Όντως η ανακοίνωση τους είναι άψογηalp920 έγραψε:Οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ έβγαλαν μια εξαιρετική κατά την γνώμη μου ανακοίνωση πρίν από λίγο.
Από την πλευρά των συνδέσμων μας δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψη μου πέρα από συνδέσμους του εξωτερικού
Edit...Επιβεβαιώνεται η πληροφορία για τρείς νέες προσαγωγές υπόπτων.Λογικα θα μετατραπούν σε συλλήψεις.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Το θέμα είναι κοινωνικό και όχι αποκλειστικά οπαδικο.
Αν αύριο με έναν μαγικό τρόπο καθαρίσει όλο το οπαδικο κίνημα,αυτά τα άτομα θα βρουν καταφύγιο καπου αλλού και θα ανακαλύψουν κάποιους " απέναντι" για να δολοφονήσουν.
Δυστυχώς ο φανατισμος κάποιων ( όπως μόλις είδαμε και από την ανακοίνωση του Άρη )οπλίζει το χέρι παιδιών. Παιδιών που απλά ψάχνουν μια " οικογένεια ", παιδιών που ψάχνουν συνειδητά και ασυνείδητα να ξεσπάσουν την οργή τους.
Η κοινωνία είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, να σταθεί δίπλα τους, να τα βοηθήσει πριν γίνουν δολοφονοι ή θύματα δολοφονίας.
Υγ ένα μεγάλο μπράβο στην ορίτζιναλ για την ανακοίνωση
Αν αύριο με έναν μαγικό τρόπο καθαρίσει όλο το οπαδικο κίνημα,αυτά τα άτομα θα βρουν καταφύγιο καπου αλλού και θα ανακαλύψουν κάποιους " απέναντι" για να δολοφονήσουν.
Δυστυχώς ο φανατισμος κάποιων ( όπως μόλις είδαμε και από την ανακοίνωση του Άρη )οπλίζει το χέρι παιδιών. Παιδιών που απλά ψάχνουν μια " οικογένεια ", παιδιών που ψάχνουν συνειδητά και ασυνείδητα να ξεσπάσουν την οργή τους.
Η κοινωνία είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, να σταθεί δίπλα τους, να τα βοηθήσει πριν γίνουν δολοφονοι ή θύματα δολοφονίας.
Υγ ένα μεγάλο μπράβο στην ορίτζιναλ για την ανακοίνωση
Συμφωνώ με ρενε (ε δε θα διαφωνούμε πάντα).
Υπάρχει και μια ωραία ταινία με το ίδιο θέμα, θα τη θυμηθώ και θα τη γράψω σε edit:
Τη βρήκα
I.D. του 1995
https://m.imdb.com/title/tt0113375/
Περιγράφει ακριβώς τα πράγματα. Επίκαιρη.
Υπάρχει και μια ωραία ταινία με το ίδιο θέμα, θα τη θυμηθώ και θα τη γράψω σε edit:
Τη βρήκα
I.D. του 1995
https://m.imdb.com/title/tt0113375/
Περιγράφει ακριβώς τα πράγματα. Επίκαιρη.
- Dimitris_L4
Η ανακοίνωση τους ΘΑ ήταν άψογη αν προχθές δεν πηγαιναν για τν ίδιο λόγο στους γαυρους στο Πέραμα κ από τυχη δεν είχαμε ενα νέο Αλκη παρα μόνο περιουσίες κατοίκων να καταστρέφονται.. Μάγκες η κοινωνία ζέχνει.. Το αυγό του φιδιού έσπασε.. Δυστυχως... Ο Θεός να βάλει το χέρι του και ο Άλκης να ειναι ο τελευταίος..dragon έγραψε:Όντως η ανακοίνωση τους είναι άψογηalp920 έγραψε:Οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ έβγαλαν μια εξαιρετική κατά την γνώμη μου ανακοίνωση πρίν από λίγο.
