Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ron-swanson »

4/9 δηλωνουμε την λιστα για τους ομιλους, αν με το καλο περασουμε.

10 μερες εμειναν δηλαδη. Οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει αμεσα πλεον.
Άβαταρ μέλους
tzabi

Δημοσίευση από tzabi »

Ιστορικα το να ερθουν 3-4 παιχτες καλου επιπεδου στην τελευταια βδομαδα μεταγραφων εχει συμβει στον Παοκ 1 φορα. Πιστευω 2 καλοι παιχτες το πολυ, απο τους οποιους ο ενας ειναι Μειτε που ειναι πολυ βαρυς καμια σχεση με τον παιχτη της Τορινο (μην πουλαμε παπα στον λαο τετοιο χαφ δεν υπαρχει στην Ελλαδα κτλ..) Μειτε και ακομα 1 εξτρεμ δυστυχως και αντε κανα πισωγυρισμα Λημνιου που προσωπικα μου αρεσει για αλλαγη. Τι να πω, μεγαλο κριμα και μπροβο στον προπονητη που με την αλλαγη του Κουτριτς και τον δανεικο με 0 ματα στην Τουλουζ εχει δεσει την ομαδα. Κριμα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

proedros έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Τα ματς δεν περιμενουν την ημερομηνια ληξης αδερφε.
Την Κηφισιά θα την αντιμετωπίσεις όπως είσαι και δεν πιστεύω να έχουμε κανένα θέμα.

Με την Χαρτς άλλον παίχτη δεν μπορείς να δηλώσεις.
Ε αν μέχρι τότε δεν έχεις φέρει τους παίχτες που πρέπει, τότε ναι η διοίκηση έκανε πάλι πατάτα.

Φυσικά για όλα αυτά μιλάμε με την προϋπόθεση να έρθουν παίχτες επιπέδου Μειτε και όχι τίποτα μυστήριοι..
Να σου πω κάτι..Εσένα δηλ. σου αρέσει που πάλι θα περιμένουμε τελευταία μέρα να δούμε αν θα κάνουμε κάποια μεταγραφή από αυτές που ζήτησε ο προπονητής χωρίς μάλιστα να γνωρίζει για πωλήσεις? Αφού γνωρίζουμε πως αυτό το μοντέλο δεν μας έχει βγει στο παρελθόν, πήγαμε στα πιο μεγάλα ματς με τρομερές ελλείψεις και την πατήσαμε. Επειδή δηλ. πήραμε το διπλό εχθές να μη μιλάμε για τις μεταγραφές που θα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει ?
Το ταμείο γίνεται στο τέλος φίλε.

Αν εσύ φέρεις όντως καλούς παίχτες, λίγοι θα θυμούνται ότι αργήσαμε.

Εξ άλλου περιπτώσεις όπως του Μειτε καλή ώρα, πριν ένα μήνα ήταν απλησίαστοι..
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εμένα δεν με ενδιαφέρει να έρθουν και 4 δανεικοί της αξίας Μειτε και πάνω , μπορεί να γίνεται και κάθε χρόνο.
Όταν είσαι ενας οργανισμός που παράγει παίκτες τον να έρχονται κάποιοι δανεικοί που σου δίνουν προστιθέμενη αξία δεν είναι καθόλου πρόβλημα . Έτσι δουλεύουν και μεγάλες ομάδες σε πρωταθλήματα που έχουν μεγάλα έσοδα ή ακόμα συμμετέχουν στο CHL.
Άβαταρ μέλους
SLNC-26

Δημοσίευση από SLNC-26 »

