9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από george aspromayros »

δυστυχως αφου ακουστηκε το ποσο ΠΟΥ ΙΣΩΣ καποια στιγμη παρει...ηταν φυσικο να αρχισουν τα οργανα απο πολλους....
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

δηλαδή εννοείς ότι η διοίκηση είναι απατεώνες και δεν πληρώνουν?
δεν σας καταλαβαίνω μερικούς εδώ μέσα,τι πας να μου πεις ρε φίλε ότι θα χάσει τα λεφτά του?η ιστορία δείχνει ότι κανείς δεν τα χάνει και με μία προσφυγή μπορεί να σε κάνει ζημιά!
βουτήξτε λίγο την γλώσσα στο μυαλό πριν πείτε κάτι και μην πετάτε ότι σας κατέβει!

Υ.Γ.Μην θεωρείτε επιτυχία την εθνική...έλεος!
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Άν και είναι το τοπικ που μιλάμε για τον Δημητρό να κάνω και εγώ μια αναφορά στην Εθνική Ελλάδος και να πω οτι όντως ειναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή να είναι μέλος της, απο κει και μετά να πώ οτι επίσης με το να συμμετέχει στην εθνική ομάδα ένας παίχτης βελτιώνεται τόσο ποδοσφαιρικά ( με πολλούς τρόπους, ψυχολογία, πιο δυνατά παιχνίδια κτλ) αλλά και σαν ποδοσφαιρική αξία.

Τώρα για τον Δημητρό τα έχω πει πολλές φορές να το πω μια ακόμη, όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε οτι κάνουμε ζημιά στην ομάδα μας πρώτα και μετά στον άνθρωπο Σαλπιγγιδη, τόσο καλύτερο όλους μας.

Χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ ως "υπερασπιστής του" στον παρελθόν έχουν υπάρξει πολλά παιδιά που έφυγαν απο τον Π.Α.Ο.Κ για το εξωτερικό και οταν γύρισαν έκαναν άλλη επιλογή και ο νοών νοήτο, έχει καταντήσει κουραστική η "βεντέτα" με τον αθλητή του Π.Α.Ο.Κ Σαλπιγγίδη απο κει και μετά η ιστορία και το "αλάθητο" συναίσθημα του υγιούς φιλάθλου μένει και καταγράφεται και στα μείον του αθλητή Σαλπιγγιδη ήταν η επιλογή του να αναλάβει να χτυπήσει το πέναλτι στο οακα κατά του Π.Α.Ο.Κ , απο κει και μετά η ιστορία γράφεται με τον Σαλπιγγίδη ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ για αυτό και μόνο πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

bob έγραψε:δηλαδή εννοείς ότι η διοίκηση είναι απατεώνες και δεν πληρώνουν?
δεν σας καταλαβαίνω μερικούς εδώ μέσα,τι πας να μου πεις ρε φίλε ότι θα χάσει τα λεφτά του?η ιστορία δείχνει ότι κανείς δεν τα χάνει και με μία προσφυγή μπορεί να σε κάνει ζημιά!
βουτήξτε λίγο την γλώσσα στο μυαλό πριν πείτε κάτι και μην πετάτε ότι σας κατέβει!

Υ.Γ.Μην θεωρείτε επιτυχία την εθνική...έλεος!

Καλημερα.Οχι κ φυσικα δεν θεωρω τη διοικηση μας απατεωνες..ειναι δικα μας παιδια που προσπαθουν ασχετως αν εχουν κανει λαθη απειριας..Δε θα ηθελα κανενα αλλο λαμογιο στη θεση τους...αυτ μπορει να αναλυθει ,οχι εδω ομως...
δεν ειπα οτι θα χασει τα χρηματα του...ειπα οτι ισως καποτε τα παρει...γιατι η αληθεια ειναι οτι θα αργησει πολυ..800.000 τα χρεωστουμενα + τα τρεχοντα....σε αυτους τους καιρους ..μακαρι να χαμε!
Ο Σαλπι δεν ειναι παιδι που κανει προσφυγη κ ειδικα στην ομαδα που αγαπαει...