Από την πλευρά των συνδέσμων μας δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψη μου πέρα από συνδέσμους του εξωτερικού
Edit...Επιβεβαιώνεται η πληροφορία για τρείς νέες προσαγωγές υπόπτων.Λογικα θα μετατραπούν σε συλλήψεις.
Μου προκαλει εντυπωση ΑΡΝΗΤΙΚΗ η παθητικη στάση τν συνδέσμων μας.. Μόνο κάποιοι ανεβασαν κτ στο φου μπου..
Η εκκωφαντική σιωπή των συνδέσμων μας βγάζει μάτια.
Για ακόμα μια φορά "μετρηθήκανε, ζυγιστηκανε και βρεθήκανε ελλιποβαρεις".
Κρίμα...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για ακόμα μια φορά "μετρηθήκανε, ζυγιστηκανε και βρεθήκανε ελλιποβαρεις".
Κρίμα...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα ακριβώς αυτό λέει η ανακοίνωση της ορίτζιναλ. Ρίχνει το φταίξιμο κ στους ίδιους
- Montrealiotis
Πολύ καλή η ανακοίνωση της ορίτζιναλ. Περιμένω κάτι αντίστοιχο και άπο τους δικούς μας, ελπίζοντας ότι καθυστερεί λόγω ότι δεν έχουμε μόνο έναν σύνδεσμο (ορίτζιναλ, σούπερ 3, κλπ)
- Dimitris_L4
Αν δεν είχαμε τη δολοφονία του Αλκη, θα έβγαζαν ανακοίνωση για το σκηνικό στο Πέραμα και να κάνουν την ντεμεκ αυτοκριτική τους?? Οχι... Άρα τι ψάχνουμε να βρουμε...dragon έγραψε:Μα ακριβώς αυτό λέει η ανακοίνωση της ορίτζιναλ. Ρίχνει το φταίξιμο κ στους ίδιους
- buffalobill4
Θλίψη και μόνο για το παλικάρι και τους οικείους του.
Η κοινωνία έχει τρυπήσει πάτο. Σε κάθε θέμα θα πρέπει όλοι να διαιρουνται και όχι μόνο αυτό, αλλά ο ένας να εύχεται στον άλλον ψόφο και καλοκαιρινό ζώδιο. Προφανώς και είναι αποτελέσματα μιας χρεοκοπημενης χώρας που η παιδεία έχει υποβαθμιστει τόσο ώστε όλοι να ασχολούνται με κάτι ινφλουενσερς της κακιάς ώρας. Προφανώς και το διαιρεμενο κοινωνικό σύνολο βολεύει τους εκάστοτε κυβερνώντες και προφανώς και βολεύονται με το οι μεν να μισούν τους δε.
Πάμε τώρα στα οπαδικα. Οι οπαδοί αν θέλουμε να λεγόμαστε οπαδοί πρέπει από μόνοι μας να δώσουμε τέλος σε αυτό. Όχι με την σιωπή και την συγκάλυψη αλλά με το να πούμε Τέλος. Δεν θέλουμε αλλά σκηνικά. Ούτε τρεξίματα ούτε πανό ψυρισμενα.
Πάμε τώρα και στα του δικού μας οπαδικου κινήματος. Το οπαδικο κίνημα του ΠΑΟΚ είναι νεκρό εδώ και περίπου 6 χρόνια. Δεν υπαρχει οπαδικο κίνημα από τη στιγμή που φασίστες πήραν κεφάλι σε μεγάλους συνδέσμους. Πόσο μάλλον όταν οι υπόλοιποι μεγάλοι σύνδεσμοι στο όνομα μιας της πουτσας ενότητας δεν έχουν πετάξει εξω από την Τούμπα τους φασίστες. Πρέπει τώρα να μπει ένα τέλος πριν να είναι αργά. Δεν υπαρχει κανένας δολοφόνος ή φασίστας ή και τα δύο που να τον θεωρώ αδερφό μου.
