Άγγελος Αναστασιάδης

LoverBoy

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από LoverBoy »

Εκτραχύνεται η κατάσταση.

Λοιπόν ο Αναστασιάδης πρέπει να φύγει αύριο το πρωϊ και θα πρέπει να πάρει μαζί του και το άμπαλο το ΣαλπιΓΙΔΗ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

LoverBoy έγραψε:
obanebane έγραψε:Αυτο που με τρελαινει περισσοτερο ειναι που αυτοι οι μουλοι οι γαυροι τωρα ειναι σε μια γωνια και γελανε,ειχαμε φτασει τοσο κοντα να τους γκρεμισουμε μα τοσο κοντα.
Και οι δικοι μας δεν εκαναν τιποτα για να προστατευσουν την ομαδα,οχι μονο αυτο την αφησαν και γυμνη τον γεναρη.
Κοντά? εννοείς τον Νοέμβριο. Φίλε το πρωτάθλημα τελειώνει Μάϊο.

Και ομως ξερω τι λεω,αν ερχοντουσαν με +2 την κυριακη και οχι με +8 παλι θα τους βαζαμε στην πιεση.
Αλλα η ομαδα δεν στηριχθηκε ουτε εξωαγωνιστικα ουτε αγωνιστικα,ο προπονητης δεν αντεξε την πιεση και εκανε απανωτα λαθη και οδηγηθηκαμε σε αυτο το συνονθυλευμα για αλλη μια χρονια.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

obanebane έγραψε:
LoverBoy έγραψε:
obanebane έγραψε:Αυτο που με τρελαινει περισσοτερο ειναι που αυτοι οι μουλοι οι γαυροι τωρα ειναι σε μια γωνια και γελανε,ειχαμε φτασει τοσο κοντα να τους γκρεμισουμε μα τοσο κοντα.
Και οι δικοι μας δεν εκαναν τιποτα για να προστατευσουν την ομαδα,οχι μονο αυτο την αφησαν και γυμνη τον γεναρη.
Κοντά? εννοείς τον Νοέμβριο. Φίλε το πρωτάθλημα τελειώνει Μάϊο.

Και ομως ξερω τι λεω,αν ερχοντουσαν με +2 την κυριακη και οχι με +8 παλι θα τους βαζαμε στην πιεση.
Αλλα η ομαδα δεν στηριχθηκε ουτε εξωαγωνιστικα ουτε αγωνιστικα,ο προπονητης δεν αντεξε την πιεση και εκανε απανωτα λαθη και οδηγηθηκαμε σε αυτο το συνονθυλευμα για αλλη μια χρονια.
με τα αν, όμως, δεν κάνεις πρωταθλητισμό. Απο Ξάνθη, Γιάννενα, ΟΦΗ και Τρίπολη έφαγε 15 γκολ. Αν, δεν έτρωγε, αν το ένα αν το άλλο.

Πρέπει να φύγει, γιατί διχάζει, αναστατώνει και δεν βελτιώνει την ομάδα. Κούρασε και αυτός και τα σκυλιά του που μας έπρηζαν απο το 2007 να τον φέρει ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ, απο την ημέρα που πρωτοανέλαβε ως πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

tsou έγραψε:Εικόνα
ωραία πράγματα.
Αν γράψω πραγματικά αυτό που σκέφτομαι και που αισθάνομαι, δεν θα είναι καθόλου κόσμιο.

ο ΑΑ είναι ο μόνος που κατάφερε να διχάσει τον κόσμο, ξανα και ξανά και ξανά. Δεν υπάρχει κανένας άλλος στην ιστορία του συλλόγου που να έχει διχάσει τόσο πολύ.

2.5 μήνες ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ βελτίωσης. Γιαυτό φταίει 100000000000% ο ΑΑ
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

buffos έγραψε: Η επιλογή του ΖΒ ήταν ο Σάντος. Να κρίνεις τον ΤΔ όταν επιλέγει αυτόν που θα συνεργαστεί.

