Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

xrisitsapa

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ABALAEA2 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Σωστο. Μπορεις να μου πεις τι εννοεις "υγιης επιχειρηματιας". Καποιον τυπου Κοκκαλη, Βαρδινογιαννη, Βγενοπουλου, Μαρινακη κτλ;
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/article1196823.ece
Δες το βίντεο και πάρε την απάντηση σου
Προβοκατορικο αυτο που θα πω, αλλα δεν πειραζει...πιστευω δεν θα με παρεξηγησετε!! :opaokara:
Νομιζεις οτι τον οπαδο της Καβαλας τον νοιαζει αυτο; Ειχε μια ομαδα στη Β' Εθνικη, και τα τελευταια χρονια ειναι στα χαι του. Για να παμε και στα δικα μας, αν μπει καποιος, με σκοπο να ξεπλυνει χρημα, το χωσει στην ομαδα και εγω παρω πρωταθλημα, και μετα βγει οτι ειναι λαμογιο και τον κυνηγανε ( δες ΟΛΟΥΣ τους προεδρους του γαυρου), πιστευεις οτι τον κοσμο θα τον νοιαξει;
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Τον Οπαδό της Καβάλας ρώτα τον που θα παίζει του χρόνου η Καβάλα φίλε μου. Τεσπά δεν συμφωνούμε. Το θέμα μου εμένα δεν είναι απο που τα χει. Αλλα να ξέρω τι έχει. Εχει αυτες τις επιχειρήσεις και τέλος. Το θέμα είναι ότι με αυτόν δεν ξέρουμε αν έχει κωλόμπαρο, περίπτερο στην Καμάρα ή 135 πλοία.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Στη χειροτερη να παιζει εκει που επαιζε και ΠΡΙΝ τον Ψωμιαδη. Οσο για το να ξερεις ποσα εχει, τι σε νοιαζει; εμενα με νοιαζει οχι ΠΟΣΑ εχει η ΑΠΟ ΠΟΥ τα εχει, αλλα ΠΟΣΑ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Μηπως ρωτησαμε τον Σαχπα, πριν δεχτουμε τα λεφτα του; τον Βιολιδη; τι την ειδαμε ξαφνικα, εφορία; νομιζα οτι το θεμα τοσο καιρο ηταν , ΑΝ ο Φλωριδης εχει λεφτα ή ειναι παπας. Νομιζω οτι φαινεται οτι τα εχει. Τωρα κατι που ακουω οτι τη μια μερα μπορει να μην εχω ευρω στην τραπεζα και την αλλη μερα να μου βαλει καποιος 10εκ, ειναι αστειο και να τα συζηταμε. Εδω συναλλαγες πανω απο 10000€ ελεγχονται , αυτος θα εμφανιζε ετσι 10εκ;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οταν τοσο καιρο ξερουν και δεν μιλανε καποιοι αυτα γινονται.

Καποιοι επιβεβαιωνονται, καποιοι πεφτουν απο τα συννεφα, καποιοι χανουν τον υπνο τους και καποιοι τα κανουν στα βρακακια τους.

Αν ο Ζαγορακης τα παντελονιασε μπραβο του. Με δουλεψε αγρια και δεν πηρα μυρωδια τιποτα.
Αν ο Βρυζας τα παντελονιαζε παρεα με τον Ζαγορακη μπραβο του επισης.
Αν ο Βιολιδης τα παντελονιαζε παρεα με τον Ζαγορακη και τον Βρυζα μπραβο και στους τρεις ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ!

Ωραιο το σεναριο; Ξαφνικα βρεθηκαμε με +10.000.000,00€ χρεη (πλην των βεβαιωμενων και των παγωμενων και των ξεχασμενων και προς το κρατος και προς τριτους και προς τεταρτους) δλδ περιπου καμια 48.000.000,00€.

Ποιος μπορει να οφελειθει απο αυτην την εξελιξη; Υπαρχει εστω και ενας;

Και επειδη η ΒΑΛΙΤΣΑ εχει παει ΠΟΛΥ μακρυα προσωπικα ημουν ετοιμος να παιξω Δ' ΕΘΝΙΚΗ προ τετραετιας. Το ιδιο ειμαι και τωρα.

