Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
diego4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από diego4 »

ποιος κοεντραο τωρα ,βαζεις τον παιχταρα γιανουλη και εισαι κομπλε και οταν ερθει ο βιερινια θα εισαι υπερκομπλε
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Γιώργης είναι στην Αμερική.. .Έχουμε κανένα πουλέν εκεί ?? Κατά προτίμηση second striker!!!
-G.S. If we qualify for the Ch.L. we want you to fit the roster!
-C.V. Of course Mr President! I am looking forward to coming to the best team in Greece!
Έχει και διαβατήριο!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

PoccoPicante έγραψε:Με μεταγραφή coentrao νομίζω αποχερετουμε Adelino από το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας
Φίλε ο Αρχηγός γερός να είναι θα παίζει ακραίος μεσοεπιθετικός...
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

kaltirim έγραψε:
invincible έγραψε:Kαι ο Παμπλο Γκαρσια....

Επισης ο Κοεντραο δεν ειχε προβληματα τραυματισμων στο κεφαλι εχει προβλημα

Ρε φίλε γιατί με λετε να λέω πράγματα με το ζορι? Δεν μου αρέσει ο Μπραντεριτς αν έρθει όμως και βγει παικταράς θα κεράσω μπύρες από την χαρά μου το ίδιο και ο Κοεντραο. Αλλά το ένστικτο μου λέει ότι δεν θα με αλλάξουν επίπεδο αυτοί.

Θέλω ένα χαφ και ένα αριστερό μπακ που θα με αλλάξουν επίπεδο θα με κάνουν να ξεχάσω Μαορίσιο και Βιερινια. Τέρμα. Χθες όμως. Αλλιώς μην φέρνεις κανένα ή φέρε ταλέντα.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μου .

Εχω γράψει ποιοι μου αρέσουν και τι στυλ. Παλι τα ίδια θα γραφώ βαρέθηκα . Αλλά δεν μπορείς να μου λες να λεω με το ζόρι ότι μου αρέσουν. Ο βραζιλιάνος της Σπορτινκ πιο πολύ μου αρέσει από τον Κοεντραο. Ο Σανκαρε ο Νεμανια που γραφτήκαν επίσης. Δηλαδή πώς να τους κάνουμε.

Γιατί με διαμαρτύρεστε ? Λες και μπορώ και δεν τους φέρνω δεν ειναι στο χέρι μου . Θα με τρελάνετε
Φίλε, όπως πολύ καλά είπες μιλάς με το ένστικτο και χωρίς επιπτώσεις. Ευτυχώς όμως οι άνθρωποι που φέρνουν τους παίκτες στην ομάδα μας, δε λειτουργούν με ένστικτο όπως εσύ, αλλά με στοιχεία, τα οποία τους κάνουν επιτυχημένους ή όχι ως επαγγελματίες. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, έχουν φτιάξει αυτή την ομάδα που όλοι μας έχουμε αποθεώσει για τα περσινά επιτεύγματα. Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας.Μπράνταριτς αν θες.[/quote]++++++++1926
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ο πορκυ δεν ανηκει σε αυτην την κατηγορια θανο μου.
Ειναι μια κατηγορια μονος του και ας ειναι και 5
psiras67

Azrael έγραψε:ευτυχως που υπαρχει και το οριο των ποστ γιατι το τι @@@@ θα ειχαμε διαβασει ακομα, δεν περιγραφεται :lol:
150 μαλακίες ρε αδέλφια και βάλτος να είσαι θα βαρεθείς και θα τα παρατήσεις !
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

thanos-xanthi έγραψε:ειναι τα γνωστα αποδημητικα πτηνά..με το που ξεκινήσει η σεζόν θα χαθούν για άλλες πολιτείες
μετά περιμένουμε να μεταναστεύσουν στο φορουμ στην πρώτη στραβή..
Αυτό και τέλος. Μεσα σε 20 λέξεις όλη η ουσία.
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

makispaspartou έγραψε:Ο Γιώργης είναι στην Αμερική.. .Έχουμε κανένα πουλέν εκεί ?? Κατά προτίμηση second striker!!!
-C.V. Of course Mr President! I am looking forward to coming to the best team in Greece!
Έχει και διαβατήριο!
Nikolic
psiras67

PoccoPicante έγραψε:Με μεταγραφή coentrao νομίζω αποχερετουμε Adelino από το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας
θα με πεις και 5 νούμερα για το τζοκερ ?
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

Ρε ΠΑΟΚάρχες, την πέσατε στον άνθρωπο, τον βγάλατε αλλοθρησκο, επειδή είπε για τον 32χρονο Κοεντράο, που τον αφήνει ελεύθερο η Ρίο Αβε και δεν είναι καν παίκτης της ομάδας, επειδή είπε πως τώρα δεν τον θέλει κανείς!!! :lol:

Ήμαρτον ρε...

