Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Daskalos_4

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

nunies4 έγραψε:Νομίζω ότι όλο το βράδυ οι μεν δεν καταλαβαίνουν τους δε...
Πάμε να τα συνοψίσουμε...
1. Ήταν γκέλα; ΝΑΙ
2. Αλλάζει κάτι επί της ουσίας για την Φρανκφούρτη; ΟΧΙ
3. Υπάρχει κάτι να προσάψει κάποιος σήμερα στην ομάδα για την εμφάνιση ( έλλειψη σοβαρότητας, νωχελικη προσπάθεια, ότι δεν κυνήγησε την νίκη, ότι έδωσε πολλές καταστάσεις μέσα στο ματς στους Σκωτσέζους). ΟΧΙ
Καλα τα λες αδερφε, αλλα ξεχνας οτι 9 στις 10 η κουβέντα εδω μεσα δεν γίνεται για αντικειμενικούς λογους. Η ολη φαγωμαρα δεν εχει να κανει με το εαν στοιχίζει βαθμολογικα στην ομαδα μια γκελα ή με το εαν γίνονται οντως λαθη απο τον προπονητή. Όλα ξεκινάνε απο το οτι καποιοι δεν θελουν να βλέπουν ουτε ζωγραφιστο τον Λουτσεσκου για τους δικους τους χ,ψ λογους. Το μονο που αλλαζει ειναι το υφος. Στις νικες της ομαδας θα τον κραξουν με τακτ, στις ισοπαλιες στα ισια και στις ηττες θα ξεπερσσουν τα ορια.

Συμπέρασμα: τσαμπα χαλαμε τη ζαχαρενια μας οι υπολοιποι γιατι οτι και να πουμε, οτι επιχείρημα και να επικαλεστούμε, εκεινοι θα συνεχισουν να τον κραζουν. Απο μια αποψη τα θελει και ο δικος μας λοςκω
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

renegade έγραψε:Ακόμα και στο ευτυχές σενάριο μιας ισοπαλίας μέσα στη Γερμανία, η ομάδα θα χρειαστεί να παίξει ακόμα ένα must win παιχνίδι Απέναντι στην Ελσίνκι...άρα αλλάζει πολλά αυτή η γκέλα.

Υγ απόδειξη υπέρτατης αλαζονείας η δήλωση στους δημοσιογράφους " αν κάνετε αρνητική ερώτηση έφυγα"
Εκτός και αν το είπε για πλάκα
Διαφωνώ με τον τρόπο σκέψης. Πρέπει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες με 3ους και 4ους να τους παίρνουμε, ανεξαρτήτου σημαντικοτητας. Δηλαδή και στην περίπτωση που νικήσουμε μέσα στην Φρανκφούρτη, τελευταία αγωνιστική με Φινλανδία η νίκη είναι must.

Δεν με ενδιαφέρει τι-πως -γιατί. Νίκες = Λεφτά = UEFA Ranking.

Και τα λεφτά αυτά τα 330Κ+ παίζουν ρόλο. Μην συμπεριφερομαστε λες και ο Ιβάν έχει νομισματοκοπειο στα υπόγεια του Μ. Παλλάς και τυπώνει 100ευρα. Το Club πρεπει να είναι μια κερδοφόρα επιριχειρηση.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μπορούσαμε να κερδίσουμε και το αξιζαμε.
Μπράβο για την πρόκριση και το σερί στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

JohnDag έγραψε:Καταρχήν ποιοι είναι οι μεν και ποιοι οι δε;

Δεύτερον, να μας συμπαθας ρε Nunies αλλά κάποιους μας προβληματίζει για το μέλλον το ότι φάγαμε τέσσερα γκολ σε δυο ματς από αυτή την ομάδα.

Σορρυ κιόλας δηλαδή!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και οι Ρειντζερς έφαγαν τρία στην έδρα τους από αυτή την ομάδα, που εμείς υποτιμάμε.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Μπορεί να ήταν στημένο! Υπάρχουν περίεργες φήμες για το Σκωτσέζικο! Έτσι έχω ακούσει!!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεύτερον, να μας συμπαθας ρε Nunies αλλά κάποιους μας προβληματίζει για το μέλλον το ότι φάγαμε τέσσερα γκολ σε δυο ματς από αυτή την ομάδα.

