Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
MrSam1926apc

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

15_50 έγραψε:
15_50 έγραψε:Ιθαγενής εδώ. Περιμένω στην σειρά μου για το καθρεφτάκι.

«Είναι ξεκάθαρο ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό, η Πέμπτη μας «πήρε» πολλές δυνάμεις, κόντρα σε μία ομάδα που δεν κάνει κάτι άλλο πέραν του να ετοιμάζει τα παιχνίδια βδομάδα ανά βδομάδα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ακόμα και με 10 παίκτες αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έλειπε η φρεσκάδα από την ομάδα».

Έχει δίκιο, οι Σάστρε, Βαρέλα, Μιχαι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ
Σουάρες, Μίτριτσα και βέβαια ο Πασχαλάκης (8/11 δηλαδή)
την Πέμπτη άφησαν τα πνευμόνια τους στην Τούμπα με αποτέλεσμα σήμερα να τους λείπει η φρεσκάδα...

Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι αλλά έπρεπε να καταλάβεις μόνος σου ότι έπαιζαν 8 αναπληρωματικοί σε ένα παιχνίδι που παίζετε με 11 παίκτες (εκτός αν είσαι γαύρος που έχεις 14 + τον Βαριστα στο γήπεδο).
Πήγε σε εκτεταμένο ροτεισον, πιστεύεις ότι η υπερπροσπάθεια της πέμπτης δεν κοστισε στην ομάδα?

Γιατί τόσο μισος ρε παιδιά με τον Ρουμάνο? Τι σας εκανε τόσο πολύ? Δεν βλέπω να βγάζετε μισος για τον ΠΓ που πήγε στην Ξάνθη επειδή δεν έπαιζε. Είστε ΠΑΟΚ ή ΠΓ? Με το 14 είχατε την ίδια άποψη?
Άβαταρ μέλους
Мир

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Мир »

Το θεμα ειναι να κοψει το κομπλεξ με τους μικρους.

Οποτε δεν παιζουν Λυρα/Τσιγγαρας υποφερουμε, οχι Ευρωπη που παιζουμε με προηγμένες ομαδες αλλα με κωλοπετινιτσες με παικτες των 150χιλ το χρονο.

Αν ειναι να μην χτυπαμε πρωταθλημα, δεν εχει νοημα να τα σκαμε στον Μιτριτσα που δεν εχει μαρκαρει ουτε μυγα και να λεμε μη ολοκληρομενος ο Τζολης.

Δεν βαζουν οι φορ γκολ ουτε με αιτηση και δεν πηρε ευκαιρια ο Κουτσιας.
Τωρα με Ολιβειρα, ουτε που το συζητάμε εννοειτε.

Ο Βαρελα έβγαλε 4εκ στην πλατη από τον ΠΑΟΚ, μας εφτυσε καταμουτρα με τον γιο του και εμεις τον βαλαμε να ξεφτυλιζει την ομαδα.
Βαλε Κουλιερακη, δεν θα σε κραξει κανεις αν κανει γκελα, ταλεντο ειναι.

Ετσι θα πιεσεις και την διοίκηση για μεταγραφές ωστε να αποκτησει η ομαδα ποιοτητα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καποιος διαχειριστης μπαρκαρουτσος και ..σια.. αν μπορει να απαντησει...

αυτος ο ιθαγενης 15-50 γιατι υπαρχει εδω μεσα και σχολιαζει ....

γιατι εχουμε δημοκρατια και πρεπει να ακουγονται ολοι??
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κάτι μπούρδες που είχαν γραφτεί φύγανε.

Και στην επόμενη θα φύγει οποίος τις ξαναγραψει

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Ο Λουτσεσκου επρεπε να βγαλει στη σεντρα τους παιχτες.Ετσι κερδιζονται τα αποδυτηρια.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

το να παιξουν ταυτοχρονα βαρελα-μιχαι στα στοπερ και σβαμπ-κουρτιτς στα χαφ μπορει να ηταν απο αναγκη αλλα καταστρεψε την ισορροπια μας σαν ομαδα και βολεψε τον αρη να χτυπησει στο τρανζισιον...
ελπιζω με τον γαυρο να δουμε την 11αδα της μαρσειγ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω το λεω ξεκαθαρα...Αν το καλοκαιρι δεν δω αυτα που και οι τυφλοι βλεπουν στα ματια μου θα σημαινει πως ειναι προπονητης για πολυ συγκεκριμενες καταστασεις.Να του δωσεις ετοιμα ροστερ υψηλης ποιοτητας και να κανει παπαδες με αυτα.Με τα οσα εχω δει ενω τον θεωρω εξαιρετικο προπονητη σε επιπεδο τακτικης και διαχειρισης ενος γκρουπ,δεν τον θεωρω καλο προπονητη στο διαβασμα των ικανοτητων και τη διαμορφωση του ροστερ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

MrSam1926apc έγραψε:
15_50 έγραψε:
15_50 έγραψε:Ιθαγενής εδώ. Περιμένω στην σειρά μου για το καθρεφτάκι.

