Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Δεν μίλησε κανείς για Έλληνες μόνο, και Σερβάκια και Κροατάκια και Πορτογαλάκια και ΛατΑμάκια. Απλά αναφερόμασταν στο ελλ.πρωτάθλημα.
Φούντας ναι, με τα 1000. Αλλά θεωρητικά έχεις Πόποβιτς στο ίδιο στυλ και θέση να επενδύσεις.
Το θέμα με τους μικρούς είναι αυτό που είπε ο δάσκαλος: α) ποντάρεις στον 1 που θα σου βγει και β) κόβεις υλικό από το γκέη, είτε τους κρατήσει είτε τους στείλει σε δορυφόρους. Και δεν μιλάμε για πρωταγωνιστές όλοι, αλλά και για πάγκο και για να κάνεις όνομα στο εξωτερικό ως φυτώριο, και για επένδυση.
ΥΓ. Ο Λούτσο δεν ήταν αυτός που κήδεψε τη ΔΕΚΟ μέσα στο τηγάνι πέρσυ στα τελευταία λεπτά με ανατροπή; και τους έκανε και τσαλιμάκια νομίζω;
Φούντας ναι, με τα 1000. Αλλά θεωρητικά έχεις Πόποβιτς στο ίδιο στυλ και θέση να επενδύσεις.
Το θέμα με τους μικρούς είναι αυτό που είπε ο δάσκαλος: α) ποντάρεις στον 1 που θα σου βγει και β) κόβεις υλικό από το γκέη, είτε τους κρατήσει είτε τους στείλει σε δορυφόρους. Και δεν μιλάμε για πρωταγωνιστές όλοι, αλλά και για πάγκο και για να κάνεις όνομα στο εξωτερικό ως φυτώριο, και για επένδυση.
ΥΓ. Ο Λούτσο δεν ήταν αυτός που κήδεψε τη ΔΕΚΟ μέσα στο τηγάνι πέρσυ στα τελευταία λεπτά με ανατροπή; και τους έκανε και τσαλιμάκια νομίζω;
λίγο οφφ τοπικ, αλλά ένα χρήσιμο (?) λίνκ για το καλοκαίρι!
http://www.gazzetta.gr/football/metagrafes-2013
K_geo έγραψε:λίγο οφφ τοπικ, αλλά ένα χρήσιμο (?) λίνκ για το καλοκαίρι!
για να φαίνονται οι μεταγραφές του γαύρου πολλές και οι δικές μας λίγες, στου γαύρου γράφουν και τα μικρά ονόματα ενώ σε εμάς μία λέξη

Ολυμπιακός ήρθαν
Μάικλ Ολαιτάν , Τόμας Ντε Βινσέντι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Τζανακάκης, Ανδρέας Σάμαρης, Λεάντρο Σαλίνο, Τσόρι Ντομίνγκες, Βλάντιμιρ Βάις
ΠΑΟΚ ήρθαν
Βίτορ, Αλέξανδρος Τζιόλης, Λόπεθ, Σκόνδρας, Γκαρσία, Λούκας, Ολίσε, Σπυρόπουλος
Αυτά το ότι δεν έχει όριο το μπάτζετ είναι για λαϊκή κατανάλωση, αλλιώς θα είχαμε φέρει ήδη Μέσσι, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ινιέστα και τον αμαλφιτανό να τους καθαρίζει τα παπούτσια
υπάρχει όριο για το μπάτζετ αλλά κανένας δεν θα βγει να το πει, καθώς είναι διαπραγματευτικό ατού με τον κάθε μάνατζερ
Η αξία της ομάδας εώς τώρα χωρίς τις 2-3 ακόμα μεγάλες ματαγραφές που περιμένουμε, ίσως γίνουν πριν τον πρώτο προκριματικό, ίσως μεγάλη υπέρβαση αν εξασφαλιστεί το ουέφα και παλεύουμε με τα θηρία για τσου λου
http://www.transfermarkt.de/en/paok-the ... _1091.html

