Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Δεν τον έχω παρακολουθήσει, αλλά στο fifa σε scouting υποσχόμενων πιτσιρικάδων μου τον είχε βγάλει. Εντάξει δε σημαίνει και κάτι αυτό, απλά σίγουρα θεωρείται μεγάλο ταλέντο.
- Παλαιολόγος
5 μυρια!!νομιζα καποιον φερελπι κλεισαμε
αρα για βασικος προοριζεται
δωστε κανενα λινκ
δωστε κανενα λινκ
-
montekristo
Δεν υπάρχει παίχτης που θα έρθει και θα παίξει με την μία βασικός χωρίς να το άξιζει
Μας το απέδειξε πέρσι ο Λου
Οποτε αφήστε στην άκρη το βασικός rotation κτλ
Μακάρι να είναι τόσο καλός και να παίζει βασικός και αναντικατάστατος
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μας το απέδειξε πέρσι ο Λου
Οποτε αφήστε στην άκρη το βασικός rotation κτλ
Μακάρι να είναι τόσο καλός και να παίζει βασικός και αναντικατάστατος
Καλα παμε να παρουμε κανεναν 30+ κραζουν ολοι για την ηλικια, παμε να παρουμε πιτσιρικα της κ20 της βραζιλιας και παλι κραζουμε για την ηλικια; ο λημνιος που επαιζε φετος ποσο χρονων ειναι; ο ντολμπεργκ του αγιαξ μας το καρφωσε ετων 18. Ειναι παρα πολυ καλη κινηση, στα προτυπα σαχταρ. Απο μικρους τους παιρνεις, και τους πουλας τρελα λεφτα μετα. Επιτελους! Μακαρι να ολοκληρωθει η μεταγραφη
αν τον επαιρνε η λιβερπουλ θα ελεγαν ολοι εδω εμεις δεν εχουμε scouting ετσι κανεις ομαδα ναι η οχι?θα το ελεγαν ??ποσους 19 χρονους παιρνουν οι ομαδες παγκοσμιος και πιο μικρους και ειναι παιχταραδες αν κανω καπουλαθος ζητω συγνωμη γιατι ο κειν οταν επαιξε στν τουμπα 19 ηταν.Hermann έγραψε:Μη κοιτάτε τρανσφερμαρκτ, δεν είναι μέτρο σύγκρισης.
Εχει αδελφε, 1-2 σελιδες πισωΠαλαιολόγος έγραψε:5 μυρια!!νομιζα καποιον φερελπι κλεισαμε
δωστε κανενα λινκ
- Παλαιολόγος
-
montekristo
Τι ψάχνεις να βρεις???GoMaRoS έγραψε:Καλα παμε να παρουμε κανεναν 30+ κραζουν ολοι για την ηλικια, παμε να παρουμε πιτσιρικα της κ20 της βραζιλιας και παλι κραζουμε για την ηλικια; ο λημνιος που επαιζε φετος ποσο χρονων ειναι; ο ντολμπεργκ του αγιαξ μας το καρφωσε ετων 18. Ειναι παρα πολυ καλη κινηση, στα προτυπα σαχταρ. Απο μικρους τους παιρνεις, και τους πουλας τρελα λεφτα μετα. Επιτελους! Μακαρι να ολοκληρωθει η μεταγραφη
Ο Παοκτσης την μεταγραφική περίοδο είναι σαν γυναίκα με περίοδο....
Δεν τον πιάνεις πουθενά...
- ΑποστόληςΑ
Μου κάνει εντύπωση που έχει 3 γκολ σε 1.500 αγωνιστικά λεπτά, αλλά καμία ασίστ. Άντε να πάρουμε και τον 32χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που έχει 1 ασίστ σε 1658 λεπτά και γειά σας!
Aυτό ακριβώς!GoMaRoS έγραψε:Καλα παμε να παρουμε κανεναν 30+ κραζουν ολοι για την ηλικια, παμε να παρουμε πιτσιρικα της κ20 της βραζιλιας και παλι κραζουμε για την ηλικια; ο λημνιος που επαιζε φετος ποσο χρονων ειναι; ο ντολμπεργκ του αγιαξ μας το καρφωσε ετων 18. Ειναι παρα πολυ καλη κινηση, στα προτυπα σαχταρ. Απο μικρους τους παιρνεις, και τους πουλας τρελα λεφτα μετα. Επιτελους! Μακαρι να ολοκληρωθει η μεταγραφη
Ο Λεόν Ζαμπά, εφόσον αποκτηθεί, είναι Βραζιλιάνος και καταλαμβάνει θέση ξένου, οπότε με αυτόν είμαστε στους 7. Ποιοι είναι οι δύο που θα φύγουν προκειμένου να είμαστε εντάξει στο θέμα αυτό; Αποκλείονται βέβαια οι Χατσερίδης, Μάτος και Μαουρίσιο. Οπότε;;;
Πάντως αυτό το κράξιμο που τρώνε οι δημοσιογράφοι εδώ πάνω και η χαρά όταν κάτι ανακοινώνετε από τους κάτω με ξεπερνάει. Γιατί νομίζω πως όταν χρειαζόμασταν το δικό μας δημοσιογραφικό τύπο, τις στιγμές που όλο το σύστημα ήταν εναντίον μας, μια χαρά στάθηκε η πλειοψηφία. Τώρα πάλι αλαζονεία από μέρους μας. Και επίσης για να την πούμε στους δικούς μας, θεωρώ λάθος να πιστεύουμε πως ο Μίχελ δεν έχει καθυστερήσει ιδιαιτέρως τη μία μεταγραφή που θέλαμε εδώ και ένα μήνα.