Αν τελικα επικρατησει καποιος απο τα τρια, τεσσερα, πεντε ή εξι μετωπα που χτυπιουνται αυτη τη στιγμη θα πρεπει να ξερει ηδη πως το κακο που εγινε ειναι τοσο μεγαλο που ο ΠΑΟΚ δεν θα ειναι ποτε ιδιος.

Αυτα προς Επενδυτες, ΠΑΕ, ΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, Ρουφιανους, Τσιρακια, Λαμογια, ΑΡΔ.

Ενας βαθια νυχτωμενος.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Παιδιά,μία ερώτηση.Τα χρέη που δημιουργεί μία διοίκηση πρωτοδικείου βαραίνουν τα μέλη αυτής ή την ομάδα?
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

τα μελη αυτης!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Zαγοράκης και Βρύζας αναζητούνται!

Η μάνα χάνει το παιδί και το… παιδί την μάνα στον ΠΑΟΚ αλλά πρόεδρος (κυρίως αυτός) και… αντιπρόεδρος (ή μήπως τεχνικός διευθυντής, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει) είναι εξαφανισμένοι!

Οι υποψήφιοι επενδυτές βγήκαν στην αντεπίθεση μετά τον πόλεμο που είδαν ότι δέχονται από την πρώτη στιγμή (δημοσιεύματα εναντίον Σαχπατζίδη και Φλωρίδη, σύλληψη Φλωρίδη, δημοσιεύματα αμφισβήτησης των δύο), μέλη του ΑΣ (όχι όλα φυσικά αλλά αυτοί που κάνουν κουμάντο και ο…αιώνιος προεδράρας του ΑΣ με συνδρομή που ούτε η Ρεάλ δεν έχει) απάντησαν.

Οι φήμες ότι τα 2,5 εκατομμύρια (που είπε ο πρόεδρος στην Συνέντευξη Τύπου ενώ πέρσι είχε πει 4 σε συνέντευξη στα ΜΜΕ) ότι είναι πέντε (το είπε και μέλος της διοίκησης έξω από την Τούμπα σε οργανωμένους) έγιναν φήμες για πάνω από 10… περίπου 11 και έρχεται και ο Φλωρίδης με ανακοίνωση του ουσιαστικά να υποννοεί το ίδιο.

Όλα αυτά και πολλά άλλα λοιπόν και οι Ζήσης – Τέο είναι εξαφανισμένοι!Και φυσικά δεν εννοούμε να βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ (που άλλος άλλωστε τις γράφει) αλλά ο πρόεδρος να βγει δημόσια (όχι σε στημένη φυλλάδα) και να μιλήσει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για όλα αυτά.

Να διαψεύσει ή όχι τα όσα λέγονται ακούγονται γράφονται για το… διάσημο άνοιγμα του ΠΑΟΚ και να εξηγήσει πως έχει η κατάσταση.

Ο δε… αντιπρόεδρος (;) -που ακόμα δεσμεύεται με την Εθνική- να μιλήσει για τους ανθρώπους που αυτός έφερε στην ΠΑΕ, αυτός εγγυήθηκε, αυτός τους πιστεύει και τον πιστεύουν…

Τώρα βέβαια το πιο πιθανό είναι να βγει μία… ανακοίνωση να ‘χαμε να λέγαμε όπως με τους Άραβες και το τοπίο να γίνει ακόμα πιο θολό, αλλά δυστυχώς αυτή κίνηση δεν θα είναι… ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δικαιούνται να ξέρουν! Ειδικά όταν το παρασκήνιο είναι τόσο θολό…

Στην τελική βρε παιδιά είναι το άνοιγμα 10-11 εκατομμύρια και αν ναι ποιος τα πήρε (όπως λέει και ο Φλωρίδης); Και γιατί να τα κουβαλήσουν και αυτά στην πλάτη τους οι όποιοι υποψήφιοι επενδυτές;Είναι 5; Και αν ναι γιατί και ποιος τα πήρε;Είναι 2,5; Δώστε όσους σας πολεμάνε!

Εσύ Ζήση τι έχεις να πεις για αυτούς που έφερες στην Τούμπα; Τι θα κάνεις θα μείνεις;Απλά πράγματα. Αυτά που ρωτάει ο απλός κόσμος…

Όσο για μεταγραφές; Καλά που είναι ο «Σάχπα» όπως είπε και ο Μανδρίνος.

