Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Διώξαμε Πριγιο και δεν μπορούμε ούτε ένα φορ να φέρουμε. Άκυρο για Ντοματίνι, άκυρο για τον ξανθό φλώρο, ε αρκετά!
Ούτε καν τους δικούς μας Ενρίκε και Γιαννούλη δεν μπορούμε να φέρουμε.
Οι τελευταίες μου ελπίδες είναι ο Κουλούρης, o Kace και ο Moulin.
Ούτε καν τους δικούς μας Ενρίκε και Γιαννούλη δεν μπορούμε να φέρουμε.
Οι τελευταίες μου ελπίδες είναι ο Κουλούρης, o Kace και ο Moulin.
Μηπως για τους γκρινιαριδες; Σε φαση δε σας φεραμε ετοιμο ονομα αλλα ταλεντο που τον θελουν τζενοα, αταλαντα, μπορντο, στουτγκαρδη.marley 4 έγραψε:Mauricio-8- έγραψε:Ρε παιδιά απτή στιγμή που ο Γιώργης το γράψε τέλος.Μην τρελένεστε απτις αρδιες των Πολωνων μάλλον τους πόνεσε πολύ γιατί τον γούσταραν τον παίκτη και βγάζουνε αρδιες μπορεί να γράψουνε μέχρι και πρόταση από Ρεαλ.
αν εχει κλεισει σε εμας τι νοημα εχει να γραφουν και να κανουν αυτο που λες?
Ή μπορει να ειναι παιχνιδια της ομαδας ωστε να ανεβασει τιμη ή ποσοστο μεταπωλησης.
Ή ακομα και του μανατζερ για καλυτερο συμβολαιο ή ρητρες στο συμβολαιο.
Ειλικρινα δεν ξερω.
Τίποτα δεν του λένε ρε.αφου οποτε κλείνουμε μεταγραφή ο Ιβάν λέει πως είναι στη Ρωσία για να μην τον πάρει μαζί του.κ ότι έχει φέρει ο Γιώργης που είναι ότι να ναι , είναι επειδή ψειριζει την πιστωτική του Ιβάν κ ψωνίζει τον πρώτο που του πλασάρει ο μάνατζερ.obanebane έγραψε:Γιατί ρε,ποτέ εκτέθηκε σε αντίστοιχη περίπτωση, ακόμα και ο Βερνμπλουμ που τον ψιλοαναθεματησε,ηρθε τελικά.
- theodorosstefan
-
mbison
δεδομενο ειναι οτι ο γιωργης εγραψε οτι εκλεισε και ερχεται το βραδυ ο πολωνος, βεβαια αν παει η τζενοα με 3 μυρια θα παρουμε τ αρκιδια μας πιστευω.Demir έγραψε:γιατι ακυρο απο τον γκμοχ τζουνιορ?
παντως εγω το τουιτ του κοζμινσκι για τζενοα ΔΕΝ μπορω να το βρω, τι να πω.
θα δουμε, κανεις δεν ξερει ακομα(ουτε ρεπορτερ να ημανε ρε πστη μ)
Δηλαδή με λεφτά πριγιο κ Γκάρυ αγοράζουμε όλη την κανελόνια.
Υγ.περα από την πλάκα πιστεύω ότι δε θα έρθει.αυτη η συνέντευξη του Πολωνού ρεπορδερ είναι ρε παιδί μου, σαν να προσπαθούν να τη χαλάσουν.
Υγ.περα από την πλάκα πιστεύω ότι δε θα έρθει.αυτη η συνέντευξη του Πολωνού ρεπορδερ είναι ρε παιδί μου, σαν να προσπαθούν να τη χαλάσουν.
barlow4 έγραψε:Τίποτα δεν του λένε ρε.αφου οποτε κλείνουμε μεταγραφή ο Ιβάν λέει πως είναι στη Ρωσία για να μην τον πάρει μαζί του.κ ότι έχει φέρει ο Γιώργης που είναι ότι να ναι , είναι επειδή ψειριζει την πιστωτική του Ιβάν κ ψωνίζει τον πρώτο που του πλασάρει ο μάνατζερ.obanebane έγραψε:Γιατί ρε,ποτέ εκτέθηκε σε αντίστοιχη περίπτωση, ακόμα και ο Βερνμπλουμ που τον ψιλοαναθεματησε,ηρθε τελικά.
Είσαι σε φόρμα σήμερα.
Όχι ότι απέχεις και πολύ από την πραγματικότητα όμως.
- anekfrastos
apo to instagram tou polwnou
karol swiderski "Włodarczyk był moim idolem, kiedy byłem młody i stałem się fanem cesarza Arisa"
karol swiderski "Włodarczyk był moim idolem, kiedy byłem młody i stałem się fanem cesarza Arisa"
υποθετω για να βγαινει σιγουρια εχουν υπογραφει προσυμφωνα,ωστε να ξεκινησει ο παικτης και κλεισει η μεταγραφη..
με τα πολωνικα μου καταλαβα οτι λεει.. ''γαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας...''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τετ 16 Ιαν 2019, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Demir έγραψε:γιατι ακυρο απο τον γκμοχ τζουνιορ?
Γιαπασίτιδα λέγεται αυτό που κάνω...
Demir έγραψε:υποθετω για να βγαινει σιγουρια εχουν υπογραφει προσυμφωνα,ωστε να ξεκινησει ο παικτης και κλεισει η μεταγραφη..
Δεν ξέρω αν υπάρχει τουίτ ή όχι. Πάντως τον άκουσα ζωντανά στον Αρένα. Είπε πως από την διοίκηση της Γιαγκελόνια του είπαν πως έχουν πρόταση και από την Τζένοα που τους ικανοποιεί και πως δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία.prax έγραψε:δεδομενο ειναι οτι ο γιωργης εγραψε οτι εκλεισε και ερχεται το βραδυ ο πολωνος, βεβαια αν παει η τζενοα με 3 μυρια θα παρουμε τ αρκιδια μας πιστευω.Demir έγραψε:γιατι ακυρο απο τον γκμοχ τζουνιορ?
παντως εγω το τουιτ του κοζμινσκι για τζενοα ΔΕΝ μπορω να το βρω, τι να πω.
θα δουμε, κανεις δεν ξερει ακομα(ουτε ρεπορτερ να ημανε ρε πστη μ)
Τώρα το τι σημαίνει αυτό και αν υπάρχει περίπτωση ναυάγησης της μεταγραφής δεν το γνωρίζω. Πάντως σχεδόν σε όλες τις μεταγραφές εμφανίζονται κωλύματα και εναλλακτικές. Ας περιμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις.