Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Όχι τα μεσάνυχτα δηλαδή,μάλιστα,αν είναι έτσι ο Ρεμπε ελπίζω αυτή τη στιγμή να μην κοιμάται και να μην κοιμηθεί και καθόλου μέχρι αύριο στις 21:00.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Πολύ κρίμα να μην ενισχυθούμε στα χαφ και να πάμε με τον λιγότερο ύποπτο Αουγκούστο. Θα δυσκολευτουμε πολύ στα play off
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Όταν παίζαμε Manager ή Pro σπαζόμασταν στις αρχές όταν μας τέλειωναν τα λεφτά των μεταγραφών και πηγαίναμε στο board να ζητήσουμε εξτρά πόρους... Μετά μας έδειχναν το μεσαίο δάχτυλο. Έτσι και στην πραγματικότητα δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά το καλοκαίρι σε κάτι Εσίτι/Τσόλακ και άλλους που δεν μας βγήκαν. Ήρθε η ώρα λοιπόν ο Όλαφ να πάει να ζητήσει κάποια έξτρα χρηματάκια να διορθώσει ότι μπορεί. Ούτε κάνουλες έκλεισαν ούτε τίποτα. Αυτό είναι το budget και αυτοί οι παίχτες ήρθαν, τώρα τι ακριβώς θέλουμε; Ο Ιβάν να ξελασπώνει το χ ψ ΤΔ κάθε φορά; Όχι βέβαια αν και μακάρι! Το πιο πιθανό να τον στείλει για σνίτσελ το καλοκαίρι...
Άβαταρ μέλους
obanebane

seaman έγραψε:
obanebane έγραψε:Νέκρα,αύριο τι ώρα κλείνει το παράθυρο;
Και παντζούρι να μην έχει και ορθάνοιχτο να το αφήσεις και τα σκυλιά να τα μαζέψεις και μια σαν του Ζαμπά να βάλεις από μέσα δεν το βλέπω να το δρασκελίζει κανένας αυτό το παράθυρο.
Εγώ πιστεύω ακόμα,να μου πεις και ο Φερειρα ήθελε αλλά δεν του πήραν.
Ο Γκαρσία για μένα, πιο ξεκάθαρος δε μπορούσε να γίνει.
Αν όντως έχει γίνει δουλειά για χαφ,πιστεύω ότι θα έρθει και μάλιστα θα εκπλαγούμε με το όνομα,αυτό που δεν ξέρω είναι αν η έκπληξη ευχάριστη ή δυσάρεστη. :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ ( πχ περίπτωση Ολίβα, συμπεριφορά Αουγκούστο σήμερα κτλ.),πιστεύω ότι γίνεται αντιληπτό ότι ήμασταν σε συζητήσεις και για απόκτηση μέσων αλλά παράλληλα και τις πωλησης του αουγκούστο.
Το ότι μάλλον η πώληση του βραζιλιάνου δεν ευδοκίμησε ελπίζω να μην είναι ο λόγος που θα μείνουμε με τους τσιγάρα και νινουα πίσω από τους βασικούς μέσους.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Ramires πάντως έμεινε ελεύθερος από την Παλμέιρας πριν 2 μήνες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ο Αγκουστο αυτή τη στιγμή που μιλάμε,στέγη εκτός Βραζιλίας δεν πρόκειται να βρει.
Ποιός να πάρει παίχτη (έστω και δανεικό) με τέτοια εικόνα και χωρίς κοινοτικό διαβατήριο;
Κατά τη γνώμη μου αν δεν είχε αποφασιστεί να πάει στην Βραζιλία τον Μάρτιο,σήμερα αποφασίστηκε οριστικά (δεν ξανά παίζει αυτός στον ΠΑΟΚ,φέτος) κάτι που σημαίνει ότι ενταθούν οι ενέργειες για αντικαταστάτη,την ύστατη ώρα.
Αυτή είναι η γνώμη μου και αυτό είναι το λογικό,εδω που τα λέμε.
Ελπίζω να υπάρχουν 1-2 προχωρημένες περιπτώσεις και να γίνει το σωστό,που είναι να έρθει παίχτης,γιατί όλοι ενισχύονται και δεν είναι τίποτα εξασφαλισμένο,μια ματιά στη βαθμολογία θα πείσει και τους πιο δύσπιστους.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Η καλύτερη λύση είναι να τον στείλεις Βραζιλία λοιπόν και με ότι σώσεις να πάρεις κάποιον ή να κάνεις κάποια τράμπα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δε μπορούμε να λέμε στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη ότι δεν υπάρχουν 300 χιλιάρικα για έναν τίμιο παίχτη.
Με την κατάσταση που επικρατεί,με αυτό το ποσό που γράφω,φέρνεις αν μη τι άλλο,καλό παίχτη.
Το θέμα είναι ξανά λέω,να έχει αντιληφθεί το κενό ο Ρεμπε,να έχει γίνει δουλειά και να μην αρχίσει τα καλοκαιρινά,ότι είμαστε πλήρεις στο κέντρο, στην τελική έφυγε παίχτης (Εσιτι) που δεν έχει αντικατασταθεί.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Όποιος είπε για Αραμπουλι πριν, βρήκε το guilty pleasure μου απο πέρυσι. Σκύλος ο Γεωργιανός.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν σίγουρα για τον βραζιλιάνο ήταν η Βαλένθια.
Αυτό το περίεργο τρίγωνο δεν μας έκατσε τελικά
Άβαταρ μέλους
obanebane

