20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Kαμία ανάλυση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο ΜΟΝΟΣ που δικαιούται να σταματήσει από τον ΠΑΟΚ όταν το θέλει ο ίδιος. Κανένας άλλος.
Το αν είσαι παικταράς ακόμα είναι υποκειμενικό (προσωπικά θα σε θεωρώ παικτάρα όσο παίζεις).
Το πόσο μεγάλος άνθρωπος είσαι είναι αντικειμενικό.
Να σαι πάντα καλά μεγάλε Βιερινια, εσύ και η οικογένειά σου
Το πόσο μεγάλος άνθρωπος είσαι είναι αντικειμενικό.
Να σαι πάντα καλά μεγάλε Βιερινια, εσύ και η οικογένειά σου
Απευθύνθηκε η μάνα στην οικογένεια Βιεϊρίνια για να μεσολαβήσει στην ομάδα για την απόκτηση ενός αναπηρικού αμαξιδιου.
Η επιθυμία της μάνας δεν έφθασε ποτέ στον σύλλογο.
Η οικογένεια Βιεϊρίνια ανέλαβε όλο το κόστος και με το παραπάνω....
Μιλήστε μου για συμβόλαια, για τελειωμενους, για ποδόσφαιρο.....
- serafeimgr
Το πήρε ο κ. Ιωάννης και έδωσε τα ρέστα στο μικρό...Maxpaok έγραψε:Απευθύνθηκε η μάνα στην οικογένεια Βιεϊρίνια για να μεσολαβήσει στην ομάδα για την απόκτηση ενός αναπηρικού αμαξιδιου.
Τι θες να πεις δηλαδή;
Ότι ο "πόντιος" όπως τον λένε μερικοί δεν έχει 2000€ να πάρει στο παιδί αμαξίδιο, αυτό λες;
Όταν έχει χαρίσει, στο ΑΧΕΠΑ και ακόμη χίλια δυο ιδρύματα, που ούτε καν οι κωλοφυλλάδες, που εσύ επέλεξες (βάζω μέσα και άλλους σαν εσένα) να διαβάζεις, δεν αναφέρουν.
Με αγάπη
Μάκης(Σεραφείμ)
Τεράστιος άνθρωπος.
Αυτόν τον αρχηγό θέλω στην ομάδα.
Και ας παίξει δέκα λεπτά όλη την χρονιά.
Αυτόν τον αρχηγό θέλω στην ομάδα.
Και ας παίξει δέκα λεπτά όλη την χρονιά.
-
paok düsseldorf
Maxpaok έγραψε:Απευθύνθηκε η μάνα στην οικογένεια Βιεϊρίνια για να μεσολαβήσει στην ομάδα για την απόκτηση ενός αναπηρικού αμαξιδιου.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;
ΜΠΡΑΒΟ για την παραπανω πρωτοβουλια.
Αυτο δεν αλλαζει οτι με 11 ποδσφαιριστες σαν τον ΤΩΡΙΝΟ Βιερινια η ομαδα θα ειναι πρωτο ΦΑΒΟΡΙ για ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ.
Οταν λεμε την αποψη μας για την ανανεωση του συμβολαιου του ,τον κρινουμε σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ .
Τα αυτονοητα ,Π και Α ΠΑ,ΠΙ και Ι ΠΙ,ολο μαζι ΠΑΠΙ.
- abc_o_ karpouzas
Όχι ρε φίλε ξεκάθαρο τι λέει. Τον έπιασε η οικογένεια του μικρού και του λέει το και το, μπορείς να κανονίσεις να βοηθήσει η ομάδα. Και ο Βιεϊρίνια είπε δεν χρειάζεται θα καθαρίσω εγώ.serafeimgr έγραψε:Το πήρε ο κ. Ιωάννης και έδωσε τα ρέστα στο μικρό...Maxpaok έγραψε:Απευθύνθηκε η μάνα στην οικογένεια Βιεϊρίνια για να μεσολαβήσει στην ομάδα για την απόκτηση ενός αναπηρικού αμαξιδιου.
Τι θες να πεις δηλαδή;
Ότι ο "πόντιος" όπως τον λένε μερικοί δεν έχει 2000€ να πάρει στο παιδί αμαξίδιο, αυτό λες;
Όταν έχει χαρίσει, στο ΑΧΕΠΑ και ακόμη χίλια δυο ιδρύματα, που ούτε καν οι κωλοφυλλάδες, που εσύ επέλεξες (βάζω μέσα και άλλους σαν εσένα) να διαβάζεις, δεν αναφέρουν.
