Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από nunies4 »

Πώς μπορώ να τα κρίνω από τώρα; Βλέπω ότι τουλάχιστον αυτοί που ξέραμε ότι είναι βαρίδια αποχωρούν
Να κρίνω αυτούς που ήρθαν από 2 90λεπτα; Ε οχι δα!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

DimitrisS έγραψε:Πιστευετε οτι με φυγη και Κουρτιτς και Αουγκουστο, θα παρουμε 6αρο8αρι;
Πρεπει και ταυτοχρονα να στηριχτουνε Φελιπε Σοαρες και Τσιγκαρας. Ας φερουν ενα βαρβατο χαφ απο αυτα που γουσταρει ο Λουτσε και απο διπλα οι αλλοι 2
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DimitrisS έγραψε:Πιστευετε οτι με φυγη και Κουρτιτς και Αουγκουστο, θα παρουμε 6αρο8αρι;
Μόνον αν είναι έτοιμος και έχει την έγκριση του Luce θα δούμε άσπρη μέρα. Αν είναι Soares Νο 2 την κάτσαμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gergeo4 έγραψε:τα πράγματα με τις αποχωρησεις πανε καλά .πολύ καλά :pano:
Μπράβο!
Ας ακούσουμε και κάτι ευχάριστο!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Επομενη ερωτηση/γκαλοπ. 8-) Κραταω ζεστο το τοπικ ετσι.

Εστω οτι θα φυγει τελικα ενας εκ των Κουρτιτς, Αουγκουστο και σιγουρα δεν θα γινει προσθηκη.

Ποιος απο τους δυο θα θελατε να μεινει στο ροστερ;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DimitrisS έγραψε:Επομενη ερωτηση/γκαλοπ. 8-) Κραταω ζεστο το τοπικ ετσι.

Εστω οτι θα φυγει τελικα ενας εκ των Κουρτιτς, Αουγκουστο και σιγουρα δεν θα γινει προσθηκη.

Ο Κούρτιτς μόνο για 1 χρόνο ακόμα. Χωρίς ανανέωση δηλαδή.
Ο άλλος δεν έχει δείξει ούτε μισή φορά πως αξίζει να τον εμπιστευτούν για τα επόμενα 3-4 χρόνια.
Φεύγει τώρα και ξεμπερδεύουμε. Φεύγει και ο άλλος του χρόνου, ενώ θα έχουν ζυγίσει καλύτερα τους Σοάρες, Ντάντας, το πόσο μπορεί να ανέβει και ο Τσιγγάρας και θα έχουν πολύ πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι χρειαζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

aivas19 έγραψε:
Πρεπει και ταυτοχρονα να στηριχτουνε Φελιπε Σοαρες και Τσιγκαρας. Ας φερουν ενα βαρβατο χαφ απο αυτα που γουσταρει ο Λουτσε και απο διπλα οι αλλοι 2
Κάτσε γιατί έχουν μαζευτεί μαύρα σύννεφα πάνω από τον Τσιγγάρα. Ο Λουτσέσκου τον θεωρεί ένα εξάρι που δεν προσφέρει αυτά που θέλει στο δημιουργικό παιχνίδι, και χωρίς Ευρώπη που θα απαιτούσε βάθος στο ρόστερ, διαφορετικά χαρακτηριστικά παικτών και.. γηγενείς, δεν είναι σε πρώτο πλάνο το να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Προφανώς και για τον παίκτη αυτό θα ήταν καταστροφικό. Η μη χρησιμοποιήση του στα παιχνίδια με την Λέφσκι είναι οδηγός. Μετά βγήκαν οι φήμες για τραυματισμό (παρ' ότι ο παίκτης όχι απλά ήταν στην αποστολή, αλλά σηκώθηκε και για ζέσταμα) και στα καπάκια ακολούθησαν οι φήμες για δανεισμό του παίκτη.

