Όταν η ομάδα έχει ένα αριστερό μπακ, ποντάρει στον Λημνιό για δεξί φουλ μπακ, δεν έχει κάποιον χαφ να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι σε μια κομβικότατη θέση, δεν έχει ούτε έναν εξτρέμ που να υπολογίζεται ως τέτοιος, έχει δύο φορ ενώ ο προπονητής θέλει να παίζει με δύο φορ και ετοιμάζεται να στηριχτεί τη νέα χρονιά στα "μωρά του φερέιρα" σαν άλλος πτωχευμένος βάζελος, θεωρώ ότι τα 850 για αγορά ενός παίκτη που οριακά χωράει στο ρόστερ της νέας χρονιάς αν καταφέρει να παραγκωνίσει τον Τσιγγάρα, είναι πολλά. Πάρα πολλά. Ειδικά όταν ελοχεύει ο κίνδυνος να μας βγει νέος Μελιόπουλος.
Όταν δεν έχεις παπούτσια να βάλεις, δεν αγοράζεις καλοκαιριάτικα μάλλινες μπλούζες επειδή είναι ευκαιρία και σε έκπτωση. Μακάρι ο παίκτης να βγει νέος Τσίμιροτ και να κερδίσει η ομάδα και αγωνιστικά και οικονομικά, και να είμαι τελείως λάθος. Αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η άποψη μου είναι η παραπάνω.
kos έγραψε:Κλασική περίπτωση η φάση με τον νινουα. Χωρίς να τον δούμε μας φάνηκαν υπερβολικά τα 850. Στο πρώτο που θα στείλει στις αράχνες θεός ο ρεμπε που τον έκλεψε από τους Τούρκους....850? Τζάμπα. Με λιγότερα από 10 δεν φεύγει.
Και μετά θα ακολουθήσει ανανέωση για 2-3 χρόνια ακόμα, μεγάλο συμβόλαιο, ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, ένας τραυματισμός, μια περίοδος χάριτος, η γιούχα του κόσμου και θα παρακαλάμε να φύγει με μια μικρή αποζημίωση για να γλυτώσουμε το συμβόλαιο. Ή που δεν θα παίξει ποτέ, εξ'αρχής. In Abel we trust, γιατί με Λουτσέσκου ο Νινούα ότι στο αστικό για Μεσημβρία δεν θα έμπαινε. Εδώ παίκτες με καλά παιχνίδια στο Ch.L. σαν τον Μουλέν κατέληξαν στην Ξάνθη.
Anyway, αφήνω τον αρνητισμό μου στην άκρη και για αυτή την κίνηση. Αν και νιώθω ότι είμαστε κάτι ανάμεσα σε Μεγάλη Πέμπτη βράδυ και Μεγάλη Παρασκευή πρωί αποκαθηλώνοντας κάθε παίκτη από τα περασμένα μεγαλεία έναν προς έναν, και θρηνώντας την ομάδα, θέλω να πιστεύω πως θα έρθει και η Ανάσταση σύντομα. Με πολύ πολύ τύχη, ή ένα θαύμα. Αλλιώς ίσως 35 χρονιά μετά, με τον επόμενο Σαββίδη της ιστορίας μας, να ξαναζήσουμε μια αντίστοιχη χαρά με τα παιδιά/εγγόνια μας.
Δεν γαμείς, έτσι μάθαμε.