Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Billy4 »

Θα "πέσει" ο server και θα χάσουμε το ΜΠΑΜ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μας απογοήτευσες ρε Percy...Χειρότερη περιγραφή δεν θα μπορούσες να κάνεις για τον Μαροκινό
ΑποστόληςΑ έγραψε:
teacher έγραψε:Η άποψη του Ολι με προβλημάτισε αναφορικά με την αξία του Ζαρ. Θεωρώ ότι είναι περισσότερο βαρύνουσα από πολλών δημοσιογράφων. Αξιοπρόσεκτο στην υπόθεση είναι ότι η μεταγραφή βγήκε από το μετροσπορτ οπότε ίσως τελικά πέσουν έξω, ώς είθισται
Όλα αυτά πράγματι ίσχυαν. ΜΕΧΡΙ που, στις διακοπές, του συνέβη κάτι τρομερό και η κρίση του λαθεύει μέρες-μέρες...
Bono έγραψε:Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του Oli, πάντως έναν παίκτη που έχει παίξει σε 20 ματς τα τελευταία 4 χρόνια αν δεν απατώμαι,πόσο καλά μπορείς να τον ξέρεις?
Φαντάζομαι πως όταν είσαι η αλλαγή, της αλλαγής, ω αλλαγή οι πρωτοβουλίες που παίρνεις και θα σ' αφήσουν να πάρεις οι υπόλοιποι είναι μηδαμινές....
θα μου πεις τότε τι είδαμε και τον θέλουμε??
Καλή ερώτηση και αυτή...
Παιδιά μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και να ήμουν υποχρεωμένος να γράψω άλλα. Φίλε Bono δυστυχώς τον έχω δει σε όλα τα ματς γιατί βλέπω (και πάλι δυστυχώς εδώ και χρόνια) όλα τα ματς της Liverpool. Εντάξει δε θα τον έλεγα και Μαροκινό Κούτσια όπως φτάνει να τον αποκαλεί ο Sera αλλά οι συγκρίσεις με Voronin που δεν έπαιζε γιατί απλά δε χωρούσε να είναι βασικός 2ος φορ ή Leto που δεν μπορούσε να πάρει άδεια εργασίας γιατί δεν είχε συμμετοχές στην εθνική είναι άτοπες. Απλά αν δεν ξέρω κάποιον δεν μιλάω αλλά αν τον ξέρω όπως θα κάνατε και εσείς αισθάνομαι την υποχρέωση να είμαι πάνω από όλα ειλικρινής.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sidpanos έγραψε:μαλακίες λέτε για τον βασιλόπουλο...
μπορεί να μην τον πάμε μερικοί,για άλλους λόγους,αλλά δεν πάυει να γνωρίζει περισσότερα απο αντιστοιχους στη θέση του...

εεεεε,βεβαια ........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
δικο μας ... παιδι :!:

αντε να περασουν οι ωρες να τελειωνει το παραμυθι ...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

olivares έγραψε: Για τον Crosas .... συνολικά να είναι αξιοπρεπής παίκτης αλλά με - φυσικά σε σύγκριση με Sorlin.
κουιζάκι: βρείτε τη λέξη/φράση που λείπει και κερδίστε το βραβείο "σας τα λέγα" - μεταγραφική περίοδος 2010/2011

με τι?

1. τρομαχτικές ποδοσφαιρικές ικανότητες - φυσικά σε σύγκριση με Sorlin

2. @ρχίδια βάρους ελαχιστων γραμμαρίων - φυσικά σε σύγκριση με Sorlin

3. ωραιότερη φάτσα - φυσικά σε σύγκριση με Sorlin

4. το πλεονέκτημα ότι δεν έχει γυναικα και παιδιά - φυσικά σε σύγκριση με Sorlin

5. .....
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

μειον λαιμαι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδες απο τον ζουελα που δεν επιασε στην αλανια βλαντιβακβαζ τον μπουσαιντι που περσι δεν επαιζε στην αυστρια τον κριστιανο που ηταν στην πακος φερειρα για να μην παω στον βιερινια που η πορτο εδωσε τσαμπα ως αποτυχημενο μιλαμε για παικτες της λιβερπουλ και της σελτικ και μιλαμε για αυτους λες και κρινουμε τον μπαλαφα,μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι?Μιλαμε για απειρως αλλο επιπεδο,ο ενας ειναι προιον της μπαρτσα που ο καλβο με μονες συμμετοχες στην β ομαδα στην ελλαδα δειχνει παικταρας και ο αλλος ειναι βασικος στο μαροκο που ο ζαιρι που λεμε παικταρα βλεπει με κυαλια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