«Είναι ξεκάθαρο ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό, η Πέμπτη μας «πήρε» πολλές δυνάμεις, κόντρα σε μία ομάδα που δεν κάνει κάτι άλλο πέραν του να ετοιμάζει τα παιχνίδια βδομάδα ανά βδομάδα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ακόμα και με 10 παίκτες αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έλειπε η φρεσκάδα από την ομάδα».

Έχει δίκιο, οι Σάστρε, Βαρέλα, Μιχαι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ
Σουάρες, Μίτριτσα και βέβαια ο Πασχαλάκης (8/11 δηλαδή)
την Πέμπτη άφησαν τα πνευμόνια τους στην Τούμπα με αποτέλεσμα σήμερα να τους λείπει η φρεσκάδα...

Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι αλλά έπρεπε να καταλάβεις μόνος σου ότι έπαιζαν 8 αναπληρωματικοί σε ένα παιχνίδι που παίζετε με 11 παίκτες (εκτός αν είσαι γαύρος που έχεις 14 + τον Βαριστα στο γήπεδο).
Πήγε σε εκτεταμένο ροτεισον, πιστεύεις ότι η υπερπροσπάθεια της πέμπτης δεν κοστισε στην ομάδα?

Γιατί τόσο μισος ρε παιδιά με τον Ρουμάνο? Τι σας εκανε τόσο πολύ? Δεν βλέπω να βγάζετε μισος για τον ΠΓ που πήγε στην Ξάνθη επειδή δεν έπαιζε. Είστε ΠΑΟΚ ή ΠΓ? Με το 14 είχατε την ίδια άποψη?
Πιστεύεις ότι αυτοί που στο σχολείο κινδύνευαν να μείνουν στην γυμναστική μπορούν να καταλάβουν αυτά που γράφεις?
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Μα Γι αυτό ήρθε κι ο Μποτο
Αν και φέρει κι ο Λουτσε ευθύνη για τη διαμόρφωση του, το ροστερ έχει φτάσει σε αυτό το σημείο με διαδοχικά λάθη χρόνων μετά το double
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Δεν το πιστεύω και γι' αυτό είναι φύσει αδύνατο να παρεξηγηθώ με αυτά που γράφεις.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το καλοκαίρι πρέπει να δουλευτεί σοβαρά το σπάσιμο του αντίπαλου πρέσινγκ, όχι άλλες πανικόβλητες γιόμες στο πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Είσαι ο καλύτερος προπονητής που είχε ο Π.Α.Ο.Κ. , κατά τεκμήριο.

Είσαι ένας Προπονητής που μου αρέσει και μάλιστα πολύ. Άριστος στη διαχείριση.

Αλλά αγαπητέ έχεις και κάποια σοβαρά προβλήματα.

Δεν είχαμε φρεσκάδα, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δήλωσες. Και εγώ σε ρωτώ τι είχαμε?

Εγώ πάλι πιστεύω ότι σήμερα είσαι Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Εγώ λέω ότι δεν δήλωσες ούτε μια φορά ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ, ο LUCESCU RAZVAN. Έκανα λάθος εκτιμήσεις. Το έχασα. ΦΤΑΙΩ.

Είστε εγωιστής κύριε Προπονητά. Αλλά όσο καλός και χρυσός να είστε μην ξεχνάτε, ΠΟΤΕ !!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Εγω το λεω ξεκαθαρα...Αν το καλοκαιρι δεν δω αυτα που και οι τυφλοι βλεπουν στα ματια μου θα σημαινει πως ειναι προπονητης για πολυ συγκεκριμενες καταστασεις.Να του δωσεις ετοιμα ροστερ υψηλης ποιοτητας και να κανει παπαδες με αυτα.Με τα οσα εχω δει ενω τον θεωρω εξαιρετικο προπονητη σε επιπεδο τακτικης και διαχειρισης ενος γκρουπ,δεν τον θεωρω καλο προπονητη στο διαβασμα των ικανοτητων και τη διαμορφωση του ροστερ.
Κατσε να φτασουμε μεχρι εκει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τραγωδια μιστερ.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Miles έγραψε:Το καλοκαίρι πρέπει να δουλευτεί σοβαρά το σπάσιμο του αντίπαλου πρέσινγκ, όχι άλλες πανικόβλητες γιόμες στο πουθενά.
Μαλλον καπου μπερδευεσαι..
ΜΑΚΑΡΙ να εκαναν πανικοβλητες γιομες και οχι αυτο το αθλιο παιχνιδι απο πισω με τον πασχαλακη να την πεταει στους αντιπαλους συνεχεια, και εντολη για χτισιμο παιχνιδιου στον τελειως ατεχνο Μιχαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”