Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από proedros »

http://www.gsp.ro/international/stranie ... 30619.html

Η Ρουμάνικη ιστοσελίδα λέει ξεκάθαρα πως έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ...Οι Βούλγαροι του δώσαν deadline για να απαντήσει σε τυχόν ανανέωση...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

proedros έγραψε:
goran 64 έγραψε:Εσύ proedros μου τον άκουσες να το λέει με τα αυτιά σου δηλαδή και το πιστεύεις ότι "θέλει να πάει Βραζιλία"? :?
Εδώ έκανε προσύμφωνο ρε φίλε...
Δηλαδή αυτό τι σημαίνει? Αν το προσύμφωνο το είχε υπογράψει πριν ξεκινήσουμε εμείς τις επαφές μαζί του, επειδή τους σιχάθηκε τους βάζελους και δεν είχε άλλη εναλλακτική τότε ντε και καλά αυτός: "θέλει να πάει Βραζιλία"??? :?
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Τα εχουμε δει ολα στη Μολεντιαδα.
Το μονο που εμεινε ειναι να διαβασουμε αυριο οτι ο ΠΑΟΚ συμφωνησε με την Ιντερ για αγορα του Μολεδο, αλλα δεν τα βρισκει με το παναθηναικο και το παικτη.
proedros

goran 64 έγραψε:
proedros έγραψε:
goran 64 έγραψε:Εσύ proedros μου τον άκουσες να το λέει με τα αυτιά σου δηλαδή και το πιστεύεις ότι "θέλει να πάει Βραζιλία"? :?
Εδώ έκανε προσύμφωνο ρε φίλε...
Δηλαδή αυτό τι σημαίνει? Αν το προσύμφωνο το είχε υπογράψει πριν ξεκινήσουμε εμείς τις επαφές μαζί του, επειδή τους σιχάθηκε τους βάζελους και δεν είχε άλλη εναλλακτική τότε ντε και καλά αυ΄τος: "θέλει να πάει Βραζιλία"??? :?
Ρε φίλε είναι δυνατόν να κάνεις προσύμφωνο για τους επόμενους 6 μήνες και να μην θες να πας εκεί?...Μόνο αυτό τα λέει όλα...Το παιδί του είναι εκεί...Η μάνα του που έχει πρόβλημα εκεί..Είναι δυνατόν να ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ και μετά από 3 εβδομάδες διαπραγμάτευση να είναι ακόμα στην Αθήνα??Η ιστορία έχει δείξει πως εκεί που θέλει να πάει ο παίκτης αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλείξει...Τους βάζελους αν τους είχε σιχαθεί, θα τους τραβούσε μια προσφυγάρα και δεν θα τον ένοιαζε τίποτα..
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Βλέπω να μένουμε με Βαρελα Κρεσπο Μαλεζα μέχρι το καλοκαίρι!
proedros

tzoker έγραψε:Τα εχουμε δει ολα στη Μολεντιαδα.
Το μονο που εμεινε ειναι να διαβασουμε αυριο οτι ο ΠΑΟΚ συμφωνησε με την Ιντερ για αγορα του Μολεδο, αλλα δεν τα βρισκει με το παναθηναικο και το παικτη.
Μην σου φανεί παράξενο αν συμβεί αυτό...Γιατί αν τα βρει με τους Βραζιλιάνους, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για αγορά όπου τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και ο βάζελος πολύ πιθανόν να ζητήσει ποσό μεγαλύτερο των 800.000 που ζητούσε..
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Sportime γράφει ότι δυσκολεύει του Μολέντο και στροφή ξανά σε Χατσερίδη
proedros

Δυστυχώς αυτά που είπα πιο πάνω, βγαίνουν....Ο παίκτης δεν θέλει με τίποτα να έρθει...Πάλι για Βραζιλία λένε...Από την στιγμή που το είχαν αντιληφθεί οι δικοί μας, θα έπρεπε να αποσυρθούν...Αύριο η τελική απάντηση...
proedros

Επίσης λένε πως περιμένουν να σκάσει πρόταση για Τζαλμά...Αν έρθει, τότε θα φύγει και θα μείνει ο Μύστα...Ορθολογικό σενάριο...
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Για Χατσεριδη δεν ξερω αν προλαβαινουμε.Τα χαρτια θελουν ποσες μερες, αν σκεφτεις οτι το Κιεβο ειναι πιο ψηλα απο το Ντονετσκ :D
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

να πω και εγω την μαλακια μου για κεσερου, εχω την εντυπωση οτι οσες φορες βγαινει ο παικτης και διατυμπανιζει προτασεις και ενδιαφερον με τοσο ζηλο και τοσο χυμα, συνηθως προμοταρει τον εαυτο του και ψαρευει ενδιαφερομενους...τετοια αισθηση μου δινει αυτη η περιπτωση...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έχουμε δει το σκηνικό με τον Μολέδο να αλλάζει ανα ώρα οπότε αύριο μπορεί να διαβάσουμε άλλα πάλι. Έγω πάντως βαρέθηκα. Περιμένω την τελική έκβαση. Μακάρι να είναι θετική γιατί είναι καλός παίκτης και θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα.
proedros

Ksenitemenos4 έγραψε:να πω και εγω την μαλακια μου για κεσερου, εχω την εντυπωση οτι οσες φορες βγαινει ο παικτης και διατυμπανιζει προτασεις και ενδιαφερον με τοσο ζηλο και τοσο χυμα, συνηθως προμοταρει τον εαυτο του και ψαρευει ενδιαφερομενους...τετοια αισθηση μου δινει αυτη η περιπτωση...
Νομίζω το χαρτί Ραζαβάν Λουτσέσκου είναι πολύ δυνατό...Αν γίνει μια καλή πρόταση , σε εμάς θα καταλήξει...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

αν πραγματικα ενδιαφερομαστε δεν διαφωνω...απλα εχω αμφιβολιες για το κατα ποσο ενδιαφερομαστε...παικτης που ειναι σε διαπραγματευσεις, γιατι να βγει τοσο χυμα να διατυμπανισει την προταση του ΠΑΟΚ κτλ...η περιμενει κατι καλυτερο η θελει καλυτερο συμβολαιο κτλ....απο ρουμανο ειδικα ολα τα περιμενω σε τετοια θεματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Πέμ 18 Ιαν 2018, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Έχουμε δει το σκηνικό με τον Μολέδο να αλλάζει ανα ώρα οπότε αύριο μπορεί να διαβάσουμε άλλα πάλι. Έγω πάντως βαρέθηκα. Περιμένω την τελική έκβαση. Μακάρι να είναι θετική γιατί είναι καλός παίκτης και θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα.
Μακάρι φίλε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”