αυτα που εγραψα ειναι γιαυτους που πεφτει το ματι τους στο ποσο κ γιαυτο τρελλαινονται κ κρινουν με επιθετα κ αλλες φανφαρες...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

gpaok έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Οσο και αν πονάει στο πρεστίζ της ομάδας δε θέλω κανένα παίχτη του ΠΑΟΚ στη σαπίλα της εθνικής.Τέλος.
danirifle έγραψε:απλά δε μπορώ να καταλάβω, σε τί μπορεί να βοηθάει τον ΠΑΟΚ μας η καλή ή κακή απόδοση ενός παίκτη με την εθνική του.
πρέπει να μας νοιάζει τί κάνουν οι παίκτες στα παιχνίδια της ομάδας μας και όχι αλλού.
τεσπα, ο καθένας γράφει και κρίνεται.
ελπίζω κάποτε να κάνει και κανένα τόσο καλό (όσο λέτε) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Παντα οι εθνικες ομαδεσ ηταν αναποσπαστο μερος του ποδοσφαιρου. Οι μεγαλες διοργανωσεις, επισης.Το να απαξιονουμε και να λεμε ελα τωρα ποια εθνικη ποιο γιουρο, ποιο μουντιαλ...ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας.Δειχνει οτι απλα ειμαστε στον κοσμο μας και οτι δεν εχουμε ιδεα απο ποδοσφαιρο....
Το να λεμε οτι θα κουραστουν οι παιχτες μας...θα τραυματιστουν...δεν με νοιαζει πως παιζουν, να παιζουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, κατα τηνγνωμη μου ειναι πολυ κοντοφθαλμο.
Να πουμε και το αλλο; ενταξει επι ρεχαγκελ το θεμα ειχε ξεφτιλιστει και η εθνιμη ηταν κλειστο κλαμπ...ΤΩΡΑ? Ειναι το ιδιο? Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...Προσωπικα λοιπον...- για να ειμαι και ον τοπικ_ εγω χαιρομαι οταν ο σαλπι και οποισδηποτε σαλπι παιζει βασικος στην υπ αριθμον 8 παγκοσμια εθνικη ομαδα, που...τυγχανει να είναι και της χωρασ μας!
Τεραστια τιμη τι να σου πω.

Επι μια δεκαετια (που την ξερω εγω) η εθνικη ηταν μια ομαδα με εκπροσωπους των 3.Ξεδιαντροπα καποιος επαιζε εθνικη οταν επαιρνε μεταγραφη στους 3.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Και πριν καμιά 30αρια-40αρια χρόνια η εθνική ήταν γεμάτη παίχτες του ΠΑΟΚ.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

george aspromayros έγραψε: Ο Σαλπι δεν ειναι παιδι που κανει προσφυγη κ ειδικα στην ομαδα που αγαπαει...
Respect! :lol:
PAOK FC, est. 2007.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Karelias έγραψε:Και πριν καμιά 30αρια-40αρια χρόνια η εθνική ήταν γεμάτη παίχτες του ΠΑΟΚ.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
επισης το 1932 πηρε πρωταθλημα ο αρης
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

city_boy έγραψε:
gpaok έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Οσο και αν πονάει στο πρεστίζ της ομάδας δε θέλω κανένα παίχτη του ΠΑΟΚ στη σαπίλα της εθνικής.Τέλος.
danirifle έγραψε:απλά δε μπορώ να καταλάβω, σε τί μπορεί να βοηθάει τον ΠΑΟΚ μας η καλή ή κακή απόδοση ενός παίκτη με την εθνική του.
πρέπει να μας νοιάζει τί κάνουν οι παίκτες στα παιχνίδια της ομάδας μας και όχι αλλού.
τεσπα, ο καθένας γράφει και κρίνεται.
ελπίζω κάποτε να κάνει και κανένα τόσο καλό (όσο λέτε) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Παντα οι εθνικες ομαδεσ ηταν αναποσπαστο μερος του ποδοσφαιρου. Οι μεγαλες διοργανωσεις, επισης.Το να απαξιονουμε και να λεμε ελα τωρα ποια εθνικη ποιο γιουρο, ποιο μουντιαλ...ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας.Δειχνει οτι απλα ειμαστε στον κοσμο μας και οτι δεν εχουμε ιδεα απο ποδοσφαιρο....
Το να λεμε οτι θα κουραστουν οι παιχτες μας...θα τραυματιστουν...δεν με νοιαζει πως παιζουν, να παιζουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, κατα τηνγνωμη μου ειναι πολυ κοντοφθαλμο.
Να πουμε και το αλλο; ενταξει επι ρεχαγκελ το θεμα ειχε ξεφτιλιστει και η εθνιμη ηταν κλειστο κλαμπ...ΤΩΡΑ? Ειναι το ιδιο? Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...Προσωπικα λοιπον...- για να ειμαι και ον τοπικ_ εγω χαιρομαι οταν ο σαλπι και οποισδηποτε σαλπι παιζει βασικος στην υπ αριθμον 8 παγκοσμια εθνικη ομαδα, που...τυγχανει να είναι και της χωρασ μας!
Τεραστια τιμη τι να σου πω.