Σορρυ κιόλας δηλαδή!

Θα το μεταφέρουμε και σε αυτό το νήμα; Άντε να το κάνουμε.
Προφανώς είναι βολικό να λέμε "4 από αυτή την ομάδα". Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό όμως. Ο ΠΑΟΚ στην Σκωτία έδωσε πολλά δικαιώματα. Σήμερα;
Ακόμα περιμένω να μου πεις τι προσάπτεις σήμερα στην ομάδα όσον αφορά την αγωνιστική της συμπεριφορά. Και την αμυντική της.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

renegade έγραψε: Υγ απόδειξη υπέρτατης αλαζονείας η δήλωση στους δημοσιογράφους " αν κάνετε αρνητική ερώτηση έφυγα"
Εκτός και αν το είπε για πλάκα
Εντάξει δεν το είπε έτσι ακριβώς. Είπε ότι εαν ακούσει αρνητική ερώτηση θα πει ότι προκριθήκαμε και θα φύγει.

Εγώ βέβαια σήμερα έμαθα ότι ανταγωνιζόμασταν την μπυραρία απο το ελσίνκι και τους ξυλοκόπους της σκωτίας για την 2η θέση. Απο ότι φένεται ήταν μοιρασμένες οι πιθανότητες με τα λεγόμενα του προπονητή. Ενα παράξενο όμως βρε παιδί μου, τα coaches εκεί παίρνουν τον χρόνο όσα παίρνει αυτός τον μήνα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Για τα μπάτζετ που έχουν τα coaches στη Φρανκφούρτη τα βρίσκεις παράξενα ρε παιδί μου που τα κερδίσαμε ή εκεί σου φαίνονται λογικά?
Τα μπάτζετ του γάβρου?
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Φυσικά, γιατί το να θέτεις στόχους και να νικάς μεμονομένα παιχνίδια είναι.... το ίδιo πράγμα, υποθέτω. Σωστά;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Και η Φρανκφουρτη αυτους ανταγωνιζεται για την δευτερη θεση. Τωρα ειμαστε πρωτοι, μην παρακαλατε τοσο να βγουμε δευτεροι για να δικαιωθειτε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:

Σορρυ κιόλας δηλαδή!

Προφανώς είναι βολικό να λέμε "4 από αυτή την ομάδα". Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό όμως. Ο ΠΑΟΚ στην Σκωτία έδωσε πολλά δικαιώματα. Σήμερα;
Ακόμα περιμένω να μου πεις τι προσάπτεις σήμερα στην ομάδα όσον αφορά την αγωνιστική της συμπεριφορά. Και την αμυντική της.
Τίποτα δεν προσάπτω, όλα καλά. Η ομάδα σήμερα ήταν τέλεια. Τόσο τέλεια που φάγαμε ξανά 2 γκολ λόγω τελειότητας.

Σε κάθε περίπτωση μεγάλο αποτέλεσμα με το θηρίο εκ Σκωτίας, πήραμε την πρόκριση και όλα καλά.

Πάμε παρακάτω, μπορούμε;

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πολύ ώριμη απάντηση, καθόλου passive aggressive και βοηθά το διάλογο.

JohnDag έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ποιος είπε ότι είναι υπονόμευση του προπονητή και της ομάδας να πεις ότι είναι γκέλα μια αντικειμενική γκέλα;
Σίγουρα όχι ο navi.

Γενικό ήταν το σχόλιο προφανώς.

Επιμένω ότι δεν γίνεται ο οργανισμός ΠΑΟΚ να είναι ευχαριστημένος με το σημερινό αποτέλεσμα αλλά σε κάθε περίπτωση η ζωή συνεχίζεται και πάμε παρακάτω!

Ε καλά ευχαριστημένος ίσως να μην είναι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, όπως κι εμείς, αλλά δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. 60 αγώνες (πχ) μέσα στη χρονιά, δεν θα τα βάζω μαύρα για 5-10 αγώνες που θα στραβώσουν. Ποδόσφαιρο παίζουμε, όχι ποδοσφαιράκι στο easy. Η καλύτερη ομάδα του κόσμου, δέκα γκέλες στη χρονιά θα τις κάνει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:

Σορρυ κιόλας δηλαδή!