Και αν όντως υπάρχει θέμα μεταξύ προπονητή και παίκτη, πολύ καλά κάνει η ΠΑΕ και προστατεύει το περιουσιακό της στοιχείο πίσω από έναν τραυματισμό. Δεν θα γίνουμε μεσημεριανή εκπομπή.

Αλλά αν μείνει μόνο ο Σβαμπ στα χαφ, λογικά θα πάμε για προσθήκες (έμφαση στον πληθυντικό) στα χαφ.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Ρε συ BLACKGR4 πάντα διαφωνώ ή με την άποψη σου ή με το ύφος σου, αλλά στο θέμα Αουγκούστο-Κουρτιτς ότι είπες ακριβώς :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

nunies4 έγραψε:Πώς μπορώ να τα κρίνω από τώρα; Βλέπω ότι τουλάχιστον αυτοί που ξέραμε ότι είναι βαρίδια αποχωρούν
Να κρίνω αυτούς που ήρθαν από 2 90λεπτα; Ε οχι δα!!

Ρε συ δε λέω να κρίνουμε από 2 παιχνίδια.
Έχουν γραφτεί αυτά που θα σου πω.
Ένα σύντομο παράδειγμα.
Στην θέση 9 ,την πιο σημαντική ειδικά στην Ελλάδα με τα λεωφορεία των 8-9 παιχτών πίσω από το κέντρο.
Σε δυο μεταγραφικές πουλήσαμε 2 παίχτες παίρνοντας 7+ εκατομμύρια ευρώ και φέραμε στην θέση τους τον πρωταγωνιστή του Μπέβερλι χιλς ,με μοναδικό κόστος το συμβόλαιο του ,που είναι γύρω στα 500 χιλιάρικα.
Αυτό εσύ το λες ανανέωση;
Έχω το λέω δεν έχω μαντήλι να κλάψω.
Βέβαια δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές,γι'αυτό ακόμα δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Blackgr4 έγραψε: 1. (...)
Διαφωνείς πως εφόσον τέθηκε ο στόχος του πρωταθλητισμού, πρέπει να κριθούν με βάση αυτόν;
Προσωπικά δεν ξέρω με ποιον άλλο τρόπο κρίνονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες αν όχι με τους στόχους που θέτουν.

2. Οι στόχοι πέρσι τέθηκαν και από τον ιδιοκτήτη και από τον προπονητή. Φέτος ΕΠΊΣΗΜΑ από το στόμα του Μάκη.
Είτε διαφωνεί, είτε συμφωνεί, ο Λουτσέσκου ΔΕΝ μπορεί πλέον να μας επηρεάσει σε κάτι. Ο κόσμος περιμένει πρωταθλητισμό, όπως ακριβώς είπε ο Γκαγκάτσης.

3. Δεν ξέρω τι πιστεύει ο Ιβάν. Δεν είμαι στο μυαλό του. Ξέρω πως είναι τουλάχιστον ουτοπικό, να ελπίζεις πως μπορείς από τη μια στιγμή στην άλλη να καταφέρεις και να ρίξεις το μπάτζετ και να είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά και να προκρίνεσαι στα προκριματικά και να κάνεις πρωταθλητισμό.
Δεν είμαι 100% σίγουρος πως ο Ιβάν το καταλαβαίνει αυτό. Αλήθεια σου λέω.

Το να κρίνουμε αυτά που βλέπουμε, ειδικά όταν η ομάδα δεν πάει καλά, δεν πιστεύω πως μας κάνει να ξεχνάμε τα όσα έχει προσφέρει ο Ιβάν. Τουλάχιστον εγώ, δεν παίζει να κάνω κάτι τέτοιο.
Κουράστηκα όμως να βλέπω να αλλάζουν τα πλάνα σαν τα πουκάμισα, η ομάδα να πέφτει και σε απόδοση και σε επίπεδο ποιότητας και οι ίδιοι να μιλάνε στον κόσμο με "ξύλινη" γλώσσα χωρίς να αλλάζουν το οτιδήποτε.
Νιώθω σαν να με κοροϊδεύουν. Αυτό εννοώ.

