Εδώ έκανε προσύμφωνο ρε φίλε...goran 64 έγραψε:Εσύ proedros μου τον άκουσες να το λέει με τα αυτιά σου δηλαδή και το πιστεύεις ότι "θέλει να πάει Βραζιλία"?
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
kataramenos5 έγραψε:Αμα ηταν θα καναν ουρα Μπανε.Δυο φορες ελευθερος εμεινε δεν ειναι τυχαια ολα αυτα.obanebane έγραψε: Το επίπεδο του είναι πολύ υψηλό Κατ,στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Δεν υπαρχει αμα Κατ,το θεμα ειναι τι βλεπουν τα ματια μας,δεν ξερω αν εχεις παρακολουθησει τον παιχτη,εγω τον εχω δει και τετοιο μπακ δεν υπαρχει στη λιγκα,μονο ο φετινος βαρελα μπορει να συγκριθει μαζι του αλλα υστερει επιθετικα.
Και η ουρα που λες υπαρχει ηδη,εμεις οι βραζιλιανοι ακομα και οι γαυροι και οι βαζελοι αν μπορουσαν να τον κρατησουν,για την αεκ δε γραφω γιατι δε μπορουν να τον πληρωσουν.
Οσο για ομαδες του εξωτερικου δεν αγοραζουν ευκολα παιχτες σε αυτη την ηλικια ομαδες απο προηγμενα πρωταθληματα.
Ξαναθυμίζω πάντως, ότι σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο παίκτης συμφώνησε μαζί τους, ενώ είχε και αρκετά καλύτερη πρόταση από τον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, δεν μας πρόλαβαν απλά, αλλά τους προτίμησε.
Και κακά τα ψέματα είναι τραβηγμένο ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να αποφασίζει βιαστικά και στο πόδι.
@Demir, επειδή ξαναναφέρθηκες για προσφυγή και εγώ ξαναρώτησα. Ξέρετε πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί μέχρι να τελεσιδικήσει η προσφυγή; Αλήθεια δεν ξέρω και γι' αυτό ρωτάω. Απλά απ' όσα είδα τώρα με τις προσφυγές του βάζελου, παίζουν αναβολές και διάφορα.
Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, δεν μας πρόλαβαν απλά, αλλά τους προτίμησε.
Και κακά τα ψέματα είναι τραβηγμένο ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να αποφασίζει βιαστικά και στο πόδι.
@Demir, επειδή ξαναναφέρθηκες για προσφυγή και εγώ ξαναρώτησα. Ξέρετε πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί μέχρι να τελεσιδικήσει η προσφυγή; Αλήθεια δεν ξέρω και γι' αυτό ρωτάω. Απλά απ' όσα είδα τώρα με τις προσφυγές του βάζελου, παίζουν αναβολές και διάφορα.
Προφανώς και έχει κάνει κάποια συμφωνία...Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα...Αν ήθελε θα είχε κάνει και τωρα θα ήταν εκεί...Demir έγραψε:Και γιατί δεν κάνει προσφυγή ,να πάει Τσακ μπαμ ;;; 180.000 του χρωστάνε .. λόγο ηθικής ;;proedros έγραψε:Εσύ τι καταλαβαίνεις ρε φίλε;;;Ότι θέλει να ερθει;;Το δήλωσε 100 φορες...Θέλω να πάω Βραζιλία..Εγώ πιστευω πως το θέμα συντηρείται από ΠΑΟ που κάνει τα πάντα για να μην πάει Βραζιλία...Ο μάνατζερ του που σίγουρα τον επηρεάζει θα αλλάξει στάση μονο με εξωπραγματικά ποσα από τα οποία θα επωφεληθούν και οι Βραζιλιάνοι της Ιντερνασιοναλ...trouman έγραψε:Είσαι ο Μίχελ, ο Χ υπεύθυνος, παίζεται το πεωτάθλημα,, θες αμυντικό, κλπ κλπ , σε λέει δε θελω και ξέρω γω και θα επέμενες έτσι; ή όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ θα ασχολούνταν με κάποιον που δε θέλει; δε νομίζω
Αν κάνει προσφυγή με την απειλή να ζήτησει τα λεφτά άμεσα δίχως διακανονισμό ,να δεις τι ωραία θα τον άφηναν ελεύθερο ... αλλιώς τα -3 θα πέφτανε βροχή...
- Sick Bastard
Αναρωτιέμαι, μέσα σ όλα αυτά, τι θα γινόταν αν είχαμε κανα επεισόδιο στιλ Βράνιες...
καμμενη υποθεση για μενα απο οπου και αν την πιασεις.καλο θα ειναι να σταματησουμε οποιαδηποτε διαπραγματευση
Ολοι εγραψαν οτι ειναι να γινει θα γινει αυριο,ισως αυτη τη στιγμη που μιλαμε να εχει ξεκαθαρισει το θεμα.