chri5ti9 έγραψε:Όποιος είπε για Αραμπουλι πριν, βρήκε το guilty pleasure μου απο πέρυσι. Σκύλος ο Γεωργιανός.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε πλάκα κάνετε;
Αυτός δεν παίζει στη Λαμία;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Δε νομίζω ότι είναι οικονομικό το πρόβλημα... Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει καμιά 5/6 8άρια που κάποιοι παίζουν και στο 10 κάποιοι και στα πλάγια, έχει δυο τρία 10άρια, μάλιστα δώσαμε λεφτά να φέρουν τον Κάγκαβα ... άρα μπόλικα χαφ απλά έχει μισό 6άρι τον Τσιγγάρα, άρα νομίζω είναι πρόβλημα σχεδιασμού καθαρά... Ας στρωθεί ο Όλαφ να βρει ομάδα στον Αγκούστο να τον ανταλλάξει. Θυμίζω ότι Εσίτι και Μπίσε επιστρέφουν το καλοκαίρι, πολύ μικρή πιθανότητα δίνω να τους ξεφορτωθούμε. Κάναμε αχταρμά τον σχεδιασμό και ο Ιβάν δεν τους ξελασπώνει αυτήν την φορά νομίζω... Μακάρι να κάνω λάθος ε!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

sotos26 έγραψε:Δε νομίζω ότι είναι οικονομικό το πρόβλημα... Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει καμιά 5/6 8άρια που κάποιοι παίζουν και στο 10 κάποιοι και στα πλάγια, έχει δυο τρία 10άρια, μάλιστα δώσαμε λεφτά να φέρουν τον Κάγκαβα ... άρα μπόλικα χαφ απλά έχει μισό 6άρι τον Τσιγγάρα, άρα νομίζω είναι πρόβλημα σχεδιασμού καθαρά... Ας στρωθεί ο Όλαφ να βρει ομάδα στον Αγκούστο να τον ανταλλάξει. Θυμίζω ότι Εσίτι και Μπίσε επιστρέφουν το καλοκαίρι, πολύ μικρή πιθανότητα δίνω να τους ξεφορτωθούμε. Κάναμε αχταρμά τον σχεδιασμό και ο Ιβάν δεν τους ξελασπώνει αυτήν την φορά νομίζω... Μακάρι να κάνω λάθος ε!
Το ειπε και ο Παμπλο, πρεπει να μειωσουμε την πιθανοτητα λαθους στις μεταγραφες (καπως ετσι)
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μεταγραφες τέλος, ότι ήταν να γίνει θα είχε ακουστεί! Μετά κλασικά, κοιτάμε και τους ελεύθερους και απλά δεν παίρνουμε!
Χαφ στη θέση του Βραζιλιάνου!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”