Αν ΔΕΝ με κοροϊδεύουν, όσο θέτουν στόχους που δεν τους πιάνουν, θα με βρίσκουν απέναντι τους.
Γιατί επαναλαμβάνω, εμένα το ΜΌΝΟ που με νοιάζει πραγματικά, είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα που υποστηρίζω από μωρό παιδί.
Ούτε η τσέπη του Ιβάν, ούτε οι μισθοί των γύρω γύρω, ούτε ο Ράζβαν, ούτε ο Μπότο, ούτε κανείς άλλος.
Μόνο ο ΠΑΟΚ με νοιάζει και ελπίζω να σε κάλυψα.

Νομίζω πως όλα τα στελέχη, από την Γκοντσάρεβα και τον Γκαγκάτση μέχρι τον Λουτσέσκου και τον Μπότο, κρίνονται από τον Ιβάν και όχι από τον κόσμο. Αυτός έχει το μαχαίρι και το καρπούζι.

Για να παραμένουν όλοι οι παραπάνω στα πόστα τους, η δική μου ερμηνεία είναι πως η απόδοση της ομάδας και τα αποτελέσματα που φέρνει δεν απέχουν και πολύ από τις πραγματικές προσδοκίες του Ιβάν. Μια χαρά ξέρει το τι μπορεί να καταφέρει με το μειωμένο μπάτζετ κι ακόμα κι αν ζητάει τίτλους και πρωταθλήματα, στο τέλος κρίνει με αρκετή επιείκεια όταν αυτά δεν έρχονται.

Ο κόσμος ότι και να γίνει, με όποιον κι αν είναι στο τιμόνι, θα θέλει τίτλους. Ειδικά όταν υπάρχει πίσω από την ομάδα ένας άνθρωπος με το μέγεθος του Ιβάν, για τον κόσμο, οτιδήποτε λιγότερο από πρωτάθλημα είναι αποτυχία. Αλλά ο κόσμος στο μεγαλύτερο μέρος του είναι άμπαλος και δεν έχει εικόνα από τα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Είναι πολλά που δεν ξέρουμε και που υποθέτουμε και ως εκ τούτου δεν είμαστε ο ιδανικός κριτής. Και γι' αυτό και μας γράφουν και στα @@ τους σε μεγάλο βαθμό.

Όλοι μας, θέλουμε να πηγαίνει καλά η ομάδα τώρα, αλλά ακόμα περισσότερο να πηγαίνει καλά η ομάδα και τα επόμενα 100 χρόνια. Έχουμε την τύχη να έχουμε για πρόεδρο τον Ιβάν που φαίνεται να στοχεύει μακροπρόθεσμα. Να έχει μια υγιή οικονομικά ομάδα, με ένα καινούργιο γήπεδο στολίδι, που να κηνυγάει τίτλους και να κάνει τον κόσμο χαρούμενο.

Το αν τα τρία χρόνια που πέρασαν δεν έδωσαν χαρά στον κόσμο, και αν τα τρία επόμενα φαντάζουν ανάλογα, μικρή σημασία μπορεί να έχει στα μάτια του Ιβάν που δεν τον νοιάζει ένα κύπελο αλλά το να έχει μία συνεχή ανοδική πορεία η ομάδα στο γενικότερο επίπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Δευ 08 Αύγ 2022, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Pater έγραψε:Ρε συ BLACKGR4 πάντα διαφωνώ ή με την άποψη σου ή με το ύφος σου, αλλά στο θέμα Αουγκούστο-Κουρτιτς ότι είπες ακριβώς :opaokara:
Η διαφωνία είναι υγεία αδερφέ. Σκέψου να συμφωνούσαμε όλοι μαζί στα πάντα.
Τώρα για το ύφος τι να πω; Γραπτός λόγος. Εύκολα παρεξηγείται. Βάλε και το ότι μιλάμε για θέμα που μας πονάει όλους, ε να τα αποτελέσματα!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

gika έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: 1. (...)
Διαφωνείς πως εφόσον τέθηκε ο στόχος του πρωταθλητισμού, πρέπει να κριθούν με βάση αυτόν;
Προσωπικά δεν ξέρω με ποιον άλλο τρόπο κρίνονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες αν όχι με τους στόχους που θέτουν.