Δε νομιζω να το τραβηξουμε αλλο,αν ο παιχτης οντως θελει να παει στους βραζιλιανους θα παει απο τωρα,αλλιως θα ερθει σε εμας για πανω απο μισο χρονο.
Αντε να δουμε,καλυτερα παντως που εξελιχθηκαν ετσι τα πραγματα.
Ουτε τριμηνακια ουτε τιποτα η θα ερθει για να μεινει η καθολου.
Δε νομιζω να το τραβηξουμε αλλο,αν ο παιχτης οντως θελει να παει στους βραζιλιανους θα παει απο τωρα,αλλιως θα ερθει σε εμας για πανω απο μισο χρονο.
Αντε να δουμε,καλυτερα παντως που εξελιχθηκαν ετσι τα πραγματα.
Ουτε τριμηνακια ουτε τιποτα η θα ερθει για να μεινει η καθολου.
- navigator11
Δηλαδή, οκ, έχουν κατά περιόδους γραφτεί διάφορα για τους ιθύνοντες της παε. Εν βρασμώ, εν ψυχρώ, καθ' υπερβολή, νηφάλια κλπ. Αλλά ότι μπορεί να επιμένουν για έναν παίχτη που δε θέλει να συνεργαστεί μαζί τους με ξεπερνά σαν επιχείρημα, χωρίς πάντως να με εκπλήσσει και ιδιαίτερα, να είμαι ειλικρινής. Αυτά που γράφει ο αδερφός μπανε πιο πάνω μου φαντάζουν απείρως πιο λογικ(οφ)α(νη). Έχει μπλέξει το πράγμα λόγω φράγκων. Παζάρι γίνεται. Το θέμα είναι αν θα ενδώσει ο Σαββίδης. Προσωπικά, αν ήμουν στη θέση του, θα τους έστελνα άπαντες στο διάολο και έτι μακρύτερα! Προς γνώση και συμμόρφωση γενικώς! Αν πια τόσο πολύ πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει για το πρωτάθλημα, τι να πω. Κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν! Εγώ δεν είμαι τόσο βέβαιος. Σε άλλες θέσεις προσθήκες θα με επειθαν πιο πολύ.
Γιατί φίλε σου φαίνεται παράξενο να έχει κολλήσει δηλ. αλλού??Φάνηκε από πουθενά πως υπάρχει θέμα χρημάτων??Ζήτησε κάποιος κάτι και είπε ο Σαββίδης ή ο Μίχελ όχι??Ο παίκτης είπε πως θέλει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει Βραζιλία, επίσης είπε πως δεν κάνει προσφυγή(όπως δεν κάνει και ο Λουντ, ο Κουρμπέλης, ο Κουλουμπαλί και πόσοι άλλοι) για να μην φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο..μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό..navigator11 έγραψε:Δηλαδή, οκ, έχουν κατά περιόδους γραφτεί διάφορα για τους ιθύνοντες της παε. Εν βρασμώ, εν ψυχρώ, καθ' υπερβολή, νηφάλια κλπ. Αλλά ότι μπορεί να επιμένουν για έναν παίχτη που δε θέλει να συνεργαστεί μαζί τους με ξεπερνά σαν επιχείρημα, χωρίς πάντως να με εκπλήσσει και ιδιαίτερα, να είμαι ειλικρινής. Αυτά που γράφει ο αδερφός μπανε πιο πάνω μου φαντάζουν απείρως πιο λογικ(οφ)α(νη). Έχει μπλέξει το πράγμα λόγω φράγκων. Παζάρι γίνεται. Το θέμα είναι αν θα ενδώσει ο Σαββίδης. Προσωπικά, αν ήμουν στη θέση του, θα τους έστελνα άπαντες στο διάολο και έτι μακρύτερα! Προς γνώση και συμμόρφωση γενικώς! Αν πια τόσο πολύ πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει για το πρωτάθλημα, τι να πω. Κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν! Εγώ δεν είμαι τόσο βέβαιος. Σε άλλες θέσεις προσθήκες θα με επειθαν πιο πολύ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
"Διαβάζω κάθε μέρα για συμφωνίες. Είναι καλό που υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα. Δείχνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα. Είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ.
Κλαούντιο Κεσέρου
Κλαούντιο Κεσέρου
Για να το σκέφτεται μήπως υπάρχει ήδη ή στα σκαριά πρόταση??Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:"Διαβάζω κάθε μέρα για συμφωνίες. Είναι καλό που υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα. Δείχνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα. Είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ.
Κλαούντιο Κεσέρου
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης