Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Την προηγούμενη φορά που χάσαμε παίχτη μέσα από τα χέρια μας από τον γαύρο,μας βγήξκε σε πολύ κακό.
Επειδή ξέρω ότι τον παίχτη τον ήθελε ο γαύρος,ελπίζω αυτή η "νικη" μας να πονέσει τους γαυρους οσο εμάς το χάσιμο του Φορτουνη.
Ο παίχτης είναι μαχητής,θα τα δώσει όλα,δεν έχω καμία αμφιβολία,περίμενα κάτι καλύτερο όμως, ας είναι.
Επειδή ξέρω ότι τον παίχτη τον ήθελε ο γαύρος,ελπίζω αυτή η "νικη" μας να πονέσει τους γαυρους οσο εμάς το χάσιμο του Φορτουνη.
Ο παίχτης είναι μαχητής,θα τα δώσει όλα,δεν έχω καμία αμφιβολία,περίμενα κάτι καλύτερο όμως, ας είναι.
PAOKovie τι λέγαμε???

Ελπίζω να πήγες για ύπνο και να μην ταυλιάστηκες...
Ελπίζω να πήγες για ύπνο και να μην ταυλιάστηκες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι οτι με χαλαει ο ανσαριφαρντ αλλα ειχα φτιαχτει με την ιδεα για Μπολι...
Μ αρεσουν αυτου του στυλ οι επιθετικοι...
Μακαρι να εχουμε καμια αποχωρηση στην επιθεση και να παρουμε 2 παιχτες για εκει. Βεβαια να μην ειμαστε και πλεονεκτες!Γεναρη μηνα και να κανεις 3-4 καλες μεταγραφες δυσκολο...
ας ερθει ενας φορ και ενα εξτρεμ για αρχη και βλεπουμε
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μ αρεσουν αυτου του στυλ οι επιθετικοι...
Μακαρι να εχουμε καμια αποχωρηση στην επιθεση και να παρουμε 2 παιχτες για εκει. Βεβαια να μην ειμαστε και πλεονεκτες!Γεναρη μηνα και να κανεις 3-4 καλες μεταγραφες δυσκολο...
ας ερθει ενας φορ και ενα εξτρεμ για αρχη και βλεπουμε
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας σταματήσουμε να σκεφτόμαστε λεφτα τοςο πολυ
Εγω τον παικτη δεν τον εχω δει παρα ελάχιστα
Αξίζει ; για πεστε λιγο στοιχεία δυναμη ταχύτητα τεχνικη Σουτ;
- PaokPatraG4
Τωρα νομιζω μπορει να μας πει ο Δημητρης η ο Σουρμε ποιος παίχτης βρίσκεται ήδη Θεσσαλονίκη.... Μπορεί να κλείσουμε Καρίμ για καλοκαίρι και να περιμένουμε κ άλλον;;;;Η μήπως είναι εδώ κ ο εξτρέμ;;;;Μαικον;;; Λεονάρντο;;;;
Κατάλαβα...Notorious4 έγραψε:Μόλις έφυγαν με έναν κύριο αρκέτα γρήγορα και δεν ειχε στυλ και σώμα ποδοσφαιριστή! Κράτουσε μία δερμάτινη τσάντα με logo International Soccer Management ξέρει κάποιος τι είναι;
Ο ΠΑΠΑ-μιμίκος θα τανε...
- sourmenetes
- Moderator
Ταμαμ για πώληση....MANIAKOS έγραψε:Ας σταματήσουμε να σκεφτόμαστε λεφτα τοςο πολυ
ο νιονιος τον έχει βγάλει προς πώληση καιρό τώρα, μάλιστα του είπαν, ή φεύγεις τώρα ή πηγαίνεις κερκίδα μέχρι το καλοκαίρι, φέρε λεφτά
-
Ksenitemenos4
Η εταιρία που εκπροσωπεί τον Ανσαριφάρντ. Αν ισχύει βγάζεις είδηση.Notorious4 έγραψε:Μόλις έφυγαν με έναν κύριο αρκέτα γρήγορα και δεν ειχε στυλ και σώμα ποδοσφαιριστή! Κράτουσε μία δερμάτινη τσάντα με logo International Soccer Management ξέρει κάποιος τι είναι;
Πάντως και την τελευταία που "κερδίσαμε" παίχτη απ τον πουστόγ@υρο, εμείς πονέσαμε...Ε Κούτσια???obanebane έγραψε:Την προηγούμενη φορά που χάσαμε παίχτη μέσα από τα χέρια μας από τον γαύρο,μας βγήξκε σε πολύ κακό.
Υ.Γ. Αν είναι 1η επιλογή του Βλάντο, τότε μόνο πάω πάσο, αλλιώς ήθελα κάτι καλύτερο κι ας μην το περίμενα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 01:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
despe,διαφωνώ πολύ για τον Μαύρο,μικρή σημασία έχει όμως τώρα.
Είχα γράψει πρώτος ότι ο Ανσαριφαρντ είναι η πιο καλή λύση με βάση το κόστος του,θεωρώ όμως ότι ο Μπολι είναι καλύτερος,αλλά και πιο ακριβός.
Είχα γράψει πρώτος ότι ο Ανσαριφαρντ είναι η πιο καλή λύση με βάση το κόστος του,θεωρώ όμως ότι ο Μπολι είναι καλύτερος,αλλά και πιο ακριβός.
- PaokPatraG4
Μάνατζερ του Καρίμ μόλις τώρα το είδα στο transfermarkt....goran 64 έγραψε:Κατάλαβα...Notorious4 έγραψε:Μόλις έφυγαν με έναν κύριο αρκέτα γρήγορα και δεν ειχε στυλ και σώμα ποδοσφαιριστή! Κράτουσε μία δερμάτινη τσάντα με logo International Soccer Management ξέρει κάποιος τι είναι;
Ο ΠΑΠΑ-μιμίκος θα τανε...![]()
![]()