Ειλικρινή συλλυπητήρια για ακόμα μια φορά στο αδικοχαμένο παλικάρι τον Άλκη, την οικογένεια του και όσους τον ήξεραν.
Η κοινωνία έχει τρυπήσει πάτο. Σε κάθε θέμα θα πρέπει όλοι να διαιρουνται και όχι μόνο αυτό, αλλά ο ένας να εύχεται στον άλλον ψόφο και καλοκαιρινό ζώδιο. Προφανώς και είναι αποτελέσματα μιας χρεοκοπημενης χώρας που η παιδεία έχει υποβαθμιστει τόσο ώστε όλοι να ασχολούνται με κάτι ινφλουενσερς της κακιάς ώρας. Προφανώς και το διαιρεμενο κοινωνικό σύνολο βολεύει τους εκάστοτε κυβερνώντες και προφανώς και βολεύονται με το οι μεν να μισούν τους δε.
Πάμε τώρα στα οπαδικα. Οι οπαδοί αν θέλουμε να λεγόμαστε οπαδοί πρέπει από μόνοι μας να δώσουμε τέλος σε αυτό. Όχι με την σιωπή και την συγκάλυψη αλλά με το να πούμε Τέλος. Δεν θέλουμε αλλά σκηνικά. Ούτε τρεξίματα ούτε πανό ψυρισμενα.
Πάμε τώρα και στα του δικού μας οπαδικου κινήματος. Το οπαδικο κίνημα του ΠΑΟΚ είναι νεκρό εδώ και περίπου 6 χρόνια. Δεν υπαρχει οπαδικο κίνημα από τη στιγμή που φασίστες πήραν κεφάλι σε μεγάλους συνδέσμους. Πόσο μάλλον όταν οι υπόλοιποι μεγάλοι σύνδεσμοι στο όνομα μιας της πουτσας ενότητας δεν έχουν πετάξει εξω από την Τούμπα τους φασίστες. Πρέπει τώρα να μπει ένα τέλος πριν να είναι αργά. Δεν υπαρχει κανένας δολοφόνος ή φασίστας ή και τα δύο που να τον θεωρώ αδερφό μου.
Ειλικρινή συλλυπητήρια για ακόμα μια φορά στο αδικοχαμένο παλικάρι τον Άλκη, την οικογένεια του και όσους τον ήξεραν.
- NikLiverpool
Όσο έχεις συνδέσμους να βγάζουν ανακοίνωση με τσιτάτα Μουσολίνι και δε τρέχει κάστανο τι ψάχνεις.
Πέτα τους όλους έξω από το γήπεδο. Τέλος.
Πέτα τους όλους έξω από το γήπεδο. Τέλος.
tzoker έγραψε:Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Οπότε καλύτερα να μη πούμε τίποτα γιατί θα είναι ταυτόχρονα κ υποκριτικο. Έχουμε ανεχτεί κ υπερηφανευτει συχνα πυκνά για το οπαδικο κίνημα που έχουμε στήσει βασιζόμενο σε αυτή τη βλαχομαγκια. Και αν δεν ξεκίνησε έτσι, κατάντησε έτσι. Ας πρόσεχαμε. Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά.
Το πρόβλημα παρόλα αυτά είναι κοινωνικό, και συσσωρεύεται συνεχώς, αφορά το σύνολο της χώρας. Έχουμε γεμίσει δολοφόνους, βιαστές, νταήδες με την ανοχή της κοινωνίας. Η ανθρώπινη ζωή κοστίζει όσο ένα πιάτο φακές πλέον. Για πολλούς σήμερα είναι μια απλά Τρίτη.
Οι δολοφόνοι δεν έχουν χρώμα.
Η έλλειψη παιδείας φαίνεται και στην αντιμετώπιση του θέματος, πόσο ρηχη είναι από τους κομπλεξικους και κατάπιεσμένους της πόλης μέχρι τους μετριοπάθεις δικούς που σε ακραίες περιπτώσεις γίνονται και ξεπλενηδες.
