Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε Μπάνε, ειλικρινά, αν ακυρωνόταν αυτό το γκολ του Άγγλου μας σε ένα ισόπαλο εκείνη την ώρα αποτέλεσμα, ποιός θα καθόταν να μιλήσει για μπάλα; Πλάκα κάνουμε τώρα; Για να μιλήσεις πρώτιστα για μπάλα πρέπει να σε βοηθήσουν οι θεσμοί να γίνεις όσο το δυνατόν πιο απροκατάληπτος γίνεται. 100% δε γίνεται. Αν υπάρχει όμως πραγματικά στοιχειώδης βούληση, κατά 60-65% γίνεται. Όχι να σου ακυρώνουν γκολ που ο σκόρερ καλύπτεται 5 μέτρα! Θα ξεχαστεί κι από εμάς τους ίδιους σε 2, 6, 10 βδομάδες, μέχρι να αναλάβει άλλος κασκαντέρ να κάνει το απονενοημένο. Να μην μπορέσουμε να νικήσουμε κάποια από τις φορές αυτές και, παντελώς ... ποδοσφαιρικά, να αρχίσουμε το πριονοκορδέλιασμα όλων, από τον Ιβάν και τον Λουτσέσκου μέχρι τις πωλήτριες της μπουτίκ και τους καντινέρηδες έξω από το γήπεδο.
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

Rizla έγραψε:ΠΑΟΚι94 σε κατατασσω και σένα στην κατηγορία των άχορδων οργανων.
Στα @@ σου θα μου πεις αλλα και μένα στα δικά μου...
Σε έδωσαν ρε μπουζούκι οφσάιντ που ο παίχτης καλυπτόταν5 ΜΕΤΡΑ.
αν εσύ το βλέπεις ως ανθρωπινο λάθος δικαίωμά σου, αλλά υπάρχει ξεκάθαρος δόλος.
Πέρσι δεν έχασες κανένα πρωτάθλημα για το ρολό γιατί πολύ απλά το πρωτάθλημα κριθηκε
στο ματς με την χαρτοσακούλα οπου πέτυχες ενα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ συμφωνα με επόπτη
και διαιτητη οι οποίοι μετα απο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ του χαρταετου το πηραν πίσω.
Το συγκεκριμένο γεγονός ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ και εσυ κάνεις τον χαζό;
Ο πουταναςγιος κομίνης το ανθρωπάριο που υπέκυψε στις "πιεσεις" σφυρίζει ακόμα;
Φαντασμα είναι; Εσυ βλέπε το ποδοσφαιρο του γιουνανισταν οπως νομίζεις
μην κάνεις όμως και υποδείξεις ρε αχορδε.
Πες με όπως θες.

Ναι έδωσαν offside που ο παίκτης καλυπτόταν 3 μέτρα, που δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, και που ο επόπτης δεν θα ξανασφυρίξει γιατί τιμωρήθηκε. Σε έναν κόσμο συνομοσιολογίας θα μπορούσε να ήταν βαλτός δικός μας για να περάσουμε αναίμακτα το μήνυμα ότι τελειώνουμε όποιον δεν μας πάει. Φυσικά δεν πιστεύω τίποτα απ' όλα αυτά. Δόλος λογικά υπήρχε και για αυτό τιμωρήθηκε. Γιατί το υπεραναλύουμε 2 μέρες τώρα δεν κατάλαβα. Μήπως δεν διάβασες τη δήλωση Ακπόμ μετά το ματς; Αλλά δεν ξέρει κι αυτός.

Το πρωτάθλημα δεν κρίθηκε στο ματς με την χάρτινη. Ακόμα και αν το παιχνίδι έληγε 0-0, το πρωτάθλημα θα ήταν δικό μας γιατί πολύ απλά γκέλαραν στην συνέχεια ενώ εμείς όχι. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστήρια. Και για το ματς με τον γαύρο και για το ματς με την χάρτινη. Εκτός 4 γραμμών. Ένας διαιτητής, σε ένα από τα 30 παιχνίδια δεν μπορεί να κρίνει πρωτάθλημα μόνος του. Οι πόσοι μείον βαθμοί και τα 9 κεκλεισμένων, μπορούν.

