Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Στην Ιταλία λένε πως η Κάλιαρι έχει ως πρώτο στόχο τον Νζόλα από τη Σπέτσια. Ο Γκαμπιαντίνι είναι εναλλακτική.
Για τον οποίο Γκαμπιαντίνι έχει ξεκινήσει να υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λάτσιο.
Αν ισχύει το τελευταίο ξεχάστε τον. Πάμε παρακάτω.
Για τον οποίο Γκαμπιαντίνι έχει ξεκινήσει να υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λάτσιο.
Αν ισχύει το τελευταίο ξεχάστε τον. Πάμε παρακάτω.
Να μην περιμενουμε δηλδη το τελεσιγραφο που ληγει σημερα; Να το σφυριξουμε απο το μεσημερι; Ενδιαφερον...Demir έγραψε:Η πορεια της διαπραγματευσης με τον ιταλο ειναι σιγουρα αρνητικη, οσο πιο γρηγορα το παρατησουμε τοσο το καλυτερο..
- john4serres
προφανως και αλλες 2-3 μερες τις δινεις... αλλα μετα αν περιμενουμε νομιζω θα ειμαστε ο λαγος...
Αν δεν κάνω λάθος,νομίζω ότι βρισκόμαστε στην 100η θέση στο ranking της uefa..(ας με διορθώσει κάποιους φίλος αν κάνω λαθος)Blackgr4 έγραψε:Ποια ομάδα μίκρυνε ρε; Ο ΠΑΟΚ; Τι είναι αυτά που γράφεις; Με ποιο κριτήριο ακριβώς μίκρυνε ο ΠΑΟΚ; Ποια μέτρηση χρησιμοποιείς;paok vs all έγραψε: Το για ποιο λογο μικρυνε επικινδυνα η ομαδα κανει να το συζητησουμε ή ανηκει στην κατηγορια της μιζεριας ?
Οτι η κατρακυλα στην Ευρωπη εχει παρα πολλες προεκτασεις και μια απο αυτες ειναι η δυσκολια να προσελκυσεις παικτες μπορει να συζητηθει ?
Με ποιανου την υπαιτηοτητα συνεβη αυτο ?
Και ποια κατρακύλα στην Ευρώπη; Πέρσι έφτασες στους 8 της Ευρώπης, όχι πριν 50 χρόνια. ΠΈΡΣΙ.
Έχεις πάει πολλές φορές στους 8 της Ευρώπης και δεν το ξέρω;
Όχι δεν ανήκεις στη κατηγορία της μιζέριας. Στους άκρως επικίνδυνους ανήκεις.
Άκρως τιμητικό για μια ομάδα που ο προεδρος έλεγε ότι θα βάλει την ομάδα στα top 20 club της Ευρώπης..
Οι περισοτεροι αν χαλασει του Ιταλου θα ριξουν το αναθεμα στην ΠΑΕ.
Εγω απο την αλλη (αν και εχω χαρακτηριστει υπεραισιοδοξος) θα κρατησω οτι δινουμε 1,5εκ για φορ.
Ο παικτης που θα παρουμε θα ειναι αρκετα υψηλου επιπεδου για ελληνικο πρωταθλημα.
Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι η ομαδα θα πει...οκ δεν μας εκατσε ο Γκαμπιατινι , παμε τωρα να παρουμε τον Αμαφουλε...(τον Θενκγκαντ, οχι τον Ναπολεων)
Εγω απο την αλλη (αν και εχω χαρακτηριστει υπεραισιοδοξος) θα κρατησω οτι δινουμε 1,5εκ για φορ.
Ο παικτης που θα παρουμε θα ειναι αρκετα υψηλου επιπεδου για ελληνικο πρωταθλημα.
Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι η ομαδα θα πει...οκ δεν μας εκατσε ο Γκαμπιατινι , παμε τωρα να παρουμε τον Αμαφουλε...(τον Θενκγκαντ, οχι τον Ναπολεων)
- Μπαρκαρούτσος
markos4 έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος,νομίζω ότι βρισκόμαστε στην 100η θέση στο ranking της uefa..(ας με διορθώσει κάποιους φίλος αν κάνω λαθος)
Άκρως τιμητικό για μια ομάδα που ο προεδρος έλεγε ότι θα βάλει την ομάδα στα top 20 club της Ευρώπης..
Θέση 67.
Από εδώ και πέρα, κάθε off-topic θα φεύγει εν ριπή οφθαλμού.
Πρόσφατα κάποιος εδώ μέσα ανέφερε για έναν άλλο "dini" που (μπορεί να) κοιτάει ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει καμία περίπτωση η ομάδα να κοιτάει τον Gagliardini της Inter του οποίου λήγει το συμβόλαιο τώρα και παίζει στα χαφ;
Απ ότι βλέπω δεν πολυυπολογίζεται.
https://www.transfermarkt.com/roberto-g ... ler/197471
Απ ότι βλέπω δεν πολυυπολογίζεται.
https://www.transfermarkt.com/roberto-g ... ler/197471
Μεχρι το Σαββατο ακουγαμε και διαβαζαμε οτι η διορια για να απαντησει ο Γκαμπια ηταν μεχρι 17/6. Μετα ειπαν οτι δοθηκε παραταση μεχρι σημερα ή το πολυ αυριο. Πριν λιγο ακουσα στο ραδιο οτι ουσιαστικα δεν υπαρχει deadline αλλα αφησαν να εννοηθει οτι θα ηθελαν μια απαντηση οσο το δυνατον πιο γρήγορα λογω του οτι τα χρονικα περιθωρια ειναι ασφυκτικα για να μπορεσει η ομαδα να ειναι ετοιμη για τα πρωτα επισημα ματς.