Τεσπα... η χρονιά χάθηκε... και πρέπει να ετοιμαστούν για την επόμενη (χωρίς φυσικά τον ΑΑ...)
Αυτο ηταν και το επιχειρημα των αγγελοσκυλων ομως. Να κριθει μια φορα σε περιοδο διοικητικης σταθεροτητας.
Οποτε αυτο που λες για τον Βρυζα ειναι αντιφαση, απο τη στιγμη που ειναι στον ΠΑΟΚ απο το 2008. Να δωσουμε κι αλλη πιστωση χρονου δηλαδη μεχρι να ευθυγραμμιστουν οι πλανητες και να ειναι ιδανικες οι συνθηκες για να υλοποιησει επιτελους κι ο ζησης αυτο που εχει στο μυαλο του?

Ε τοτε να δωσουμε κι αλλα 2-3 χρονια στον Αγγελο γιατι δεν του ηρθαν οπως τα περιμενε...

Να φυγουν και οι δυο βασικα και να τελειωνουμε.
Ο Βρυζας τωρα, ο Αγγελος τον Μαιο.
Να βρεθει ΤΔ τωρα και σε 1 μηνα το πολυ να εχει κανει επιλογη προπονητη και να θεσουν ξεκαθαρους στοχους για τη νεα χρονια. ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ για να κριθουν πανω σε αυτους κι οχι στον αερα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε ερωτιαρη σε εμενα τα λες;
Το ξερω οτι μιλας γενικα,αλλα αυτα που γραφεις εσυ τωρα τα εγραφα εγω απο το καλοκαιρι και οχι μονο εγω φυσικα.
Ξαναλεω,εγω προσωπικα μετανιωσα για οσα του εσουρα την κυριακη γιατι ειναι ΠΑΟΚ και κανενας ΠΑΟΚτσης δεν αξιζει τετοια αντιμετωπιση απο ΠΑΟΚτσηδες.
Για μενα η χρονια τελειωσε την κυριακη και καποιοι μαζευαν υπογραφες εδω μεσα οτι θα το γυρισουμε.
Δεν υπαρχει αλλη λυση ξηλωμα ολοι τελος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι μας νοιαζει ρε μπουφε το facebook του κολκα..??
Αντε μετον καθενα εδω μεσα.
ποιος ειναι ο κολκας και μας το διαφημιζεις ρε....???

Να βαλουμε και το δικο μου και ολωνων.αν θελει ο κολκας να μπει εδω και να γραψει.σβηστο πριν το σβησω.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

georgedoulk2008,
χωρίς να υποστηρίζω ότι οι παρακάτω πρέπει να μείνουν,
μπορείς να με πεις με ποιόν τρόπο τρύπησαν ή έδιωξαν τον ΑΑ, ή ευθύνονται για την αγωνιστική μας εικόνα,
ο ΚυρΚυρ που είναι στο γραφείο τύπου,
ο ΓΧ που είναι εκτός ομάδας (το ξέρω ότι είναι αργόμισθος),
ο Σβούρας που ήταν επιλογή ΘΖ και ο μόνος που είχε τα @@ να παραιτηθεί επειδή θίχθηκε προσωπικά από τον τρόπο που έδιωξαν το Μπόλονι και σίγουρα δεν είναι κολλητάρι του ΖΒ,
ο Μάκης Γκαγκάτσης που επίσης ηταν επιλογή ΘΖ, είναι εκτός του αγωνιστικού τμήματος και είναι ο μόνιμος στόχος ότι στραβή και να γίνει στην ομάδα,
και ο Μάλαμας Τεβεκέλης που κι εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει στον ΠΑΟΚ;

και αν ο ΑΑ δεν έχει ευθύνες για το ρόστερ, ειδικά τώρα το Γενάρη όπου ο Ιβάν έδινε λεφτά κι αυτός άφησε την ομάδα χωρίς εξτρέμ και αριστερό μπακ;
Όπως βλέπεις άφησα απέξω τον ΖΒ τον οποίο θεωρώ συνυπεύθυνο και ότι έπρεπε ήδη να έχει φύγει.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

PAOKhead έγραψε:
buffos έγραψε: Η επιλογή του ΖΒ ήταν ο Σάντος. Να κρίνεις τον ΤΔ όταν επιλέγει αυτόν που θα συνεργαστεί.