Κακα τα ψεματα υπηρχε καθυστερηση στις μεταγραφες για διαφορους λογους, εχουν συζητηθει επανειλλημενα. Το θέμα ειναι τωρα οτι οποιος και να ερθει θα περιμενουμε να τον δουμε με τον αρουλη το σκ 17-18 Σεπτεμβριου. Με Κηφησια δεν ξερουμε αν θα εχει ερθει κανεις, με Χαρτς δε θα εχει δικαιωμα συμμετοχης και δε πιστευω οτι με λιγες προπονησεις θα τον βαλει ο Λουτσεσκου στην Κρητη με τον ΟΦΗ. Ουσιαστικα οπως ειπε και ο Ρον παραπανω η λιστα για τους ομιλους ειναι το dead-line. Αρα η βαρυτητα τωρα πρεπει να πεσει στην ποιοτητα.
Εννοειται οσο νωριτερα τοσο καλυτερα
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν γράφει ο Doomlord. Δεν γνωρίζω και δεν γνωρίζω τον άνθρωπο. Μπορώ να υποθέσω, ή να σας πω γιατί χαιρετώ εγώ. Εχω να δω τηλεόραση μια εικοσαετία περίπου. Μόνο ΠΑΟΚ βλέπω και σπανιότατα κάτι άλλο.
Το paokmania αποτέλεσε καθημερινή μου συνήθεια για πάνω απο μια δεκαετία. Τώρα όμως είναι σαν να βλέπω μεσημεριανή εκπομπη της τ@τι.νας , η κάτι βιντεακια που εχω δει απο τρασ τιβι που πήγαινε ενα σόι και ξεκατινιαζόταν στην τηλεόραση. χάρισμά σας αυτό το paokmania που παρακολουθω απ'το 2009. εδώ βγάζει τα απωθημένα του ο κάθε πικραμένος πλέον, για λόγους άσχεετους με την ομάδα. Ακόμα και αμέσως μετά απο μεγάλες προκρίσεις.... Επαψε να με εκφράζει. Να είστε όλοι καλά.
συγνώμη για το τελευταίο οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Υπάρχει λόγος που ο Ναρει πρέπει να φύγει τώρα και όχι μετά τον επαναληπτικό; Μυαλό δεν βάζουμε. 4 παίκτες για 3 θέσεις. Αγώνα την Κυριακή, αγώνα την Πέμπτη. Ένας τραυματισμός και γεια σας.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τι να μείνει ρε φίλε ;; Ο άνθρωπος εδώ και ένα μήνα δεν μπαίνει σε φάση .. δηλαδή πιστεύεις θα μπει και θα αποδώσει την Πέμπτη ;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χωρικος κανε λιγο υπομονη αδερφε...Αγωνια εκφραζουν οι περισσοτεροι με τις αφορμες να ειναι υπαρκτες και μεταξυ αλλων τις εχει σχολιασει δεικτικα ο ιδιος ο προπονητης.Επιπλεον αν εχεις κανει μια βολτα αλλου θα καταλαβεις οτι εδω μεσα το επιπεδο ειναι μια χαρα ,οποτε δεν υπαρχει λογος για βιαστικες αποφασεις.Τελος της μεταγραφικης περιοδου θα εχουμε πληρη εικονα και πιστεψε με αν ολα εχουν παει καλα το κλιμα γκρινιας θα αλλαξει αμεσως.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Το πρόβλημα δεν είναι το πότε θα φύγει ο Νάρει, έτσι όπως έπαιξε ως τώρα το καλοκαίρι στο καλό να πάει και να μας γράφει, το πρόβλημα είναι ότι τα σενάρια περί απαξίωσης της ομάδας μάλλον ευσταθούν, ψάχνουμε μεσοεπιθετικό από τον Μάρτιο όχι μόνο δεν πήραν κανέναν πουλάνε και βασικό. Τώρα ψάχνουμε -και καλά- δύο μεσοεπιθετικούς!! Αν πάρουμε έστω έναν γράφτε μου.
Αν δεν το πιάνετε το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή ο Μουργκ είναι βασικός, ο Μουργκ..
Υπολογίζοντας και τον Μειτέ το ρόστερ μας είναι για 4η θέση μάξιμουμ μάχη με τον Άρη θα δώσουμε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ότι θα υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με το αν είναι να έρθει ο Α ή ο Β παίκτης, το περίμενα. Δεν το λες ούτε παράλογο, ούτε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί.

Ότι θα υπήρχαν όμως, χαρακτηρισμοί άθλιου επιπέδου, σκοτωμοί και μαλώματα, ανάμεσα σε οπαδούς της ΊΔΙΑΣ ομάδας, σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να γίνουν μεταγραφές και μάλιστα μια περίοδο που πουλάς ασταμάτητα, δεν περίμενα να το ζήσω ποτέ μου.

