Γιώργος Σαββίδης
- ToMousiTouCrespo
- PAOK_Antarctica
Re: Γιώργος Σαββίδης
1. Κοιμάμαι, μην με ενοχλείτε
2. Σε υπνο βαθύ η ομάδα
3. Όταν θα αντεπιτεθουμε, θα τους πιάσουμε όλους στον ύπνο
4. Με πήρε ο ύπνος και δεν είδα το ματς. Πάλι καλά.
5. Με πήρε ο ύπνος ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ το ματς.
6. Είστε νυχτωμενοι εαν νομίζετε ότι αυτό θα περάσει έτσι.
7. Ολ οβ δη αμπάβ
2. Σε υπνο βαθύ η ομάδα
3. Όταν θα αντεπιτεθουμε, θα τους πιάσουμε όλους στον ύπνο
4. Με πήρε ο ύπνος και δεν είδα το ματς. Πάλι καλά.
5. Με πήρε ο ύπνος ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ το ματς.
6. Είστε νυχτωμενοι εαν νομίζετε ότι αυτό θα περάσει έτσι.
7. Ολ οβ δη αμπάβ
Θα μασήσω φύλλα δάφνης και θα προσπαθήσω να αποκρυπτογραφήσω τα στόρης. Μπορεί να αργήσω γιατί δεν ξέρω τις παρενέργειες.
Νομίζω πλέον ότι η μόνη χρησιμότητα των ποσταρισμάτων του Γιώργη είναι παρόμοια με τις κηλίδες Ρόρσαχ.
Αντανακλούν τις σκέψεις αυτού που τις διαβάζει και όχι αυτού που τις ανεβάζει.
Αντανακλούν τις σκέψεις αυτού που τις διαβάζει και όχι αυτού που τις ανεβάζει.
- PAOK_Antarctica
Ο Γιώργος σηκώνει έναν καθρέφτη μπροστά μας και μας αναγκάζει να κοιτάξουμε.
Τα ποστ του είναι βιωματική εμπειρία.
Τα ποστ του είναι βιωματική εμπειρία.
- buffalobill4
-
-
Απορώ ώρες ώρες που βρίσκετε την όρεξη και ασχολείστε με τα ποστ του Σαββίδη. Τόσα χρόνια δεν μάθατε ότι δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα??
Τώρα θέλετε να μου πείτε ότι ο Γιώργης αυτή τη στιγμή είναι κλεισμένος σε ενα δωμάτιο του σπιτιού του, είναι σε calls με όλα τα στελέχη της ομαδας, ψάχνει να βρει λύση κι έχει σκάσει από τα νευρα του και δεν κάθεται με τη γυναίκα του και τον σκύλο του αραχτός ανεβάζοντας κι ενα στορυ για να δείξουμε ότι δεν είμαστε στα @@ μας, αλλά ασχοληθήκαμε μισό λεπτό να βρούμε το κατάλληλο image και να το ανεβάσουμε στο insta.
Γιώργη, πόσο είσαι ρε φίλε; 30; Φερσου σαν 30αρης... Στη θέση σου, θα έβαζα ΑΥΡΙΟ τον εαυτό μου πρόεδρο και τον Νίκο CEO και θα ξεκινούσα τη νέα εποχή στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.Ο Ιβάν από δίπλα. Θα έφερνα πίσω Λουτσεσκου και το team του και θα καθιερώνα μια φορά το μήνα συνέντευξη τύπου, να ξέρει ο κόσμος ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΈΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Και αφού τα κάστρα πέφτουν από μέσα ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΑ Χ Θ Ε Σ αυτόν που προκαλεί τα προβλήματα τόσα χρόνια.
Γιώργη, πόσο είσαι ρε φίλε; 30; Φερσου σαν 30αρης... Στη θέση σου, θα έβαζα ΑΥΡΙΟ τον εαυτό μου πρόεδρο και τον Νίκο CEO και θα ξεκινούσα τη νέα εποχή στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.Ο Ιβάν από δίπλα. Θα έφερνα πίσω Λουτσεσκου και το team του και θα καθιερώνα μια φορά το μήνα συνέντευξη τύπου, να ξέρει ο κόσμος ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΈΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Και αφού τα κάστρα πέφτουν από μέσα ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΑ Χ Θ Ε Σ αυτόν που προκαλεί τα προβλήματα τόσα χρόνια.
Το επεισόδιο με Πασχαλάκη,κάποιος το τράβηξε (πίσω κι από τα δεξιά του Πασχαλάκη)
Αληθεύει πως πρώτα ανέβηκε στο 10.gr?
Και μετά το πήραν όλοι οι υπόλοιποι
Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ΠΟΙΟΣ καθόταν εκεί πέρα;
Γιώργο;
Γιώργο;
- bersekeros
Το επεισόδιο με τον Πασχαλάκη το τράβηξαν πολλοί. Και όχι μόνο πίσω και δεξιά (από πάνω).Doomlord4 έγραψε:Το επεισόδιο με Πασχαλάκη,κάποιος το τράβηξε (πίσω κι από τα δεξιά του Πασχαλάκη)
Γιώργο;
Μπορεί να ήταν ο οποιοσδήποτε.
Όχι μόνο της ομάδος μας, αλλά και από τους άλλους.
Αν googlάρεις pressaris Πασχαλάκης επεισόδιο, θα δεις και άλλα δύο βίντεο, μπροστά και αριστερά, που έχουν τραβηχτεί μάλλον από αυτούς.
Πρώτα εκεί (στο τρυπιοδεκ@ρικο) κι εγώ νομίζω ανέβηκαν τα πίσω και δεξιά βίντεο, αλλά δες αν θες, και τα μπροστά και αριστερά και από κάτω βίντεο, που σου είπα.
Δεν ξέρω τι ισχυει
Αν υπάρχει ένα απο τα δεκάδες που ανέβηκε πρώτο εκεί,κάτι σημαίνει νομίζω
Αν,φυσικά
Αν υπάρχει ένα απο τα δεκάδες που ανέβηκε πρώτο εκεί,κάτι σημαίνει νομίζω
Αν,φυσικά
- painkiller4
Όλοι στον δρόμο του τσιγαριλικιου θα ρθειτε με τέτοιο ΠΑΟΚRonnie έγραψε:Θα μασήσω φύλλα δάφνης και θα προσπαθήσω να αποκρυπτογραφήσω τα στόρης. Μπορεί να αργήσω γιατί δεν ξέρω τις παρενέργειες.
Ρώτησε για υδροπονο ο Ιβάν