Η αξία της ομάδας εώς τώρα χωρίς τις 2-3 ακόμα μεγάλες ματαγραφές που περιμένουμε, ίσως γίνουν πριν τον πρώτο προκριματικό, ίσως μεγάλη υπέρβαση αν εξασφαλιστεί το ουέφα και παλεύουμε με τα θηρία για τσου λου
http://www.transfermarkt.de/en/paok-the ... _1091.html
- pagotatzis
- pagotatzis
αν ήξερα κάτι δεν θά έλεγα;
Εγώ δεν έχω κάνα ξάδερφο στον ΠΑΟΚ ( dj timo)
ξαιβδεν είμαι ο τελευταίος τον μοικανων!
απλά τα σημάδια δείχνουν μεταγραφή!
Τζιμπούρ; Γκοργκιουφ; Λουτσο;
θα ήθελα Λουτσο και Τζιμπούρ!
Εγώ δεν έχω κάνα ξάδερφο στον ΠΑΟΚ ( dj timo)

ξαιβδεν είμαι ο τελευταίος τον μοικανων!
απλά τα σημάδια δείχνουν μεταγραφή!
Τζιμπούρ; Γκοργκιουφ; Λουτσο;
θα ήθελα Λουτσο και Τζιμπούρ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Πέμ 11 Ιούλ 2013, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΝΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Μία υπογραφή μακριά από τη Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ
Από τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού σ' αυτά της Νότιγχαμ. Ο Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκεται σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC στην Αγγλία, περνά από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται λίαν συντόμως να υπογράψει συμβόλαιο με τη Φόρεστ.
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ
sentra
Από τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού σ' αυτά της Νότιγχαμ. Ο Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκεται σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC στην Αγγλία, περνά από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται λίαν συντόμως να υπογράψει συμβόλαιο με τη Φόρεστ.
sentra
- sourmenetes
- Moderator
Η αληθεια ειναι οτι κατι μυριζει στην ατμοσφαιρα...
Για να δουμε...
Moican να βαλουμε αντιστροφη μετρηση...??????

Για να δουμε...
Moican να βαλουμε αντιστροφη μετρηση...??????

Αυτό με το όριο στο μπάτζετ έχει λογική να λέγεται από την ΠΑΕ. Γιατί έχουν καταλάβει ότι δεν είναι απολύτως στο χέρι μας να φέρουμε έναν μεγάλο παίκτη. Είναι όλοι αρνητικοί για Ελλάδα. Έτσι αν πεισθεί κάποιος παίκτης της κλάσης του Λούτσο να έρθει, δεν θα κολλήσουν στην πιθανή διαφορά ίσως και 1 εκ. ευρώ. Το θέμα είναι να πεισθεί.
Ο Ιβάν θέλει να κάνει μια μεγάλη κίνηση και δε θα διστάσει να τα δώσει, κι ας ξεφεύγουν από τον αρχικό προγραμματισμό. Αλλά να πρόκειται για όντως μεγάλη κίνηση. Για παράδειγμα το 1 εκ. επιπλέον που ζητεί ο Τζεμπούρ, πολύ καλά κάνουν και δεν του το δίνουν.
Ο Ιβάν θέλει να κάνει μια μεγάλη κίνηση και δε θα διστάσει να τα δώσει, κι ας ξεφεύγουν από τον αρχικό προγραμματισμό. Αλλά να πρόκειται για όντως μεγάλη κίνηση. Για παράδειγμα το 1 εκ. επιπλέον που ζητεί ο Τζεμπούρ, πολύ καλά κάνουν και δεν του το δίνουν.
- pagotatzis
θα τον κόψουν γιατί όπως λένε οι γαύροι έχει χονδροπάθειαgergeo4 έγραψε:ΠΕΡΝΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
sentra

Άρα όντως ήθελε εξωτερικό όπως είπε ο Μοϊκανός κατ' επανάληψη. Και σιγά μην πάει εκεί με 1,5 εκ. το χρόνο που ζητούσε στην Τουρκία.