Diego4, γράψε 100 post " ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ" και μετά πες τη γνώμη σου.
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

joshua έγραψε:
laskas86 έγραψε:
joshua έγραψε:Ποσο περισσοτερο να στηριχτει ο Λημνιος? 70 παιχνιδια εχει παρει στα 21 του και απο αυτα εχει ξεχωρισει σε ελαχιστα...Τεσπα,το προσπερνω...Θα ηθελα να μου εξηγησουν φιλοι πως το εννοουν το ειμαστε καλυμενοι στα φορ.Πιστευουν δηλαδη οτι μπορει ανετα ο Σφιντερφσκι να παρει 15-20 παιχνιδια βασικος στη ΚΟΡΥΦΗ της επιθεσης?
με τις 8 απο τις 14 ομαδες τις σουπα λιγκ και σε καπια παιχνιδια κυπελου οπως και αν μπουμε σε ομιλους ευρωπης (2 συμετοχες βασικος) ναι μπορει. σιγα τον οφη τωρα και την λαμια.
Γιατι υπογραφεις καποιο συμβολαιο σε ποια παιχνιδια θα χρειαστει να απουσιασει ο Ακπομ? Επιπλεον οσο πιο ευκολος ο αντιπαλος τοσο μεγαλυτερο προβλημα εχει ο Σφιντερφσκι μονος του στη κορυφη απεναντι σε λεωφορεια.Απεναντι στους ισχυρους βρισκεις διαδρομους,απεναντι στους μικρους πρεπει να τους δημιουργησεις και εκει υστερει.
δεν με χαλαει να παρουνε και αλλον απλα ρωτησες αν μπορει να παρει 15 παιχνιδια ως βασικος . θεωρω με οτι εχει διξει πως ναι. βλεποντας παντα τι εχουν και οι ανταγωνιστες μου. αεκ τον λιβαγια και μονο προς το παρον και ολυμπιακος εναν μαροκινο που δεν ξερουμε τι θα βγει και 2 μετριους( γκερερο, ντουρμισαι).θεωρω τον Σφιντ καλητερη ρεζερβα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως για να λέμε την αλήθεια παιχταρα ο κοεντραο δεν λέω, αλλά θα προλάβει τα πρώτα ευρωπαϊκά;;; Τρομάζω στην σκέψη πως θα χρειαστεί να πάμε με Γιανουλη βασικό...

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
laskas86

makispaspartou έγραψε:Ο Γιώργης είναι στην Αμερική.. .Έχουμε κανένα πουλέν εκεί ?? Κατά προτίμηση second striker!!!
Έχει και διαβατήριο!
ibrahimovic αλλα ειναι μεγαλος
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

diego4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
Πραγματικά απίστευτο πετάμε κάτι χωρίς να το στηρίζουμε πουθενά....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε ναι για να εχει αξια κατι πρεπει να το πει ο σφινας :lol: υπαρχουν καποια που προκύπτουν απο την λογικη , αμα δυσκολεύεσαι δεν μπορω να σε βοηθήσω
προφανως δε μιλαει κανεις για σφινα.. και επισης σε θεματα μεταγραφων δεν υπαρχει λογικη.. επισης σε αντικειμενικο σχολιο αρπαζεσαι κατευθειαν και καπακια απαντας ειρωνικα, ενω θα μπορουσες απλα να βαλεις τελεια στο "λογικη", ή να ποσταρεις 2-3 αρθρα της O'Jogo πχ αν υπαρχουν. Anyway ολα θα φανουν στο γηπεδο αν και εφοσον πεσουν οι υπογραφες, και ολοι οσοι δε φυγουν μεσουσης της σεζον (απο ομαδα ή forum) θα κριθουν το Μαιο
Άβαταρ μέλους
laskas86

Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως για να λέμε την αλήθεια παιχταρα ο κοεντραο δεν λέω, αλλά θα προλάβει τα πρώτα ευρωπαϊκά;;; Τρομάζω στην σκέψη πως θα χρειαστεί να πάμε με Γιανουλη βασικό...

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπορει να παιξει και ο κρεσπο εκει μην μασας.οπως και ο ροντριγκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”