Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Για τους αντιπαλους σημερα βλεπω δυο γκελες...
Αστερας και βαζελος.
Εχω μια διαισθηση.
Αστερας και βαζελος.
Εχω μια διαισθηση.
Εμείς είμαστε μόνο για υψηλή κριτική.eorptol έγραψε:Άσε εμείς είμαστε μόνο θεωρία δυστυχώς τα αφήσαμε όλα στον Ιβάν που αν δεν τα πετύχει θα τον κραξουμε κιόλας λίγη βοήθεια δεν δίνουμε μπράβο στους κιτρινιάρηδες γιαυτο που κάνουν
Τζάμπα μάγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- hasio_john
Μακάρι φίλε, αν και νομίζω πως η ζέλα έχει πάρει τα πάνω της και θα πάει για μεγάλο σκορ πάλι!sourmenetes έγραψε:Για τους αντιπαλους σημερα βλεπω δυο γκελες...
Αστερας και βαζελος.
Εχω μια διαισθηση.
Βέβαια ο επίτιμος και όλοι εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα!
Η Κέρκυρα από τσιμπουκάκι σε τσιμπουκάκι πάει μετά που ξεσκίστηκε με μας! Μόλις τον ρούφηξε από το (παρα) προ τελευταίο Πανθρακικό που έπαιζε με 10 παίχτες από ένα σημείο και μετά!
Το σκουλήκι αποκλείστηκε από το κύπελλο (Γ' Εθνικής) ... (Έχασε 1-0 από τον Δωτιέα Αγιάς)
- hasio_john
Σε ενα μηνα ή θα ειμαστε 5οι ή πρωτοι
Να με θυμηθειτε
ΥΓ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟΟΟΟΟ
Να με θυμηθειτε
ΥΓ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟΟΟΟΟ
- sourmenetes
- Moderator
Τον αστερα τον επιασα αλλα δεν επιασα βαζελο...sourmenetes έγραψε:Για τους αντιπαλους σημερα βλεπω δυο γκελες...
Αστερας και βαζελος.
Εχω μια διαισθηση.
- sourmenetes
- Moderator
Τον αστερα τον ειχα χ2 τον πανθραξ 1 και με χαλασε η ξανθη που την ειχα 1.
ο βαζελος πρεπει στα 2 ματς που εχουμε εμεις εντος και ενα με τη ν.βολου να γκελαρει για να μεινει πιο πισω.
ο βαζελος πρεπει στα 2 ματς που εχουμε εμεις εντος και ενα με τη ν.βολου να γκελαρει για να μεινει πιο πισω.
- navigator11
"Τελείωσαν" τον καρπάθιο Μαντζουράκη από Καλλονή;;
Τι λε ρε παιδί μου!!! Αναμενόμενο. Αν υπό τέτοιες συνθήκες και, όντας μπροστά στο σκορ, με τον αντίπαλο να παίζει με δέκα και το βρωμοκοράκι να σε παίζει 98-2, δεν μπορείς, θα τιμωρηθείς. Πλέον, δεν αρκεί απλά να ... ξεκουράζεις 7-8 παιχτες με τον νταβά σου για να'χεις εξασφαλισμένο το καρβέλι σου.
Τι λε ρε παιδί μου!!! Αναμενόμενο. Αν υπό τέτοιες συνθήκες και, όντας μπροστά στο σκορ, με τον αντίπαλο να παίζει με δέκα και το βρωμοκοράκι να σε παίζει 98-2, δεν μπορείς, θα τιμωρηθείς. Πλέον, δεν αρκεί απλά να ... ξεκουράζεις 7-8 παιχτες με τον νταβά σου για να'χεις εξασφαλισμένο το καρβέλι σου.
Ευχήθηκε ο Άγγελος να παρει το πρωτάθλημα γιαυτο εντολή Μαρινάκη φυσικά
Πακιστανικο τηλεφωνο ηταν σιγουρα.....Ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης για τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.
δεν λεω σαιτ, δεν θυμαμαι κιολας, αλλα διαβασα ενα εξαιρετικο αρθρο για τον λογο που δεν μπορει ο γαυρος να πεισει το καμπελ να γυρισει στο μπουρδελο τους.
η αιτια;;;
μα φυσικα το οτι φοβηθηκε περυσι στη Τουμπα και δεν θελει να ξαναγυρισει σε τετοια πραγματα....
ποσο τραγικοι ρε φιλε, ποσο τραγικοι.......
η αιτια;;;
μα φυσικα το οτι φοβηθηκε περυσι στη Τουμπα και δεν θελει να ξαναγυρισει σε τετοια πραγματα....
ποσο τραγικοι ρε φιλε, ποσο τραγικοι.......
Ήθελα να ξέρω, δεν αηδιάζουν με τον εαυτό τους, όταν κοιτιούνται το πρωί στον καθρέφτη;
Ντιπ ζώα.
Βγαίνουν τα φυτά τους και λένε ότι ο Μαντζουράκης μας έδωσε χθες το ματς.
Είναι εντελώς άρρωστοι και μολύνουν με τα τοξικά ξερατά τους κάθε υπόλειμμα φιλάθλου πνεύματος που μπορεί να έχει μείνει στο κακόμοιρο το ελλαδιστάν.
Ντιπ ζώα.
Βγαίνουν τα φυτά τους και λένε ότι ο Μαντζουράκης μας έδωσε χθες το ματς.
Είναι εντελώς άρρωστοι και μολύνουν με τα τοξικά ξερατά τους κάθε υπόλειμμα φιλάθλου πνεύματος που μπορεί να έχει μείνει στο κακόμοιρο το ελλαδιστάν.
- navigator11
Με τα φετινά που θα γίνουν στην Τούμπα στις 8 του Φλεβάρη - διευκρινίζω, τα πολύ ωραία - να δεις που μπορεί να πειστεί ο Κοσταρικανός να έρθει στον ΠΑΟΚ από την επόμενη σεζόν!!