Ή Φιορεντίνα ή Μίλαν...Αυτά τα τρία θεωρώ ότι "παίζουν" περισσότερο...MANIAKOS έγραψε:Το καλύτερο θα ταν να πωληθεί Μπεσίκτας με δυο συν μποικο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Νομιζω Χαλκιας καλυτερος απο γλυκο αλλα κ με δεμένη αμυνα
Για γλυκο μη ξεχνάμε το πρώτο ματς στα πλέι-οφ γιατι θα τα ξαναθυμηθούμε στην επόμενη γκέλα
Ξερει τον ματος ο μποικο αν παρουμε κ τον σεντερμπακ της ντνιπρο Μέτα τπτ δε θελει
Για γλυκο μη ξεχνάμε το πρώτο ματς στα πλέι-οφ γιατι θα τα ξαναθυμηθούμε στην επόμενη γκέλα
Ξερει τον ματος ο μποικο αν παρουμε κ τον σεντερμπακ της ντνιπρο Μέτα τπτ δε θελει
- Kostas_Peraia4
Ο Boyko θεωρω δεδομενο οτι θα φυγει απο την Besiktas.Στην Τουρκια μπορουν να εχουν μεχρι 10 μη Τουρκους στο ροστερ και μεσα σε ενα παιχνιδι μπορουν να εχουν μονο 6 απο αυτους στον αγωνιστικο χωρο.Αν υποθεσουμε πως η Besiktas κινειται για τερματοφυλακα(τον Ospina θελει)θα ειναι παραλογο να εχει 2 απο τους δεκα μη γηγενης στο ροστερ της.Αυτη την στιγμη εχει ακριβως 10.Το θεμα ειναι που θα παει ο Boyko
Συμφωνω σε όλα με ζαρατουστρα για Μπόικο κ Γλυκο. Μονο στην περίπτωση του Γλυκου ως 1ο, θέλω έναν καλύτερο (ψηλότερο) του Βελιδη για 2ο. Ο Βελιδης όσο γάτα κ να ναι κ δουλευτερας, δυστυχώς είναι κοντός.
MANIAKOS έγραψε:Το καλύτερο θα ταν να πωληθεί Μπεσίκτας με δυο συν μποικο
Συν 30 τοις εκατό μεταπβληση
- Kostas_Peraia4
Εχω πανω μου,αλλα μετα δεν θα εχω για τσιγαρα.Εχει κανεις να συμπληρωσει ακομα 3,5?sporos123 έγραψε:Νομιζω ο Μπου κοστιζει γυρω στο 10ρικο..

- zarathustra79
Γιατί o boyko δεν εχει κανει γκαφες στην καριερα του;; Για την ακριβεια ως γκαφατζης φευγει απο την besiktas. Δεν υπαρχει τερματοφυλακας που να μην κανει λαθη!!!
Θέλω διακαώς έναν Ιάπωνα...
Μόνο η Άπω Ανατολή δεν εκπροσωπείται στο ρόστερ μας...
PAOK all over the world !!!!

Μόνο η Άπω Ανατολή δεν εκπροσωπείται στο ρόστερ μας...

PAOK all over the world !!!!

- efthimis_paok
Eπισης να πούμε ότι δεν είναι καλό να έχεις πολλούς ενδεκαδατους παίκτες από τον ίδιο manager για στοιχηματικους λόγους. Δεν μπορώ να το στοιχειοθέτησω, αν θέλετε διαγραψτε το...