Και μια τελευταία ερώτηση από εμάς: Όσοι παραιτήθηκαν, είναι όντως παραιτημένοι;

http://transfernews.gr/news/greece/vryz ... -paok.html
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

* Στο 10ο λεπτό του αγώνα εμφανίστηκαν στην προεδρική σουίτα Ζαγοράκης και Βρύζας μαζί

Πηγη: http://olapaok.gr/podosfairo/paok-pieri ... 96921.html
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Και η φώτο είναι από το φιλικό ΠΑΟΚ - Ούπεν!
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

xrisitsapa έγραψε:Σωστο. Μπορεις να μου πεις τι εννοεις "υγιης επιχειρηματιας". Καποιον τυπου Κοκκαλη, Βαρδινογιαννη, Βγενοπουλου, Μαρινακη κτλ;
αυτοί που αναφέρεις έχουν όλοι εταιρίες νομικά πρόσωπα, δημοσιεύουν ισολογισμούς, κύκλους εργασιών κλπ...

Πες μας ποιές είναι οι εταιρίες αυτών που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ. Τι δουλειά κάνουν?

Σοβαρά τώρα, Δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά?
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Σωστο.. Δεν εχει καμια σημασια προς το παρον τουλαχιστον απο που προερχονται τα λεφτα που θα βαλει(??) ο φλωριδης, αλλα να ξερουμε οτι εχει λεφτα.. κ οχι οτι εχει τα 6,75 που λεει οτι θα βαλει αλλα πολλα παραπανω ποθ απαιτουνται για τη λειτουργια μιας μεγαλης ΠΑΕ.. αρα πρεπει να εχει επιχειρησεις η τελοσπαντων "δραστηριοτητες" που του αποφερουν σημαντικα εσοδα καθε χρονο η να εχει στην ακρη ξερω γω 100 εκ. πραγμα που αποκλειεται..

ας μαθουμε λοιπον οτι βγαζει λεφτα κ μαλωνουμε μετα για το ηθικο της υποθεσης (μαυρα-ασπρα-κοκκινα, καθαρα-βρωμικα κλπ)..
αλλωστε οταν γινονται συγχρονως πολλοι καβγαδες στο ιδιο thread κατανταμε να μαλωνουμε κ με λαθος ατομα γιατι γινονται παρεξηγησεις..
ας διασφαλισουμε τουλαχιστον οτι θα τσακωνομαστε με πλανο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Κατά τ' άλλα κράζουμε τον μαρινάκη που έχει κάνει λεφτά με την πρέζα και την προστασία και τους πατέρες και τους βαρδινογιάννηδες που πλούτισαν με το λαθρεμπόριο. Ή τον πράκτορα της στάζι που έκανε λεφτά από τις δημόσιες προμήθειες (δηλαδή τα λεφτά μας). Για να μην πούμε για μπεόυς και αγαπούλες ....
Τελικά, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Είναι τόσο γλυκό το μέλι;
Ή τα αποθημένα δεκαετιών αδικίας σβήνουν από τις αξίες μας το "ΠΑΟΚ είσαι";
Νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί το μέτρο. ΟΚ. Κανένας πλούσιος δεν έγινε πλούσιος με τον σταυρό στο χέρι. Ίσως κάποιοι κληρονόμοι ή αυτοί που πιάνουν τα τζόκερ. Όμως από εκεί και μέχρι το "δεν με νοιάζει που τα βρήκε" υπάρχει χάσμα.
Μην ξεχνάτε την περίπτωση βιτόλο: αν ο άλλος είναι τομάρι, τότε κάποια στιγμή θα στην φέρει.
Τον Φλωρίδη δεν τον ξέρω. Ξέρω όμως τους ανθρώπους που επιλέξαμε πριν 4 χρόνια για την μπέσα και τιμιότητά τους.
Αυτούς ξέρω, αυτούς εμπιστεύομαι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

"Δεν ξέρουμε τί δουλειά κάνει, ούτε αν έχει λεφτά, αλλά τα λεφτά του είναι μαύρα.." τελεία και παύλα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Α, και ξέχασα.. άκουσα καλά το σύνθημα σήμερα που ακούστηκε από καμια 30αριά ??
Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ήταν στο γήπεδο γιατί μάλλον θα παράκουσα..
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

δυστυχως καλα ακουσες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”