Ιβάν Σαββίδης ΙV
- PAOK_Antarctica
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Ο πρόεδρος πάντως πάει για ιππασία
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200425/fc1f8acb87faa4f12d1be6f4218e8333.jpg[/img]
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200425/fc1f8acb87faa4f12d1be6f4218e8333.jpg[/img]
- bersekeros
Θα του στείλω ένα κουτί μαύρα γάντια τώρα στο Ροστόφ!!!
Είναι δυνατόν να φοράει μπλε;
Είναι δυνατόν να φοράει μπλε;
- abc_o_ karpouzas
δεν ειναι ιππασιας....
χειρουργικα ειναι ....ξερεις αυτα τα μπλε τα κινεζικα....

χειρουργικα ειναι ....ξερεις αυτα τα μπλε τα κινεζικα....

- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
- Sick Bastard
- bersekeros
ΙΒΑΝ δώσε αύξηση στο ΓΙΑΤΡΟ!
Μοιράζει πολύ πόνο σε όσους κουνάνε το δάχτυλο στον ΠΑΟΚ
Μοιράζει πολύ πόνο σε όσους κουνάνε το δάχτυλο στον ΠΑΟΚ
Ούτε αύξηση ούτε μείωση την δουλειά του κάνει και την κάνει καλά.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- falconakis
Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί ο γαύρος ξεκίνησε όλο το παραμύθι με την Ξάνθη. Ήξεραν ότι σε ένα σοβαρό δικαστήριο δεν έχουν ελπίδες
Και διαβάζω σήμερα ότι πάνε στο cas ζητώντας τον υποβιβασμό μας την ώρα που ο δικός τους έχει κάθε λόγο να συμβεί...Είδαν μακριά ξέραμε ότι δύσκολα θα γλυτώσει η πουστομαδα τους από την υπόθεση της συμμορίας και έτσι έστησαν έναν συμβιβασμό...δεν πέφτει κανείς μια και ρίχνοντας 4 ομάδες θα γίνει πανικός στην χώρα...Όσο και αν βγαίνω απ' τα ρούχα μου οφείλω να τους παραδεχτώ
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και διαβάζω σήμερα ότι πάνε στο cas ζητώντας τον υποβιβασμό μας την ώρα που ο δικός τους έχει κάθε λόγο να συμβεί...Είδαν μακριά ξέραμε ότι δύσκολα θα γλυτώσει η πουστομαδα τους από την υπόθεση της συμμορίας και έτσι έστησαν έναν συμβιβασμό...δεν πέφτει κανείς μια και ρίχνοντας 4 ομάδες θα γίνει πανικός στην χώρα...Όσο και αν βγαίνω απ' τα ρούχα μου οφείλω να τους παραδεχτώ
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Οι εμετοί του πουτανασγιου εθνικού ... ευεργέτη της πρέζας εναντίον του, για πολλοστή φορά, με κάνουν περήφανο, για πολλοστή φορά, που ο Ιβάν ηγείται του ΠΑΟΚ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Είναι δεδομένο ότι, εφόσον βάλλεται από τα συγκεκριμένα εγκληματικά αποβράσματα και τους κουκουλοσυνεργάτες τους, και καθαρός είναι και έχει αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού. Όσο συνεχίζουν να σκούζουν και θέλουν να φύγει ο Σαββίδης, έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Νεύρα πολλά νεύρα του κορωνοβαγγελη....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόνο στο ελλάντα (γαμώ το κράτος) ένας υπόδικος που λειτουργεί με περιοριστικούς όρους, που παραπέμπεται για να αποκλειστεί ισόβια από οποιαδήποτε ενασχόληση με τον αθλητισμό, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ σε συζητήσεις θεσμικών οργάνων και κάνει και τον τιμητή των πάντων.
ΜΟΝΟ σε αυτή την βρώμικη χώρα που δεν υπάρχει πουθενά.
Αλλά δεν είναι θέμα μαρινάκη αλλά αυτου του πούστικου σωματείου.
Θυμηθείτε κοσκωτάς, σαλιαρέλης, κόκκαλης, μαρινάκης. Σε ποια ομάδα έγιναν πρόεδροι ? Στον οσφπ. Στην πιο πούστικη ομάδα του κόσμου. Ακόμα κι αν έφευγε ο μαρινάκης, ΠΑΛΙ κάποιος το ίδιο βρώμικος θα αναλάμβανε τον οσφπ. Άρα, η βρωμιά τραβάει τη βρωμιά. Η πουστιά έλκει την πουστιά. Γι αυτό ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΛΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ οσφπ. Μπορεί να γίνει ?
ΜΟΝΟ σε αυτή την βρώμικη χώρα που δεν υπάρχει πουθενά.
Αλλά δεν είναι θέμα μαρινάκη αλλά αυτου του πούστικου σωματείου.
Θυμηθείτε κοσκωτάς, σαλιαρέλης, κόκκαλης, μαρινάκης. Σε ποια ομάδα έγιναν πρόεδροι ? Στον οσφπ. Στην πιο πούστικη ομάδα του κόσμου. Ακόμα κι αν έφευγε ο μαρινάκης, ΠΑΛΙ κάποιος το ίδιο βρώμικος θα αναλάμβανε τον οσφπ. Άρα, η βρωμιά τραβάει τη βρωμιά. Η πουστιά έλκει την πουστιά. Γι αυτό ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΛΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ οσφπ. Μπορεί να γίνει ?