2. Οι στόχοι πέρσι τέθηκαν και από τον ιδιοκτήτη και από τον προπονητή. Φέτος ΕΠΊΣΗΜΑ από το στόμα του Μάκη.
Είτε διαφωνεί, είτε συμφωνεί, ο Λουτσέσκου ΔΕΝ μπορεί πλέον να μας επηρεάσει σε κάτι. Ο κόσμος περιμένει πρωταθλητισμό, όπως ακριβώς είπε ο Γκαγκάτσης.

3. Δεν ξέρω τι πιστεύει ο Ιβάν. Δεν είμαι στο μυαλό του. Ξέρω πως είναι τουλάχιστον ουτοπικό, να ελπίζεις πως μπορείς από τη μια στιγμή στην άλλη να καταφέρεις και να ρίξεις το μπάτζετ και να είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά και να προκρίνεσαι στα προκριματικά και να κάνεις πρωταθλητισμό.
Δεν είμαι 100% σίγουρος πως ο Ιβάν το καταλαβαίνει αυτό. Αλήθεια σου λέω.

Το να κρίνουμε αυτά που βλέπουμε, ειδικά όταν η ομάδα δεν πάει καλά, δεν πιστεύω πως μας κάνει να ξεχνάμε τα όσα έχει προσφέρει ο Ιβάν. Τουλάχιστον εγώ, δεν παίζει να κάνω κάτι τέτοιο.
Κουράστηκα όμως να βλέπω να αλλάζουν τα πλάνα σαν τα πουκάμισα, η ομάδα να πέφτει και σε απόδοση και σε επίπεδο ποιότητας και οι ίδιοι να μιλάνε στον κόσμο με "ξύλινη" γλώσσα χωρίς να αλλάζουν το οτιδήποτε.
Νιώθω σαν να με κοροϊδεύουν. Αυτό εννοώ.

Αν ΔΕΝ με κοροϊδεύουν, όσο θέτουν στόχους που δεν τους πιάνουν, θα με βρίσκουν απέναντι τους.
Γιατί επαναλαμβάνω, εμένα το ΜΌΝΟ που με νοιάζει πραγματικά, είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα που υποστηρίζω από μωρό παιδί.
Ούτε η τσέπη του Ιβάν, ούτε οι μισθοί των γύρω γύρω, ούτε ο Ράζβαν, ούτε ο Μπότο, ούτε κανείς άλλος.
Μόνο ο ΠΑΟΚ με νοιάζει και ελπίζω να σε κάλυψα.

Νομίζω πως όλα τα στελέχη, από την Γκοντσάρεβα και τον Γκαγκάτση μέχρι τον Λουτσέσκου και τον Μπότο, κρίνονται από τον Ιβάν και όχι από τον κόσμο. Αυτός έχει το μαχαίρι και το καρπούζι.

Για να παραμένουν όλοι οι παραπάνω στα πόστα τους, η δική μου ερμηνεία είναι πως η απόδοση της ομάδας και τα αποτελέσματα που φέρνει δεν απέχουν και πολύ από τις πραγματικές προσδοκίες του Ιβάν. Μια χαρά ξέρει το τι μπορεί να καταφέρει με το μειωμένο μπάτζετ κι ακόμα κι αν ζητάει τίτλους και πρωταθλήματα, στο τέλος κρίνει με αρκετή επιείκεια όταν αυτά δεν έρχονται.

Ο κόσμος ότι και να γίνει, με όποιον κι αν είναι στο τιμόνι, θα θέλει τίτλους. Ειδικά όταν υπάρχει πίσω από την ομάδα ένας άνθρωπος με το μέγεθος του Ιβάν, για τον κόσμο, οτιδήποτε λιγότερο από πρωτάθλημα είναι επιτυχία. Αλλά ο κόσμος στο μεγαλύτερο μέρος του είναι άμπαλος και δεν έχει εικόνα από τα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Είναι πολλά που δεν ξέρουμε και που υποθέτουμε και ως εκ τούτου δεν είμαστε ο ιδανικός κριτής. Και γι' αυτό και μας γράφουν και στα @@ τους σε μεγάλο βαθμό.