Με αγάπη
Μάκης(Σεραφείμ)
Γιατί δηλαδή και στο καλό ψάχνει κάποιος να βρει ίντριγκα, κανένας δεν είπε τίποτα για τον Σαββίδη, έλεος ρε φίλε
- Μπαρκαρούτσος
Τι ώρα μπουκάρουμε στα γραφεία της μΠΑΕ;paok düsseldorf έγραψε: Αυτο δεν αλλαζει οτι με 11 ποδσφαιριστες σαν τον ΤΩΡΙΝΟ Βιερινια η ομαδα θα ειναι πρωτο ΦΑΒΟΡΙ για ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ.
Σε ευχαριστώ, Ιάσωνα.
Φίλε Μάκη-Σεραφείμ, αν είσαι από Θεσσαλονίκη, γράψε το.
Έχω ένα πρώτο ξάδερφό με τον οποίο έχω χάσει επαφές.
Αντί να βάλω την νικολουλη....
Φίλε Μάκη-Σεραφείμ, αν είσαι από Θεσσαλονίκη, γράψε το.
Έχω ένα πρώτο ξάδερφό με τον οποίο έχω χάσει επαφές.
Αντί να βάλω την νικολουλη....
-
montekristo
Μεταφερω εδω τη συζητηση
απο το topic των μεταγραφων
για να μην ειμαστε και off topic.
παιρνοντας σαν δεδομενα οσα γραφει
ο Gospi και υπενθυμιζοντας οτι περσι
παρα την "αναγκη" να παιζει επειδη ο
Σιντκλει εδειχνε πολυ λιγος καταφερε
να παιξει σε 37 αγωνες και 2.153 λεπτα
πριν τραυματιστει για πολλοστη φορα!
Φετος λοιπον και εφ οσον ο Ραφα Σοαρες
μας βγει τουλαχιστον οσο περσι ο Σαστρε
δεν βλεπω να (χρειαζεται να) ξεπερασει
τα 1.500 λεπτα συμμετοχης και μαλιστα
για να αποφορτιζει το βασικο μας μπακ
και οχι απαραιτητα σε ματς "do or die"
αφου δεν θα εχει τον απαραιτητο ρυθμο!
Το ιδιο θα επρεπε να γινεται απ το 2019
αλλα ας οψονται οι "σχεδιασμοι" Μπρανκο
και Ρεμπε που δεν φροντισαν κατι τετοιο.-
απο το topic των μεταγραφων
για να μην ειμαστε και off topic.
Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν μπορείς να υπολογίζεις τον αρχηγό για πάνω από 15 ματς
Θα πρέπει να δώσουν και ματς στον Τσαούση, διαφορετικά να φέρουν έναν ακόμα παίχτη
Μου κάνει εντύπωση πάντως που ο Μποτο στην συνέντευξη ενώ ανέφερε τον κλεισμένο Σοάρες , είπε ότι θέλουμε μεταγραφή (κ άλλη) στο αριστερό άκρο
Θα συμφωνησω με τον Mitsospaoki4sourmenetes έγραψε:Σε μια χαρά κατάσταση θα είναι.Gospi έγραψε:Καλα κατσε να επανελθει πρωτα απο τον τραυματισμο του, να κανει προετοιμασια, και βλεπουμε σε τι κατασταση θα ειναι ο αρχηγος του χρονου...sourmenetes έγραψε:Γιατί ρε Δημήτρη είναι μόνο για 15 ματς;
Ναι σίγουρα δε θα του δώσεις 40 ματς αλλά 25-30 ματς με σωστή διαχείριση θεωρώ τα βγάζει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και δε θα έχει το άγχος ότι θα πρέπει να παίζει επειδή ο αναπληρωματικος είναι ένας μέτριος αγυμναστος παίκτης.
Όταν ήξερε ο λουτσεσκου ότι πρέπει να τον βάλει αναγκαστικά και να βαράει 90λεπτα Πέμπτη Κυριακή, λογικό να τα φτύσει.
Αφού δεν είχες παίκτη από πίσω.
Αλλιώς θα τον διαχειριστεί τώρα.
Επίσης ο σοαρες είναι εδώ από την 1η προπόνηση.
