον προκύπτει ότι απολαμβάνει ο Μπάλο, η μεγάλη εικόνα δείχνει ότι ίσως αποκτηθεί και άλλος παίχτης στο κέντρο, που λογικά (αν παίζει και το σενάριο δανεισμού Λάμπρου) πρέπει να είναι αναθρεμμένος ποδοσφαιρικά σε ελληνικές ακαδημίες και αναγκαστικά τότε τρέχει το μυαλό μου στη ραψωδία Κουρμπέλη.
δ) Κάθε υλοποίηση ονείρου για πρόσθετη μεταγραφή ξένου θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποχώρηση ξένου, και τηρουμένων και των προϋποθέσεων "περί αλλοδαπών".
Όλα αυτά, αν θέλουμε όλοι οι ικανοί ποδοσφαιριστές να έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται στους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Αν έχουμε την πολυτέλεια κάποιοι να παίζουν μόνο σουπερλίγδα, τότε αλλάζει και το σκεπτικό της τοποθέτησής μου.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Απο τα 8άρια η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση μου φαίνεται ο Maher τον οποίο να πώ την αλήθεια δεν τον γνωρίζω.Στα συν η ηλικία του,οι πάνω απο 100 εμφανίσεις με PSV,οτι φαινομενικά φαίνεται value for money περίπτωση και κυρίως οτι δεν θα γκρινιάζει οταν τρώει πάγκο.O Veloso μεγάλη προσωπικότητα αλλά σε κάθετη πτώση τα τελευταία 2 χρόνια και δεν νομίζω ν'αντέχει να ζει στην σκιά του Mauricio.Συν ότι θα χρειαστεί ενα σεβαστό ποσό και η ηλικία του.Ο δε Yacob είναι κυρίως 6αρι με σχεδόν μηδαμινές επιθετικές αρετές.Στα εξτρέμ μακρυά απο τον πρώην παικταρά Dzsudszak.3 χρόνια στην Αραβία δεν επανέρχεται με τίποτα.Ο Ben Arfa και ο Vela παίκτες επιπέδου champion's league που σ'ανεβάζουν επίπεδο.Στα συν του Αλγερινου η ΠΑΟΚτσηδικη τρέλα του και τ'ότι οταν ειναι στην μέρα του είναι ασταμάτητος.Στ'αρνητικά του ο εκρηκτικός χαρακτήρας του που μπορεί να κάνει την ομάδα λαμπογυαλο και οι αρκετά συχνοί τραυματισμοί του.Αυτά τα δύο κυρίως του στέρησαν την τοπ καριέρα.Στα συν του Μεξικανου η ηλικία του και το αρκετά καλό Μουντιάλ που έκανε δείχνοντας ότι επανέρχεται σε καλά στάνταρ.Στ'αρνητικά του η συνεχόμενη πτώση στην καριέρα του.ΥΓ Προκύπτει απο κάπου πως θα κινηθούμε για εξτρέμ;Εκεί που έχουμε τα υπερταλεντα Warda,Λημνιο,Jaba,Λάμπρου και τους έμπειρους ποιοτικούς El Kaddouri και Biseswar?Χωρίς να υπολογίζω Vieirinha και Πελκα που έχουν την θέση.Μήπως ακυρώσουμε και καταστρέψουμε παίκτες ετσι;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

seaman έγραψε:Με το δανεισμό του Χάρη, στην κύρια Λίστα (Α) της UEFA υπάρχουν προερχόμενοι από τις ακαδημίες μας οι:
Πέλκας, Κίτσιου, Λύρατζης & Σιαμπάνης, οριακά οι τέσσερις προβλεπόμενοι, για να έχεις πλήρη λίστα 25άδας.
Από προερχόμενους από εγχώριες ακαδημίες, άλλων ομάδων, παραμένουν οι:
Γλύκος, Λημνιός, Μαλεζάς, Λάμπρου & Πασχαλάκης, πέντε παίχτες με προϋπόθεση, για να έχεις πλήρη 25άδα, τουλάχιστον να παραμείνουν οι τέσσερις.
α) Αν υπάρχει σκέψη να φύγει ο Γλύκος τότε ο Λάμπρου δεν το κουνάει ρούπι υποχρεωτικά (εξαιρουμένης της περίπτωσης γ),
β) Για να δηλωθεί ο Pontus, κάποιου τη θέση πρέπει να πάρει. Αν δεν αποδεσμευτεί ο Γλύκος πρέπει να έχουμε αποχώρηση ξένου ή του Λάμπρου.
γ) Πέραν της εκτίμησης που μάλλον προκύπτει ότι απολαμβάνει ο Μπάλο, η μεγάλη εικόνα δείχνει ότι ίσως αποκτηθεί και άλλος παίχτης στο κέντρο, που λογικά (αν παίζει και το σενάριο δανεισμού Λάμπρου) πρέπει να είναι αναθρεμμένος ποδοσφαιρικά σε ελληνικές ακαδημίες και αναγκαστικά τότε τρέχει το μυαλό μου στη ραψωδία Κουρμπέλη.
δ) Κάθε υλοποίηση ονείρου για πρόσθετη μεταγραφή ξένου θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποχώρηση ξένου, και τηρουμένων και των προϋποθέσεων "περί αλλοδαπών".
Όλα αυτά, αν θέλουμε όλοι οι ικανοί ποδοσφαιριστές να έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται στους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Αν έχουμε την πολυτέλεια κάποιοι να παίζουν μόνο σουπερλίγδα, τότε αλλάζει και το σκεπτικό της τοποθέτησής μου.
Εκτός απο τον Κουρμπελη εμένα μου έρχεται στο μυαλό και ο Βασιλακακης ενώ δεν θα μου κακοπεφτε αν αποκτούσαμε Σιωπη για βάθος πάγκου(μάλλον αποδεσμεύεται απο γαύρο)Επίσης ο Γλυκος εαν σέβεται τον εαυτό του και την ομάδα που έκανε καριέρα ας αποδεχτεί οτι η ομάδα τον ξεπέρασε και ας πάει στην ευχή της Παναγίας.Άλλωστε είναι προκλητικό να έχει τριπλάσιες αποδοχές απο τον κερβερο Πασχαλακη και δημιουργείται πρόβλημα που στο άμεσο μέλλον μπορεί να το βρούμε μπροστά μας.Όσο αναφορά τους ξένους μη ξεχνάμε το ανέκδοτο Leveque που είναι ακόμα εδώ και κάνει την ζωή του!!!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έχοντας τους Μάου, Βερν, Κάνιας και Σάκχοφ στο 6 και στο 8, θα ήταν για μένα ιδανικό να υπάρχει από πίσω κι ένα υποσχόμενο project από τις ακαδημίες να τους πλαισιώσει και να παίρνει λεπτά. Ίσως αυτός να είναι ο Μπαλογιάννης; Δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Συμφωνώ. Τον Γάλλο δεν τον συμπεριέλαβα στην υπόθεση γιατί δεν είναι δηλωμένος για τα ευρωπαϊκά και ελπίζω κάτι να βρεθεί για την πάρτη του μέχρι να κλείσουν οι μεταγραφές οπουδήποτε.
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

Ένας 20χρονος χαφ τύπου Ζαμπά με αγορά για τη θέση "8" και έναν εξτρέμ τύπου Μπεν Αρφά για να αντικαταστήσει τον Καντούρι θα ήθελα εγώ.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

https://www.transfermarkt.com/stefan-jo ... eler/62008

Γράφεται ότι, με επιθυμία του παίχτη, ίσως τον δώσει η Φούλαμ δανεικό γιατί μάζεψε πολλούς στη θέση του.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Βασιλακακης ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση παικτη Ελληνα που μπορει να δωσει βαθος χωρις να γκρινιαζει.Να αποκτηθει νεαρος ξενος παικτης μονο αν ο Χαρισης δεν υπολογιζεται ουτε μελλοντικα διαφορετικα θα ηταν καλυτερα να μεινει αυτος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Λουτσεσκου δήλωσε πως κολησε σήμερα του Τοσκα. Λέτε να κάνουμε απέλπιδα προσπάθεια για Σταφ η απλα είναι θέμα χρόνου για τον Ρουμάνο; Μου κάνει πάντως εντύπωση πως μετά από τόσους ρουμάνους παίκτες που προτάθηκαν να σπάμε το εμπάργκο του Λουτσε για τον Τοσκα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εκτος αν διερρευσαν το ονομα του Τοσκα για πιεση σε αλλο στοχο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”