Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μεγάλη ξεφτίλα ο αλεξανδρης. Πραγματικά όμως πόσες Κυριακές μας έχει χαλάσει αυτός κι οι όμοιοι του???
Ευτυχώς όμως όλα εδώ πληρώνονται.... ..Λυπάμαι τον γιο του
Το 50-50 που είπε ο Ιβάν ότι θα ισχύει στην διαιτησία , να ισχύει για όλους πλην γαύρων. Αυτοί για 20 χρόνια ΠΞΣ για να καταλάβουν τι περνούσαμε κι εμείς...
''''Αλλά δεν πρέπει να κολλάμε σ’ αυτό. Δεν είναι μόνο αυτό. Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες.'''
Γνησιος οπαδος του οσουφουπου.Σαπιλα σκετη ή αλλιως μπειραιωτικη μαγκια.Εκει που τελειωνει η ξεφτιλα,αρχιζει ο γαβρος.
Ξεφτιλισμένοι απόγονοι κάποιων αμερικανών ναυτών του 6ου στόλου ήταν ανέκαθεν, οι οποίοι μετεξελίχθηκαν σε μέλη μιας αδίστακτης εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξουσιάζει πλέον ολόκληρη την χώρα μας!!!!
Την κατάρα μου μέσα απ τα τρίσβαθα της ψυχής μου σε όλους τους, μέχρι να αφανιστούν με οποιοδήποτε τρόπο!!
Τέτοιες βουτιες να κανεις στις σκαλες του σπιτιου σου μπινε..
Οπως και η καραφλη τατιανα και το αλλο το μαιμουδι η στελλα και και και..
Και ολα τα τσουτσεκια του κυκλωματος που σας ανταμειβε γι'αυτο..
Και φυσικα οι εντολεις τους..