7.Omar El Kaddouri
- john4serres
Re: 7.Omar El Kaddouri
Επιτέλους ... τέλος.
Μια ακριβή, ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ επένδυση σε βάθος εξαετίας έφτασε στο τέλος της.
Το μαροκινό άτι δεν απέδωσε ούτε τα μισά που περιμέναμε. Έμεινε κι αυτός χαριστικά λόγω προπονητή δυο τελευταίες σεζόν για το τίποτα.
Παίκτης δήθεν βασικός που παίζει στον ΠΑΟΚ αυτή τη περίοδο, αυτή την εξαετία, έπρεπε να έχει επαφή με τα δίχτυα.
80 τελευταίες συμμετοχές - 2 γκολ
Φοβερό στατιστικό. Αλλα οκ ξέρει μπάλα, κρατάει μπάλα, παίρνει φάουλ. Τα γνωστά.
Στα θετικά τι να θυμηθώ; Την ντρίμπλα στα χιόνια; Οκ.
Ένα κρίσιμο γκολ στη Νέα Σμύρνη, το Βελοντρόμ, την Ριέκα άντε και το 0-3 στην Βασιλεία.
Μια ακριβή, ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ επένδυση σε βάθος εξαετίας έφτασε στο τέλος της.
Το μαροκινό άτι δεν απέδωσε ούτε τα μισά που περιμέναμε. Έμεινε κι αυτός χαριστικά λόγω προπονητή δυο τελευταίες σεζόν για το τίποτα.
Παίκτης δήθεν βασικός που παίζει στον ΠΑΟΚ αυτή τη περίοδο, αυτή την εξαετία, έπρεπε να έχει επαφή με τα δίχτυα.
80 τελευταίες συμμετοχές - 2 γκολ
Φοβερό στατιστικό. Αλλα οκ ξέρει μπάλα, κρατάει μπάλα, παίρνει φάουλ. Τα γνωστά.
Στα θετικά τι να θυμηθώ; Την ντρίμπλα στα χιόνια; Οκ.
Ένα κρίσιμο γκολ στη Νέα Σμύρνη, το Βελοντρόμ, την Ριέκα άντε και το 0-3 στην Βασιλεία.
- Μπαρκαρούτσος
Μετά τον ΜΑΤΟΣ ο αγαπημένος μου!
Και αν δεν έχω μαλωσει για σένα με δικούς μ για να δούνε αυτά που έβλεπα εγώ και αυτοί όχι.
Λύτρωση είναι για μένα που έφυγες έτσι όπως έγινε .
Επειδή παρά τα 6 χρόνια δεν σε χόρτασα καθόλου προσεύχομαι ο ιβαν να τρελαθεί και να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον ξάδερφο σου και ποδοσφαιρικό σου κλώνο χαριτ από την μαρσειγ για κανα 2-3 χρόνια πριν σταματήσει
Και αν δεν έχω μαλωσει για σένα με δικούς μ για να δούνε αυτά που έβλεπα εγώ και αυτοί όχι.
Λύτρωση είναι για μένα που έφυγες έτσι όπως έγινε .
Επειδή παρά τα 6 χρόνια δεν σε χόρτασα καθόλου προσεύχομαι ο ιβαν να τρελαθεί και να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον ξάδερφο σου και ποδοσφαιρικό σου κλώνο χαριτ από την μαρσειγ για κανα 2-3 χρόνια πριν σταματήσει
-
Μεχρι κι η αποχωρηση του ειναι
σαν τραυμα.- Στην ψυχη πολλων!
Κατα τα λοιπα συντασσομαι μ αυτο:
μεσα στη Γανδη για να το θυμομαστε σαν
τη μοναδικη ουσιαστικη συνεισφορα του!
Καλη συνεχεια στη ζωη του παντα με υγεια.-
σαν τραυμα.- Στην ψυχη πολλων!
Κατα τα λοιπα συντασσομαι μ αυτο:
Καλα που εβαλε κι εκεινο το γκολ τοτεdanirifle έγραψε:όλοι λένε για παιχτούρα, εγώ θα πω για τις φορές που μας εκνεύρισες με θλάσεις από το ζέσταμα κιόλας
δε θα μας λείψεις ούτε στο ελάχιστο
τα εκατομμυριάκια σου τα πήρες, προσφέροντας λίγα στην ουσία
μεσα στη Γανδη για να το θυμομαστε σαν
τη μοναδικη ουσιαστικη συνεισφορα του!
Καλη συνεχεια στη ζωη του παντα με υγεια.-
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πάντως από αυτά που θα θυμάμαι....
είναι η γκολαρα, μέσα στη Βασιλεία και το ΣΛΑΛΟΜ, μέσα στην Τρίπολη.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
είναι η γκολαρα, μέσα στη Βασιλεία και το ΣΛΑΛΟΜ, μέσα στην Τρίπολη.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
-
- constadine
- thanos-xanthi
Καλή συνέχεια Ομάρ
Προσεφερες στην αρχή, πληρώθηκες αδρά, αλλα πολύ γυαλινος ρε φίλε
Προσεφερες στην αρχή, πληρώθηκες αδρά, αλλα πολύ γυαλινος ρε φίλε
Καλή συνέχεια Ομάρ!
Σε περίμενα πως και πως να παίξεις στον επαναληπτικό με Μαρσέιγ. Κάτι μου λέει πως αν ήσουν θα περνούσαμε. Αλλά από την άλλη, εκείνη τη μέρα κατάλαβα πως πρέπει να φύγεις.
Σε περίμενα πως και πως να παίξεις στον επαναληπτικό με Μαρσέιγ. Κάτι μου λέει πως αν ήσουν θα περνούσαμε. Αλλά από την άλλη, εκείνη τη μέρα κατάλαβα πως πρέπει να φύγεις.
-
- Επικοινωνία:
Μάλλον το γκολ στην Μασσαλία εννοεί.adman έγραψε:έβαλε γκολ μέσα στη Γάνδη ο ελ καντουρί; Κρέσπο, Αουγκούστο ήταν οι σκόρερ.
-
- Επικοινωνία:
Πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα & ήθος αλλά δυστυχώς εξίσου τρομερή ευπάθεια σε τραυματισμούς. Ένα από τα μεγαλύτερα what if της ποδοσφαιρικής μας ιστορίας.Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Omar. Once PAOK,Always PAOK
- navigator11
Τρομερό ποδοσφαιρικό μυαλό. Ασύγκριτο σε σχέση με σχεδόν κάθε άλλου από τη φουρνιά των πρωταθλητών. Είναι ο ορισμός της περίπτωσης What if. Έπρεπε να έχει αποχωρήσει κι αυτός όπως ο Μπίσεσβαρ αισθητά πιο νωρίς. Θα τον θυμάμαι με σεβασμό.
-
Το γκολ μεσα στη Ριεκα εννοουσα αυτοboogeyman77 έγραψε:Μάλλον το γκολ στην Μασσαλία εννοεί.adman έγραψε:έβαλε γκολ μέσα στη Γάνδη ο ελ καντουρί; Κρέσπο, Αουγκούστο ήταν οι σκόρερ.
που ουσιαστικα μας περασε απο τους
ομιλους του Conference στους 32 του
με τη συνεχεια που ολοι μας θυμομαστε.-
Συγγνωμη για το λαθος.