Ο μίρλας, μίζερος, γκρινιάρης, άμπαλος (και άλλα ωραία που έχω διαβάσει εδώ μέσα) αυτό που θέλει στη τελική, είναι να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Καλό στον ΠΑΟΚ θα κάνει η διοίκηση αν ενισχύσει την ομάδα. Όχι σε εμάς, ούτε στις τσέπες μας!
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Η άλλη πλευρά, που αναλύει εις βάθος αν χρειαζόμαστε ένα ή δυο χαφ, αν πρέπει να πάρουν ένα ή δυο εξτρέμ, αν το ταμείο είναι συν 10 εκατομμύρια ή αν είναι συν 9.5 εκατομμύρια, αν ο Ιβάν έχει μπει μέσα για φέτος ή αν έχει βγάλει κέρδος, αν - αν - αν, όλα τα αν του κόσμου, με τι όφελος επιχειρηματολογεί;

Ας συζητάμε ρε παλικάρια για ώρες ποιον παίκτη προτιμάει ο καθένας μας προσωπικά, ανάμεσα σε Μεϊτέ και Μαξίμοβιτς. Ώρες ολόκληρες. Έχει και νόημα, έχει και ενδιαφέρον.
Που βρίσκετε το ενδιαφέρον να λέτε "καλά είμαστε και μόνο με ένα χαφ δανεικό, δεν χρειαζόμαστε δεύτερο, Θεός φυλάξοι μη τυχόν και φύγει κανένα ευρώ παραπάνω που δεν πρέπει";.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Ζητάω συγνώμη σε όποιον κούρασα, εκνεύρισα, έβγαλα από τα ρούχα του εγώ προσωπικά συζητώντας για...... την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Καθώς φαίνεται δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τώρα που ξέρουμε οτι ο παίκτης φεύγει, θα ήθελα να πώ οτι στο παιχνίδι του Νάρει υπήρχε κάτι το προβληματικό. Ενώ είναι εμφανές οτι έχει ταχύτητα και βρίσκεται μέσα στις φάσεις, στο συμμετοχικό πάντα έδειχνε μία τσαπαστουλιά ένα μπέρδεμα στο μυαλό. Πολλές λάθος επιλογές στο επιθετικό μας τρανζίσιον και γενικά πολλά λάθη. Πέρυσι σκόραρε με ευκολία από δύσκολες θέσεις, σίγουρα έχει καλά τελειώματα. Πιστεύω οτι μπορούμε να βρούμε κατι καλύτερο.

Άρα, εάν υπάρχει κάτι καλό στα σκαριά για την αναπλήρωση του Νάρει, νομίζω οτι θα έχουμε μία ακόμα αναβάθμιση στο ρόστερ μετά από Μπαμπα, Σαμάτα, Μέιτε, Αζντόεφ και φυσικά Έκονγκ που εχτές ήταν εξαιρετικός σε ένα δύσκολο μάτς για τα σέντερ μπακ.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Blackgr4 έγραψε:Ότι θα υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με το αν είναι να έρθει ο Α ή ο Β παίκτης, το περίμενα. Δεν το λες ούτε παράλογο, ούτε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί.

Ότι θα υπήρχαν όμως, χαρακτηρισμοί άθλιου επιπέδου, σκοτωμοί και μαλώματα, ανάμεσα σε οπαδούς της ΊΔΙΑΣ ομάδας, σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να γίνουν μεταγραφές και μάλιστα μια περίοδο που πουλάς ασταμάτητα, δεν περίμενα να το ζήσω ποτέ μου.

Ο μίρλας, μίζερος, γκρινιάρης, άμπαλος (και άλλα ωραία που έχω διαβάσει εδώ μέσα) αυτό που θέλει στη τελική, είναι να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ. Καλό στον ΠΑΟΚ θα κάνει η διοίκηση αν ενισχύσει την ομάδα. Όχι σε εμάς, ούτε στις τσέπες μας!
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Η άλλη πλευρά, που αναλύει εις βάθος αν χρειαζόμαστε ένα ή δυο χαφ, αν πρέπει να πάρουν ένα ή δυο εξτρέμ, αν το ταμείο είναι συν 10 εκατομμύρια ή αν είναι συν 9.5 εκατομμύρια, αν ο Ιβάν έχει μπει μέσα για φέτος ή αν έχει βγάλει κέρδος, αν - αν - αν, όλα τα αν του κόσμου, με τι όφελος επιχειρηματολογεί;