Ο κομμίνης σφυρίζει ακόμα και καθώς φαίνεται με τις ευλογίες μας. Υπάρχουν άλλοι 10 διαιτητές που τους πετάξαν από τους πίνακες. Μία ανταλλαγή ήταν. Η οποία έγινε λίγους μήνες πριν και είχε σχολιαστεί. Καλώς ή κακώς, η ΠΑΕ δέχτηκε τον κομμίνη με αντάλαγμα να φύγουν όλοι οι άλλοι.

Τέλος, υποδείξεις δεν έκανα σε κανέναν. Ή μάλλον έκανα. Ζήτησα να μη δίνουμε πατήματα με πυρσούς, κροτίδες και στυλό. Γιατί στο τέλος θα μας φταίει πάλι κάποιος "κομμίνης".

Απλά ξέρεις τι; Μάθαμε να πολεμάμε, μόνοι μας απέναντι σε όλους. Όταν η ομάδα ήταν χώμα, όταν παίζαμε με Σαλμον και Κνολ. Μόνο που τότε είμασταν ένα 3 χρονο που χτυπάει τον ενήλικα δίπλα του. Εμείς βαρούσαμε και αυτοί μας χαιδευαν την πλάτη. Τώρα μεγαλώσαμε όμως. Είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς, πιο έξυπνοι από αυτούς, πιο πλούσιοι από αυτούς και πιο διψασμένοι από αυτούς. Όταν εμείς οι ίδιοι το καταλάβουμε, θα σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για τον κάθε κομμίνη και θα τους ξεφτυλίσουμε όλους.

Οι αντιλήψεις και οι νοοτροπίες θέλουν χρόνια να αλλάξουν. Και μετά από μία ηλίκια παγιώνονται και δεν αλλάζουν ποτέ. Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη χρειάστηκε τόσα χρόνια για να πάρει το πρωτάθλημα. Κι ας του το πήραν μέσα από τα χέρια. Φέτος δεν γλυτώνουν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Asimos έγραψε:Μέχρι τελείας πλην την προ τελευταία λέξη.

Απο κει και περα πολλες και περιεργες οι φωνες που κανουν οτι δεν καταλαβαίνουν πως μας ειχανε στημενους περυσι απο προπερσι ακομη.

Σου κλεισανε το γηπεδο 10 αγωνιστικες και 3 ή 4 στα χαρτοσακουλια για ιδια επεισοδια. Δεν δεχτηκαν συμπληρωματική στο Βολο και με γαυρο την αναζητουσαν διακαώς.

Με το γαυρο τσαλαπατηθηκε κάθε νομος και κανονας απο τους δηλωμενους του γκει για το παιχνιδι μεχρι το διαβαλκανικο. Χορτασατε Καραπαπα ή θέλετε κι άλλο;

Το καρφώνει ο Βαρελα και σε 45 δευτερόλεπτα καταλογίστηκε οφσαιντ χωρις να σηκωθει σημαια και μολις τους ταιριαξε η φάση πανικοβληθηκαν.

Μιληστε κι αλλο, δεν εχετε γινει ακομη κανονικοι ΠΟΚιτες ορισμενοι, θελετε κι αλλο.

Οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ ειναι, δεν χωράνε δικηγοροι χαρτινων, γαυρων και λοιπων παπαριων..

Πραγματικά, ποσοι να είναι όντως ΠΑΟΚ εδω μεσα;
Αυτή την ερώτηση, την τελευταία, δεν νομίζω να μπορεί να την απαντήσει κανείς...

