Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εγώ περιμένω να μας πεις για τους κ@λους που έταξες.... Ήταν καλοί; Για δεν ήταν;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μετά από 3-4 καραφακια, όλοι καλοί φαίνονται. :mrgreen:
Σήμερα θα αλλάξω στέκι η ποικιλία αναζωογονεί.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τα πράγματα με τις αποχωρησεις πανε καλά .πολύ καλά :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Άντε να τελειώσουν και οι αποχωρήσεις Γιώργη, γιατί έβαλα τον giapas να κρατήσει πισινή,που ξέρεις καμιά φορά, εκεί που δεν το περιμένεις, γίνονται τα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

gergeo4 έγραψε:τα πράγματα με τις αποχωρησεις πανε καλά .πολύ καλά :pano:
Δεν έχει καμία σημασία. Αυτοί θα έπρεπε να φύγουν έτσι και αλλιώς. Δεν αλλάζει κάτι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

obanebane έγραψε:
nunies4 έγραψε:Μπάνε βλέπω σκοπτικο ύφος.
Δεν πρέπει να απαλλαγεί η ομάδα από τα λιμα;

Να φύγουν όλοι στα @@ μου ,με έχουν ξενερώσει, πρώτος να φύγει ο Λουτσεσκου που κατέβασε αυτό το συνονθύλευμα με τους Βουλγαρους.
Χάσαμε τον πιο σημαντικό στόχο από ομάδα που δεν έκανε ούτε μια αλλαγή στο πρώτο ματς γιατί δεν είχε να κάνει.
Η απόλυτη ξεφτίλα.
Να φύγουν τα βαρίδια μας και μετά να πάρουμε τα @@,ΜΑΣ οπως κάθε χρόνο,τέσσερα συναπτά έτη,σερί.
Τέλος πάντων,δεν υπάρχει σωτηρία όχι για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πάλι φέτος θα χαρούμε μπαλαρα,γούστα τρελά στην σουπερλιγκα.
Εγώ πάλι είχα την εντύπωση ότι ο σημαντικότερος στόχος ήταν η ανανέωση της ομάδας που είχε βαλτώσει εδώ και 2 χρόνια. Ότι στην πορεία θα υπήρχαν αναταράξεις (όπως ο αποκλεισμός πχ) το περίμενα.
Αλλά πάλι εγώ είμαι εγώ και ίσως δεν κατάλαβα καλά τον μεγάλο στόχο
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Kαλα σημασια εχει για την ομαδα και οικονομικα και γενικα προφανως.

Το "θα επρεπε να φυγουν" με το "φευγουν" ειναι διαφορετικα.

Aπο αυτα που ξερουν ή δεν ξερουν οι ρεπορτερ και δημοσιογραφοι που ασχολουνται με τα του ΠΑΟΚ, φαινεται να μην υπαρχει διαθεση για προσθηκες. Ισως μια προσθηκη μεσοεπθιτικου και τελος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 08 Αύγ 2022, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

DimitrisS έγραψε:Πιστευετε οτι με φυγη και Κουρτιτς και Αουγκουστο, θα παρουμε 6αρο8αρι;

Γενικά δεν είναι εύκολο να βρούμε χαφ με τα νούμερα που έκανε ο Σλοβένος, οπότε ας αφήσουμε τα πανηγύρια.

Να έρθει παίκτης που θα είναι καλύτερος και πιο έτοιμος(και πιο κολοπετσωμένος) απο τους 3 μικρούς που έχουμε
Άβαταρ μέλους
obanebane

nunies4 έγραψε:
obanebane έγραψε:
nunies4 έγραψε:Μπάνε βλέπω σκοπτικο ύφος.
Δεν πρέπει να απαλλαγεί η ομάδα από τα λιμα;