Τεσπα... η χρονιά χάθηκε... και πρέπει να ετοιμαστούν για την επόμενη (χωρίς φυσικά τον ΑΑ...)
Αυτο ηταν και το επιχειρημα των αγγελοσκυλων ομως. Να κριθει μια φορα σε περιοδο διοικητικης σταθεροτητας.
Οποτε αυτο που λες για τον Βρυζα ειναι αντιφαση, απο τη στιγμη που ειναι στον ΠΑΟΚ απο το 2008. Να δωσουμε κι αλλη πιστωση χρονου δηλαδη μεχρι να ευθυγραμμιστουν οι πλανητες και να ειναι ιδανικες οι συνθηκες για να υλοποιησει επιτελους κι ο ζησης αυτο που εχει στο μυαλο του?

Ε τοτε να δωσουμε κι αλλα 2-3 χρονια στον Αγγελο γιατι δεν του ηρθαν οπως τα περιμενε...
Ο ΤΔ Βρύζας έχει φέρει στον ΠΑΟΚ παίκτες με ποσοστό επιτυχίας πολύ μεγάλο (όταν τις επιλογές τις κάνει αυτός).
Οι φετινές επιλογές πχ ήταν αξιολογότατες. Το θέμα είναι να έχει το ελεύθερο να κάνει επιλογές.
Οχι "φέρε έλληνες διεθνής". Αν η οδηγία από τον Σαββίδη ήταν φέρε Έλληνες διεθνής, οι επιλογές είναι μετρημένες.
Όταν σου λέει φέρε φτηνούς και καλούς, σου έφερε... Έχεις παράπονο από τις επιλογές.
Εγώ έχω παράπονο από την ποσότητα. Ποιός φταίει γιαυτό.. δεν ξέρω. Ας βγουν να μιλήσουν.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

sourmenetes έγραψε:Τι μας νοιαζει ρε μπουφε το facebook του κολκα..??

Να βαλουμε και το δικο μου και ολωνων.αν θελει ο κολκας να μπει εδω και να γραψει.σβηστο πριν το σβησω.
Καταρχήν οταν θα μου μιλάς προσωπικά θα είσαι ευγενής.
Κατα δεύτερο ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. Το είδες ΝΑΙ η ΟΧΙ? Δεν πόσταρα κάτι εγώ.

Λοιπόν να είσαι ευγενής ..... κατανοητό. Το ότι είσαι admin δεν σημαίνει οτι μπορεί να είσαι αγενής. Αυτά στους φίλους σου. Είσαι και άδικος και αγενής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Πέμ 05 Φεβ 2015, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Aureliano Buendia έγραψε:Παιδιά, πολύ όμορφα τα κλισέ, από τη ζωή βγαλμένα δεν λέω,
αλλά και η επαφή με την πραγματικότητα είναι αρκετά χρήσιμη.
Δεν νοείται να παραμείνει στη θέση του ένας προπονητής ομάδας,
η οποία εμφανίζει τόσο έντονα σημάδια διάλυσης σε κάθε επίπεδο για τόσο καιρό.
Κάποιες φορές, μια απομάκρυνση προπονητή δεν συνιστά "προπονητοφαγία".