Επι μια δεκαετια (που την ξερω εγω) η εθνικη ηταν μια ομαδα με εκπροσωπους των 3.Ξεδιαντροπα καποιος επαιζε εθνικη οταν επαιρνε μεταγραφη στους 3.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Ηδη σου απαντησα σε αυτο...ΤΩΡΑ τα πραγματα ειναι αλλιως.και αυτο το βλεπουν ολοι νομιζω οτι επι Σαντος μιλαμε για αλλη ομαδα με αλλη νοοτροπια. Τωρα βεβαια...αν για σενα και για καποιους ακομα δεν υπαρχει ποδοσφαιρο, ενδιαφερον, ζωη κλπ αν δεν ειναι ΠΑΟΚ...ενταξει! σεβαστο...απλα διαφωνω!
Άβαταρ μέλους
city_boy

σιγουρα,απλα αυτο που λεω ειναι οτι το τωρα δεν αναιρει το πριν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

darklord έγραψε:
george aspromayros έγραψε: Ο Σαλπι δεν ειναι παιδι που κανει προσφυγη κ ειδικα στην ομαδα που αγαπαει...
Respect! :lol:
PAOK FC, est. 2007.
χαχαχα...

Το πρώτο που σκέφτηκα μόλις διάβασα αυτή τη φράση, είναι εσένα να απαντάς τη συγκεκριμένη απάντηση..
Και λίγα ποστ παρά κάτω, να σαι.. :mrgreen:

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

darklord έγραψε: Σουπερ πραγματικα, δεν ειδα το ματς φυσικα αλλα για να το λες ετσι θα ειναι.
Αξιζει τα 1.2 που στοιχιζει στον ΠΑΟΚ μας, με τετοιες εμφανισεις...στην Εθνικη Ελλαδος :lol:

ΥΓ. Το ιδιο ισχυει κ για Κοντρερας, Φωτακη κλπ που σερνονται με εμας και βγαζουν ματια με τις εθνικες
Ο Κοντρέρας έχει κάνει τρομερή χρονιά πρόπερσι και απλώς καλή (για τα στάνταρ του φαίνεται μέτρια) πέρσι. Φέτος μας έχει σώσει από ένα σωρό γκολ, διώχνοντας την μπάλα πάνω στην γραμμή. Ενώ σέρνεται.
Ο δέ Φωτάκης στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν (δεν πέρασαν και τέσσερα χρόνια για να το έχουμε «λησμονήσει» όπως άλλα γεγονότα...) ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας. Η απόδοσή του έπεσε μετά τον τραυματισμό, στα τελευταία 2 ματς.
Λάθος παίκτες έπιασες... :lol:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

city_boy έγραψε:
Karelias έγραψε:Και πριν καμιά 30αρια-40αρια χρόνια η εθνική ήταν γεμάτη παίχτες του ΠΑΟΚ.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
επισης το 1932 πηρε πρωταθλημα ο αρης
μόνο αυτοί (όσοι δεν έχουν πεθάνει απο γηρατειά) κι εσύ το θυμάσαι.
Άβαταρ μέλους
city_boy

στο google το πατησα

:lol: :lol:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Σκάσανε προτάσεις για μεταγραφή,μια από Ρωσία και μια για Γερμανία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”