Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Мир

Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Мир »

Μόλις μου ήρθαν οι λίστες

https://giphy.com/gifs/afv-funny-fail-l ... TGqCunWBW0

ουπς

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 20 Αύγ 2021, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από renegade »

Mīngus έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Mīngus έγραψε:Αν αύριο δεν ακούσουμε για απολύσεις θα μιλάμε για τον ορισμό του ξεφραγου αμπελιού.
Θες 10 ονόματα τώρα;;

Τι απολύσεις ρε φίλε;;

Όχι ότι θα χαλούσε κανεναν κάποια απόλυση αλλά αν θέλει ο καθένας μας βγάζει 10 ονόματα και. Λέει έχω λίστες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απολύσεις αυτών που μίλησαν στον Ψυχρα. Πόσο πιο απλά να το πούμε; Ο τύπος μίλησε με ονόματα και είπε ότι μίλησε με κάποιους απ αυτούς και βγάλανε σέντρα τον Λουτσο.
Είπαμε είναι Τατιανα, αλλά δυσκολα να το έβγαλε απ το μυαλό του.
Ας τους κατονομασει στην ΠΑΕ να πάρουν δρόμο και βλέπουμε για τους υπόλοιπους.
Συγνώμη αλλά πάμε καλά?
Δηλαδή αν γράψω εγώ ότι μου είπε ο Μπάτση ότι το ματς το στήσανε στοΧ , θα πάει αύριο η ομάδα και θα απολύσει τον Μπάτσης γιατί ένας ανώνυμος είπε μια μαλακιά?
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Στα παπάρια μας τι λέει ο ψυχρας ή ο ζεστασιάς. 31 Αυγούστου εδώ θα είμαστε να κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Όπως πρέπει να κάνουν οι οπαδοί.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Να σημειωθει οτι ο γιατρος εκανε μαλακια και την πληρωσε. Ισως ο μονος που την πληρωσε. Νομιζω οτι παραιτηθηκε κιολας.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Άσχετα με τον ψυχρα πρέπει να γίνει κρύσταλλο αν και ΠΟΙΟΣ επικοινώνησε μαζί του για να παρουσιάσει εναν διάβολο προπονητή και ενα sc.τ. Ρεαλ Μαδρίτης σε εναν τυχαίο του fb

Αντίστοιχα και ποιος ειπε τις προηγούμενα περίεργα περι πισίνας.

Σοβαρο στέλεχος του sc t. ή του προπονητικού τιμ αποκλειεται να ειπε τετοιες μπουρδες.

Επίσης καλε μου georgoe,όχι δεν γνωρίζω οτι γνωρίζω απο το sc.team.

Για το Χριστό και την παναγία δεν μισεί κανεναν κανεναν, ομαδα προσπαθούν να φτιάξουν.

Αν κάποιοι σιγοντάρουν τέτοιο κλιμα ειναι επικίνδυνοι.

Επισης και εγω διαφωνώ με πραγματα που κανει ο λουτσε αλλα για το θεο, υπάρχει πιο κατάλληλος σήμερα να πάρει τα κλειδιά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Παρ 20 Αύγ 2021, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Θα σου τραβήξει μήνυση ο Μπατσι κι αν έχεις δίκιο αποδειξε το.
Εδώ υποτίθεται ότι υπάρχουν γραπτά μηνύματα.
Αν δεν ισχύει ας κινηθούν νομικά.
Εκτός κι αν δεν ασχολούμαστε με κανεναν ως υπεράνω και μπορεί να λεει ο καθένας ότι θέλει.
Totem_pk

stravostomis έγραψε:Στα παπάρια μας τι λέει ο ψυχρας ή ο ζεστασιάς. 31 Αυγούστου εδώ θα είμαστε να κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Όπως πρέπει να κάνουν οι οπαδοί.
Ετσι. Και να σημειωσω οτι οσο η επικοινωνιακη πολιτικη της ΠΑΕ συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο τα τεελευταια χρονια απεναντι σε εμενα τον απλο οπαδο τοσο ο καθε πικραμενος θα βαζει τον ΠΑΟΚ στο στομα του στην σελιδα του στο σχολιο του. Ειναι απλα απαραδεκτοι αυτοι που εχουμε στην ΠΑΕ.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Όποιος τέτοια στιγμή κάνει αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος δημοσιεύοντας τέτοιου είδους πληροφορίες, πόσο μπορεί να είναι στα αλήθεια ΠΑΟΚ. Όταν ξέρεις πόσο κακό θα κάνεις. Τι κίνητρα έχει ο κάθε μ@λ@κ@ς να προσπαθεί να κάνει μπουρδέλο την ομάδα. Έχεις μήπως οικονομικά κίνητρα μεγάλε μπαγλαμά των σοσιαλ μίντια? Τι διαφορά έχεις από τα 10 γραμμάρια του σιχαματος που έχουν πρώτη είδηση κάτι παρόμοιο.
Σκουλήκια...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

JohnDag έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
JohnDag έγραψε:Τι μαλάκια ήταν πάλι αυτή του Ψύχρα;

Και ακόμα περισσότερο αν ισχύουν αυτά που γράφει τι ΜΑΛΑΚΙΑ ήταν αυτή της scouting team;

Στεγανά δεν υπάρχουν σε αυτή την ομάδα; Αφεντικό; Προϊστάμενος;

Κάποιος να τους μαζέψει τέλος πάντων!