Ο σιντλευ ήρθε μετά τα ευρωπαικα.
Άλλες συνθήκες εντελώς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιρνοντας σαν δεδομενα οσα γραφει
ο Gospi και υπενθυμιζοντας οτι περσι
παρα την "αναγκη" να παιζει επειδη ο
Σιντκλει εδειχνε πολυ λιγος καταφερε
να παιξει σε 37 αγωνες και 2.153 λεπτα
πριν τραυματιστει για πολλοστη φορα!
Φετος λοιπον και εφ οσον ο Ραφα Σοαρες
μας βγει τουλαχιστον οσο περσι ο Σαστρε
δεν βλεπω να (χρειαζεται να) ξεπερασει
τα 1.500 λεπτα συμμετοχης και μαλιστα
για να αποφορτιζει το βασικο μας μπακ
και οχι απαραιτητα σε ματς "do or die"
αφου δεν θα εχει τον απαραιτητο ρυθμο!
Το ιδιο θα επρεπε να γινεται απ το 2019
αλλα ας οψονται οι "σχεδιασμοι" Μπρανκο
και Ρεμπε που δεν φροντισαν κατι τετοιο.-
-
τσιριγωτης
Επίσης πέρυσι δεν έκανε προετοιμασία. Τώρα θα είναι καλύτερος κ ας έχει ένα χρόνο παραπάνω
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
...Ο αρχηγός του Δικεφάλου στα μέσα Απριλίου στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ είχε αποχωρήσει τραυματίας με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν ότι έχει πάθει «ζημιά» λόγω της υπερέκτασης του γονάτου.
Ενόψει του τελικού κυπέλλου που ακολουθούσε στο ΟΑΚΑ στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γνώριζαν ότι συμμετοχή του Βιεϊρίνια εμπεριέχει ρίσκο, αλλά φυσικά ο Πορτογάλος δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ.
Η παρουσία του αρχηγού στον τελικό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί ένα οστικό οίδημα το οποίο ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε σε όλη του την άδεια με ιδιαίτερη προσοχή, ακολουθώντας θεραπείες, αλλά και με την απαραίτητη ξεκούραση και πάντα σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου.
Ο Βιεϊρίνια δίνει κανονικά το παρών στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και τα νέα είναι καλά για τον ίδιο.
Ο Πορτογάλος είναι πανέτοιμος, όμως από τη Δευτέρα θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.
Η διπλή προπόνηση της Παρασκευής ήταν πιο «χαλαρή» από πλευράς ρυθμού μιας και ακολουθεί το φιλικό του Σαββάτου με την Γκρόνιγκεν.
Έτσι, αποφασίστηκε ο Βιεϊρίνια να συνεχίσει το δικό του «δυνατό» ατομικό πρόγραμμα, παρά να ενταχθεί στην υπόλοιπη ομάδα από σήμερα.
...Ο αρχηγός του Δικεφάλου στα μέσα Απριλίου στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ είχε αποχωρήσει τραυματίας με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν ότι έχει πάθει «ζημιά» λόγω της υπερέκτασης του γονάτου.
Ενόψει του τελικού κυπέλλου που ακολουθούσε στο ΟΑΚΑ στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γνώριζαν ότι συμμετοχή του Βιεϊρίνια εμπεριέχει ρίσκο, αλλά φυσικά ο Πορτογάλος δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ.
Η παρουσία του αρχηγού στον τελικό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί ένα οστικό οίδημα το οποίο ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε σε όλη του την άδεια με ιδιαίτερη προσοχή, ακολουθώντας θεραπείες, αλλά και με την απαραίτητη ξεκούραση και πάντα σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου.
Ο Βιεϊρίνια δίνει κανονικά το παρών στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και τα νέα είναι καλά για τον ίδιο.
Ο Πορτογάλος είναι πανέτοιμος, όμως από τη Δευτέρα θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.
Η διπλή προπόνηση της Παρασκευής ήταν πιο «χαλαρή» από πλευράς ρυθμού μιας και ακολουθεί το φιλικό του Σαββάτου με την Γκρόνιγκεν.
Έτσι, αποφασίστηκε ο Βιεϊρίνια να συνεχίσει το δικό του «δυνατό» ατομικό πρόγραμμα, παρά να ενταχθεί στην υπόλοιπη ομάδα από σήμερα.
- john4serres
-
paok düsseldorf