Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
-
Dimg4
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Οι προηγουμενες αγκαλιες αποδειχτηκαν σατανικες του αφραγκουζου, ο Ιβαν παει με αγνα αισθηματα αλλα ο λυκος δεν αλλαζει
Γι αυτο ειπα αγκαλιες ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Εννοειται οτι εξωγηπεδικες συμμαχιες με τα λαμογια δεν γινεται να εμπιστευτεις. Στο γηπεδο ομως χαιρομαι που δινουν αυτην την εικονα και μακαρι να μπορουσαμε και οι οπαδοι να κανουμε το ιδιο.
Εννοειται οτι εξωγηπεδικες συμμαχιες με τα λαμογια δεν γινεται να εμπιστευτεις. Στο γηπεδο ομως χαιρομαι που δινουν αυτην την εικονα και μακαρι να μπορουσαμε και οι οπαδοι να κανουμε το ιδιο.
κατανοώ τον προβληματισμό,νομίζω ότι πάμε πιο πονηρεμένοι τώρα ,αλλά νομίζω ότι ήταν απολύτως επιβεβλημένη η ανακοίνωση.Dimg4 έγραψε:Οι προηγουμενες αγκαλιες αποδειχτηκαν σατανικες του αφραγκουζου, ο Ιβαν παει με αγνα αισθηματα αλλα ο λυκος δεν αλλαζει
Πρέπει απαραιτήτως να μην γίνει το παραμικρό.Είναι μεγάλη η ευκαιρία που μας δίνεται να αποδείξουμε πολλά.Οπότε θα μείνω μόνο σε αυτό που επιδιώκει η ανακοίνωση,που είναι να κατέβουν οι τόνοι
-
Dimg4
Για το θεμα επεισοδιων καλα εκαναν και ευελπιστω πως ο μελισσανιδης δε θα του την φερει με την πρωτη ευκαιρια
Μεγάλο λάθος κάνεις μια χαρά είναι η ανακοίνωσηDimg4 έγραψε:Ιβαν μαλλον απο τις ¨φιλιες¨με αλαφουζο δεν εβαλες μυαλο
-
Dimg4
Καλα, θα φανει στην πορεια. Τα ιδια καποιοι λεγατε για τις αγκαλιτσες στον τελικο με λαγο
- paokovios1974
Alastor έγραψε:Ακομα δεν εχει σαρωσει τιποτα φιλε μου.Φαινεται πως ειμαστε σε καλο δρομο,αλλα σας παρακαλω μην ειστε πρωιμοι πανηγυρτζιδες.Αν δεν δουμε τον ΠΑΟΚ να σηκωνει κουπα,αν δεν δουμε τον γαυρο να πεφτει β με τα ματια μας(η εστω να χανει το πρωταθλημα) για το ξυλοκοπημα στους παικτες του Πλατανια,δεν εχει σαρωσει τιποτα.paokovios1974 έγραψε:Σαν πολυ ευαισθητοι μου ειστε ορισμενοι για την πορεια του Ιβαν.
Ενδεικτικο ειναι και το γεγονος οτι δεν τον πιστευατε καν οτι εχει μεγαλη οικονομικη επιφανεια.
Τωρα που τα σαρωνει ολα τι εχετε να πειτε δεν μου ειπατε.
Κανονιστε την στιγμη που δεχομαστε πολεμο εσεις να στεκεσται απεναντι.
Ειναι στο DNA μας να ειμαστε πανηγυρτζιδες και παντα προσγειωνομαστε ανωμαλα δυστυχως.Οπως ανεφερα και σε αλλο ποστ,ολες οι εκδικασεις θα γινουν στον πειραια,στο αντρο της εγκληματικης οργανωσης.
Προς ποια κατευθυνση κοιτας και βλεπεις πανηγυρτζιδες?
Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που εγραψα να σου το εξηγησω ξανα μανα μπας και το καταλαβεις.
Τι σχεση εχει η διαπιστωση οτι ο Ιβαν Σαββιδης τα σαρωνει ολα στην Ελλαδα στον επιχειρηματικο τομεα(και φυσικα λιαν συντομος επεται και ο αθλητικος τομεας)με αυτο που "ανακαλυπτεις " εσυ.
Τι δεν καταλαβαινεις απο το -3 αγωνιστικα απο τον γαυρο.Εχεις ξαναδει τον γαυρο να συρεται 3 φορες μεσα σε 15 μερες με απειλη αφαιρεσης βαθμων αυτα τα 20 χρονια.
Ειπε κανεις οτι δεν χρειαζεται ακομα δρομος για να πεσει η αυτοκρατορια του κακου?
Προς τι η προσπαθεια "συνετισμου" δεν καταλαβαινω. Σε ποιους αναφερεσαι ξαναρωταω.
Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
Γιατί τι έγινε στον τελικό?Dimg4 έγραψε:Καλα, θα φανει στην πορεια. Τα ιδια καποιοι λεγατε για τις αγκαλιτσες στον τελικο με λαγο
Οι αγκαλιτσες έφτασε σε έφταιγαν που χάσαμε?
Ή μήπως ότι λόγο γαύρου κατεβήκαμε σε κείνο το παιχνίδι χωρίς ους τρεις καλύτερους μας παίκτες?
