Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλά ότι τον θεωρώ συνταξιούχο ποδοσφαιριστή για τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου είναι δεδομένο. Αυτό όμως δε με εμποδίζει να τον δώσω τα συγχαρητήρια μου για το πρώτο επίσημο γκολ της χρονιάς, έστω και σε φιλικό επίπεδο. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια!
Exω την εντυπωση οτι φετος θα βοηθησει....εχει παθος, εχει κανει πρωταθλητισμο, σε συγκεκριμενο ρολο πιστευω οτι θα βοηθησει τα μεγιστα...
ΟΧΙ ομως δεν τον θελω βασικο....
αν ειναι να μεινει να μεινει τελευταια χρονια με 80-100 χιλιαρικα οση και η μαξιμουμ αξια του
για να μη γκρινιαζει και κανενας
να μπει κανα τεταρτακι σε κανα ματς, να πεσει να παρει κανα απο τα γνωστα φαουλ με τον κωλο
να κερδισει χρονο και κανα στημενο
Πέρσυ έπαιζε στον ασβέστη, βρέξει-χιονίσει βασικός σε βαθμό εμμονής και μέχρι τελικής πτώσεως ταλαιπορώντας ευατόν και κόσμο.
Στην φυσική του πλέον θέση σε σύστημα με δύο φορ και μόνιμα παγκίτης αφού θα έχει να ανταγωνιστεί 4 παίκτες για δύο θέσεις ( μεταγγραφή, κλάους, περειρα, κουλούρη) θεωρώ ότι δεν θα κουράσει και ότι θα πρέπει να αφεθεί επιτέλους στην ησυχία του. Στον ΠΑΟΚ υπάχρουν πλέον παίκτες (Κόστα, Νομπόα) που παίρνουν τα 4πλασια απο αυτά που θα πάρει φέτος ο Σαλπιγγίδης..
Ο σωστός προπονητής είναι αυτός που βοηθάει τον παίκτη να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του. Ακόμη βέβαια βρισκόμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο, αλλά τουλάχιστον ο παίκτης παίζει εντός περιοχής.
Αν είναι να χρησιμοποιηθεί ως 2ος επιθετικός, αναπληρωματικός σε αγώνες με χωριά της SL, καλοδεχούμενος.. Να βάλει 7-8 γκολάκια (τι διάολο, εθνική Ελλάδος παίζει ΤΟΣΑ χρόνια!), να σώσει την εικόνα του ως ποδοσφαιριστής...
7-8 γκολ δεν μπορει να βαλει πλεον ουτε σε τουρνουα 5χ5
ας κανει ενα δωρο στον εαυτο του και σε μας και ας σταματησει το ποδοσφαιρο και ας μην στεναχωριεται καποιο ποστο θα βρει να του δωσει ο ιβαν