paok nafplio έγραψε:
Sera4 έγραψε:
paok nafplio έγραψε:Ρε σεις κ μονο που τον πηρε η Λιβερπουλ παει να παει οτι ειναι καλος..δεν συγκρινεται το επιπεδο του πρωταθληματος τωρα μην λεμε οτι θελουμε..ενας μετριος στην Αγγλια εδω θα ειναι απο τους καλυτερους του πρωταθληματος.
ενταξει μη με κανεις να θυμαμαι τον μπισκαν τωρα... :twisted: :twisted: παντως οντως αλλο επιπεδο και σιγουρα θα πρεπει να τον δουμε στο χορταρι αν και εφοσον κλεισει... :ugeek: :ugeek:
φιλε μου ο μπισκαν μια χαρα ηταν αλλα στο βαζελο μονιζαν οτι ειναι ο Μεσσι...κ περιμεναν να κανει παπαδες..ο ανθρωπος ηταν παιχταρα για την Ελλαδα!!

Αστο ναυπλιο ουτε για τον παναυπλιακο και τη κορινθο δεν εκανε αυτος :opaokara:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

moican4 έγραψε:
marley 4 έγραψε:ερωτηση προς τους γνωστες ο παιχτης πρεπει να ερθει να υπογραψει σημερα η γινετε και μεσω φαξ;

Μην την λετε αυτη την λεξη ...Ποναει... :lol: :lol:

εχω την εντυπωση πως θα πονεσουμε και σημερα να δεις που κατα τις 8 θα μας λενε οτι περιμενουν το φαξ με την υπογραφη του παιχτη και κατα τις 1 οτι εφτασε.........
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

pilotos έγραψε:μειον λαιμαι
προβοκάτορα, ρόμπα με έκανες! :mrgreen:
αποκλείεσαι από το διαγωνισμό! :lol:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

obanebane έγραψε: ενταξει μη με κανεις να θυμαμαι τον μπισκαν τωρα... :twisted: :twisted: παντως οντως αλλο επιπεδο και σιγουρα θα πρεπει να τον δουμε στο χορταρι αν και εφοσον κλεισει... :ugeek: :ugeek:
φιλε μου ο μπισκαν μια χαρα ηταν αλλα στο βαζελο μονιζαν οτι ειναι ο Μεσσι...κ περιμεναν να κανει παπαδες..ο ανθρωπος ηταν παιχταρα για την Ελλαδα!![/quote]

Αστο ναυπλιο ουτε για τον παναυπλιακο και τη κορινθο δεν εκανε αυτος :opaokara:[/quote]

Χαχαχα καλος ηταν ρε.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

joshua έγραψε:Ρε παιδες απο τον ζουελα που δεν επιασε στην αλανια βλαντιβακβαζ τον μπουσαιντι που περσι δεν επαιζε στην αυστρια τον κριστιανο που ηταν στην πακος φερειρα για να μην παω στον βιερινια που η πορτο εδωσε τσαμπα ως αποτυχημενο μιλαμε για παικτες της λιβερπουλ και της σελτικ και μιλαμε για αυτους λες και κρινουμε τον μπαλαφα,μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι?Μιλαμε για απειρως αλλο επιπεδο,ο ενας ειναι προιον της μπαρτσα που ο καλβο με μονες συμμετοχες στην β ομαδα στην ελλαδα δειχνει παικταρας και ο αλλος ειναι βασικος στο μαροκο που ο ζαιρι που λεμε παικταρα βλεπει με κυαλια.
+100000000000000000
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπαλάφας μόνο ένας! :twisted:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

πολυ λιβερπουλ παιζει παντως.
ο γαυρος πηρε τον νεμεθ περσυ τον λετο,ο βαζελος πηρε τον πλεσιλ εμεις ενδιαφερομαστε για τον ελ ζαρ.
ο βαζελος πηρε και τον λουις γκαρσια που επαιζε στην λιβερπουλ οπως και ο σισε.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Ο Ίβανσιτς παραμένει στην (κλάιν) Μάιντζ, όπως δήλωσε ο ατζέντης του...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

palok έγραψε:χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο του oli, νομίζω οτι οι περισσότεροι δεν τον καταλαβαίνετε ( :o ).
Είναι καλοδεχούμενη η προσπάθεια να σώσεις τον φίλο σου (αυτό σημαίνει αδελφότητα), αλλά είμαστε πολύ ατσίδες από τα γεννοφάσκια μας, ιδιαίτερα εύστροφοι και πάνω απ' όλα τεράστιοι αντιληψίες. Για το λόγο αυτό εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο παίκτης αυτός είναι αυτό ακριβώς που ...έλειπε από την ομάδα για:
1. Μια επιτυχημένη πορεία μέχρι του 8 του E.L.
2. Πρωτάθλημα
3. Κύπελο
Εξ άλλου θα δέσει μια χαρά με τον Μπους...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”