Όλοι μας, θέλουμε να πηγαίνει καλά η ομάδα τώρα, αλλά ακόμα περισσότερο να πηγαίνει καλά η ομάδα και τα επόμενα 100 χρόνια. Έχουμε την τύχη να έχουμε για πρόεδρο τον Ιβάν που φαίνεται να στοχεύει μακροπρόθεσμα. Να έχει μια υγιή οικονομικά ομάδα, με ένα καινούργιο γήπεδο στολίδι, που να κηνυγάει τίτλους και να κάνει τον κόσμο χαρούμενο.

Το αν τα τρία χρόνια που πέρασαν δεν έδωσαν χαρά στον κόσμο, και αν τα τρία επόμενα φαντάζουν ανάλογα, μικρή σημασία μπορεί να έχει στα μάτια του Ιβάν που δεν τον νοιάζει ένα κύπελο αλλά το να έχει μία συνεχή ανοδική πορεία η ομάδα στο γενικότερο επίπεδο.
Ενστερνίζομαι απόλυτα την άποψη περί αμπαλίασης του κόσμου. Συμφωνώ 100%.
Δεν συμφωνώ όμως για το κατά πόσο ο κόσμος δεν είναι δίκαιος κριτής.
Η Τούμπα ήταν, είναι και θα είναι ΠΆΝΤΑ ο πιο δίκαιος κριτής.
Πρόσφατη απόδειξη η ΑΠΟΘΈΩΣΗ της περσινής ομάδας με τη λήξη του δεύτερου ματς απέναντι στη Μαρσέιγ.
Αγνή, αντρίκια, σταράτη αποθέωση παρά τον αποκλεισμό.

Αυτός ο κόσμος λοιπόν, και το πιστεύω βαθιά μέσα μου, ΔΕΝ έχει ανάγκη από ψέματα και λόγια του αέρα.
Αν τον κοιτάξεις στα μάτια και του πεις:
Για τον Α και Β λόγο, αποφάσισα να χτιστεί ο ΠΑΟΚ από την αρχή. Αυτό μπορεί να μας φέρει ένα τρομερά καλύτερο μέλλον, αλλά το παρόν μπορεί και να είναι δύσκολο. Νέτα σκέτα.
Έλα τώρα να μου πεις εσύ, αν ο κόσμος δεν αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια.
Διάολε, με Κνολ και Σάλμον ο κόσμος κρέμονταν σαν τα τσαμπιά από τις κερκίδες.
Έκανε sold out στα διαρκείας ΓΙΑ ΠΛΆΚΑ. Γιατί να λακίσει τώρα;
Τι να μας φοβίσει; Το να μην πάρουμε πρωτάθλημα για 2-3-5 χρόνια; Γιατί μήπως το παίρναμε κάθε χρόνο και δεν το θυμάμαι;

Αυτός κόσμος τέλος πάντων, θα αγκαλιάσει την ειλικρίνεια, τις σταράτες εξηγήσεις και την ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ προσπάθεια προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογής η προσέγγιση που έχουν απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι που με λυπεί περισσότερο απ 'όλα. Που πιστεύουν πως αν μιλήσουν ειλικρινά, δεν θα βρουν ανταπόκριση αλλά ανάθεμα.
Τόσο λίγο μας ξέρουν ορισμένοι (αν όχι όλοι) εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ασυζητητί ο Κουρτιτς
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Κουρτιτς. Με την προϋπόθεση ότι δεν μένει δυσαρεστημένος. Απο αουγκουστο κάποια λεφτά μπορει να πάρουμε. Απο κουρτιτς το βλέπω πιο δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη σας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”