Υπαρχουν και πιο αρμοδιοι..δν νομιζω να γυρνουσε βολτες η Μαριαgergeo4 έγραψε:ποιο αρμόδιο του μιχελ;;;;;;;;;;;;ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:το άκουσα κι εγώ στο Ραγκατση λόγιε και σκέφτηκα το ίδιο.
αυτό που έμαθα όμως το΄μαθα από αλλού,πιο αρμόδιο του Μίχελ.![]()
![]()
δηλαδη ή ιβαν,ή γιωργη ή γκοντσαρεβα..ε ρε κονε που εχουν καποιοι φιλοι συνοπαδοι
![]()
Εχουμε και εναν Τορες να παρουμε αφουΚανα 500 μαξ 800αρι στους σοιμπλεδες αλλιως ας κατσουν να τον πληρώνουν 2 μυρια..
Και μετα ο αντελινος να κατεβει αρκετα, δείχνοντας εμπρακτα το θελω του, και να κλεισει με ενα λογικό πσοο κοντα στο μυριο με μεγαλα μπόνους στοχων και φυσικα κλιμακωτο (φθινων) αν ειναι 3ετες..
Αλλιως υπαρχει και η φιλοξενη τουρκια..
οκ, αλλα αν ειναι του τυπου :"συμφωνα με πληροφοριες ειναι διαδικαστικα..." ή "διαρρεει οτι...." δεν μου λενε τιποτα οταν στο 98% των περιπτωσεων που χρησιμοποιουν τετοιες εκφρασεις οι αρδ προκειται για μουφα. Λυπαμαι αλλα χανουν το δικαιωμα να τους αναγνωρισω αξιοπιστια στο υπολοιπο 2%. Ετσι, το "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ", ειναι το μονο που μπορω να λογισω ως πραγματικη ενημερωση και οχι μπουρδολογια.Kostas_Peraia4 έγραψε:Η αληθεια ειναι παντως πως απο χθες υπηρχαν αρθρα που μιλουσαν για διαδικαστικα
paokovios1974 έγραψε:Βραζει ο κοσμος με Μιχελ, γραφει εκει που βγηκε η ειδηση οτι χαλασε του βιερινια.
Εγω παντως που μετρηθηκα 37,1 εδειξε.
Μαλλον δεκατα εχω
να νομίζεις...tzoker έγραψε:Υπαρχουν και πιο αρμοδιοι..δν νομιζω να γυρνουσε βολτες η Μαριαgergeo4 έγραψε:ποιο αρμόδιο του μιχελ;;;;;;;;;;;;ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:το άκουσα κι εγώ στο Ραγκατση λόγιε και σκέφτηκα το ίδιο.
αυτό που έμαθα όμως το΄μαθα από αλλού,πιο αρμόδιο του Μίχελ.![]()
![]()
δηλαδη ή ιβαν,ή γιωργη ή γκοντσαρεβα..ε ρε κονε που εχουν καποιοι φιλοι συνοπαδοι
![]()
Δηλαδή πού να μην είχε δηλώσει κιόλας δημόσια ο Μίχελ, σε σχετική ερώτηση ΑΡΔ, όσο ευθύτερα γίνεται μάλιστα, στην παρουσίαση του Στανόιεβιτς, ότι ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ!!logios έγραψε:Δεν είναι τυχαίο ότι από το πρωί υπάρχει "κάρφωμα" Μίχελ πως είναι αυτός που αντιδρά για τον Βιερίνια, value for money.
Όντως ο Πωλ ταΐζει κόσμο.
Π.Α.Ο.Κ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ 2017 - 2018