Από εκεί και πέρα, περί Άγγελου, όταν ανακοινώθηκε το καλοκαίρι, μου ήρθε σκοτοδίνη.
Τρελάθηκα στην ιδέα ότι έχουμε πειστεί συλλογικά ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον γκρεμό
κι ότι ο μόνος που μπορεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα είναι ο Άγγελος.
Γουστάρουμε το δράμα και την καταστροφολογία, λογικό είναι πάντως,
όταν λείπουν τόσο πολύ οι τίτλοι, πρέπει να ανάψουν τα αίματα κάπως.

Αν και θεωρούσα πισωγύρισμα τον Άγγελο, ποσώς με ενδιέφερε, εφόσον τα πήγαινε καλά ο ΠΑΟΚ.
Ακόμη και τώρα, αυτό που με τρελαίνει δεν είναι ότι πολλοί τον υπερασπίζονται ως προπονητή.
Μπορεί να έχουν δίκιο, μπορεί και άδικο, σιγά τα ωά, όλοι οι προπονητές πετυχαίνουν κι αποτυγχάνουν.

Αυτό που όμως με τρελαίνει είναι ότι ακόμη και τώρα, πολύς κόσμος τον θεωρεί ταπεινό και ντόμπρο.
Καταρχάς, το να λες κάθε τρεις και λίγο ότι είσαι ταπεινός, δεν σε κάνει κιόλας (μάλλον το αντίθετο...)
Ο Άγγελος ανέκαθεν επιζητούσε να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής.
Κι επειδή μεγάλωσα και δεν είμαι πια παιδάκι, δεν αντέχω άλλο να ακούω
"εγώ γι' αυτό είμαι εδώ, για να με χτυπάνε όσο θέλουν, όχι όμως τα παιδιά".
ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΔΩ!
Ο ΠΑΟΚ θέλει προ πο νη τή, όχι αυτόκλητο οσιομάρτυρα.
Δεν σου ζητήσαμε να θυσιαστείς, δεν ψάχνουμε Ισαάκ και Ιφιγένειες.
Να κουμαντάρεις μια ποδοσφαιρική ομάδα θέλουμε, that's all,
μην του δίνεις γαμημένες θρησκευτικές και μεταφυσικές διαστάσεις.
Στο ίδιο μήκος κύματος φυσικά, και η παιδιάστικη αντίληψή του
ότι θέλει να κερδίσει με τόξα και βέλη τα τάνκς των αντιπάλων.

Συν τοις άλλοις, όχι, δεν είναι ντόμπρος και σταράτος και σου μου του.
Ντόμπρο και σταράτο (γιατί έχω σιχαθεί όλους τους λαϊκούς ΠΑΟΚάρχες από τότε που είμαι πιτσιρίκι),
είναι να λες 2,3 πράγματα που να βγάζουν νόημα και να στηρίζεις τις πράξεις σου σε αυτά.
Διάβαζα κι άκουγα τον κάθε και καλά αυθεντικό λαϊκό ΠΑΟΚτσή να λέει "Πες τα Άγγελε"
και μου έπεφταν και τα μούσια, γιατί μαλλιά για πέσιμο δεν μου έχουν μείνει.
Το αλλοπρόσαλλο και αντιφατικό ΔΕΝ είναι ντόμπρο, είναι απλώς μπερδεμένο.
Κι από κωλοτούμπες άλλο τπτ, με πιο πρόσφατη και κραυγαλέα αυτή στη Μυτιλήνη.
Η ομάδα εξέθεσε τότε τη μαλακία που πήγε να κάνει και τα γύρισε ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ στις δηλώσεις.

Στο καλό και η Παναγιά μαζί του, ειλικρινά όμως και όχι χαιρέκακα.
Να πάει καλά ο ΠΑΟΚ, να χαίρεται κι αυτός που τον λατρεύει όντως, απλώς με παθογενή τρόπο.