Η μονη ευθύνη του Ιβάν αυτά τα 8 χρόνια που αναφέρουν και οι κομπλεξικοί που βρήκαν ευκαιρία να στιγματίσουν στην ουσία ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη είναι που δεν τελείωσε σε ένα βράδυ τη πλεμπα που υπάρχει στη 4. Αυτά τα 100,200,1000 αμυαλα που κυκλοφορούν από τη 4 μέχρι το βόλεϋ χθες στιγματισαν ολόκληρο σύλλογο κ εκατομμύρια οπαδούς.
Όσο οι υπεύθυνοι της 4 είναι ανίκανοι να αποβαλλουν τα μιάσματα που υπάρχουν ανάμεσα τους είναι συνυπευθυνοι. Με αυτές τις συνθήκες μακάρι να κλείσει για πάντα η αχιλλειος πτέρνα του συλλόγου.
εξαιρετικο ποστ.. και δινω εμφαση στο
Αυτά τα 100,200,1000 αμυαλα που κυκλοφορούν από τη 4 μέχρι το βόλεϋ χθες στιγματισαν ολόκληρο σύλλογο κ εκατομμύρια οπαδούς.
-
Μόνο ΖυρίχηMrSam1926apc έγραψε:elvetos giatros έγραψε:Οι σύνδεσμοι δε φταίνε Baldur.
Εγώ σε δύο συνδέσμους είμαι στην Ελβετία
Χαβαλέ κάνουμε.
Δύο πράγματα θέλει
χρήματα κι ανθρώπους στο τμήμα αθλητικής βίας της Σαλονίκης
Κι όσον αφορά τον ΠΑΟΚ μας
Ο Σαββίδης να κόψει την είσοδο στους τσαμπατζηδες κι σε αυτούς που έχουν καταδικαστεί για αθλητικα επεισόδια. Τα ίδια κι ο ΑΣ.
Και σιγά θα καθαρίσει η Κόπρος του Αυγεια.
Υ.Γ. Καλά, αυτό για τη νομιμότητα είναι προφανές
Έχουμε τίποτα στα γαλλόφωνα καντόνια κοντά στο Vaud? Μόλις μετακόμισα Ελβετία!
-
- Επικοινωνία:
Οχι άλλους Ντόλια,Λιάκο,Μπλιώνα,Φιλόπουλο,Νάσο,Τόσκο,Άλκη και πόσους ακόμη που μπορεί να διαφεύγουν από την μνήμη μου.Οι ηθικοί αυτουργοί ραδιοφωνικοί/τηλεοπτικοί παραγωγοί της εκάστοτε πόλης,σύνδεσμοι που στην πλειονότητά τους αποτελούν καταφύγιο αποβρασμάτων,ναρκομανών και φασιστών καθώς και κυβερνήσεις & πρόεδροι ομάδων που "βολεύονται" με ομαδικούς στρατούς.Για αρχή κλείσιμο ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών είτε αυτές είναι οπαδικές είτε ντυμένες τον μανδύα της αντικειμενικούς προάγουν την τυφλή ομαδική βία.Διάλυση και κλείσιμο δια παντός όλων των συνδέσμων. Στην τελική ας το κάνουν όπως στο εξωτερικό όπου υπάρχει μια επίσημη λέσχη φαν για κάθε ομάδα με πλήρη καταγραφή των προσωπικών στοιχείων των μελών. Αν δεν υπάρξει με αυτά τα δύο μέτρα λύση τότε αυτό που είχε πράξει η Θάτσερ κάποτε αποτελεί μονόδρομο! Μια χούφτα ανθρώπινα απόβλητα στέρησαν σε ακόμα μια μάνα να δώσει το φιλί της καληνύχτας στο παιδί της.Μια "μπερδεμένη" αγέλη μας έδειξε ακόμα μια φορά πως αποτύχαμε ως άνθρωποι και ως κοινωνία. "Καληνύχτα" Ελλάδα....Ντράπηκα που είναι οπαδός απόψε & συνοπαδός αχρείων δολοφόνων