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ναι αλλα ολο αυτο οπλιζει χερια να πεταξουν φωτοβολίδες.
Και μετά πάλι θα φταίνε οι βαλτοί,αλλά η ομάδα θα την πληρώσει.
Ας αφήσουμε να δούμε πως θα πάει,οκ και εγώ έχω γράψει ένα μήνυμα αγανάκτησης 2-3 σελίδες πίσω,δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανομαστε.
Δηλαδή όλα αυτά που έγραψε ο agios, η διοίκηση της ομάδας δεν τα ξέρει;
Κάθετε ρίχνει τα εκατομμύρια του και κάθε χρόνο περιμένει το μοιραίο;
Δηλαδή να πιστέψουμε τις θεωρίες συνομωσίας του Κατ,τότε γιατί στο πούτσο ασχολούμαστε;
Γιατί δε κάνει μια φθηνή ομάδα να βγαίνει εύκολα 2ο3ος και τα χώνει για να το πάρει,αφού και έτσι 2ο3ος θα βγει;
Γιατί δηλαδή να τον βαφτίζουμε ύποπτο (γιατί για να ρίχνεις ένα σκασμό μύρια και να κάθεσαι να σε πηδάει ο τσάμπας,ύποπτος είσαι,ποιος είναι δηλαδή ο Μητρόπουλος που κάνει κουμάντο στα πάντα,ποσά θέλεις για να τον βγάλεις από τη μέση;) και οχι πεισματαρη που κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να καθαρίσει το χώρο;
Ότι τα έχει βάλει με τους πάντες άλλα ακόμα επιμένει δε παίζει σαν σενάριο;
Θέλω πολλά ακομα να γράψω αλλά κουράστηκα.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Τα μισά λες ΠΑΟΚι94...το πρωτάθλημα κριθηκε στα δικαστήρια εξαιτίας του στημενοκομινη
και του μπασταρδοαρετόπουλου...
Αν έγραφαν τα πράγματα ως είχαν κανείς δεν θα σε καταδίκαζε.
Αρα φταίνε οι στημενοι και όχι ο ΠΑΟΚ ουτε ο καμμενος που πέταξε το ρολό.
Στην χαρτινη κρίθηκε κέρδιζες 1-0 και τελείωνε...αλλα είχαν διαφορετική άποψη.
Έτυχε και δεν επηρρέασε το αποτέλεσμα το χθεσινο...απλά έτυχε...την επόμενη φορά μπορεί να πετύχει όμως.
Δεν ξέρω με ποιου ευλογίες σφυρίζει, ξέρω οτι σφυρίζει και μόνο αυτό φθάνει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το θέμα είναι, μπάνε, εσύ μπορείς να επικεντρωθείς μέχρι τώρα στις μόλις δυο πρώτες αγωνιστικές κατά κύριο λόγο στο αμιγώς ποδοσφαιρικό; Πέρα από το ότι η ομάδα ήταν εμφανώς κουρασμένη. Και θολωμένη. Εν πάση περιπτώσει, η δική μου άποψη είναι ότι φέτος η μόνη περίπτωση να τους λυγίσεις, σε περίπτωση που κατέβουν, βέβαια, να παίξουν και μείνουν μέχρι τέλους, είναι να τους σκορπίσεις αγωνιστικά και να τους εκθέσεις στα φυτά τους. Αρχής γενομένης από τις χάρτινες πουτάνες.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Paoki94 έγραψε:
Πες με όπως θες.

Ναι έδωσαν offside που ο παίκτης καλυπτόταν 3 μέτρα, που δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, και που ο επόπτης δεν θα ξανασφυρίξει γιατί τιμωρήθηκε. Σε έναν κόσμο συνομοσιολογίας θα μπορούσε να ήταν βαλτός δικός μας για να περάσουμε αναίμακτα το μήνυμα ότι τελειώνουμε όποιον δεν μας πάει. Φυσικά δεν πιστεύω τίποτα απ' όλα αυτά. Δόλος λογικά υπήρχε και για αυτό τιμωρήθηκε. Γιατί το υπεραναλύουμε 2 μέρες τώρα δεν κατάλαβα. Μήπως δεν διάβασες τη δήλωση Ακπόμ μετά το ματς; Αλλά δεν ξέρει κι αυτός.

Το πρωτάθλημα δεν κρίθηκε στο ματς με την χάρτινη. Ακόμα και αν το παιχνίδι έληγε 0-0, το πρωτάθλημα θα ήταν δικό μας γιατί πολύ απλά γκέλαραν στην συνέχεια ενώ εμείς όχι. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστήρια. Και για το ματς με τον γαύρο και για το ματς με την χάρτινη. Εκτός 4 γραμμών. Ένας διαιτητής, σε ένα από τα 30 παιχνίδια δεν μπορεί να κρίνει πρωτάθλημα μόνος του. Οι πόσοι μείον βαθμοί και τα 9 κεκλεισμένων, μπορούν.