Να φύγουν όλοι στα @@ μου ,με έχουν ξενερώσει, πρώτος να φύγει ο Λουτσεσκου που κατέβασε αυτό το συνονθύλευμα με τους Βουλγαρους.
Χάσαμε τον πιο σημαντικό στόχο από ομάδα που δεν έκανε ούτε μια αλλαγή στο πρώτο ματς γιατί δεν είχε να κάνει.
Η απόλυτη ξεφτίλα.
Να φύγουν τα βαρίδια μας και μετά να πάρουμε τα @@,ΜΑΣ οπως κάθε χρόνο,τέσσερα συναπτά έτη,σερί.
Τέλος πάντων,δεν υπάρχει σωτηρία όχι για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πάλι φέτος θα χαρούμε μπαλαρα,γούστα τρελά στην σουπερλιγκα.
Εγώ πάλι είχα την εντύπωση ότι ο σημαντικότερος στόχος ήταν η ανανέωση της ομάδας που είχε βαλτώσει εδώ και 2 χρόνια. Ότι στην πορεία θα υπήρχαν αναταράξεις (όπως ο αποκλεισμός πχ) το περίμενα.
Αλλά πάλι εγώ είμαι εγώ και ίσως δεν κατάλαβα καλά τον μεγάλο στόχο

Δηλαδή εσύ βλέπεις η ανανέωση να βρίσκεται στον σωστό δρόμο;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

DimitrisS έγραψε:Πιστευετε οτι με φυγη και Κουρτιτς και Αουγκουστο, θα παρουμε 6αρο8αρι;
200% ναι

όχι κάτι το τρομερό όμως
παίκτης με μισθό κοντά στους άλλους 450-500
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

pgetsos έγραψε:........

........

Αν πραγματικα πιστευεις οτι η ομαδα ειναι ολοκληρωμενη και δε θελει ΚΑΜΙΑ προσθηκη για το καλοκαιρι, νομιζω οτι αλλος θελει οφθαλμιατρο καρπουζα μου. Δεν εχεις ποσοτικο προβλημα στην ομαδα. Να δεχθω (αν και διαφωνω) πως δεν εχεις ουτε ποιοτικο προβλημα στην ομαδα. Αλλα δεν μπορω με τιποτα να δεχθω πως δεν βλεπεις πως η ομαδα εχει ροστερ με κενα σε συγκεκριμενες θεσεις

pgetsos...θα με τρελανεις .....με φαινετε... :lol: :lol:

πως εγβαλες τετοιο συμπερασαμ οτι εγω πιστευω οτι η ομαδα ... εδεσε ...

εγω λεω οτι η ομαδα για να δομηθει σωστα θελει ...χρονο...

επισης δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται συνδεση ...το ροστερ με την καταταξη...

υπαρχει καποιο προσυμφωνω?? ξερετε το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα και βεβαιως χρειαζεται ...ποιοτητα...αλλα πανω απο ολα χρειαζεται....χημεία...

να σου δωσω ενα παραδειγμα...ο βιτολο με τον γκαρσια γιατι νομιζεις οτι ειχαν τετοια αποδωση.....

πιστευεις οτι μεμονομενα θα ηταν οι παικτες που θα μας πηγαιναν,,,οπως λες...στην ...τουλαχιστον...δευτερη θεση?? με τιποτα...

τελος παντων...αποψεις ειναι αυτες...εαν με πρακολουθεις απο περσι για την ομαδα εγραψα 2-3 φορες για ποιον δρομο πρεπει να παρει και απο οτι βλεπω αυτον τον δρομο ακολουθει....

για να ..μπει...τωρα ο παικτης που ειναι σε θεση να κανει την διαφορα πρεπει να υπαρχει και μια ομαδα που θα τον
υποδεχθει ,και δεν εννοω με φαπες...

αλλα μια ομαδα που θα...τρεχει...και με την ...ποιοτικη προσθηκη ...θα τρεξει ακομη ποιο γρηγορα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 08 Αύγ 2022, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

DimitrisS έγραψε:

Aπο αυτα που ξερουν ή δεν ξερουν οι ρεπορτερ και δημοσιογραφοι που ασχολουνται με τα του ΠΑΟΚ, φαινεται να μην υπαρχει διαθεση για προσθηκες. Ισως μια προσθηκη μεσοεπθιτικου και τελος.
εγω που ξέρω για παραπάνω απο μια;γκουχ γκουχ :? :?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:.....αντε τωρα να πει καποιος οτι εχει αδικο σε αυτα που λεει ο καρπουζας!!!!
.......απο. Εμενα ειναι ναι σε ολα!!!!!!

ΥΓ ρε τι "" φιλοσοφους"" βγαζει ο εξωτικος και μαγευτικος .Επταλοφος... :shock:
...φτασαμε να.ζηλευουμε και εμεις οι Τουμπαιοι!.λογοτεχνες!!!! :D :D :D
σε αγαπω ρε φιλε....και ας εισαι απο τουμπα...