Γιατρέ άλλο πράγμα οι σύνδεσμοι σε σοβαρή χώρα και άλλο στο Βαλκανισταν. Θυμάμαι είχα πάει Μόναχο σε μια λίμνη εξωα από την πόλη και έκανα στάση στο Παρτενκιρχεν αν θυμάμαι καλά. Εκεί που περπατούσα στο πανέμορφο χωριουδάκι χέρι χέρι νιόπαντρος αρχίζω τα Έλα Παοκάρα μου μέχρι να φάω την παντόφλα. Είχα δει σημαία μας έξω από ένα μαγαζί ,δεν θυμάμαι αν ήταν σύνδεσμος. Μετά τις κλασικές χαιρετουρες με τα παιδιά εκεί περνάει ένας σαραντάρης και μας λέει "εγώ που είμαι Αρειανός να έρθω;". Λες και ήταν δικός μας άνθρωπος αισθάνθηκε. Και μπορούσα και καζουρα με αντίπαλο οπαδό στο πουθενά Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να γίνει εδώ γιατί όλο και κάποιος Καμμένος θα τα έκανε πουτανα, όσο και να μην είμαστε όλοι καφροι. Όσο υπάρχει ανέχεια και κυρίως ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα αυτά θα θεριευουν. Από τον πρεζεμπορα, μέχρι το μπασταρδο που μας λέει σιωπή στην άδεια Τούμπα, μέχρι τον βλάκα της ΠΑΕ τους που στοχοποιεί τον Σαββίδη, ΑΛΛΑ και στον δικό μας που πήγε στου Χαριλάου να προκαλέσει τα ξημερώματα. Όταν σε κάθε μορφή βίας ΟΤΑΝ και ΑΝ αντιμετωπιστεί από την "Δικαιοσυνη" η ερώτηση είναι "ποτε" θα βγουν οι ένοχοι να κάνουν τα ιδια. Όταν τα λευκά πόλο μένουν ατιμώρητα και οι Τζηλοι χεσμενοι καταδικάζουν ομάδες (ως απροστάτευτοι υπό απειλή; ως πιασμένοι από τους αληθινούς άρχοντες του τόπου;) τόσο θα διαβάζουμε τέτοια τραγικά. Αλήθεια, αν ήταν συνδεσμιτης πόσοι από τους "συναδέλφους" του θα τον έβγαζαν στη φόρα; Σε οποιαδήποτε ομάδα; Όσο για το παράδειγμα με τους Μειντεν είναι απλα ατυχές. Ξεκίνησα από εκεί εννιά χρονών και έφτασα μεχρι Μπαθορι και Βενομ, πάω για πενηνταρισμα και ακόμα δεν έκανα θυσία ασπιλης παρθένας. Το θέμα είναι να υπάρχουν οι βάσεις από την οικογένεια ώστε ένα παιδί να κρίνει ποτε το επηρεάζει κάτι και πότε οχι. Φανατικός του ρεζιντεντ ηβιλ δεν έχω πετσοκοψει άνθρωπο και όσο και να προσπαθούσε να με πείσει ο Μπέντον των Ντεισαιντ είμαι φανατικα φιλοζωος και δεν σφάζω αδέσποτα αλλά τα ταιζω. Πρώτιστο είναι το θέμα της οικογένειας που πρέπει να διέπεται από την αγάπη και το σεβασμό, όπως θα έπρεπε σε διαφορετικό επίπεδο και να ισχύει στην κοινωνία. Όταν ο σεβασμός λείπει και αυτο δεν αντιμετωπίζεται από αυτούς που πρέπει τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που βλέπουμε. Παιδεία, και αν δεν υπάρξει αυτή θα πρέπει να υπάρχουν οι συνέπειες. Σε όλα τα επίπεδα. Και ΠΑΝΤΑ να υπάρχουν οι σωστές συνέπειες στις πράξεις μας.