Ο κομμίνης σφυρίζει ακόμα και καθώς φαίνεται με τις ευλογίες μας. Υπάρχουν άλλοι 10 διαιτητές που τους πετάξαν από τους πίνακες. Μία ανταλλαγή ήταν. Η οποία έγινε λίγους μήνες πριν και είχε σχολιαστεί. Καλώς ή κακώς, η ΠΑΕ δέχτηκε τον κομμίνη με αντάλαγμα να φύγουν όλοι οι άλλοι.

Τέλος, υποδείξεις δεν έκανα σε κανέναν. Ή μάλλον έκανα. Ζήτησα να μη δίνουμε πατήματα με πυρσούς, κροτίδες και στυλό. Γιατί στο τέλος θα μας φταίει πάλι κάποιος "κομμίνης".

Απλά ξέρεις τι; Μάθαμε να πολεμάμε, μόνοι μας απέναντι σε όλους. Όταν η ομάδα ήταν χώμα, όταν παίζαμε με Σαλμον και Κνολ. Μόνο που τότε είμασταν ένα 3 χρονο που χτυπάει τον ενήλικα δίπλα του. Εμείς βαρούσαμε και αυτοί μας χαιδευαν την πλάτη. Τώρα μεγαλώσαμε όμως. Είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς, πιο έξυπνοι από αυτούς, πιο πλούσιοι από αυτούς και πιο διψασμένοι από αυτούς. Όταν εμείς οι ίδιοι το καταλάβουμε, θα σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για τον κάθε κομμίνη και θα τους ξεφτυλίσουμε όλους.

Οι αντιλήψεις και οι νοοτροπίες θέλουν χρόνια να αλλάξουν. Και μετά από μία ηλίκια παγιώνονται και δεν αλλάζουν ποτέ. Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη χρειάστηκε τόσα χρόνια για να πάρει το πρωτάθλημα. Κι ας του το πήραν μέσα από τα χέρια. Φέτος δεν γλυτώνουν.
Διαφωνω μεχρι τελειας.
Τι παει να πει δεν επηρεασε το αποτελεσμα;
Σου ακυρωνουν γκολ και στην επομενη φαση κανει φαση για γκολ ο Μασουρας για το 1-1.
Τωρα δηλαδη για σενα ειναι ενα λαθος, αν εμπαινε τι θα ηταν;

Πως ακριβως δεν κριθηκε στην Τουμπα το πρωταθλημα περσι;
Και τι παει να πει επισης οτι "αν το αποτελεσμα ηταν 0-0....";
Εβαλες γκολ. Ο Κομινης εδειξε σεντρα, ο βοηθος ετρεξε προς το κεντρο, χωρις να σηκωσει κανενα σημαιακι, οι παικτες της κουλας ηταν κατω και εκλαιγαν, ενας γαμιολης ρεπορτερ γυρναει στον παγκο των χαρτινων και μιλαει για οφσαιντ και ξεκιναει το πανηγυρι.

Ποιος το ακυρωσε το γκολ μετα; Εγω;
Ποιος εκαστε να ακουσει και πιστεψει και πηρε μια αποφαση με βαση τα λεγομενα ενος ρεπορτερ και των χαρτινων; Εγω;

Φυσικα δεν κριθηκε ΜΟΝΟ σε εκεινο το ματς το πρωταθλημα, αλλα ηταν το αποκορυφωμα.

Πιστευω τα βλεπεις λιγο ρομαντικα φιλε μου τα πραγματα και μπορει να σε ζηλευω κιολας για αυτο.

"Είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς, πιο έξυπνοι από αυτούς"

Ειμαστε;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ε ναι ρε πουστη,ετσι ακριβως πρεπει να σκεφτομαστε,σκιστους τα βαρδουλα μεσα στο γηπεδο να τελειωνουμε μια και καλη.
Ειμαι καλυτερος,πρεπει να κοκκινισει ο σβερκος τους.
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

Rizla έγραψε:Τα μισά λες ΠΑΟΚι94...το πρωτάθλημα κριθηκε στα δικαστήρια εξαιτίας του στημενοκομινη
και του μπασταρδοαρετόπουλου...
Αν έγραφαν τα πράγματα ως είχαν κανείς δεν θα σε καταδίκαζε.
Αρα φταίνε οι στημενοι και όχι ο ΠΑΟΚ ουτε ο καμμενος που πέταξε το ρολό.
Στην χαρτινη κρίθηκε κέρδιζες 1-0 και τελείωνε...αλλα είχαν διαφορετική άποψη.
Έτυχε και δεν επηρρέασε το αποτέλεσμα το χθεσινο...απλά έτυχε...την επόμενη φορά μπορεί να πετύχει όμως.
Δεν ξέρω με ποιου ευλογίες σφυρίζει, ξέρω οτι σφυρίζει και μόνο αυτό φθάνει.
Τι να σου πω, δεν έχει νόημα. Απλά διαφωνούμε. Για σένα φταίει ο Αρετόπουλος κι ο Κομμίνης.
Για μένα όσο φταίνε αυτοί, άλλο τόσο φταίμε εμείς που τσιμπήσαμε το τυράκι τους δις.

Όπως και να έχει, διαφωνώ κάθετα με την ερώτηση φιλου πιο πάνω για το πόσοι είναι όντως ΠΑΟΚ εδώ μέσα. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Ο καθένας για τους λόγους του. Και ο καθένας με τον τρόπο του και με τις απόψεις του.

Σέβομαι αυτό που λες, ας το αφήσουμε εδώ να μη κουράζουμε.
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

obanebane έγραψε:Ε ναι ρε πουστη,ετσι ακριβως πρεπει να σκεφτομαστε,σκιστους τα βαρδουλα μεσα στο γηπεδο να τελειωνουμε μια και καλη.
Ειμαι καλυτερος,πρεπει να κοκκινισει ο σβερκος τους.
Ε ναι!

Αυτό θέλω να πω. Χέστηκα και για κομμίνιδες και για αρετόπουλος. Σκίστους και τελος. Φτάνει με την μιζέρια και την εσωστρέφεια.

10 φορές καλύτεροι είμαστε, εμπιστοσύνη στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

22000 κόσμο λένε τα ερπετά στο γριαντζογλειο

Εισητηρια
Άρης - Λάρισα: 11.671

Μετρούν διπλοί;

Από την άλλη κλασικά στο τηγάνι, κάποια άδεια καρεκλακια, κόβουν εισιτήριο, δεν εξηγείται αλλιώς το νούμερο που δίνουν κάθε φορά.
Πώς γίνεται ένα καρεκλακι να κόβει εισιτήριο;

SM-G965F
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

DimitrisS έγραψε: "Είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς, πιο έξυπνοι από αυτούς"

Ειμαστε;
Αν ακόμα αναρωτιόμαστε, τότε δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. :?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Περσι κατα τα λεγομενα σου παντως, πιο εξυπνοι δεν ημασταν σιγουρα.

Πιο δυνατοι στο χορτο, ημασταν και ειμαστε, αν αρκει δεν ξερω.

Περσι παντως δεν αρκουσε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

giagoylas4 έγραψε:Διαβάζω ότι ο σιμοες δεν δέχτηκε την πρόταση της χάρτινης.
Θεωρώ ότι πρέπει να μπούμε σφήνα στην αποκτηση του.
Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο αντικανιας, αλλά και να μην τον κλείσουμε μόνο η χαλάστρα στην Κούλα που θα κάνουμε ανεβάζοντας του το κασέ φτάνει
100%. Τετοιο σκυλι τρεχαλατζη δεν εχουμε. Καλα αυτα τα "κανενα παικτη της χαρτινης" τα προσπερναω ευκολα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ είδα μόνο το Α΄. Έπνιξαν πέναλτι και κόκκινη υπέρ του ΟΦΗ. Ποιος τους φταίει; Ασπρόμαυρα φοράνε, πρέπει να μάθουν να κερδίζουν και τους διαιτητές :?
Εγώ από τα hl της Nova δεν είδα καμία σφαγή. Το υποτιθέμενο πέναλτυ του Μπουό (BOYO) εγώ το είδα σαν θέατρο και πολύ σωστά του έδωσε κίτρινη κάρτα. Η φάση μοιάζει λίγο με αυτήν του Πριγιο, αλλά εγώ εδώ δεν βλέπω τον Κυριακίδη να αγγίζει τον παίκτη του ΟΦΗ (0:40 στο βίντεο). Το χέρι που ζήτησαν ο Κρητικοί στο β΄ημίχρονο είναι ακούσιο αφού προέρχεται από κόντρα.
Τα hl Παναιτωλικού - ΟΦΗ http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... fi-2-1-hl/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”