Ας συζητάμε ρε παλικάρια για ώρες ποιον παίκτη προτιμάει ο καθένας μας προσωπικά, ανάμεσα σε Μεϊτέ και Μαξίμοβιτς. Ώρες ολόκληρες. Έχει και νόημα, έχει και ενδιαφέρον.
Που βρίσκετε το ενδιαφέρον να λέτε "καλά είμαστε και μόνο με ένα χαφ δανεικό, δεν χρειαζόμαστε δεύτερο, Θεός φυλάξοι μη τυχόν και φύγει κανένα ευρώ παραπάνω που δεν πρέπει";.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Ζητάω συγνώμη σε όποιον κούρασα, εκνεύρισα, έβγαλα από τα ρούχα του εγώ προσωπικά συζητώντας για...... την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Καθώς φαίνεται δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Απόλυτο δίκιο έχεις. Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος για κινδυνο οικονομικης καταρευσης, αλλά δεν θα τον κάνω εγώ γιατί είμαι απλός οπαδός και το μόνο που γουστάρω είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

καλησπέρα σε όλους, σας διαβάζω καθημερινά αλλά έχω να γράψω πολύ καιρό.

υπάρχει διακαιολογημένη γκρίνια από όλους εμάς, όπως επίσης και εκνευρισμός στο προπονητικό τιμ λόγω της κακής λειτουργίας της ΠΑΕ στο θέμα των μεταγραφών. Αλλά θεωρώ υπερβολικό το να λέμε ότι θα χαροπαλέψουμε με τον άρη για την 4η θέση. Με τις όποιες μας αδυναμίες αυτή τη στιγμή έχουμε

2 αμυντικούς ( Εκόνγκ + Μπάμπα)
2 χαφ (Μειτέ + Οζντόεφ)
2 επιθετικούς (Zile + Samatta)

με απολαβές γύρω από το 1 εκατομμύριο

Ταυτόχρονα 3 top ταλέντα (Kotarski, Ντέλιας, Κουλιεράκης) και επιπλέον αρκετούς σοβαρούς ρολίστες με μέτριους μισθούς (Taison, Brandon, Τσιγγάρας κλπ)

Επίσης προπονητικό τιμ με απολαβές 1.8 εκ. το χρόνο.

Δεν λέω ότι είναι σοβαρός προγραμματισμός για πρωταθλητισμό, αλλά με προσβάλει όταν μας μικραίνουμε χωρίς λόγο συγκρίνοντάς μας με ανύπαρκτες ομαδούλες. Για μένα αυτό το project με στήριξη από εμάς και λίγη ρέντα από σκουφί είναι κανονικά για 2-3η θέση.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Εισαι ο Λουτς και σε ρωτάει εύλογα ο ιδιοκτήτης "έχεις μια ομάδα με Χ ποιότητα η οποία είναι ίδιας ή μεγαλύτερης δυναμικής από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσεις στα προκριματικά. Θα τους περάσεις?" Ένας προπονητής που σέβεται τον εαυτό του (όπως σίγουρα είναι ο Λουτς) τι θα απαντήσει σε αυτό?

Α) όχι θέλω τον Μεσι για να περάσω τη Χαιντουκ, ένα σκορπιοχωρι στο Ισραήλ και κάτι Σκοτσέζους ξυλοκοπους.

Β) ναι τους έχουμε. Αλλα αν τους περασουμε, η χρονια δε βγαίνει με αυτό το ροστερ. Θέλω παίκτες.

Εκ των αποτελεσμάτων των τελευταίων ετών, οι καλοκαιρινές μεταγραφές δεν παίξανε μεγάλο ρόλο στις προκρισεις-αποκλεισμους μας. Οπότε μη τρελαίνεστε τόσο πολυ για τον πότε θα ρθουν. Ότι θα ρθουν φέτος, είναι βέβαιο (έστω κ δανεικοί λόγω της οικονομικής στενοτητας).

Το μεγάλο πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια (και φέτος) είναι το πότε πουλάμε... όχι το πότε αγοράζουμε (που είναι κ σχετικά αδιαφορο)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”