κανω πετρα την καρδια μου... :lol: :lol:

:pano:

εξωτικος μαγευτικος και προσφατως και σαγηνευτικος..

βγαινω με τον...αξα...για καφε και οταν γυρναμε τα ματια μας δεν μπορουμε να τα φερουμε σε φυσιολογικη θεση

το ενα κοιταει επανω και το αλλο δεξια...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

gergeo4 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:

εγω που ξέρω για παραπάνω απο μια;γκουχ γκουχ :? :?
Ναι βασικά και άλλες 5 να γίνουν (που προσωπικά δεν περιμένω ούτε μία), σημασία έχει η ποιότητα αυτών και όχι η ποσότητα.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Οι μισοί από μας έχουν γίνει λογιστές της ΠΑΕ..πόσα.παορνει ο ένας πόσα δίνουμε στον άλλον...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ...ούτε καν με.ενδιαφερει αν ο Τέιλορ παίρνει 100000000 άμα ο κουρτις παίρνει 55555555 άμα ο μουρκ παιρνει10.εκατομυρια....ΔΕΝ μας.ενδιαφερει καθόλου...ούτε.εμεις.τους πληρώνουμε,ούτε εμείς τους φέραμε.....εμεις το μόνο που μας.ενδιαφερει είναι να βλέπουμε μπάλα..δηλαδή να.βλεπουμε ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.ΠΑΟΚ ΝΑ.ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ......τώρα παντε.παρτε.το.μεσσι ,παντε.παρτε.τον εμπαπε..δεν με ενδιαφέρει....ομάδα θα κάνουμε να είναι αξιόμαχη στην Ευρώπη και πότε;;;;;;;τι να δω φέτος;ΠΑΟΚ-γιάννενα;ΠΑΟΚ Παναιτωλικός;αντί να παραιτηθούν όλοι από κει πέρα καθόμαστε και περιμένουμε ποτε.,άμα ,εφόσον ,γίνει καμία μεταγραφή της προκοπής και άμα αλλάξει κάτι επιτέλους.....μέχρι τότε αναλωθητε στα δημοσιεύματα,στις.προτιμησεις σας,και κάντε σουμα πόσοι να.φυγουν και πόσοι να έρθουν....και στο κάτω κάτω άμα είναι να σκεφτόμαστε αυτά να.γινει πρόεδρος ο μπακάλης της γειτονιάς και όχι ο δισεκατομμυριούχος που έχουμε..άκου λέει πρέπει να φύγουν για να αγοράσουμε....ρε κοροιδευομαστε;δηλαδη που κολλάει άμα δώσει 5-10 -20 μύρια;σαν να.λεμε πάμε εμείς στην ταβέρνα και δεν παίρνουμε.καλαμαρακι γιατί το έχει 9 ευρώ ;

Σοβαρά τώρα;έχουμε πρόεδρο από τους πιο πλούσιους ανθρώπους με.δεκαδες.επενδυσεις.σην Ελλάδα και εκαντοντάδες στον κόσμο και τι σκεφτόμαστε;;

Κρίμα είναι γιατί έδωσε στον τσολακ 3 εκατομμύρια;και γιατί έδωσε στον άλλον 400 χιλιαρικα;βγήκαμε Τσάμπιονς λιγκ και δεν το ξέρω;από που περιμένει δηλαδή να βγάλει λεφτά;από το.ελληνικο.πρωταθλημα;από τα εισητηρια;κάνε ρε άνθρωπε μου καμία 5 μεταγραφαρες κράτα και τους νέους που έχεις.μπας.και βγει κανένας.βγες τσαμπονς.λιγκ..πουλα.εισητηρια,πάρε.λεφτα από Ουέφα..πουλά κανά.παικτη οικονομησες...άμα στο κάτω κάτω. Θες.να βγάλεις λεφτά και από τον ΠΑΟΚ..αν όχι καλά είμαστε με κανά 3-4 κύπελλα και κανά πρωτάθλημα κάθε 10.χρονια...γιατι εκεί θα μας.πανε.τωρα οι άλλοι...

Ε ξυπνήστε εκεί στην ΠΑΕ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”