υγ: οι ενστάσεις κάποιων από εμάς για τη συνεχή επίκληση της Παναγίας,
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είχαν ως σκοπό να καταπνίξουν τα πιστεύω του ανθρώπου Αναστασιάδη,
αλλά να καταδείξουν το θολωμένο μυαλό του προπονητή Αναστασιάδη.
+1926
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

και σου ειχε πει ο Ιβαν ελα διοικηση ειπες πως νιώθεις κοουτς. απο καρεκλα θα ξεσκιζες καλύτερα τα λιμα και θα εμενες οσο ηθελες..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τον Κουμάλο, τον Ολίσε, τον Φιλομένο ποιος τους έφερε δηλαδή;
Τον Βίβιαν, τον Λόπεθ, τον Αμπουμπακάρι, τον Ρομπέρ;

Και άλλους τόσους χ 3
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

georgedoulk2008 έγραψε:Μεχρι τα τελη Νοεμβρη η ομάδα έπαιζε μπαλαρα. Αποκορύφωμα ηταν η εμφάνιση μεσα στο τηγάνι και το ξεβράκωμα του γαύρου. Μετά ξεκίνησαν τα προβλήματα.
Η φυσιολογική κάμψη στην απόδοση βασικών παικτών, οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες απο κάρτες έφεραν τα ασχημα αποτελέσματα. Ηττες σε κρισιμά παιχνίδια καθε φορά που δοκίμασαμε να κάνουμε ροτέϊσον, αποκλεισμοί απο Ευρώπη και Κυπελο.
Κοινό στοιχείο σε όλα : η έλλειψη παικτών και ποσοτικά και ποιοτικά.

Δεν εκανε λάθη ο Άγγελος; Φυσικά και εκανε. Λάθη στο στησιμο της εντεκάδας, λαθος στο συστημα με φουλ πίεση απο την αρχή, λάθη στην αποθεραπεία παικτών, λάθη στην χρησιμοποίηση ανέτοιμων ή κουρασμένων ή και κορεσμένων παικτών.
Ποιός προπονητής οταν βρεθεί στην κατάσταση να πρέπει να επιλέξει μεταξύ 14 το πολύ ποδοσφαιριστών δεν θα κάνει λάθη;
Γιατί απο το σημερινό ρόστερ του ΠΑΟΚ με το ζόρι 14 παικτες μπορούν να σταθούν σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
Οταν έλεγε ο προπονητής οτι φέτος γινετε θαυμα, κανουμε πρωταθλητισμό και προσπαθούμε να βγάλουμε παίκτες ταυτοχρονα (Κατσικάς, Τσανδάρης, Σκόνδρας, Γκολάσα, Μακ) κανένας δεν τον άκουγε. Οταν έλεγε οτι πολλοί απο τους νέους δεν είναι έτοιμοι και δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού (Ποζατζίδης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Κουλούρης) εμείς κοιμόμασταν. Οταν έλεγε οτι για μενα κάποιοι παίκτες δεν υπάρχουν (Μάρτενς, Μαντουρο, Σπυρόπουλος, Τζαβέλας) άλλα αναγκαζόταν να τους χρησιμοποιεί επειδή δεν υπήρχαν εναλλακτικές, οι απο "πάνω" κάνανε οτι δεν ακούν.
Οταν το καλοκαίρι ζητούσε ΜΟΝΟ ΧΑΦ και δεν του φέρανε λόγω "στενών οικονομικών" είναι φυσιολογικό τον Γεναρη και ζητάει τουλάχιστον τον Τετέ.