Τίποτα δεν προσάπτω, όλα καλά. Η ομάδα σήμερα ήταν τέλεια. Τόσο τέλεια που φάγαμε ξανά 2 γκολ λόγω τελειότητας.

Σε κάθε περίπτωση μεγάλο αποτέλεσμα με το θηρίο εκ Σκωτίας, πήραμε την πρόκριση και όλα καλά.

Πάμε παρακάτω, μπορούμε;

Άρα...της προσαπτουμε ότι η αντίπαλη ομάδα πλησίασε μια φορά την περιοχή μας σε 97 λεπτά και ότι δέχτηκε ένα μακρινό φάουλ (που δεν έπρεπε ποτέ να δοθεί αλλά οκ). Καλώς. Είναι όντως πάρα πολλά για σταύρωμα

Το να επιμένεις να λες οτι η "αντίθετη" άποψη υποστηρίζει ότι πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, για να δώσεις βαρύτητα στα επιχειρήματα σου, ενώ όλοι από την αρχή έχουν πει ότι προφανώς είναι γκέλα, πραγματικά δεν ξέρω τι δείχνει. Και με εκπλήσσει κιόλας γιατί δεν μου είχες δώσει τέτοια δείγματα.
Πάμε παρακάτω. Το εξαντλήσαμε
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Είσαι ένας μέτριος προπονητής φίλε μου πού όταν παίζεις με ομάδες που παίζουν ταμπούρι δεν έχεις τον τρόπο νά τούς διασπάσεις. Ο καλός προπονητής φαίνεται όταν επιβάλλει τό παιχνίδι πού.
ΝΤΡΟΠΗ σού πού είπες
Το είπα πριν έρθω στην συνέντευξη Τύπου, αν σήμερα δεχτώ αρνητική ερωτηση, θα σας πω οτι προκριθήκαμε και καλό βράδυ.
Αν ήθελα νά σέ χτυπήσω θά τό έπαιζα ελληναρας καί θά έλεγα γιατί δεν βάζεις τους Έλληνες καί μπλα μπλα μπλα. Επειδή λέω πάντα αλήθεια όμως σε κρίνω σέ άλλους τομείς.
Από τη μία φυσιογμωμιστικα μου είσαι συμπαθής αλλά από την άλλη ως προπονητής έχεις ταβάνι. Καί αυτό είναι μίας μέτριας ομάδας. Καί τό DNA τού ΠΑΟΚ ως club είναι μία ομάδα πού πρέπει νά τούς βάζει στα σκοινιά τους μικρούς, είναι μία ομάδα aggressive καί με ομάδες καλύτερες από αυτόν μία ομάδα πού θά παίξει όπως έπαιξες για παράδειγμα μέσα στον γαύρο. Τέλος πάντων
Zegarra_6_Carlos

Δημοσίευση από Zegarra_6_Carlos »

renegade έγραψε:Ελπίζω κάποια στιγμή...πρώτα οι οπαδοί να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει αδιάφορο ευρωπαϊκό ματς
Πολλα ελπιζεις κι εσυ, φιλε μου.
Ουτε μετα απο 973.624.815 posts του "καημενου" του Doomlord δεν προκειται να συμβει κατι τετοιο!
Εδω δεν το εχει παρει χαμπαρι, δυστυχως ακομα, ουτε ο προπονητης μας, παρα τις συνεπειες που ειχε η ομαδα, πετωντας σημαντικοτατους βαθμους, στο καλαθι των αχρηστων, με Βιντι και Μπατε, απο την πρωτη θητεια του!!
Οπως και στους "ατυχους" αποκλεισμους μας, πριν τους ομιλους, απο την Εστερσουντ και την Λεφσκι Σοφιας!!!

Τωρα θα αναρωτηθει καποιος, τι παω και θυμαμαι κι εγω, ο γραφικος αλλα, δυστυχώς μας τα ξαναθυμισε, ξανα,
χθες, που "ζησαμε" μια συνεντευξη τυπου του, που θα μπορουσε να ξεκληρισει μεγαλο ποσοστο ΠΑΟΚτσηδων!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”