Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Όποτε σιγουρα ο Ιρανός
Ιντερνατιοναλ Σοκερ μανατΕρ ειναι απο τον ατζέντη του
Οποτε τελικα η τρίχα στο ποδάρι του Γιώργη προφητική
Ιντερνατιοναλ Σοκερ μανατΕρ ειναι απο τον ατζέντη του
Οποτε τελικα η τρίχα στο ποδάρι του Γιώργη προφητική
Σιγά μην ήθελε τον Κουτσιαμικρουλη ο τότε γαύρος,ούτε μια στο εκατομμύριο ,στο λέω εγγυημένα.
- sourmenetes
- Moderator
Λεγαμε για τον αλλον φορ που ακουστηκε αυτες τις μερες.PaokPatraG4 έγραψε:Τωρα νομιζω μπορει να μας πει ο Δημητρης η ο Σουρμε ποιος παίχτης βρίσκεται ήδη Θεσσαλονίκη.... Μπορεί να κλείσουμε Καρίμ για καλοκαίρι και να περιμένουμε κ άλλον;;;;Η μήπως είναι εδώ κ ο εξτρέμ;;;;Μαικον;;; Λεονάρντο;;;;
Χωρις πλακα τωρα ψησου να γραψεις κανα σεναριο κωμωδιας ρε να βγαλεις κανα φραγκο καλο να φερεις και ολους αυτους που προτεινεις στην ομαδα!MANIAKOS έγραψε:Οποτε τελικα η τρίχα στο ποδάρι του Γιώργη προφητική
Όλα μέτρια...Υπογραφή @vs40...MANIAKOS έγραψε:Ας σταματήσουμε να σκεφτόμαστε λεφτα τοςο πολυ
Εγω τον παικτη δεν τον εχω δει παρα ελάχιστα
Αξίζει ; για πεστε λιγο στοιχεία δυναμη ταχύτητα τεχνικη Σουτ;
Υ.Γ. Να βρω να παραθέσω και το post του ή με πιστεύετε???
-
Asimos
Τουμπα Ιραν Καμποτζη Βιετναμ
Ψαχνουμε εναν Καμποτζιανο κι εναν Βιετναμεζο τωρα
Ψαχνουμε εναν Καμποτζιανο κι εναν Βιετναμεζο τωρα
- PaokPatraG4
Οκ Σουρμε....Ευχαριστώ αδερφέ....Λέτε να πάμε για 2 φορ...Τι να πω... Ας πάρουμε ένα καλό εξτρέμ και το Θηρίο τουλάχιστον μαζί με Καρίμ είμαστε καλά πιστεύω....sourmenetes έγραψε:Λεγαμε για τον αλλον φορ που ακουστηκε αυτες τις μερες.PaokPatraG4 έγραψε:Τωρα νομιζω μπορει να μας πει ο Δημητρης η ο Σουρμε ποιος παίχτης βρίσκεται ήδη Θεσσαλονίκη.... Μπορεί να κλείσουμε Καρίμ για καλοκαίρι και να περιμένουμε κ άλλον;;;;Η μήπως είναι εδώ κ ο εξτρέμ;;;;Μαικον;;; Λεονάρντο;;;;
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο μπολι είναι ένας καλός επιθετικός αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ.obanebane έγραψε:despe,διαφωνώ πολύ για τον Μαύρο,μικρή σημασία έχει όμως τώρα.
Είχα γράψει πρώτος ότι ο Ανσαριφαρντ είναι η πιο καλή λύση με βάση το κόστος του,θεωρώ όμως ότι ο Μπολι είναι καλύτερος,αλλά και πιο ακριβός.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια ο επιθετικός του να μην μπορεί να παίξει με πλάτη και να μην έχει κεφαλι
Εντάξει αν μας βγει μετριος απλα θα καθυστερήσουμε λιγο το προβλημα
Κ μενα τζελα αυτος μου γυάλισε αλλα χωρις συμμετοχές κ απο αραβια... δεν νερω
Κ μενα τζελα αυτος μου γυάλισε αλλα χωρις συμμετοχές κ απο αραβια... δεν νερω
Ε τότε σιγά μην θέλει και τον Πέρση τώρα ρε Μπάνε μου...obanebane έγραψε:Σιγά μην ήθελε τον Κουτσιαμικρουλη ο τότε γαύρος,ούτε μια στο εκατομμύριο ,στο λέω εγγυημένα.
Άσε που πιστεύω ακόμα ότι είναι ΠΑΠΑΣ και θα ρθει άλλος!!!!
Ή Μασούντ???tzelas έγραψε:http://www.transfermarkt.de/international-soccer-management/beraterfirma/berater/79
Και αν τελικά είναι Dejagah;
Πιςτευω πως ο Ανσαριφαντ θα ειναι παίκτης 1) αντικατάσταση παικτών που ειναι υπό παραχώρηση (Φακουντο κ ιςως κάποια έκπληξη) 2) εναλλακτικός στο φτερό (3ος εξτρέμ με λίγα λόγια) όταν κάποιος απο τους 2 βασικούς ειναι εκτος, αφού μπορεί να παίξει κ στις 3 θέσεις της επίθεσης.
Εκτος του Ανσαριφαντ που έχω εξαιρετική άποψη ελπίζω πως θα πάμε επιπρόσθετα για εξτρέμ κ Φορ ποιο βαριά ονόματα.
Εκτος του Ανσαριφαντ που έχω εξαιρετική άποψη ελπίζω πως θα πάμε επιπρόσθετα για εξτρέμ κ Φορ ποιο βαριά ονόματα.