Η διοίκηση τί έκανε ολο αυτό τον καιρό;
Απο το καλοκαίρι κυκλοφορησε οτι αν αποκλειστούμε απο τους Ομίλους του Γιουρόπα ο προπονητής θα απολυθεί.
Το πειθαρχικό παραπτωμα του Βίτορ και του Τζαβελα πριν το ματς με τη Ζιμπρου εγινε γαργάρα.
Μετά τον βλακώδη τραυματισμό του Μακ σε φιλικό, δεν του εκαναν ούτε παρατήρηση.
Μετά το ματς με την Γκινγκαμπ φρόντισε να καλύψει τους "τελειωμένους" και να τους δώσει αλλη μια ευκαιρία.
Τα ναζακια του Σπυρόπουλου δεν ηταν αρκετά για να τον διώξουν.
Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Τζαβέλα που ξεκίνησε πριν το ματς με τον γαυρο και συνεχίστηκε μεχρι χθες, κράζοντας και αμφισβητώντας τον προπονητή του, προφανώς δεν ηταν αρκετά σοβαρά για να του τραβήξουν το αφτί.
Η φημη οτι μετά την ηττα απο την Καλλονή θα αναλάβει ο Ιβιτς, προσωρινά μπήκε στο συρτάρι...
Οι δεσμεύσεις οτι θα έρθουν παίκτες μεχρι τις 10 Γεναρη, ξεχάστηκαν. Αντ αυτού περασε μεσω "κύκλων" η γραμμή οτι ο προπονητής δεν θέλει μεταγραφές.
Το κάζο με κάποιον Νταρμπώ το καλοκαίρι και τον Ντέβιτς πριν δεκα μέρες, μετατράπηκε σε άρνηση του Άγγελου να βγάλει τον Σαλπιγγιδη απ την 11αδα.

Αλλά οι διοικούντες ακόμα αναρωτιώνται υποκριτικά γιατί δεν κόβει εισητήρια η ομάδα.

Πρωτα θα φύγετε έσεις που δηθεν διοικείτε και μετά ο Άγγελος. Γιατί και ο επόμενος θα πάθει τα ίδια. Οπως έπαθαν πριν τον Άγγελο, ο Δερμιτζάκης (επειδή ηταν επιλογή "άλλου"), ο Χάβος (που αν και τρεις μηνες προπονητης μας εβγαλε πρωτους στα πλέυ-οφ) ο Μπόλονι (επειδή εκανε το λάθος να μιλήσει), ο Στέβενς (επειδή σας κατάλαβε γρήγορα και μπουχτισε) και ο Τσιστιακοφ (επειδή νόμιζε οτι μπορουσε να σας παρακάμψει).

Ο Άγγελος θα μεινει θελει δεν θελει.
Για να αναλαβει το μερίδιο του στην αποτυχία.
Για να τελειώσει οριστικά ο μύθος του τί μπορεί να κάνει.
Για να μην πάρουν θάρρος οσοι νομίζουν οτι μπορούν να τρώνε τους προπονητες οποτε γουστάρουν.
Γιατί υπάρχουν ακόμα στόχοι και πρέπει να τους κυνηγήσουμε.

ΕΣΥ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ
ΕΣΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΥΡΙΑΚΟ
ΕΣΥ Γ.Χ.
ΕΣΥ ΠΑΝΤΕΛΟ
ΕΣΥ ΜΑΚΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ
ΕΣΥ ΜΑΛΑΜΑ ΤΕΒΕΚΕΛΗ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ
ΑΛΛΙΩΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ
Επειδή πρέπει να το διαβάσουνε όσο περισσότεροι γίνετε!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Τι μας νοιαζει ρε μπουφε το facebook του κολκα..??

Καταρχήν οταν θα μου μιλάς προσωπικά θα είσαι ευγενής.
Κατα δεύτερο ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. Το είδες ΝΑΙ η ΟΧΙ? Δεν πόσταρα κάτι εγώ.

Λοιπόν να είσαι ευγενής ..... κατανοητό. Το ότι είσαι admin δεν σημαίνει οτι μπορεί να είσαι αγενής. Αυτά στους φίλους σου. Είσαι και άδικος και αγενής.
με συγχωρεις γιατι σου καταλογισα αλλα.
σου φερθηκαμε με αγενεια...να σου ζητησει συγγνωμη ολη η admin team..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”