- ΑποστόληςΑ
Ένα βήμα πιο κοντά ο Ι.Σαββίδης στην απόκτηση της πλειοψηφίας της εκδοτικής εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ
pronews.gr - 4/5/2017 - 22:40
Ένα βήμα πιο κοντά φαίνεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης στην απόκτηση της πλειοψηφίας της εκδοτικής εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σήμερα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν το υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιτιάν, ο διευθύνων Σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ, Φ. Μπόμπολας, και εκπρόσωποι των πιστωτριών τραπεζών.
Κατά τη συνάντηση οι κ.κ. Νταβιτιάν και Μπόμπολας έθεσαν υπόψη των εκπροσώπων των τραπεζών επιχειρηματική συμφωνία, στην οποία έχουν καταλήξει. Οι δυο επιχειρηματίες, σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες ιστοσελίδας, αποδέχθηκαν τους αυστηρούς όρους που έθεσαν οι τράπεζες για να γίνει αποδεκτή η συμφωνία.
Βάσει των όσων συζητήθηκαν στη σύσκεψη, ο όμιλος του κ. Σαββίδη θα αναλάβει δάνεια περίπου 100 εκατ. ευρώ της ΠΗΓΑΣΟΣ και θα εισφέρει 20 εκατ. ευρώ στην εταιρεία. Τα ακίνητα του ομίλου της ΠΗΓΑΣΟΣ θα περάσουν στην κυριότητα των τραπεζών, ενώ οι τράπεζες θα διαγράψουν οφειλές περίπου 70 εκατ. ευρώ.
Κατά πληροφορίες πάντοτε, βασική προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία, είναι να τεθεί σε ισχύ η νομοθετική κάλυψη των τραπεζικών στελεχών για τις διαγραφές δανείων σε επιχειρηματικές αναδιαρθρώσεις.
pronews.gr - 4/5/2017 - 22:40
Ένα βήμα πιο κοντά φαίνεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης στην απόκτηση της πλειοψηφίας της εκδοτικής εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σήμερα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν το υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιτιάν, ο διευθύνων Σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ, Φ. Μπόμπολας, και εκπρόσωποι των πιστωτριών τραπεζών.
Κατά τη συνάντηση οι κ.κ. Νταβιτιάν και Μπόμπολας έθεσαν υπόψη των εκπροσώπων των τραπεζών επιχειρηματική συμφωνία, στην οποία έχουν καταλήξει. Οι δυο επιχειρηματίες, σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες ιστοσελίδας, αποδέχθηκαν τους αυστηρούς όρους που έθεσαν οι τράπεζες για να γίνει αποδεκτή η συμφωνία.
Βάσει των όσων συζητήθηκαν στη σύσκεψη, ο όμιλος του κ. Σαββίδη θα αναλάβει δάνεια περίπου 100 εκατ. ευρώ της ΠΗΓΑΣΟΣ και θα εισφέρει 20 εκατ. ευρώ στην εταιρεία. Τα ακίνητα του ομίλου της ΠΗΓΑΣΟΣ θα περάσουν στην κυριότητα των τραπεζών, ενώ οι τράπεζες θα διαγράψουν οφειλές περίπου 70 εκατ. ευρώ.
Κατά πληροφορίες πάντοτε, βασική προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία, είναι να τεθεί σε ισχύ η νομοθετική κάλυψη των τραπεζικών στελεχών για τις διαγραφές δανείων σε επιχειρηματικές αναδιαρθρώσεις.
Για πείτε εσείς που λέγατε για τον γραμμένο και μην την έφερε στον Ιβάν με την πλαστογραφία κλπ κλπ, μην τυχόν την πάτησε ο Ιβάν ξέρω γω..
Πανηγυρική αθώωση του γραμμένου λοιπόν
SM-G935F
Πανηγυρική αθώωση του γραμμένου λοιπόν
SM-G935F
Ο Βίκτωρας ξέρει θα βρει κάτι άλλο θα το αποκαλύψει σήμερα στον Κανελακη στην εβδομαδιαία συνέντευξη του
Σήμερα: Πανηγυρική αθώωση Γραμμένου.
Αύριο: Δικαίωση Ιβάν Σαββίδη με ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
Μεθαύριο: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!
Αύριο: Δικαίωση Ιβάν Σαββίδη με ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
Μεθαύριο: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!
Προσκυνώ eorptol με την ταχεία ειρωνική απάντηση περί μμε θεσσαλονίκης και όχι μόνο και ότι κυκλοφορεί ραδιοφωνικά, πολιτικά, κοινωνικά, αθλητικά.
Ευτυχώς που είσαι κι εσύ μεγάλε και ενημερώνομαι. Δε χρειάζεται να κάνω κλικ αλλού, μόλις βλέπω eorptol ενημερώνομαι για τι συμβαίνει.

Ευτυχώς που είσαι κι εσύ μεγάλε και ενημερώνομαι. Δε χρειάζεται να κάνω κλικ αλλού, μόλις βλέπω eorptol ενημερώνομαι για τι συμβαίνει.
Δεν τους ακούω τα διαβάζω στο διαδίκτυο.... Ραδιόφωνο ελάχιστα και μόνο το βράδυ την βαριά φανέλα οπότε μπορώ..... Μπορείς και εσύ να δεις τι γράφουν και λένε διάφοροι και δεν χρειάζεται να τους ακούς ούτε να τους δίνεις κλικ και μπλικ.....