- ΑποστόληςΑ
Άντε πάλι!Γερασίμου έγραψε:Ο Λεόν Ζαμπά, εφόσον αποκτηθεί, είναι Βραζιλιάνος και καταλαμβάνει θέση ξένου, οπότε με αυτόν είμαστε στους 7. Ποιοι είναι οι δύο που θα φύγουν προκειμένου να είμαστε εντάξει στο θέμα αυτό; Αποκλείονται βέβαια οι Χατσερίδης, Μάτος και Μαουρίσιο. Οπότε;;;
Είναι κάτω των 23 και μπορούμε να έχουμε άλλους 3 μη κοινοτικούς κάτω των 23
Δικαίωση 6 μήνες μετάRe: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
από Mīngus
Τρί Ιαν 09, 2018 12:33 am
https://www.transfermarkt.com/leo-jaba/ ... ler/468260
https://www.transfermarkt.co.uk/raphinh ... ler/411295
Τα 5 μύρια που ακούγονται (δεν είμαι καθόλου σίγουρος) δεν είναι υπερβολικά, αν το κασέ του παίκτη είναι σχετικά χαμηλό, δηλ. 300-400.000€. Το συνολικό κόστος της μεταγραφής για 4 χρόνια, θα ανέρχεται γύρω στα 6,5 μύρια.
Δεν είναι καθόλου ψηλό, δεδομένου των 4 που έλεγαν για Πούκι (περίπου 1 μύριο/έτος), ή των 5,5 για το Σουηδό (33 ετών).
Και βασικά, εγώ θεωρώ απόλυτα λογικό και χωρίς ρίσκο να δίνουμε αυτά τα λεφτά σε 20χρονο εν ενεργεία διεθνή της Brazil U20, και τελείως παράλογο για 33χρονο που απλά ελπίζεις να σου παίξει μπάλα 1-2 χρόνια.
Τώρα, για το πόσο καλός είναι, εκτιμώ ότι αυτοί που αποφασίζουν και πληρώνουν ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς. Τα βίντεο από τη Βραζιλία τον δείχνουν στην ηλικία των 18 ετών, ενώ αυτά της Γκρόζνι στην ηλικία των 19 ετών. Σίγουρα δεν φαίνεται να έχει καλά τελειώματα, αλλά:
- βλέπω τεράστια βελτίωση από τη μία χρονιά στην άλλη
- έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιθώρια περαιτέρω εξέλιξης
- και ο Ρομάριο στην Ολλανδία, αλλά και ο Ρονάλντο στη Μπαρτσελόνα, στην ίδια ηλικία έδειξαν τι αξίζουν.
Δεν είναι καθόλου ψηλό, δεδομένου των 4 που έλεγαν για Πούκι (περίπου 1 μύριο/έτος), ή των 5,5 για το Σουηδό (33 ετών).
Και βασικά, εγώ θεωρώ απόλυτα λογικό και χωρίς ρίσκο να δίνουμε αυτά τα λεφτά σε 20χρονο εν ενεργεία διεθνή της Brazil U20, και τελείως παράλογο για 33χρονο που απλά ελπίζεις να σου παίξει μπάλα 1-2 χρόνια.
Τώρα, για το πόσο καλός είναι, εκτιμώ ότι αυτοί που αποφασίζουν και πληρώνουν ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς. Τα βίντεο από τη Βραζιλία τον δείχνουν στην ηλικία των 18 ετών, ενώ αυτά της Γκρόζνι στην ηλικία των 19 ετών. Σίγουρα δεν φαίνεται να έχει καλά τελειώματα, αλλά:
- βλέπω τεράστια βελτίωση από τη μία χρονιά στην άλλη
- έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιθώρια περαιτέρω εξέλιξης
- και ο Ρομάριο στην Ολλανδία, αλλά και ο Ρονάλντο στη Μπαρτσελόνα, στην ίδια ηλικία έδειξαν τι αξίζουν.