Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:Απλά φίλε μου έχω δει με τα μάτια μου να αγωνίζεται και ο Τικίνιο και ο Σποράρ. Και έχω τη γνώμη ότι ο Τικίνιο είναι καλύτερος.
Βρε δε διαφωνώ.

Απλά το ότι κάποιος είναι καλύτερος δε σημαίνει ότι θα παίξει και στον ΠΑΟΚ για χίλιους λόγους.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Δέκα ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα
1. Δεν έχει τεχνικό διευθυντή ούτε έχει εκπονηθεί πλάνο χωρίς αυτόν.
2. Δεν έχει ανανεώσει κομβικούς παίκτες, Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Σβιντέρσκι ούτε άλλους χρήσιμους, Τσιγγάρας, Ουάρντα πλην του Ελ Καντουρί που λίγο ή πολύ όλοι συμφωνούμε ότι ό,τι ήταν να προσφέρει το προσέφερε.
3. Οι Μπαμπά και Κρμέντσικ δεν φαίνεται να μπορούμε να τους κρατήσουμε.
4. Οι μόνες μεταγραφές που δείχνουν να έχουν κλείσει είναι ενός άσημου δεξιού μπακ, ενώ για χαφ ακούγεται ζεστά ο Ντειόλα.
Τι από όλα αυτά δεν είναι αληθινό? Παρακαλώ όσοι είστε αισιόδοξοι να μας πείτε και μας από πού αντλείτε την αισιοδοξία σας.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

sourmenetes έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Εγώ θέλω στα χαρτιά τους καλύτερους παίκτες. Εφόσον θέλουμε όντως να κάνουμε πρωταθλητισμό. Είναι πιο ρεαλιστικό να περιμένεις να σου παίξουν οι αντικειμενικά καλύτεροι παρά τα λαχεία. Και αν όντως είχαμε κανένα scouting team της προκοπής θα είχα την ελπίδα ότι κάτι είδαν.
Εγώ θέλω στο γήπεδο.

Στα χαρτιά χαίρονται οι αρδ.

Εγώ θέλω να χαίρομαι στο γήπεδο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου εξηγώ γιατί θέλω στα χαρτιά όμως.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ρε φιλε δεν ειπα οτι δεν μπορει να τους ειδες και οντως να ειναι καλυτερος ο τικινιο...το νοημα της συζητησης ειναι η λογικη των βιογραφικων και σε ρωτησα οτι πως στα χαρτια βλεπεις οτι ειναι καλυτερος οταν το μονο καλο σημειο στο βιογραφικο του ηταν οταν ηταν παγκιτης στην πορτο...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Η Μαρία Γκοντσάρεβα θα κάνει τη διαπραγμάτευση για τον Λαιολα καθώς αυτή έκανε και την διαπραγμάτευση για το νέο συμβόλαιό του Ελ Καντουρί. Τεχνικο Διευθυντη ψάχναμε, Τεχνική Διευθύντρια μας προέκυψε
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

seaman έγραψε:Η Κορριέρα γράφει ότι ο Ιταλός, αφού δεν ανανεώνει, Δεν μπορεί να τον κρατήσει η Κάλιαρι, πόσο μάλλον να έχει και μεγάλες οικονομικές αξιώσεις. Για ελεύθερο τον βλέπουν να μένει, ώστε να πάει στην ευχή.

https://www.corrieredellosport.it/news/ ... nainggolan
Στην ευχή να πάει, σε εμάς μην έρθει.
Για όσους γράφουν ότι δεν αγχώνεται ο Λουτσεσκου, που το ξέρουν; Μιλάνε μαζί του;
Για την ώρα μεταγραφές πρωταθλήματος δεν ακούω.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

makispaspartou έγραψε:Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Δέκα ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα
2. Δεν έχει ανανεώσει κομβικούς παίκτες, Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Σβιντέρσκι ούτε άλλους χρήσιμους, Τσιγγάρας, Ουάρντα πλην του Ελ Καντουρί που λίγο ή πολύ όλοι συμφωνούμε ότι ό,τι ήταν να προσφέρει το προσέφερε.
4. Οι μόνες μεταγραφές που δείχνουν να έχουν κλείσει είναι ενός άσημου δεξιού μπακ, ενώ για χαφ ακούγεται ζεστά ο Ντειόλα.
Τι από όλα αυτά δεν είναι αληθινό? Παρακαλώ όσοι είστε αισιόδοξοι να μας πείτε και μας από πού αντλείτε την αισιοδοξία σας.
++++++
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καθένας έχει τις απόψεις του.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

makispaspartou έγραψε:Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Δέκα ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα
απο το οτι ειναι 19 ινουνιου και οχι 19 σεπτεμβριου και αυτο εχει να κανει με οσα γραφεις πλην του τεχνικου διευθυντη....
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ο Λουτσεσκου είναι επαγγελματίας προπονητής και έχει συμβόλαιο 1,8 εκατομμύρια. Ως προς τι να αγχωθει; Αν θα του φέρει παίχτες ο Σαββίδης;
Αυτός είπε τι θέλει. Από εκεί και πέρα....
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Συνηθίζεται από το ένα άκρο να πηγαίνουμε στο άλλο....
Λέμε να κάνουμε υπομονή για να έρθουν καλοί παίχτες τον Αύγουστο. Συμφωνώ.

Άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι με δύο τρεις παιχταραδες είμαστε ΟΚ. Η ομάδα χρειάζεται 5-6 παιχταραδες σε όλο τον κορμό, ενω πρέπει να καλυφθούν και άλλα τόσα κενά συν αποχωρήσεις(πχ Φορ, Μπαμπά, Τζολης, Ζιφκοβιτς, Σφιντερσκι, Αουγκούστο, Μιχαηλίδης,κλπ. Αν φύγουν). Δηλαδή μιλάμε για 10 παίχτες πάνω κάτω.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

sourmenetes έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Κατά τη δική σου λογική είναι δυνατόν να μην θέλουμε τον Έντσαμ εφόσον μπορούμε να τον αποκτήσουμε?
Και ναι ο Τικίνιο στα χαρτιά είναι καλύτερος παίκτης από τον Σποράρ.
Στα χαρτιά και ο τσολακ θα γαμαγε και θα έδερνε..
sourme στα χαρτια ο Τσολακ πατατα εδειχνε..τα εγραφα εδω μεσα αναλυτικα αλλα δεν ηθελε κανεις ν ακουσει :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παρακινούμενος από τον Δημήτρη88 και την υγιή του σκέψη, θα πω κι εγώ ότι πρέπει να θυμόμαστε δύο μεγάλα στοιχήματα που έχει η ομάδα στον τομέα των χαφ και των μεσοεπιθετικων:

Τόσο ο Αουγκούστο όσο και ο Καγκαουα έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ περισσότερα να δώσουν, απ' ότι έχουν δώσει έως σήμερα. Από διαφορετικό μετερίζι ο καθένας και με άλλη ηλικία, αλλά παραμένουν στο παίκτες που έχουν καλά έως εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους και έχουμε πάρει όμως τόσο λίγα στο χορτάρι

Ο μεν ένας φαίνεται να είναι εντελώς εκτός κλίματος και χωρίς κίνητρο, ενώ ο άλλος προφανώς είχε εγκαταλείψει το σπορ παρότι έπαιζε σε γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ιάπωνας δε χρειάζεται καν συστάσεις, πραγματικα ελπίζω να κάνει ποιοτική προετοιμασία και να επανέλθει σε ρυθμό, γιατί προσωπικά θεωρώ ότι είναι παγκοσμίου κλάσης παίκτης.

Ο δε Μπραζιλερο πρέπει οπωσδήποτε να συγκεντρωθεί και να δείξει διάθεση. Έχει ποιότητα, είναι άγουρος.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο γνωστός ψυχολόγος/θηριοδαμαστης Λουτσεσκου να τους δώσει κίνητρο και καθαρό ρόλο.

Αν συμβεί αυτό, αυτομάτως μειώνονται οι ανάγκες για ηχηρές μεταγραφές σε εκείνες τις θέσεις.

Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι βεβαίως πρέπει να κρίνουμε αυστηρά μεταγραφές τύπου Ντεϊολα, όμως σκεπτόμενος όσα έγραψα πιο πάνω, λέω ότι ίσως να δούμε ξαφνικά ένα δίδυμο Σβαμπ - Αουγκούστο που να δουλεύει άρτια, και μπροστά τους είτε στον άξονα είτε αριστερά, ξαφνικά ένα διαστημικό Καγκαουα. Και ο μέτριος Ιταλός να είναι αλλαγή. Δεν είναι απίθανο ούτε όνειρο θερινής νυκτός.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αυτο για τον Τσολακ και εγω δεν το καταλαβα... Δεν θυμαμαι να ειχε ξετρελαθει κανεις με την παρτη του οταν ακουστηκε.
Και τοτε φυσικα ακουγαμε παλι για κινησεις σκαουτινγκ και για λαβρακια κλπ...
το αποτελεσμα γνωστό!
ελπίζω τον Γεναρη να μην ψαχνουμε να δανεισουμε τον Ντειολα και τον Τειλορ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Πέρυσι μιλούσαμε για Πασχαλάκη ότι δεν. Έκανα πέντε καλά παιχνίδια και έγινε πάλι Σούπερμαν;

Πείτε μου έναν παίχτη στο κέντρο της άμυνας που σας εμπνέει σιγουριά (τύπου Κοντρέρας)

Πείτε μου ένα αμυντικό χαφ εκτός του Ελ Καντουρι που οι περισσότεροι αμφισβητούν που έχει τα στοιχεία που τον συμπληρώνουν;

Πείτε μου αν η ομάδα έχει δεκαρι επιπέδου Μπισεσβαρ και δεν το ξέρω;

Πείτε μου αν θα μείνει ο Κμρεντσικ;

Τι θα γίνει με Τζολη;

Ποια είναι τα πλάγια Μπακ μας;

Ο Ζιφκοβιτς θα μείνει;
Ο Μπαμπά θα μείνει;

Αυτή τη στιγμή έχουμε για μένα πέντε παίχτες που ξεχωριζουν και εκτός από τον Ελ Καντουρι δεν ξέρουμε αν θα μείνει άλλος(Τζολης,Κμρεντσικ,Ζιφκοβιτς,Μπαμπά)

Άρα θέλουμε πολλούς παιχταραδες.
Ας έρθουν και τέλη Αυγούστου. Δε με πειράζει.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”