Προβλεπω οτι το σηριαλ θα τραβηξει πολυ ακομα...
Προβλεπω οτι το σηριαλ θα τραβηξει πολυ ακομα...
Ανάθεμα στη ΠΑΕ θα πέσει όχι αν χαλάσει του Ιταλού, αλλά αν φανεί πως δεν έχει γίνει προεργασία για τις εναλλακτικές.nunies4 έγραψε:Οι περισοτεροι αν χαλασει του Ιταλου θα ριξουν το αναθεμα στην ΠΑΕ.
Ναι μπορεί να θες τον Γκαμπιαντίνι, ναι μπορεί να κάνεις υπέρβαση δίνοντας ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο, ναι μπορεί ο παίκτης να αξίζει να προσπαθήσεις αρκετά, αλλά κανένας δεν σου υπόσχεται πως στο τέλος θα έρθει και τη πίεση του χρόνου την έχεις εσύ, όχι αυτός.
Δεν είναι σχεδιασμός το "θέλω τον Γκαμπιαντίνι, τέλος". Και αν δεν έρθει; Πάμε με Γκορντεζιάνι στα Ευρωπαϊκά ματς;
Όσο για την άποψη που λέει πως θέλουμε να έχει έρθει μέχρι το ταξίδι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εγώ διαφωνώ.
Σιγά τα θαύματα που συμβαίνουν μέσα σε 14 μέρες. Τι να πρωτομάθει ο άνθρωπος; Την ομάδα; Τους συμπαίκτες του; Τον τρόπο που αγωνιζόμαστε;
Κανονικά κάθε σου ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ μεταγραφή, πρέπει να βρίσκεται στη πρώτη προπόνηση 22 του Ιουνίου.
Τους έξτρα που θες, πάρτους και αργότερα.
Όχι όμως να σου λείπουν από τη πρώτη προπόνηση 4(!) ενδεκαδάτες μεταγραφές επειδή δεν είχες σοβαρές εναλλακτικές.
Ωραία και όμορφα όλα αυτά τα θεωρητικά που συζητάτε η πραγματικότητα όμως λέει ότι σε 4 μέρες η ομάδα ξεκινά προετοιμασία και έχει στο ρόστερ της 1(!) 17χρονο επιθετικό ο οποίος μάλιστα θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής λόγω υποχρεώσεων με την εθνική.
Όλα καλά, όλα ανθηρά.
Όπως λέει και ο Nunies ας κρατήσουμε το θετικό της υπόθεσης το οποίο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δίνει 1.5Μ για επιθετικό. Μέχρι στιγμής στα λόγια βέβαια αλλά ΟΚ. Ότι μπορεί ο καθένας
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όλα καλά, όλα ανθηρά.
Όπως λέει και ο Nunies ας κρατήσουμε το θετικό της υπόθεσης το οποίο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δίνει 1.5Μ για επιθετικό. Μέχρι στιγμής στα λόγια βέβαια αλλά ΟΚ. Ότι μπορεί ο καθένας

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν κληρωθούμε με κανένα χωρίο από νήσους Φερόε, τότε μπορεί να περιμένουμε και μέχρι Αύγουστο.
Μην αποκλείετε τίποτα. Αφού κάθε παίκτης που έχει προσφορές, θα το τραβήξει, θα περιμένει γιατί κάτι καλύτερο μπορεί να προκύψει.
Μην αποκλείετε τίποτα. Αφού κάθε παίκτης που έχει προσφορές, θα το τραβήξει, θα περιμένει γιατί κάτι καλύτερο μπορεί να προκύψει.
Κατά τη γνώμη μου ,ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ σοβαρό κι αξιολογο κορμό παικτών που εκτός απροόπτου για τους 4 πρώτους αγώνες μπορεί να ανταποκριθεί. Φυσικά με την αντίστοιχη προσαρμογή στη προετοιμασία για να εμφανιστεί η ομάδα στοιχειωδως αθλητική.
Από εκεί και πέρα, είναι πολύ νωρίς για να μπορέσει μια ελληνική ομάδα να κλείσει πραγματικά αξιόλογο παίκτη. Όσο και ο κόσμος να είναι ανυπόμονος, κυρίως λόγω της αποτυχίας πέρυσι, η πραγματικότητα λέει πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Αν με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρουμε να μην έχουμε απώλειες από παίκτες κορμού θα τα καταφέρουμε. Αν ο πριστ κι ο Ρενέ έχουν δίκιο που ανέφεραν για σημαντική πιθανότητα να χαιρετήσουν παίκτες κορμού, τότε αλλάζει η κουβέντα. Αλλά με το αν δεν πάμε κάπου. Με τα τωρινά δεδομένα είμαστε καλά και υπάρχει η δυνατότητα για προσεκτικές επιλογές μεταγραφών.
Από εκεί και πέρα, είναι πολύ νωρίς για να μπορέσει μια ελληνική ομάδα να κλείσει πραγματικά αξιόλογο παίκτη. Όσο και ο κόσμος να είναι ανυπόμονος, κυρίως λόγω της αποτυχίας πέρυσι, η πραγματικότητα λέει πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Αν με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρουμε να μην έχουμε απώλειες από παίκτες κορμού θα τα καταφέρουμε. Αν ο πριστ κι ο Ρενέ έχουν δίκιο που ανέφεραν για σημαντική πιθανότητα να χαιρετήσουν παίκτες κορμού, τότε αλλάζει η κουβέντα. Αλλά με το αν δεν πάμε κάπου. Με τα τωρινά δεδομένα είμαστε καλά και υπάρχει η δυνατότητα για προσεκτικές επιλογές μεταγραφών.