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμάσαι τι. Έλεγα χθες..

Ναι ρε συ, και δεν διαφώνησα κάπου όσον αφορά τις "περσονες" του FB.

Ειδικά ο συγκεκριμένος έχει ξεφύγει καιρό τώρα.

Το θέμα μου δεν είναι ο Ψυχρας αν και πολλοί δυστυχώς του δίνουν παραπάνω σημασία απ όσο πρέπει.

Το θέμα μου είναι ότι αν υπάρχει έστω και 1% να είναι αλήθεια αυτά που ισχυρίζεται μιλαμε για μεγάλο τρύπημα. Τεράστιο!

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν εχει σημασια αν ειναι αληθεια,σημασια εχει οτι ειναι τρυπημα οπως και να χει. Μπλακ λιστ ο συγκεκριμενος,με ολα τα στραβα της διοικησης,οι εποχες που καναν κουμαντο οι συνδεσμοι ανοικει στο μακρινο παρελθον
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

trouman έγραψε:Όποιος τέτοια στιγμή κάνει αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος δημοσιεύοντας τέτοιου είδους πληροφορίες, πόσο μπορεί να είναι στα αλήθεια ΠΑΟΚ. Όταν ξέρεις πόσο κακό θα κάνεις. Τι κίνητρα έχει ο κάθε μ@λ@κ@ς να προσπαθεί να κάνει μπουρδέλο την ομάδα. Έχεις μήπως οικονομικά κίνητρα μεγάλε μπαγλαμά των σοσιαλ μίντια? Τι διαφορά έχεις από τα 10 γραμμάρια του σιχαματος που έχουν πρώτη είδηση κάτι παρόμοιο.
Σκουλήκια...
Τόσο απλα

Totem_pk

Και με εταιρικους ορους. Οι οποιες λιστες ειναι περιουσιακο στοιχειο της ομαδας. Ειναι κατι για το οποιο η ομαδα ξοδεψε χρηματα πληρωνοντας ανθρωπους για να κανουν αυτη την δουλεια και ισως πληρωνοντας εται5ιες με βασεις δεδομενων κλπ. Αν λοιπον ο οποιοσδηποτε εχει τετοιες προσβασεις στην ΠΑΕ πρεπει ολοι οσοι ασχολουνται με αυτο το επαγγελμα στην ΠΑΕ να αντικατασταθουν παραυτα. Αυτα.
Υπαρχουν ρητρες εμπιστευτικότητας υπαρχει το εταιρικο απορρητο κλπ.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Μισο λεπτο σας πειραξαν αυτα που ειπε ο ψυχρας, το οτι καποιος του τα σφυριξε απο την παε ή οτι επικεφαλεις σκαουτινγκ ειναι μαλιουφας κωστικος? Ή και τα 3 μαζι?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτόν το τύπο που ασχολείται μεγάλη μερίδα του κόσμου μαζί του σήμερα και όχι μόνο εδώ μέσα,αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι συνδεσμιτες που έχει και στην διάθεση τους,λίστες, πρέπει να τον έχουν σβερκωσει.
Μην ασχολείστε άλλο.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

για τον ψυχρα τα εγραψα το απογευμα πως κοσμος του ΠΑΟΚ αργει να καταλαβει τον καιροσκοπισμο τετοιων τυπων που στην ουσια εχουν ιιδιοσυγκρασια ΠΑΟΚ 0 τοις εκατο
Απο την αλλη δε μπορω να μη παρατηρησω οτι τα οργισμενα επιθετικα ποστ εναντιον γινονται τωρα μετα το δευτερο ποστ που βαζει στο καδρο τον λουτσεσκου
θα επρεπε να ενοχλουμαστε το ιδιο κ οταν παρομοια ποστ εχουν ως στοχο οποιονδηποτε πχ το σκαουτινγκ τιμ τον ιβαν τον γιωργακη
γιατιω τοση παξιωση στους συνδεσμους?
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

giliopoulos έγραψε:Μισο λεπτο σας πειραξαν αυτα που ειπε ο ψυχρας, το οτι καποιος του τα σφυριξε απο την παε ή οτι επικεφαλεις σκαουτινγκ ειναι μαλιουφας κωστικος? Ή και τα 3 μαζι?
Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα.....Εμένα δεν με νοιάζει ο Ψυχρας κ ο κάθε Ψυχρας....Ποιος είναι αυτός που δίνει σε έναν τυχαίο άσχετο πληροφορίες για κάτι τοσο σοβαρό....Α ρε ΠΑΟΚ από πέρυσι με τα δελτία υγείας οργάνωση 0....Τι να πεις.....Κρίμα κ πάλι κρίμα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”